PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azért raktam spoiler-be, mert a main menu képe ott van, aki nem szeretné látni, az ne nézze meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a videó pedig most jött ki:
The Last of Us Part II - Inside the Details | PS4
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2020.05.28. 16:04:17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hát egyelőre ez elég silány, de tuti nem csak ennyi lesz😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.05.28. 14:52:23
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Fel nem fogom, hogy csinálja valaki, hogy amíg én a fegyvert sem tudom felemelni, már régen lelőtt. <#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy nem tudom, mit mondtak róla az okosok, mennyire szar, középszar, jó, nagyon jó, de nekem tetszik. Már amennyire egy FPS meg egy multit tetszik nekem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.05.28. 14:30:50
PS5 II PSVR
A kritika a történetet érte, amilyen irányba elvitték. Ez a state of playből nem jön le, a leakekből lejött, te meg majd megveszed és utána szembesülsz vele. Aztán vagy tetszik így is vagy nem. Ez egy sztori alapú játék, senki nem a szuper lövöldözésért játszott a TLOU1-gyel, mindenkit a történet érdekelt, ezért fontos itt és kevésbé fontos mondjuk az Overwatchnál.
De ízlések és pofonok. Én megnéztem a leakeket, szerintem úgy elbaszták, ahogy csak lehet és nem a leszbik miatt, azt leszarom. Ettől még megveszem, de az elvárásaim alacsonyak lettek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.05.28. 13:33:46
Adversus solem ne loquitor
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De nincs is ezzel semmi baj, amíg ez nem megy át erőszakos mantrázásba.
Főleg úgy nem, hogy nem jàr utànna igaz e amit àllít.
Egy 20+, de inkàbb 30+ óràs jàtékról max akkor mondok véleményt ha befejeztem.
Addig max az élményeimet meg a reakcióimat tudom közölni abból amit làttam.
Aki most kijelenti, hogy szar a jàték az szimplàn egyszerű szóval élve..hülye.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
...spoiler! <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
elkezdte szajkózni valamelyik nyomorék balfasz ezt valami szutyok fórumon a neten, és talált pár követőt magának, amiből már ilyen divathaterkedés jelenség lett a játék körül... 😄 +ugye a leakes botrány még tovább eszkalálta ezt..
genderbuziság, vagy mert "szar" a story...?!😄 ÉS?! hány olyan játék van, amiben még kvázi story sincsen / semmit se ér, mégis über volt... szóval még ha igaz is lenne, akkor se érdekelne, mert ilyen gameplay minőség mellett egy nullás story is szerintem mindent vinne - a leszbiket meg leszarom, el kell fogadni, hogy ezt ma már mindenhova beleerőltetik, ezvan😄
szóval +1, részemről is lehet benne bármi, én nem a story miatt fogom játszani amúgyse.. 😄
SPOILER!!
Igazából azt sem érdekel, ha az derül ki, hogy valahol a játékban Ellie kecskékkel közösül, annyira jó a harcrendszer, az animációk és a grafika, hogy bármit elnézek ennek a játéknak. Szóval a látottak alapján engem engem mint kispolgárt, megvettek kilóra.
Mostani trailer
DOWNGRA.....oh wait
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
végre egy játék talán ennyi idő után, ahol úgy spriccel a vér, ahogy kellene neki <#idiota>#idiota>
Max nehezebb lesz ezutàn vàrni. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.05.27. 22:24:59
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ha náluk vesz valamit az ember, akkor kell hozzá T-s előfizu, vagy hogyvanez? bár céges előfizum van náluk, az nemtom mennyire számíthat ilyen esetben 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
btw, lehet kissé hülye kérdés lesz, de a HDMI 2.1 mennyi releváns a jövőt tekintve - akár a PS5-re vonatkozóan főleg, erről tudni valamit?
mert ha jól látom, az itt nincs támogatva