121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    ez kb ilyen MS-konfokat idéző cringekben gazdag fingreszelés volt... :D
  • TBTPumpa
  • Mephike
    Azt kell mondjam többet vártam ettől a 2 órás műsortól :(
  • Seth
  • mucsácsó
    na legalább Ratchetre azt mondták, hogy PS5 launch window-ban jön - más kérdés, hogy ez mit jelent nekik ... :D
  • TomStorm
    Úgyis tudjuk hogy jó játékok majd évek múlva lesznek..
  • TomStorm
    Nem is nézem tovább.Minek?
  • Seth
    Borzalmas eddig. LN2 persze a legjobb, nem volt nehéz dolga :)
  • mucsácsó
    hát...eddig a Little Nightmares II volt a legértelmesebb :D
  • Seth
    gamescom 20 órakor , el ne felejtsétek :D

Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.08.27. 19:45:19
  • Prof William
    Én is pár napja fejeztem be a Ghost of Tsutshimát és nekem is az év játéka eddig. A Witcher 3 kivételével minden open world játékot meguntam egy idő után és bár a végére már itt is fáradás jelei mutatkoztak, de még így nagyon élveztem a végét is. Sokkal jobban mint bármelyik open world AC-t.

A világ csodásan nézett kis magát a japán kultúrát is szinte hibátlanul átadták, bár 1274-ben még éppen csak az "elején" tartottak a szamurájok korának, szóval a játékban bemutatott kiforrott szamuráj kultúra inkább a már klasszikus Edo korra volt (1600+) volt jellemző mint 13-ik századra, de ennyi csúsztatás még belefért.

Egyedül azt sajnáltam, hogy nem voltak igazán nagy városok, bár egy nem túl sűrűn lakott szigeten egy mongol invázió kellős közepén ez teljesen érthető volt.

És ha már AC... A Ubisoftnak nem kell már megcsinálnia az AC japánt mert már kész van. :) A lopakodás szerintem egészen jól meg volt csinálva és szerencsére nem erőltették. Én általában kombináltam a két stílust. Megérkeztem full szamuráj harci díszben egy mongol területre majd a standoffal megöltem 5 ellenfelet (lehet fejleszteni). lekardoztam a közelben lévőket majd pedig a lopakodó gúnyát felhúzva váltva szedtem ki az erősebb ellenfeleket, és szabadítottam ki a túszokat majd végül ismét szamurájként hívtam ki a maradékot.

Külön tetszett, hogy ha egy népesebb tábor kipucolása volt a cél, akkor amikor már csak 4-5 ellenfél maradt azokat ki lehetett egyszerre hívni, és így nem kellet még +5-10 perceket eltölteni az "elbújt" ellenfelek kiiktatásával.

Ami nem tetszett, hogy nagyon sok küldetés egy kaptafa volt. Játék közben nem zavart de nagyon hasonló volt mindegyik. Szintén kár volt, hogy a kipucolandó mongol táborok is sokszor egy kaptafára épültek fel, pedig voltak érdekesebb táborok is (Hajógyárak, Fatelepek) amiket egész más élmény volt elpusztítani, de összesen 1 hajógyár és 1 vagy 2 fatelep volt a az EGÉSZ játékban. A többi 20 tábor meg egykaptafa volt. Ha egy kicsit megerőltették volna jobban magukat és ha csak még 2-3 hajógyárat meg fatelepet raktak volna be a tökegyforma mongol helyőrségek helyére máris jobb lett volna az összhatás.

Ezzel szemben a gyüjtögetős, haikus, szentélyes kihívások igazán kellemesre sikerültek. Más játékokban megunom őket, de itt még negyvenedjére is szívesen követtem a rókát, vagy a madarakat, várva hogy hova jutok.

A történet igazán érdekes és japán volt viszont ahogy haladtam előre
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sajnos nem igazán nyomott a latba semmit se, hogy szamurájként, vagy Szellemként teljesítjük-e a feladatokat. Lehettünk akár 100% -ig dicső és becsületes szamurájok, de a játék egy pontján mindenképpen megbélyegeznek és száműznek minket, mint becsület nélküli szellem.

A végével kapcsolatban is így éreztem. FIGYELEM MEGASPOILER
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végső párbaj után teljesen mindegy, hogy megkíméljük-e a bácsikánk életét, vagy megadjuk neki a "dicső halált" mert mindenképpen elveszítjük a klánunkat és "szellemként" kell tovább érnünk. Tehát hiába van két ending, tulajdonképpen mégis csak egy van, max Yuna monnd más szöveget a végén.

Ettől eltekintve szerintem remek játékot tett le az asztal a Sucker Punch. Egy esetleges az anyaországban játszódó második részre tuti vevő lennék. :)
  • Voltan
    :P
  • Ulthanito
    "A PlayStation tulajdonosok többsége pontosan tudja, hogy mennyire megéri előfizetni a PlayStation Plus szolgáltatásra, hiszen felhő alapú mentési lehetőséget, ingyenes havi játékokat és exkluzív akciókat kapnak a havi díjért cserébe."

Oh my...Legalább olvasná el, amit ír. Ingyenes havi játékokat kapnak...a havi díjért cserébe.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.27. 14:28:05
  • Ulthanito
    Egyetértek, sokkal-sokkal jobb lett, mint vártam/vártuk, én már nagyon várom a kooperatív módját. Nálam is ez lesz az év játéka, nem is kérdés, pedig egy izmos nőt sem láttam benne!
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.27. 14:24:27
  • Ulthanito
    Csak lesz előnye annak a HDMI 2.1-nek a C9-en (is).
  • Kandurex
    Game of the year, nincs mit rajta szépíteni
  • Voltan
    Nos, én elsődlegesen PC-s ember vagyok, és még tartogat dolgokat ez az év is, de azt kell mondanom, hogy a Tsushimát semmi. és senki nem fogja felülírni számomra. A Cyberpunk még jöhet, de jelenleg erősen kétlem, hoogy meg fogja ugrani, mindezt úgy, hogy a Witcher 3 az számomra az all-favorit ebben a generációban. Pc-konzol, bármi.

A Tsushima az bizony eszméletlenül, elképesztően jó.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.08.27. 02:21:36
  • mucsácsó
    nekem kb pre-order :D de megvárom a multi betát, de gyanús, hogy nem fogom kihagyni :(
    k nagy trailer, főleg a Blue Monday-el :)
  • shaddam
    Utoljára a WW2-vel meg előtte az MW3-mal játszottam, de ez jópofának tűnik
  • Evoluti0N
    Mafia 1 egyik kedvenc játékom. 3-4 évvel ezelőtt újra játszottam és annak ellenére, hogy 2002-es játék, még mindig remek. Egy grafikai tuninggal kihagyhatatlan lesz számomra.
  • n000rbi
    Köszi! Hja, azok remélhetőleg majd holnap este 8-tól jönnek :)
  • n000rbi
    Én is belenéztem ma. A karaktermodellek elég élettelenek mai szemmel, de a város, autók stb. jól néznek ki, ránézésre a vezetés fizikája is jópofa. Nem fogom kihagyni, de óvatos leszek a vétellel.
  • AntiHero
    Mafia 1 remake.

Bocs a linkért..telón nem tudok videót betenni.

De elég pofàs lett ez a Mafia 1 Remake. A jàték eleje kb kint van YouTuben.
  • mucsácsó
    Boldog szülinapot! :D Fasza ajándék hír
  • n000rbi
    Meh...
  • AntiHero
    PUBG: PlayerUnknown’s Battlegrounds and Street Fighter V are your PS Plus games for September.
  • Mephike
    Most érdemes egy évre PlayStation®Plusra előfizetni.
  • Ulthanito
    Erre akkor jöttem rá, amikor próbáltam elindítani. :-D
  • Seth
    Csak ingyenes időszak van (08.27. - 09.04.)
  • AntiHero
    Don't miss the world premiere @PlayStation 5 demo of Ratchet & Clank:
    Rift Apart with @insomniacgames #ps5

Watch @gamescom Opening Night Live, streaming Thursday at 8 pm CEST / 2 PM ET / 11 AM PT
  • Ulthanito
    Ingyen Rainbow Six Siege
  • Mephike
    Hm, meg nem tudnám mondani, hogy miért írtam nagybetűvel. Lehet úgy láttam valahol én is, de az is lehet, hogy a reggeli KV-m még nem hatott, de jogos az észrevétel.

Azért én bízom benne, hogy a bemutatott játékok (állítólag 38 db.) nem mindegyike lesz FIFA, CoD, stb...
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.08.25. 12:51:16
  • mucsácsó
    jajjmá jóvanazúgy :D
    amúgy elvileg SONY "kint" sem lesz, meg semmi hír semmi konfról se State of Playről, szal...nemtom :D de jó lenne azért ha megszellőztetének valamit a release dátumról és/vagy árazásról, de legjobban a launch kínálat érdekelne...
  • Ulthanito
    Helyesen gamescom, csupa kis betűvel írja a rendezvény a nevét. Érdekes amúgy, hogy vezető külföldi játékos portálok sem képesek leírni a rendezvény nevét úgy, ahogy azt kell.

A magyarokról már ne is beszéljünk, bár tőlük nem is várjuk ezt el :-D Pl. Gamekapocs, meg az összes többi.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.25. 08:30:11
  • Mephike
    Csütörtökön GamesCom, meglátjuk milyen lesz a felhozatal. Az biztos, hogy jön a Fall Guys második évada. Örülünk? :)
  • Kandurex
    Az oké, de ez pont gyűjtői, ha máshol nem, de itt a legfontosabb a fizikai megjelenés, minden aspektusból.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.08.22. 15:43:55
  • yesname #109943
    Ha már gyűjtői, akkor legyen is az. Gyűjtse aki megveszi, ne akarja eladni. :)
  • Kandurex
    Napi Xbox fail:

UBI játékok gyűjtői kiadásaiban megszűnik a lemezes verzió.
  • darkSectorxxx #109941
    Crash 4 lesz az első fontos cím a listámon, amit felírtam magamnak......

A többi majd csak utána jelenik meg.
  • darkSectorxxx #109940
    mindegyiknek ilyen a rendszere, gurul-üt, vagy véd-üt.

Ez télleg baszott ostoba.
    De még mindig jobb a semmitől ami a legtöbb fasztarisznya játékban van, ahol vagy az győz aki hamarabb üt vagy fedezékhasználat.

Ez nem rejtvényfejtés.
    De ügyességi játékok.
    Normal NG-ben még elbohóckodik mindenki, el lehetmenni NG7+ ig azt ott majd kicsit előszedi mindenki a taktikákat, vagy nem ha nincs.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.21. 22:43:24