PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Az, hogy valami exkluzív, az nem érdem, és nem pozitív dolog, hanem konkrét kibaszás. Ebben Tinmannek pl. nagyon is igaza van.

És igen, nekem is van PS4-em, és nagyon szeretem az exeket rajta, de attól még ez a jelenség nem egy pozitív dolog.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
SOHA nem lesz, az ilyen Exclusive-ok csak a Microsoft és Sony által létezhet, akiknek megéri támogatni a fejlesztőit.
PC mögött senki nem áll, vagyis azok állnának akik Xbox-on is, a Microsoft.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Megnéztem. Libabőr. Már csak 15 nap 7 óra 29 perc. :D
j0nNyKa
ez pont olyan szintű érv minthogy ps4en meg nem tudsz c#-ban programozni, tehát a ps4 szar és mindenki hülye aki a ps4et szereti és mindenkit lenézek és kinevetek aki ps4et vesz, mert még egy alja szar 60ezer forintos laptopon is tudsz c#-ban programozni, és nem is kell hozzá venned semmit utána, hanem ~bármeddig tudsz! minden psfan hülye. komolyan!
(csak kifejtettem a szemellenzőt btw)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Sorolhatsz PC gigaexeket. Star citizen pl ? :DD annál nagyobb scammet a föld nem hordott a hátán

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Voltan
Csöppet sem szemellenzős duma :D:D

TDC Geronimo
Egy CGI trailer, nyugodtan nézheted

TDC Geronimo
PCn nem is kapsz olyan exeket, mint PSen. Tolhatod a scuffed fos early access steam gamekat :D

Mekkora kedvencem volt az a csaj által gitározott True Faith a New Order-től. Meg persze a Blue Monday. Meg is hallgatom. Szegény szomszéd.
Bájdövej. Elkezdtem újból a TLOU 1. részét abból az alkalomból, h jön 2 hét múlva a 2. Vagyis hát lassan már a végére érek. Játszotta valaki az első részt a közelmúltban? Pár éve játszottam legutóbb és ez alkalommal letöltött egy patchet, amikor elindítottam és nem tudom, h ez a patch miatt-e vagy miért, de elég sok bug előjött a játékban, olyanok, amik korábban egy végigjátszás alatt sem. Clicker átsétált kerítésen; ellenségek össze-vissza rohangáltak; egy részen, ahol Ellie-t meg kellett volna, h támadjon egy clicker, nem történt semmi, csak állt egy helyben; meg tegnap az egyik résznél nem aktiválódott az átvezető, amikor odaértem egy részhez és restart encountert kellett nyomnom. Ezek közül egyik se jött elő egyszer sem korábban. Bárkinek hasonló tapasztalat?
Must. Not. Watch.
n000rbi
//www.youtube.com/embed/BKq1B9WJajA

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

grebber
Néztem pc-re olcsóbban be lehet szerezni. Tudod pc-re nem csak 1 hely létezik ahol vásárolni ez benne az ördögi..<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Hiszek neked Atyám.
Tikal
azt mondták olcsobbak lesznek a játékok<#whatever>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az egyiken a hardver kurva drága, a másikon a szoftver. Nem bánnám (jó egy kicsit azért igen), ha a PS5 250 ezer lenne, de a játék árak pécé szinten lennének.
Persze lehet az új PS annyi lesz, a játékokon meg emelnek 20%-ot. :)
shaddam
Nézd meg mennyi most a resident evil 7 steamen és mennyi psn-nen

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

A konzolok nem olyan olcsójánosoknak vannak kitalálva, mint amilyen te vagy.
Tikal
A PC-s olcsóságot valakinek ki kell fizetni, és azok a konzolosok ;)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rage47
jaj miért nincs egy Persona 5 upgrade DLC Royalra
Ez nem egy egzakt tudomány. Minden héten más és más van leakciózva. Olyan is van, ami szinte csak évente egyszer. Jó, az Ubi, meg az Ea dolgai fillérekért megvehetőek szinte állandóan, de kb. annyit is érnek. A Sony exei is gyakran vannak leértékelve, plusz van még a "pirosdobozosak", amik fixen hatezerért vannak, de ott is be-be esik egy árcsökkenés.
Nem gondolom, hogy az egyik jobban akciózik a másiknál, csak PS-re vannak olyanok, nem is kevés, amiről a boxosok csak álmodnak. : Tudom, ez ízlés kérdése.
grebber
Néztem a leárazásokat és hogy a 4 éves gamekre se képesek konstans 75%-ot adni az kiakasztó... Mindig meggyőzőm magam ilyenkor jó döntés volt nem venni ps-t. Hiába olcsóbb mint a pc játékok miatt veszteségessé válna

Next PC upgrade: 2022

Moby
Simán tudok náluk bármit venni. De feltöltőt lehet venni bárhonnan: pcgamesupply, cdkeys, randomkulcsosoldal.

Adversus solem ne loquitor

shaddam
Más tud amcsi amazonról psn kódot venni? Nekem vásárláskor azt mondja elfogyott, régebben tudtam. Vagy valami cd kulcsos oldal is jó lenne nekem. Nézegettem tushimát meg a last of ust és rájöttem még szar forinttal is inkább onnan veszem.

Akcióban amit láttam és bejön az a resi 7

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rage47
Bár elgondolkodtam, hogy kell-e nekem a Plus. Alig játszom az utóbbi időben és sztem mindent megvettem, ami érdekelt.
Moby
Majd délután. Az életed most annyira nem számít nekik ha nem fagy fekete, de a pénzedre igényt tartanak, ezen ne aggódj :D

/szerk: na, délutánig sem kellett várni, már 12600 a psplus.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.03. 11:29:08

Dél körül szokták frissíteni. Délután már biztos elérhető lesz.
Rage47
Kapcsolják le a szervereket, úgyis blackout van, mindenki ki az utcára!
Szerintem minden idei PS4 játékot is el kellene halasztani a biztonság kedvéért és majd csak jövőre kiadni.
Ulthanito
This is not the right time for celebration.

PS5 II PSVR

Rage47
Nincs még Days of Play a Store-ban? PS Plus miért nem akciós?
Ulthanito
Nehéz ezeket nem úgy értelmezni, amiket valójában jelent...

"we want to stand back and allow more important voices to be heard."
"Now is the time for all to do our part and end anti-Black racism and violence.”
“now is not the time for any of us to be silent. For too long have too many suffered under a systemic problem in America.”
We stand in solidarity

Szó nincs arról, hogy attól félnek, hogy nem rájuk figyelne Amerika...

PS5 II PSVR

Voltan
Ne aggódj, addigra pont nem lesz már téma ez az egész, mikor megjelenik a TLOU2, szóval megveheted nullaórakor.

Moby
Egyébként sem hirdettem kereszteshadjáratot a sony ellen, csak amíg kipróbálják magukat a politikai pályán, addig nincs vásárlás. Én várom őket vissza a gémingbe, nem erről van itt szó. Majd szónak gondolom amikor már más is fontos neki, vagy majd észreveszem, vagy majd nekem lesz fontos, vagy valami. Most annyira nem az, kölcsönösen.

Moby
Ezt amúgy sem. Mármint jó-jó idén...teroetikus kérdés. Erre a genre már nem :)

/egyébként a nemrég napvilágra került statement alapján ennek kötelezően jönnie kell a natív ps5 verziónak a ps5 launhkor.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.02. 21:45:10

Apjuk faszát most már mindnek. Ez már akkor 2 olyan játék, amit idén Moby nem fog megvenni. :D
mucsácsó
Issssstenem... Atom szánalmas :D
TDC Geronimo
Cyberpunk 2077 Event delayed, will now be on June 25

Na aki arra számít, hogy itt bármiféle event lesz jövő héten legyen az EA vagy bármi az már most felejtheti el
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.02. 20:36:14

Mephike
Az Elden Ringről már én is el tudnék viselni valami bemutatót, Lassan már egy éve is volt talán, hogy kiadták azt a rövid mozit róla, és azóta nagyon nagy a csend.

AntiHero
Az Animal Crossing meg 31/31 nap ment nintendón màjusban nàlam.

Lehet ez mérgezett meg és ezért nem vàrok màr semmit màs jàtékoktól nagyon.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Elder ring egyenlőre semleges. Majd az első gameplay utàn màr nem lesz az..remélem.

Csucsu szerintem 10 óra utàn ott fog maradni a ps5ig.. szerintem unalmas lesz..de ne legyen igazam.
Adok neki 10 óra esélyt.

TDC Geronimo
elden ring :)

tsushima nem?

AntiHero
Engem max a Diablo 4 tud làzba hozni. Meg a tLoU 2.
Minden màs semleges.

Na jó, még azért egy új "souls" jàték miatt vennék ki szabit.

darkSectorxxx
Háát nem tudom mit látok, de az tetszik, a karakterek, ez az isteni téma, a grósze szörnyekkel stb, nagyon badass.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Uh nekem rohadtul begyün az amit eddig láttam és belevizionálok. :D

Moby
Fogalmam sincs mit látsz te ebben...mármint tényleg szinte semmit nem mutattak eddig belőle, az is eléggé kaka.

AntiHero
Ez egy középszerű bukàs lesz. Kàr vàrni.

yesname
Szerintem nem azért nem tartják meg, mert megültek valakit. Hanem azért, mert nem rájuk figyelne most az egyik legnagyobb piac és nem is ez a legfontosabb ellenben itt sokakkal akiknek egy játék vagy bemutató az élet... Szánalmas.
Engem is érdekelne, de tök leszarom, hogy mikor mi lesz. Majd lesz, mert azt tudjuk, hogy lesz.

(Én meg remélem, hogy nem éred meg és nem csak azt.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.02. 17:29:12

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

darkSectorxxx
Godfall baszki devárom!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.02. 15:56:32

darkSectorxxx
Kb igen. :)