121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#109899 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a nagybátyóval való harc előtt költöttünk magunknak egy ilyen búcsúzót -
#109898 Amikor beszélni kellett egy csókával. Nem tudom lineáris-e -
#109897 kint van már :) elég jókat olvastam róla!: ) -
#109896 Elvileg ma jön, lehet teszek vele egy próbát.
-
#109895 AC-ben a nagy DLC-k mennek, de asszem ha mondjuk a játékban aktiválsz vagy vásárolsz az nem. -
#109894 Gratula és még jön a DLC is.
Nekem a Last of Us is legjobb, a harcmiatt.
Hiába behatároltabb, a Last 2ben nekem a harcok még így is élvezetesebbek voltak, pedig aztán a Tsushima is kimagaslóan jó lett. ;) -
#109893 Köszi a választ, sajnos nem megy. Minden megpróbáltunk, újratelepítés, restore licenses mindent, nem megy. Mivel ez egy szezonbérlet, azt nem osztja meg.
Érdekes, hogy AC esetében menni szokott, igaz, azok nagy sztori DLC.-k. -
#109892 Melyikre gondolsz? A legutolsóra? A legvégéig nem tudtad, hogy lesz még egy. :) -
#109891 Elég jól össze van rakva. Én még csak Act2 vége felé járok, de remélem, hogy lesz hatása a jövőbeli openworld játékokra a Tsushimának, mert ha meg nem is reformálta a műfajt, de áramvonalasította annyira, hogy az olyanok, mint pl. én - aki alapvetően nem rajongója a openworld cuccoknak -, is tudja élvezni, mert nem rágnak mindent a szájába, nincs félméteres nyíl, hogy merre menj stb. -
#109890 Meglett a Ghost of Kinoshima platina. Az egyik haiku elég szemét volt, kellett hozzá videó Megkockáztatom a generáció legszebb és legjobb játéka ez -
#109889 Ja ez mondjuk lehet, mert igaz AC-ben ha jól emlékszem nem tudott Anti játszani sajnos egy játékban vett cuccal.
Csak a store-ban vett nagy fizetős DLC-kkel. -
CptFlint #109888 Nem oszt mindent. Ha pl veszel codban egy fegyver skint azt sem osztja. Destiny szezonokat sem osztja mióta úgy kezelik, mint eververs mikrotranzakciót. Ubinál nem megy a divioson 2 szezon sem, a for honor dlc sem ment anno. Vannak kivételek sajnos :(
Utoljára szerkesztette: CptFlint, 2020.08.18. 18:04:19 -
#109887 Pedig mindent osztania kell, ha a megvett account be van állítva primary-nek.
PSplus-nál van csak, hogy vásárlási kedvezményre nem jogositjafel a sub accountot. -
CptFlint #109886 Esetek többségében menni szokott. Sajnos Ubisoft játéknál most már rendszeresen nem megy, mert accounthoz kötik, mint egy mikrotranzakciót és nem ilyen pár kilobyte-os kulcs letöltéses módot használnak már mint régen. Én Division 2-ben szívtam ezt meg. -
#109885 Van valakinek azzal tapasztalata, hogy Season Pass-os játékot egyik fiókra megvéve, a konzolon lévő másik fiókkal megy/nem megy?
Megvettem a GR: Breakpoint Gold Editiont, és csak az alól a fiók elől érhető el a Year 1 Pass tartalma, ahol vettem, a konzol egy másik fiókjában nem, ott csak az alapjáték tartalmai. -
Zóanagyvarázsló #109884 Szoftverből akkor van haszna, ha azt ők gyártják vagy ha saját platformjukon adják el (royalty). Plusz ugye Game Pass és Gold. Na most hogy ezeken kaszáljanak, ahhoz kell eladni konzolt is, mert a Windows Store nem éppen egyeduralkodó, a Game Pass nem nyomtatja a pénzt, PC-n multiért nem szednek be pénzt.
Persze jön az xCloud az ebből való kitöréshez, de egyelőre nem vagyok róla meggyőződve, hogy fáklyásmenet lesz. -
#109883 Na, ez érdekes lehet. -
#109882 Mutass videót. :) -
CptFlint #109881 Sajnos nem fognak, ahogy eddig sem. Megcsinálják a leggyengébbre majd az erősebbek kapnak frém meg felbontás pluszt amennyit erőből meg tudnak oldani és annyi. -
Probatbicol #109880 Pedig ez elég nyilvánvaló. Az igazi haszna mind a Sonynak, mind a Microsoftnak a software eladáson van, a hardware inkább veszteséges.
A Sony az exkluzivitásra megy rá, neki muszáj minél több konzolt eladni, mert a szoftvereit csak azon lehet futtani. A Microsoft játékainak nagy része és a szolgáltatása igénybe vehető milliónyi pc-n is. Ők a konzolra már pár éve úgy tekintenek, mint plusz lehetőség, ha valaki nem akar/nem tud gamer pc-vel foglalkozni, akkor megveheti és 7-8 évig gond nélkül futtathatja a játékokat az xboxon.
A Microsoftnak pl. sokkal jobban fáj annál hogy fele annyi konzolt ad el mint a Sony az. hogy az Apple store nem engedte be az xcloudot, mert ezzel hatalmas felületet vesztettek el ahol megjelenhettek volna. -
#109879 Öröm és boldogság lesz a fejlesztőknek 4 gépre optimalizálgatni :) -
CptFlint #109878 Ráadásul, ha igazak a Lockhart pletykák, azaz az Xbox Series S, akkor mindjárt két gépet jelentetnek meg, amit nem akarnak eladni. Úgy néz ki Mattrick anno csak elvitte a balhét, de komolyabb gondok vannak ott. -
#109877 Azért nem lennék az xbox discord csoport helyében. Hónapok óta keverik az álinfókat erre így hálálja meg a cég -
#109876 MS: Nem célunk konzolt eladni.
Wait...wha...wut...fuc? Akkor mi a genyónak ez a Series X? Miért nem nyomulnak akkor PC-n ganéj passzal? Minek ez a görcsölés? -
#109875 -
#109874 Hm, bár nem nagyon multizok PS-en, de ezt tuti ki fogom próbálni. -
#109873 Ghost of Tsushima: Legends coming to PS4 Fall 2020.
"Free, new co-op multiplayer mode" -
#109872 -
#109871 hát én nemtom melyik Halot rakták oda mellé side-by-side, de sokkal jobban nézett ki tőle, mint ez a nagy "nextgen" cucc :D
mindegy, mostmár eltolták, szal várni kell :\ -
#109870 Biztos hogy nem volt, még a Halo 5-öt is lazán körberöhögte ez a graf, csak sokan nem látnak túl a Halo minimalista stílusán. :) -
#109869 sztem a Halo 3 is jobb állapotban van, mint ez volt, szóval ne sajnáld :D inkább indítsd el a korábbi gameket, ha halózni akarsz
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.08.17. 09:07:58 -
#109868 Hát nekem ez így elég lett volna én nem láttam ebbe. kivetni valót -
#109867 hidd el dark, ez volt a legjobb döntés részükről, valszeg még ettől is borzasztóbb állapotban volt a játék többi része, és nem csak technikai oldalról (amellet, hogy ray tracing patch "később", stb..) -
#109866 Ez minden formában gáz és én akarok játszani majd Halot akinek nem tetszik az ne vegye meg ez a haterkedés nekünk árt csak akik játszanának
-
#109865 jah, szerintem még egy bő 3 év legalább... :( -
#109864 Nem is lesz gta6 jó ideig. Ott a gta online termel az elég pénzt -
#109863 Exkluzív kontent simán lehet. Timed exclusive nem hiszem, túl nagy név a GTA6 ahhoz és túl sok pénz van egy teljes konzolnyi eladásban, hogy érdemes legyen kihagynia a Rockstarnak. Egy vagyont kéne ehhez a Sonynak fizetnie és a Rockstar hülyére keresi magát az GTAOnline-on, nyilván az új GTA-ban is lesz online és nincs annyi pénz a világon, hogy erről a Rockstar lemondjon majd.
Egyébként eléggé siralmas dolog is lenne. A first party exkluzívoknak nem vagyok ellensége, a saját stúdiót ők pénzelik, ők menedzselik, ha nincsenek, nincs valószínűleg játék sem. De amikor pénzért valaki third party exkluzivitást vásárol egy platformfüggetlen játékhoz, az elég gáz. Ott nem nyer senki. -
#109862 Ezt a hírt kb. kizártnak tartom. -
#109861 nem tudom, hogy mennyire real a 4chan-os post, de akár lehet valós (alapja) is...
ez az Xboxos prezi iszonyatosan silány volt szerintem is, kell a csúszás neki... amikor a gameplay előtti cinematicot mutatták kezdéskor, arra még azt mondtam volna hogy na ezigen, így kéne kinézzen egy nextgen cucc - majd erre megláttam a main menüt, ott már tudtam, hogy off az egész... :D
ezzel elcsúsztak 1, de lehet 2 generációt is sajnos... egy "sytem seller" nem képviselhet ilyen minőséget, főleg nem a világ leendő legerősebb konzolján
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.16. 12:34:35 -
ppista #109860 Touché! :)