PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
nembaj, megkímélem magamat pár idegrohamtól (Ebrietas, Kos...stb <#idiota> )
Voltan
Hát ez azt is jelentheti, hogy a következő két évben több okuk is lesz az örömre. Nem azt, hogy két év múlva jön a BLoodborne. Bár az idén nyár az nyilván nem igazán reális.

A HZD pc-ről mi a hivatalos? Nem az volt, hogy az viszont idén nyáron jön?

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.06.05. 10:29:34

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Moby
Szerintem a nyaradat nem ezzel fogod tölteni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Not going to comment specifically on Bloodborne on PC rumors, but suffice to say From Soft fans probably have a lot of reasons to be happy in the next two years."

Adversus solem ne loquitor

mucsácsó
Jah, jó lenne már egy superior verza, engem is érdekelne 😊
most nyári ubiszezonra jó lenne a TLOUP2 meg Csucsima után/mellé 😄
Voltan
Na ennek nagyon örülnék, mert a ps4 verzió nem méltó ahhoz a játékhoz.

Ha ez annak a jele, mint a HZD-nál, hogy jön egy folytatás, és hátha áthúz pár pc-s arcot, akkor jöhet az Order is oda. 😊
shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Most újra fellibbent a Bloodborne PC pletyka, de most biztosabb forrásokból. Na most tőlem jöhet, de mellé akkor kérem a 60 fpses PS5 patchet, mert ha megkapjuk ugyanazt a framepacinges 30 fpses retket PS5re is és közben jön a PCs verzió, akkor nagyon mérges leszek sonyra.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.05. 00:11:11

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
*Elvileg* mindkettő megvalósul. Aztán majd meglátjuk gyakorlatban. Bár a mostaninál jobbat csinálni nem nagy szám 😄

A gyorsabb konzol mellett nekem 2 nagy kívánságom van a PS5-tel kapcsolatban: Halkabb hűtés és jobb akksit a kontrollerbe. Pls Sony.
Nem tudom miről beszéltek. <#banplz> Alig várom, h a megjelenés napi Pro-m újból jet engine-re kapcsoljon. Mostanában olyan játékokat játszottam, amik nem erőltették meg eléggé a hűtést. <#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.04. 22:14:38
n000rbi
Ne ítéljünk elhamarkodottan, ez csak a devkit.

Ettől még sokkal rosszabb is lehet <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Ebben mondjuk igazad van, ezt is meg tudnám egy fúróval gyógyítani. Kicsit nehéz látatlanban eltalálni a processzor közepét, de ha sikerül, többet nem süvölt. Más jobbító eljárást nem látok bele ebbe a csodás elektronikai kompozícióba.

n000rbi
Ahol van 6 LUK, ott elfér egy hetedik is 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Amennyire látom a sonynál az elmúlt közel egy évtized az elektronikai termékek hűtésének tervezése terén nyomtalanul múlt el. Hogy úgy mondjam, emberjogi aktvistaként sokkal naprakészebbek, mint a elektronikai design terén. Értem, hogy ez egy devkit, de én ezzel szerintem nem szívesen tartózkodnék egy irodában. Sok jó nem ígér a ps5-re nézve.

Kongy
Hát ez a nap híre 😄 Egy 10 éves középszerű játékot újra kiadnak. hellyea. Nem értem ilyen bejelentést hogyan is engedhetnek meg, amikor az USÁban ilyen a helyzet!!44

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
The rumours are true! Prepare for a Re-Reckoning, because Kingdoms of Amalur is coming back.

Remastered with stunning visuals and refined gameplay, it's soon time to experience an epic RPG journey and all its DLCs like never before

TDC Geronimo
New PS5 devkit patents surface, show 6-fan cooling solution

Seth
Ma lenne a nap <#sir>

PSN ID.: Beegabor

Mert szeretnék kijátszani az első részt is. A 2. megvan pc-re, de az egyet nem adták ki rá, csak az alap van még Ps4-re. Egyszer vettem használtam egy tejes verziót dlc-kel de a kód már fel lett használva. A lemezen meg csak az alap game volt.
A legendary collection vagy mi még mindig 17k a store-ban, bár nem értem miért mikor a 2 meg ingyenes.

Ulthanito
Milyen 17 ezer? Itt van ni, új, még 3 ezer forint sincs.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Miután egyszer megvettem lemezesen, majd eladtam, utána hónapokig Access-ben toltuk, most, hogy 4500 forint, gondoltam leszedem a BF5-öt megint.

Gyerekek, ehhez képest a COD WWII a fasorban sincs, semmilyen tekintetben. Se grafikában, se játszhatóságban, se hangokban, se zenében, se prezentációban, sehogy sem.

PS5 II PSVR

Valakinek nincs bontatland destiny 1 ps4-re? Újan nem éri meg a 17000-et.A használttal meg az a baj hogy csak a kód miatt lesz benne az összes dlc.De azt már ugye egyszer felhasználták,hiába kapom meg a lemezt azon csak az alapjáték van.

shaddam
Tsundere simulator

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

j0nNyKa
hja jó <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Voltan
Nem komolyan írtam 😊

j0nNyKa
hmmmmmm az miért jó hogy valamire nincs lehetőség? úgy általában is kérdezem, meg a konkrétumra is

Én is elkezdtem újra végigjátszani a last of us 1-et ,és nálam is előfordult egy-két érdekes bug, ami miatt újra kellett indítani, pl Eliie egy ponton csak úgy megállt, biztos már unta a gyaloglást 😊 Viszont van egy olyan dolog is, amiért lehet a kontrollerem a hibás , de néha a karakter mozgása megakad, mintha nem észlelné rendesen az előre felét. Megnéztem más játékot és ott semmi baj nincs az irányítással. Nem tudom, hogy ez miért van.
Voltan
"ps4en nem lehet league of legendsezni meg úgy egyáltalán normálisan esportoln"

Ez amúgy egy tök jó érv a PS4 mellett 😛

TDC Geronimo

j0nNyKa
😊 lásd #107478
én elhiszem rólad hogy be fog jutni!

TDC Geronimo
ilyen fisemfosa mobakra mint a lol ott a telefon <#banplz>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.03. 19:06:28

j0nNyKa
ps4en nem lehet league of legendsezni meg úgy egyáltalán normálisan esportolni tehát a ps4 szar és insert a többi marhaság amit leírtam
😊

darkSectorxxx
"Nem csak arról van szó, hogy az üzleti modell teremti meg a pénzügyi feltétleleit, hanem arró isl, hogy van egy szervezet az egész mögött, aki felügyeli az egész projekt minőségét, irányát, stb."

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Nem kibaszás, hanem egy üzleti modell. Ami láthatóan jól, sőt, egyre jobban működik. Mármint ott, ahol az exkluzivitás nem azt jelenti, hogy felvásárolunk kész játékokat, és azokat fogsába ejtjük. Nem csak arról van szó, hogy az üzleti modell teremti meg a pénzügyi feltétleleit, hanem arró isl, hogy van egy szervezet az egész mögött, aki felügyeli az egész projekt minőségét, irányát, stb.

Moby
Ja igen...a múltkor azthittem kibaszom az ablakon az egészet, csak szoptam és szoptam az egyik mellékküldiben. Talán írtam is ide róla. 1 óra fight, halál, majd töltés, a végtelenségig...
Annyit nyomtam a nioh-t, meg ezeket mostanában, hogy totál elfelejtettem, hogy a játékokban lehet olyan, hogy NEHÉZSÉG. Bemegyek a beállításokba, hát fel volt tolva falig. Na mondom nyád...levettem normálra, és letoltam a mellékküldit 😄
Az emberből már simán kipotyognak az ilyen archaikus játékelemek 😄

Moby
Ha már megvettem a szopókember GOTY-t, kinyomtam a DLC-kből amit lehetett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rohadt jó volt, főleg az 1 és a 3. Még mindig kikúrtszórakoztató, de a NG+ agybaszó fokozaton részét megtartom PS5-re, mer a halál esetén a töltögetéstől már agyfaszt kapok...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.03. 17:52:32

TDC Geronimo
Játékokról beszélünk nem másról

darkSectorxxx
Hagyjuk már ez a hülyeséget!

Ja kibaszás akkor ha valaki baszik venni konzolt, akkor kibaszás, ahogy a VR kibaszás ha nem akarsz venni készüléket, minden kibaszás amire lusta valaki.
Nincs senkivel kibaszva, megveheti bárki. Aki nem veszi meg az magával baszik ki.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Az, hogy valami exkluzív, az nem érdem, és nem pozitív dolog, hanem konkrét kibaszás. Ebben Tinmannek pl. nagyon is igaza van.

És igen, nekem is van PS4-em, és nagyon szeretem az exeket rajta, de attól még ez a jelenség nem egy pozitív dolog.

darkSectorxxx
SOHA nem lesz, az ilyen Exclusive-ok csak a Microsoft és Sony által létezhet, akiknek megéri támogatni a fejlesztőit.
PC mögött senki nem áll, vagyis azok állnának akik Xbox-on is, a Microsoft.

Megnéztem. Libabőr. Már csak 15 nap 7 óra 29 perc. 😄
j0nNyKa
ez pont olyan szintű érv minthogy ps4en meg nem tudsz c#-ban programozni, tehát a ps4 szar és mindenki hülye aki a ps4et szereti és mindenkit lenézek és kinevetek aki ps4et vesz, mert még egy alja szar 60ezer forintos laptopon is tudsz c#-ban programozni, és nem is kell hozzá venned semmit utána, hanem ~bármeddig tudsz! minden psfan hülye. komolyan!
(csak kifejtettem a szemellenzőt btw)

TDC Geronimo
Sorolhatsz PC gigaexeket. Star citizen pl ? 😄D annál nagyobb scammet a föld nem hordott a hátán

Voltan
Csöppet sem szemellenzős duma 😄😄

TDC Geronimo
Egy CGI trailer, nyugodtan nézheted

TDC Geronimo
PCn nem is kapsz olyan exeket, mint PSen. Tolhatod a scuffed fos early access steam gamekat 😄

Mekkora kedvencem volt az a csaj által gitározott True Faith a New Order-től. Meg persze a Blue Monday. Meg is hallgatom. Szegény szomszéd.
Bájdövej. Elkezdtem újból a TLOU 1. részét abból az alkalomból, h jön 2 hét múlva a 2. Vagyis hát lassan már a végére érek. Játszotta valaki az első részt a közelmúltban? Pár éve játszottam legutóbb és ez alkalommal letöltött egy patchet, amikor elindítottam és nem tudom, h ez a patch miatt-e vagy miért, de elég sok bug előjött a játékban, olyanok, amik korábban egy végigjátszás alatt sem. Clicker átsétált kerítésen; ellenségek össze-vissza rohangáltak; egy részen, ahol Ellie-t meg kellett volna, h támadjon egy clicker, nem történt semmi, csak állt egy helyben; meg tegnap az egyik résznél nem aktiválódott az átvezető, amikor odaértem egy részhez és restart encountert kellett nyomnom. Ezek közül egyik se jött elő egyszer sem korábban. Bárkinek hasonló tapasztalat?
Must. Not. Watch.