121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#109739 Hamarosan itt a generációváltás, és megkérdeztek, hogy melyik volt az a játék ebben a generációban ami nekem a legjobban tetszett...
Nagyon elgondolkoztam, lehet pár játékról meg is feledkeztem. Nektek mi volt a TOP 5 játék ebben a generációban?
Most így első blikkre nekem:
God of War
Spiderman
Witcher 3
Days Gone
Last of us 2
Ha egyet kellene kiemelnem akkor Witcher 3, ha ps4 exklúzív akkor Days Gone. -
#109738 Ettől a hangtól én jó ideig féltem. Sajnos voltam annyira ostoba, hogy a skillfa elejét és végét olvastam csak el, és bizony már jóval később vettem észre, hogy lehet tenni a nyílhárításra is pontot, ami nem kissé könnyítette meg az életem. De ekkorra már túl voltam majdnem az első szigeten... Szóval amikor 2-3 íjász ordibált (Doszó? Dazsa?), akkor én nem győztem ész nélkül kitérni :)
Amúgy engem most már nem zavar ez a kiabálás. -
#109737 Mást is idegel cusimában ez az állandó Dazsa, Dazsa!?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.03. 07:43:16 -
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.03. 00:24:18 -
Prof William #109735 Hát igen volt már, hogy egy róka/madár letérített a főküldetés irányvonaláról. :) -
#109734 Na ezeket én is utálom, ha ilyen van! -
#109733 -
TomStorm #109732 Ráadásul így hogy Mud Runnert meg Snowrunner fizikáját gyakorlatilag PC-s szintre hozták konzolon.. -
TomStorm #109731 Emlékszem régen beígérték Tarkovot is konzolokra sőt volt egy kamuborító is Ps4-re.
Na azt felejtse el mindenki.
Viszont sz.tem ami jól állna konzolon az Euro Truck Sim 2 és American Truck Sim.Nem értem miért nem csinálják meg konzolra.Simán nagy bevételük lenne -
TomStorm #109730 Az egyik igényes szimulátor PS-re Elite D.mellett.Én Pc-n tolom de le a kalappal a stúdió/kiadó elött hogy kiadták konzolokra és jól is sikerült!
Tényleg jó program érdemes vele foglalkozni. -
#109729 Ez a Snowrunner nagyon jó játék bár aki a pörgős játékokat szereti az felejtse el :D -
#109728 Bírom ezeket a hittérítő dumákat, amikor egyesek úgy érzik, hogy meg kell győzzék a másikat, hogy neki is az a jó, amit ő hirdet. -
#109727 Miben tartozik ez a témához? :) -
#109726 Felnevettem :D
-
#109725 És azt tudtad, hogy az ég zöld? :D -
Evoluti0N #109724 Meglátjuk. Nem igazán van oka gamepass szerű dolgot bevezetnie a Sonynak. A Microsoft is azért tette, mert máshogy nem igazán tudnak versenyezni a Sonyval. Ameddig olyan first party címeket ad ki a Sony, amikből első pár nap alatt milliók fogynak teljes áron, addig ostobaság lenne tőlük egy gamepass-szal elértékteleníteni a játékaikat. -
#109723 Inkább a PS Now felel meg annak. Az összes benne lévő PS4 cucc letölthető, szóval még csak streamelni sem kell. Annyi vele csak a baj, hogy egyrészt magyar honban jelenleg nem elérhető, a másik, meg hogy új, premier cuccok nem kerülnek fel rá. De ez szerintem PS5-nél meg fog változni. Tuti bevezetnek egy PS Now +/Premium változatot. -
Probatbicol #109722 A Sony-nak már van gamepass szerű modellje, csak épp a lehúzós fajtából, úgy hívják hogy ps plus, és egy új előfizető tized/század annyi tartalmat kap mint egy régebbi. Ráadásul új címek egyáltalán nincsenek benne. Miért is vezetne be bármi mást ha ezt is veszik mint a cukrot, és sokan még tapsikolnak is ha bekerül valami a kínálatba, hogy 'ingyen' játékot kaptak... -
#109721 Az SSD-n kívül? :D -
ppista #109720 Mit balfaszoskodik a Sony a nextgennel? Én nem látom. -
#109719 És ezen sokat az se segít amit balfaszoskodik most a nextgennél a sony. -
#109718 Itt nem a 6 évente megjelenő 1 Exclusive a lényeg, hanem ha multizol mellette, és egy erősebb hardveren ingyen multizol filléres gamepass-al játékokkal, akkor az emberek nagy részét rohadtul hidegen hagyja majd az a God of War. :)
Mármint az emberek nagy részét, többségét, akik nem csak évi 2 sony exclusive-ra vesz gépet. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.01. 15:39:56 -
#109717 Xboxon sose lesz God of War és egy épkézláb exkluzív sem, innentől kezdve tőlem lehet 5x annyi is az MS kínlódásához képest bármilyen szolgáltatás ára, nem nagyon van miről beszélni.. :D
Egyébként meg arra senki se gondol, hogy akár a SONY is bevezethet előbb-utóbb egy GamePass szerű modellt, amivel gyakorlatilag totál kinyírná az MS-t, mert nem nagyon fog a konzoljuk mellett semmi se szólni :D timed console launch exek? hagyjukmár..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.01. 15:36:41 -
#109716 Bocs de kibaszottul nem fillérbaszás, és nem olcsójanizás ha megveszel egy 60 euro-s játékot, sokszor bugos fos állapotban és havonta AZÉRT FIZETSZ, hogy egyeltalán TUDD JÁTSZANI.
Ez kérlek lehet valakinek nem probléma, de még szarabb mint a lootbox meg a sok fizetős szar, mert ez kötelező a játékhoz, azok meg legalább opcionálisak.
Ha fizetek a multiért meg AMÚGYIS telebasszák a multikat így is lootboxxal, akkor még lehetőleg ne rántsanak le havidíjjal is.
Tudod mi lesz ha free lesz? sokan átmennek oda és ezt a platformot a sok buta marketinggel együtt arra használnak hogy évente vagy 3 évente egyszer előveszik csak lenyomni az exclusive címeket.
Nem vagyok nagy multis, meg nem érdekem a multi, de sok ember játszik ilyenekke. Nekem a multi a coopba merül ki és ez miatt veszek pc-re mindent amiben coopozok, ha lehet, mert faxom fog fizetni a játék árán fellül.
Logika 0 benne mert azok a játékok amik meg ingyen vannak, azoknak a multi is ingyen van, lásd Fortnite. :D
Ami 60 euro-s csodajáték, annak meg évi 15-20k csak az hogy légyszíves kapcsolódjon már máshoz a 60 euro-s bugos játékom.
De kurvára nem látsz semmit ebből a pénzből, mert a szerverek ettől még nem lesznek jobbak.
Persze megy a demagóg szöveg, hogy mert fizetős a multi akkor jobb a support, a nagy retket, ingyen van pc-re minden és vígan lehet multizni ott is. -
#109715 MS-nek muszáj lépnie valamit, és ha valóban ingyen lesz a multi, akkor azzal hazánkban biztos tarolnak. A sok fillérbaszó olcsójanika ehhez tapsikolni fog. -
#109714 Nem nézek utána sorry, mert ezt használják rá, nem én találtam ki, hivatalosan használják, Innentől kezdve nem fontos részeltezni, hogyan, s miért. De létezik. :) -
#109713 Nézz utána szó jelentésének. ;) Ha PC-n is van, az már nem exluzív. Konzolok között persze, de ez már belemagyarázás. Számomra akkor exluzív valami, ha máshol nem elérhető.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.08.01. 14:26:26 -
#109712 Ez így nem igaz, ami van pc-re az is exclusive, cska arra azt mondják, hogy Konzol Exclusive, vagyis PC-n kívül cska 1 konzolra jön ki.
De ja, az a legfontosabb ami CSAK PS-re jelenik meg. -
#109711 Jó hát embere válogatja!
Nekem a felhő mentés itt van az otthonomban, játékok nem érdekelnek hiszen megveszek pre-order mindent. Multiért meg nem fogok havonta fizetni mikor pc-n meg free.
Valóban ez nem mindenkit érint pozitívan. -
#109710 Én számításom szerint jó az évi egynek is (exluzív). Nem nézem a remakeket, azokat sem ami PC-n megjelenik végül. Exluzív CSAK az, ami sehol máshol nem és nem is lesz elérhető.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.08.01. 12:00:48 -
#109709 Engem nem nagyon érdekel. PS3 óta plusos vagyok, a párhavonta érkező játékok amikkel játszok is már megérik + discountok és cloud save -
#109708 Ez kurva vicces lesz. Igazából Gamepass nem kell a multihoz, mert külön már nincsen Gold tudtommal. :)
De a Sony nagyon meg lett szopatva akkor mert a mostani gennél pőont a Sony ment a fizetős multira az MS miatt is.
Most végre megvan az esély hogy megveszek egy kibaszott játékot és ne húzzanak le a multiért konzolokon.
Úgy tudjak multizni mint pc-n, Ingyen!
És MS oldaláról egyértelmű a lépés, mert most is úgy volt hogy Xboxon és pc-n multizhatsz együtt és Xboxon, ugyanazért pénzt kértek.
Az is egyértelmű, hogy ha ingyenes lesz + erős hardver, akkor a Sony-nak hiába az évenkénti 2-3 exclusive, el kell engednie ezt a fos fizetős multit a PS Plus-ból. -
#109707 Ingyenes lehet a multi Xboxon -
Evoluti0N #109706 Tsushima végigjátszva és egyben ki is platinázva. Nem tudom, h ez mostantól egy új norma lesz a first party játékoknál, vagy véletlenül jött pont így ki, h ez is, valamint a TLOU 2 is relatív könnyen platinázható. Zavarni nem zavar, sőt. Nem szoktam a platina trófeák után futkározni, ha az élvezet kárára megy. -
#109705 oksa, köszi, kipróbálom! :)
-
#109704 Hasonlóra jutottunk bent a többiekkel, másra nem túl jó. Mondjuk az ipar már más kérdés. -
#109703 Black levelt nézd meg, egyezzen a tv-n és a ps4-en. (tv black level low -> ps4 rgb limited, vagy tv black level high -> ps4 rgb full) -
TomStorm #109702 Szimulátorokhoz jó csak a VR.Azokhoz viszont nagyon.De az már más világ.
Ha csak egy Alyx-hez vagy v.mi mászkálós valamihez kell azért teljesen felesleges pénzt adni:) -
#109701 Két napi Quest-zés után:
Vissza a feladónak, van még mit fejlődni. Térjünk vissza mondjuk 5 év múlva, -
#109700 jaaöizé, szerda óta egy 55" B9-el lettem gazdagabb - bár még ízlelgetjük egymást, néha imádom, de néha azért húzom a számat :D
filmekre 11/10, ez tuti, bokafosatós - viszont játékoknál egyszerűen még nem találtam egy olyan beállítást, ami univerzálisan jó lenne, és ne lenne néha kibaszott durva black crush...
egy Samsung Q82R lett volna az alternatíva, de nyilván azt megeszi reggelire :D