PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
"Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is often hailed as the greatest stealth shooter of all time, but, in its best moments, The Last Of Us Part II is, for my money, a better experience. You can move in and out of stealth, given enough cover and enough time for enemies to lose track of you. You can now go prone to hide under vehicles and in grass, squeeze through gaps in walls, and an expanded set of climbing and jumping abilities mean you can reach higher areas to get a vantage point. Stealth is tense, fighting is fraught and it comes together in the best combat system in ages.

Enemies respond in a way that’s more realistic and convincing than anything I’ve seen in a video game before. It’s the communication between the enemies that I think is most impressive."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nekem azt írja hogy
"This account is Invalid"

Én végigjátszottam az elsőt survivalon is meg hardon is. Groundedet már kihagytam. Ég és föld a különbség egyébként a hard és a survival között. A hallgatózás hiánya miatt sokkal nehezebb a lopakodás. Szerintem a 2 esetében hardon fogom először a későbbi végigjátszásaim (ha lesznek), akkor azok meg majd nehezebb fokozaton.
shaddam
Hard a jó, pont elég kihívást adott nekem

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Ja meg tuti benézek minden négyzetcentiméterre. Ez lesz az a játék, amit nem fogok elsietni. Mondták van egy rakat eldugott rész a játékban, eventek, amiket a játékos simán kihagyhat meg side content is

Neil Druckmann egy nemrég leadott interjúban többek között arról beszélt, h a TLOU 2 befejezése nem szivárgott ki. Valamint azok az infók, amik kiszivárogtak, nem mind helyesek. Arra természetesen nem tért ki, h melyek azok az infók, amik nem pontosak, mert ez alapján azok, akik spoilerre futottak, automatikusan tudnak következtetni arra, h melyek pontosak.
TDC Geronimo
hard, survivalt meghagyom másnak 😄

Seth
A hard még csak nem is a legnehezebb. 1.részben hard után még survival van, aztán később belerakták a Grounded-et, az kb 1hit kill.
Gondolom itt is lesz legalább egy survival nehézség kezdésnek. Szóval melyiken is kezded? 😄

PSN ID.: Beegabor

Seth
Nem kell, miért kellene?

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
2 hét...

Általában elsőre nem szoktam hardon tolni semmit, de itt azt hiszem kivételt teszek

A Battlefront 2-höz kell EA acces? Mert be se enged lépni. Sokra megyek az ingyenességgel ha fizetni kell a ps plus mellett az EA accest

Millió körül adtak el belőle, az meg nem annyira rossz, de tény, a Dark már jóval népszerűbb volt. Nekem a mai napig, mint első szerelem, meg utálat, a DeS a kedvenc Soul's részem. A hangulata utánozhatatlan.
Myselor
imádtam a prince of persia játékokat de emlékezetesen rohadékok voltak és bugosak sokszor.mindet utáltam és imádtam valamiért.az első részt amiatt mert a hülye picsát mindig védeni kellett és meghalt harc közben, ezt jó hogy mostanában már nem erőltetik a játékokban 😄 főleg a two thrones-ra emlékszem hogy sokszor felbaszott .nem működött a speed kill a tőrrel egyszerűen nem vette be a játék .meg az ugrálós platformer részek is buzik tudtak lenni rendesen 😄 inkább valami új rész jöhetne,ezeket nagyon újra kellene gondolni és sok meló lenne velük.
darkSectorxxx
Mert az új része nem készül még és a semmire nem akarok éveket várni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
A Prince of Persia-trilógiát remake-elhetnék, mint a Shadow of the Colossus-t, az tuti megb.szna mindent mai látványvilággal. <#nezze> Annak lenne értelme, nem egy 4-5 éves játékot remasterelni, anyám borogass. Ja hogy egy ilyen remake-kel több a meló? Értem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
A souls játékok nagyon népszerűek mostanában és a demon soulsal nem játszott anno a kutya se

A Demon's is tiz éves játék. Miért kellene újrakeverni azt a szerencsétlent? Ha már mindenképpen,krónikus ötlethiány miatt, elő akarnak ráncigálni valamit, azt tegyék a PS1/N64/Saturn/3DO korszakból.
n000rbi
Nem is tudom, platinával a zsebben ez legfeljebb egy-két óráig lehet érdekes. 😞

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

shaddam
BE-CSICS-KíT-VA

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
És amikor az unalom négyzetre emelődik: mára kiderült, hogy még az unalmas pletyka is kamu volt 😄D
Kész.

Ébresszetek fel, ha visszatért a sony a pályára.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Vagy két éve nem indítottam el. Vajon a remasztaer elindítom majd?
Segítek: nem. 3-400 óra játék után felvillanyoz a lehetőség, hogy tolhatom 60fps-el!
Kibaszott boring ami megy. Szerintem ki kéne adni újra az elmúlt 30 év összes játékát remaszterelve.
Meg állítólag a 100 legnépszerűbb játék fel lesz pimpelve BC-ben amúgy is. Az gecivicces lesz, ha lesz egy 60FPS-es BB BC-ben, meg egy másik ugyanolyan, remaszterben, csak azért, hogy pécére ki lehessen adni.
7 éve ilyenkor Banderas már beledöglött a melóba. Mostmeg ilyen talmi szar hírek pletykáiról szól a nextgenvárás 😞(

Ulthanito
Akkor is jo volt, most is az. Fasznak ujitgatjak, toljanak uj reszt inkabb.

PS5 II PSVR

Kandurex
Pontosan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Dede, nyúljanak is hozzá.
Így egy rakat fos, technikailag, ehhez nagyon is hozzá kell nyúlni, azoknak kell méghozzá, akik felújították az Uncharted sorozatot is.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
hát nemtom... sztem BB még nem annyira öreg, hogy Bluepoint nyúljon hozzá, de aztán kitudja...

lehet a Demon's Souls miatt ráéreztek a soulsborne vonalra, és mindkettőt hegesztik - de akkor az lenne az igazi állas, ha kiderül majd, hogy egyiket se 😄
Moby

Kandurex
Kell a francnak. Új IP-t vagy második részt ide!

shaddam
Inkább patchelnék

TDC Geronimo
EA Play moved to June 18

TDC Geronimo
Rumor: Bloodborne remaster coming to PC and PS5 "soon", developed by Q Loc and Bluepoint Games

Better textures and models, better loading times and more QoL improvements

60 FPS, 4K, ultra-wide support

Mindeközben a Cyberpunk 2077 megkapta az arab országokban a besorolást. Kíváncsi vagyok, h mennyit kellett változtatni a többi verzióhoz képest. A meleg szextől kezdve a nemi szerv testreszabásig.
shaddam
Be kell hozni az araboknál kieső példányokat <#banplz>

Európára írták, h többen előrendelték, mint a Pókembert ennyi idővel a megjelenése előtt, ami az egyik legjobban fogyó PS4 exkluzív volt.
TDC Geronimo
"In Brazil, The Last of Us Part 2 has the biggest preorder numbers in PlayStation history, surpassing God of War."

Gondolom nem csak ott lesz ez így

Rage47
Jó hát a base PS4 egy halál. A Slimem ahhoz képest tök jó.
darkSectorxxx
Tudom .😄

Voltan
Ez NEM azt jelenti, hogy két év múlva fog megjelenni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Ezt laikusok nyelvén?

TDC Geronimo

Silent hill dev

mucsácsó
nem véletlen lett jet black a PS4 <#idiota> <#idiota> <#idiota>

nálam most be lell rakva átmenetileg némileg zártabb helyre... elkezdtem a COD WW2-t, 5 perc után azt hittem felrobban szerencsétlen masina.. 😄
Én is. Szerencsére elég jól elnyomja a PS4 zaját.
Rage47
Én már csak fejhallgatóval játszom.
First PS5 game pre-order
Utoljára szerkesztette: kutyakiki81, 2020.06.05. 12:33:07

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

darkSectorxxx
😄DDDDDD

Na látod ezért jó mostanság itt lenni, mert mindig megnevettet a sony a ps híreivel. 😄

mucsácsó
hát, mostmár én is azt mondom, hogy PS5 lenni lesz idén - csak nem biztos, hogy nekünk is jut itthonra... 😄D
darkSectorxxx
Szerintem annak is örülni fogunk, ha egyeltalán maga a PS5 kijön lauch-ra 😄DDDDDDDDD

darkSectorxxx
<#worship>

mucsácsó
+1, adnám, főleg egy PS5 launchra, de hülyék ezek.. 😄
Kandurex
hagyjuk már a BB PC -t, inkább BB2 <#eljen>

darkSectorxxx
Akkor két év múlva majd. 😄