PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen, nekem is van PS4-em, és nagyon szeretem az exeket rajta, de attól még ez a jelenség nem egy pozitív dolog.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PC mögött senki nem áll, vagyis azok állnának akik Xbox-on is, a Microsoft.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(csak kifejtettem a szemellenzőt btw)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Next PC upgrade: 2022
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Persze lehet az új PS annyi lesz, a játékokon meg emelnek 20%-ot. :)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem gondolom, hogy az egyik jobban akciózik a másiknál, csak PS-re vannak olyanok, nem is kevés, amiről a boxosok csak álmodnak. : Tudom, ez ízlés kérdése.
Next PC upgrade: 2022
Adversus solem ne loquitor
Akcióban amit láttam és bejön az a resi 7
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
/szerk: na, délutánig sem kellett várni, már 12600 a psplus.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.03. 11:29:08
"we want to stand back and allow more important voices to be heard."
"Now is the time for all to do our part and end anti-Black racism and violence.”
“now is not the time for any of us to be silent. For too long have too many suffered under a systemic problem in America.”
We stand in solidarity
Szó nincs arról, hogy attól félnek, hogy nem rájuk figyelne Amerika...
PS5 II PSVR
/egyébként a nemrég napvilágra került statement alapján ennek kötelezően jönnie kell a natív ps5 verziónak a ps5 launhkor.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.02. 21:45:10
Na aki arra számít, hogy itt bármiféle event lesz jövő héten legyen az EA vagy bármi az már most felejtheti el
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.02. 20:36:14
Lehet ez mérgezett meg és ezért nem vàrok màr semmit màs jàtékoktól nagyon.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Csucsu szerintem 10 óra utàn ott fog maradni a ps5ig.. szerintem unalmas lesz..de ne legyen igazam.
Adok neki 10 óra esélyt.
tsushima nem?
Minden màs semleges.
Na jó, még azért egy új "souls" jàték miatt vennék ki szabit.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Engem is érdekelne, de tök leszarom, hogy mikor mi lesz. Majd lesz, mert azt tudjuk, hogy lesz.
(Én meg remélem, hogy nem éred meg és nem csak azt.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.02. 17:29:12
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]