121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#109859 New GTA 6 Rumor Is a Huge Win for PS5 and Bad News for Xbox Series X if True
mondjuk ez tényleg durva lenne, vagy ha R*-t berántanák egy az egyben, bár ahhoz még talán a SONY is kevés :D -
Prof William #109858 Nekem még szerintem max 4-5 hátra van (szeretek minden helyet felkeresni) de eddig magasan az év játéka nálam. Remek hangulata van. -
#109857 -
MrAndree #109856 Mi bajod a hősugárzókkal?
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.08.16. 10:53:15 -
#109855 sztem így kellett volna kiadniuk, élvezték volna a fanok így is, ahogy látom :D -
#109854 A Halo-val nekem nem az a bajom, hogy eltolták. 500 fő dolgozik rajta, idejük van, tolják, ha az kell, hogy jobb legyen. El lett csúsztatva a CP2077 is. Ez belefér. A gondom az, hogy ők nem azért tolták el, mert úgy érezték, hogy nincs kész, eladták ők volna neked félkészen is... Szóval ha egy játék nem üti meg azt a szintet, amit elvárnak tőle, akkor igen is tegyék csak szóvá azt az emberek.
Ha ez a Halo bemutató egy totál ismeretlen projekt lenne egy ismeretlen 50 fős csapatól, tized ennyi pénzből, akkor nem szólna senki semmit. -
CptFlint #109853 Mi a baj ezzel a képpel? De komolyan? Nő nap alkalmából csinálták a képet. Azért az nem az ördögtől való, hogy egy 500 fős csapatban van úgy 30 nő. Nem ezen múlt a Halo kaputó. -
#109852 Nohát nohát nohát! Ha nem a legalkalmasabb embereket veszed fel egy munkára hanem valami kitalált halmazból válogatsz rosszabb lesz a végeredmény mint normális módon? Érdekes a last of us part 2-nél csomó hír volt hogy felmondtak, meg rég készlennének ha nem gyakornok meg junior lenne mindenki aztán mégis elkészült a játék. És technikailag szerintem a legnagyobb abbygyűlölő sem talál benne hibát.
-
#109851 Ez a múltrol beszél, hogy rengetegszer lett újrafoltozva a motor, a pályadesign meg minden nulláról többször újrakezdve. Hogy egy káosz volt az eddigi fejlesztés. Aztán most a fejesek azt mondták nekik csináljanak belőle valami értelmeset,amiért sokan csalódtak a bemutatóban. Eért már egy éves túlóra gályát vízionál a pali, aki mivel 4chan-ről van ,akár a nagyapám is lehet, nincs rá mód ellenőrizni. Szerintem csak kamu, lejáratás. Bár már olyat is hallottam, hogy az MS epizódikusan akarta kiadni a kampányt, csakhogy a launch-ra legyen valami -
#109850 Mifasz? 2022-re tólják. :D
Ugye tudjátok ez akkor mi a picsát jelent. A sok fikusz miatt full előről kezdik és szebb grafikát akarnak neki, kész vicc. Basszák meg a heaterek.
Sok faszkalap elintézte!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.16. 02:02:09 -
#109849 -
#109848 Új kép a érkező pókemberhez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#109847 Köszi a válaszokat, szerintem akkor megvárom ezt az ultimate kiadást és beruházok majd rá. -
#109846 dettó, nekem is 2019 gameje simán a Control :) imádtam! -
TomStorm #109845 Alig várom egyszer játszhassam!! -
#109844 Egyik legjobb címe a gen-ek -
#109843 Na, a credits-cel együtt kiugrott a platina, és véget ért a Tsushima.
Azt kell mondjam, hogy életem egyik legjobb játéka volt, hibái ellenére. A befejezés számomra fantasztikus, felemelő és megható volt, lenyűgöző látvánnyal. Messze felülmúlta a várakozásaimat, minden percét élveztem, pedig volt benne néhány 10 órám.
Nehéz most mit mondani, mert még kavarog bennem, de a SP valami elképesztő minőségi munkát végzett, minden tiszteletem az övék, le a kalappal!
Jöhet a folytatás.
-
Evoluti0N #109842 Nekem tetszett. TPS metroidvania elemekkel, különleges képességekkel, érdekes sztorival és világgal. Tavaly egyik kedvencem volt. -
#109841 Elvileg lesz a Control-ból Ultimate kiadás, amiben benne lesz minden DLC. Az év végén jön az új konzolokra is. A kérdésem csak az, hogy jó játék volt-e. Csak mert hallottam róla rosszat is és jót is. -
#109840 Én most fogom az utolsó főküldetést megcsinálni, ma este. Valóban a harmadik Act-ben van a legkevesebb tartalom, bár én órákat baszakodtam a napokban, hogy minden fox dent, shrinte, hidden altairt, recordot megtaláljak. Most már megcsinálom a platinát. :)
Amit kérdezel spoilerben, teljesen mindegy, hidd el. Így is odajutsz, meg úgy is odajutsz. -
#109839 Mi köze a Halo-nak hogy kimit nyer? -
#109838 Őrület :D
-
#109837 A harmadik fejezetben van a legkevesebb felfedezni való (forrás, stb). Szóval szerintem még 6-8 óra lehet hátra ha mindent megkeresel, de ez tipp és nem mértem anno az időt :)
A spoileres részre nem válaszolok, az legyen meglepetés. -
#109836 Félreértetted. Továbbra sem a kis srác vagyok, aki a Sonynak drukkol és utálja a XBoxot...
A kínost arra értettem, hogy bejelentették, hogy nyitó cím lesz, de visszakozniuk kell. Ami persze nem csoda, hiszen akárki akármit mond, a Halo bemutató legutóbb kevés volt. Lehet magyarázkodni, hogy régebbi változat, mások fejlesztik, meg majd ha bekapcsolják ezt-azt az effektet, akkor is xar volt grafikailag. Persze ez az MS-t nem zavarta, ha a népek nem lázadoztak volna, akkor ő simán eladta volna nektek.
De annak örülök, hogy legalább most eltolták, és gondolom most ezerrel fejlesztik, hogy ne legyen gond a következő bemutató alkalmával. -
Prof William #109835 Kérdésem lenne a Ghost of Tsutshimával kapcsolatban. Most kezdtem el az utolsó a 3-ik fejezetet. Kb még mennyi lehet hátra?
Valamint VIGYÁZAT 3-ik fejezetes spoilerSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz majd lehetőség egy új ló beszerzésére? Mert ami az alapló halála után van azt max gebének lehet nevezni.
-
#109834 Miért lenne már kínos? Várd ki majd a Sony-t, ne hidd, hogy ott majd minden másodpercre történik. Idén konzolt nem látunk, Magyarországon tuti nem. -
#109833 Egyetértek. Egyébként elnézve a launch title-ket (amik kifejezetten konzol launchkor jelennek meg, nem amik majd év végén vagy jövőre vagy karácsonykor), a ps5-nél sincs semmi egetrengető. Az egész idei nextgen konzol startot át lehetne simán tolni jövőre. Kijön a vas és legfeljebb a régi játékokat tudjuk majd jobban futtatni meg egy rakás indie szart, remastert meg dlc-t az első hónapokban.
Még egy Ryse / Killzone Shadowfall kategóriás techdemót se kapunk. -
TomStorm #109832 Sz.tem senkinek nem fog hiányozni.Másik hogy MS nem erre fókuszál idén.
PS5-nek meg mit gratulálsz?Azt se tudod mi fán terem még se játékokat,semmit -
#109831 Miként lehetne ezt megfogalmazni? Kínos. -
végén PS5 és XSX felirat :)
zene: Mick Gordon <3333
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.11. 21:47:37 -
#109829 fúhhha... :D végén megy boxostól át az egész cucc 2021-re... :D
mondjuk nem mintha ezen múlna bármi is, de azért para...
-
Ashlara #109828 Halo Infinite delayed to 2021
GG PS5, ezt a kört is te nyerted. -
#109827 Last of Us 2 update.
-
#109826 Beszélsz baromságot. -
nbundy23 #109825 Valóban elnéztem. Bocsánat
Egyébként meg "with". -
#109824 Szerintem elnézel valamit. Nem az van odaírva, hogy including EA access, hanem az, hogy included in EA Access. Nagy különbség!
Az angol nyelv rejtelmei.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.11. 13:24:47 -
nbundy23 #109823 Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Viszonylag új vagyok még a témában és nem egészen világos a dolog.
Nézegettem a PS Storeban EA-játékokat és a legtöbbnél (vagy az összesnél) az "Including EA access" is fel van tüntetve. Ez most azt jelentené, ha én megveszek egy játékot, ahhoz jár az access és le kell mondanom, hogy ne legyen plussz költségem? Vagy a játék árán felül kell még fizetnem? Ez egy kicsit zavaros.
Hálás lennék, ha segítenétek -
#109822 ez a Godfall... mobilon voltak már ilyen gamek pár éve :D nem PS5-ön! -
#109821 Nekem az alapjáték megvan és az első DLC, szóval most az új tartalom az, ami kellene. :) De pár nap és itt van az is! -
#109820 btw, tudom PC-off, de jövő héten free lesz a Remnant az Epic Store-ban, hátha valakit érdekel :)