121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#110020 Arénaharcok? Kutyás-katonás arénák?
Én úgy emlékszem, végigtoltam a játékot, de egy ilyenre sem emlékszem. -
#110019 Nem minta érdekelne, de te írtad: "Mentés is van ha valaki nem hinné el vissza tudok menni lelőni". Menj vissza -
#110018 Ez a te bajod. :D -
#110017 Én nem hiszem el. -
#110016 Ez igaz. -
#110015 Mondjuk nekem az tetszett, hogy azért nem az van, hogy úton útfélen tolja eléd a játék az ellenségeket hanem vannak részek ahol nincsenek, inkább épül a sztori vagy gyönyörködhetsz a tájban. -
#110014 Ja és még 1 dolog!!!!
Ellie boss-a nekem bekadt és bugos lett és átengedett a játék. :D
DE! csak azért mentem tovább, mert azt tudtam hogy lazán lelőhettem volna ha akarom mert fullon voltam bombákkal meg lőszerrel, csak ugye én dobálva akartam a zombikat megölni.
Vagyis nem öltem meg hivatalosan a boss-t de ha akartam volna szarrá lőhettem volna ott mindenkit. Mentés is van ha valaki nem hinné el vissza tudok menni lelőni, szóval nem azon múlt volna a végigjátszás.
Nem mintha BÁRMELYIK miniboss vagy boss nehéz lenne, állítom hogy a játékban a legkönnyebb feladatok még Grounded-en is a mini és final bossok....
A játék legnehezebb részei pedig a scripelt arénaharcok és a kutyás-katonás arénák.... a többi molyfing. -
#110013 Hát lehet. :) -
#110012 Elnézhettél valamit :) -
#110011 Ez érdekes mert nekem mutatja a sorban hogy platina is van.... :/
Akkor bugos? :D
Na mindegy, nem baj ha nem mert ugye nem a platina hajt engem, csak az hogy meg tudom-e csinálni, avagy nem. :)
Viszont ha nem jár akkor utólagos elnézést érte.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.30. 19:44:30 -
#110010 Ezekért a kiegészítő fokozatokért nem jár platina, csak egy ezüst meg egy bronz -
#110009 Ha bárki nekiáll a Grounded-be és kell tipp, vagy menet közben bármi trükk, segítség, mire figyeljetek, mivel tudtok spórolni, stb, rengeteg kis trükkk létezik, akkor szóljatok.
Nem vagyok én se pro, de ha valaki igényli akkor nagyon szívesen segítek hogy sikerüljön nektek is.
DE egy fontos dolog van, ha mindenkit meg akartok ölni Grounded-en és az első elite boss előtt akartok használni bármilyen lőszert vagy molotov vagy bármit, akkor kb szerintem nagyon neki8 se kezdjetek mert később elakadtok majd. Hacsak nem vagytok annyira op játékosok, hogy precízen tudtok kézzel harcolni dodge-olva perceken keresztül 3-4 zombi ellen csapatokban.
És merem állítani hogy FELTÉTELE ennek a nehézségnek az hogy ISMERD már a pályákat, a mechanikát, a loot-ok kb helyét stb. Iszonyat fontos, hogy amerre nincs egyeltalán loot nem megyünk arra felesleges kockázatot vállalva a pályákon .... ezek alapvető dolgok.
Ja és még egy általános trükk:
Ha nagyon türelmesen, lassan öltök és el tudtok mindig menni, akkor a játék menteget arénaharcok közben is gyakran, csak nézni kell a pause menüben hány perce mentett a rendszer.... ha 3 perce öltetek utoljára pl , de azt irja a zárójelben hogy 1 perc akkor értelemszerűen azt elmentette már. ;)
Sok sikert mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.30. 19:43:01 -
#110008 Ja sorry akkor lehet elnéztem a story-t, megmondom őszintén az elsőbe még néztem az átvezetőket utána már nem. :)
Survival IS BRUTÁLIS, azt is végig vittem, de a Groundedhez képest nagyon visszasírtam. :D
De ez a sötét aréna amit írtam még Survivalon is odacsesz! -
#110007 2 azaz 2 PLATINA jár érte, az első easy mert semmiféle hard végigjáték nem kell.
A másik Platina ez a 2 kihívás amit leírtam ugye, na az a 2 trófea mindkettő 0.1%-on áll, csak jelzem halkan! :D
Amúgy Gratula a Death Stranding-hez és kellemes játékot. ;)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.30. 19:34:18 -
#110006 Ha még akarsz játszani más játékkal a PS5 generációban akkor lécci gondold meg! :D -
#110005 Nekem az a rész normalon is nehéz volt pedig bőven volt lőszerem, mert lopakodva ölök mindig.
Mire sikerült kb semmiből nem maradt lőszer és bomba se. Úgy jönnek mint az állat, hogy gyógyítani sincs idő. -
sgfool #110004 "mikor abby-t elfogják és éjszaka a nyilas gyerekkel meg az anyjával kell menni az erdőben"
Az nem az anyja, hanem a nővére :)
Amúgy gratula a grounded mód végigjátszásáért. Én ma vittem végig survivor fokozaton.
Szerintem jövő hét közepén én is belenézek a grounded módba én, tartok tőle, hogy mennyire lesz szadista :)
A pernadeath opciót normálon vagy hardon belepróbálnék, de max chapter újra kezdésileg csak.
Volt pár olyan rész, ahol pl sikerült nagyon szerencsétlenül ugornom, vagy abby-vel leesni a magasból úgyhogy teljes játék újra kezdése az nálam kizáró opció :)
-
#110003 Durvák vagytok. Én még azon is agyaltam, hogy csináljak e 2. végigjátszást a trophik miatt.
Aztán felnéztem jatekaim.hu-ra és kb 10-ért tudnám eladni. Annyiért meg inkább megtartom és majd valamikor nekikezdek megint.
Egyébként most a Death Stranding-et tolom. 6800-ért vettem 2 hete alzáról. Kb 15 órám van benne egyelőre még leköt.
Meg mostmár, hogy fejlődik a karakter és vannak járművek így nem annyira gáz. -
Evoluti0N #110002 Uff. Eléggé elbizonytalanítottál. Lehet, hogy akkor a groundednek és a permadeathnek két külön végigjátszásnak kéne lennie és akkor utóbbit nem grounded nehézségen. :D -
#110001 Kár érted, kiváló ügynök voltál! ;)
Azért ha végre elindul valami az új konzolok területén csak visszajössz talán majd sűrűbben. -
#110000 Nem járok már ide olvasni sem. Pelleri topikját látogatom már csak az SG-n, meg néha beleolvasok a eredeti játékaim off-ba, meg nagyritkán ide, de az egész videójáték téma nem érdekel már különösebben fórum szinten(sem). A PS5 híreket követem, és kb ezzel kimerül a dolog. -
#109999 FELEJTSD EL..... :D
Grounded-en végigvittem baszottnehéz a cucc, kibaszott nehéz.
Van 3 perdeath beállítás:
1. Jelenetenként
2. Chapter-enként
3. Full játékra
Normal fok felett felejtsd el.
A Grounded még úgy RNG, hogy konkrétan harcok közben is vannak mentési pontok néha.
Konkrétan ha nem hagysz cuccokat, lőszer, itemeket bizonyos helyekre, cseszheted.
Esélyed mindig lesz mindenre, mert van dodge meg pusztakezes harcha elfogy a lőszer, de még 1 fertőzöttet os cseszettnehéz leütni ha egymaga van nemhogy a clickerekkel együtt sokszor 4-5-öt egyszerre. Amik megfogáskor instant megölnek.
Sokszor 1-2 puskalövés megøl.
Akutyák ha elkapnak meghalsz.
A robbano nagy szörnyek közelébe se tudsz menni.
Minde szarra felfigyelnek az ellenfelek, egy kilóméterről is látnak ha nem vagy rejtve.
Ha kis távolságra vagy akkor se gugolhatsz a fűben ha a fű magas akkor is le kell feküdni.
Nem mozoghatsz soha gyorsan, sehol nem tolhatod tövig az analog kart mikor lopakodsz, csak kicsit mert riadó.
stb
stb
stb
Grounded egy agyrák. Azt se tudtam hogy az istenbe sikerült.
Vagy 300x haltam meg.
Survival is egy idegbeteg fokozat volt, pedig ottlehetett lopakodni rendesen.
Normal felett senkinek ne jusson eszébenagyon bekapcsolni a perdeath-et, mert hosszú ideig nem kell mással játszani.
A trófea hâlisten mindegy melyik fokozaton és mindegy melyik perdeath opcióval megadja.
Én gondoltam megpróbálom ezt a fullos opciót. Az egész játékot egy élettel.
Decsak Very Easy-n mertem megpróbálni én is.
És itt is fosok ezerrel.
Van halomra minden lőszer, kötszer stb.
De, ha rosszul számolod ki magad elég egy hiba, megharap 3-4 kutya vagy megfog 3-4 zombi vagy lezuhansz egy ugrásnál vagy egy arénaharcnál elszámolod magad.
Bármi van mehet előről minden.
HA ROSSZUL LÉPSZ KI, azt is nézi a gép, azonnal törli a memtést, erre figyelmeztet is a gép a menübe lépéskor.
Ha fight vagy riadó alatt kimész, töröl, ha áramszünetvan töröl mindent.
AGYRÁK.
most vagyok a játék kb 40%—nál.
9 óra és annak ellenére hogy lőttem sok esetbe mert bőven van anyag, sokszor voltam közel a halálhoz.
Mindez very easy-n.
3x vittem végig, tudom minden részletét a játékának.
Az összes kis apró trükköt ami segített a Grunded-ben is, de mégis egy apró hiba és akár 30 ora gameplay megy a kukába.
Vért kell izzadni Groundeden, a szerintem legnehezebb rész a játékban, mikor Abby-t elfogják, és éjszaka a nyilas gyerekkel meg az anyjával kell menned az erdőben.
Bementek egy romos házba, kiengeded őket az ajtón, és kezdődik a cseszett szűk helyen az aréna harc.
Jön 2 fázis, az elsőben kb 5 fertőzött és 2 Clicker, majd 3 Clicker, 5 fertőzött és 2 nagy pukkanós szörny, és ki kell tartanod ugye amíg nem szól a csaj hogy kimászhatsz a kocsi tetején.
Mindent lőszert meg mindent megspóroltam Abby-vel mégis alig tudtam túlélni.
Ezt meg perdeath-el?
Még a legegyszerűbb jelenetes perdeath-el is hetekbe telne mire talán sikerül.
Szerintem gondold át. -
#109998 Mi értelme? Semmi, csak ő még nem tudja. -
#109997 Hát te merre jártál az utóbbi két hónapban? :)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.08.30. 08:19:36 -
TomStorm #109996 Op.rendszerüket nap mint nap használod de egy Hardvert leszólsz amit kiadnak pontosabban az egész céget.Ennek mi értelme?
És ne jusson olyan sorsra amit kívánsz mert az új MS Flight Sim pl.írgalmatlan gyönyörűre sikerült!Egy igazi szimuláció amire Sony csak pisloghat -
#109995 nálam is a középső PS3 Slim van, semmi baja mai napig, pedig nem akarjátok tudni miket ki nem bírt már (még zuhant is... :D)
akkor megfordítom: hardverileg lehet akkor top az MS (hozzáteszem, a 6 éves base PS4-emnek semmi baja mai napig), de amit leművel töketlenkedést néha, az kriminális.. :D
és igen, Ori nagyon rendben volt, talán az idei év egyik - ha nem a - legjobb címe, de ettől még továbbra is messze állnak ex fronton a SONY kínálatától.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.29. 22:26:04 -
#109994 Nos igen. Az a ps3 superslim a konzoltörténelem legpusztítóbb mocska. Köszönöm, ennél tökéletesebb szemléltetése a témának nekem sem jutott eszembe Örülök, hogy működik, bár nem kifejezettem ez az attribútuma járt a fejemben, amikor a minőség szót leírtam.
No, de én ki is írtam magam pár hónapra megint.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.08.29. 21:06:45 -
#109993 A 2010-es ps3 slimem semmi gond nélkül megy, ahogy bolhapiacon vett superslim is. Ja meg a vitám és a launch day ps4 is. Ha gebasz van arra ott az 1 év gari -
#109992 Ha lehetne ilyet kérni, én azt kérném, hogy a ps5-öt az MS gyártsa le nekem, ne a sony. Játékot nem tudnak csinálni, konzolt viszont igen. A sonynál ez épp fordított.
Az, hogy belefutottál RROD-os x360-ba az csak annyit jelent, hogy nem vettél ps3-at az első SKU-kból. Viszont az van, hogy az MS gépeket fikázni az iparihulladék playstationök mögül rettentesen meredek dolog. Tájékozatlanságot, vagy fanbojságot feltételez.
Ma normális konzolt kizárólag az MS gyárt. Minden más, amit meg lehet venni (összes playstation+switch) hardverileg egy moslékosvödör. -
MrAndree #109991 Azért az utóbbi pár hónapban kiadóként dobtak egy Ori-t és egy Flight Simulatort szóval a minden szar ami MS az nyilván költői túlzás. :D -
#109990 +1
a cégek támogatásából jól megélnek amúgy, de ha az xbox sok veszteséget jelent, attól még bezárhatják:D -
#109989 én meg azt szarom le, hogy milliárdokat keresnek, de attól még nem jó, amit csinálnak _SZERINTEM_ :D -
#109988 Miközben milliárd dollárokat keresnek, és pont leszarják, mit gondolsz róluk. -
Evoluti0N #109987 Én gondolkodom egy grounded+permadeath kombón. Azt olvastam, h a permadeath esetében vannak olyan beállítások, h ne a legelejéről kezdjed, hanem a fejezet elejétől. Fene akarja minden alkalommal legeslegelejétől kezdeni a játékot. :D -
#109986 Elindítottam a Last 2-őt 4x-re is végleges halállal!!! -
#109985 jah, Isten irgalmazzon tőlük :D én nálam az az időzített bombaként viselkedő RROD-os X360-am óta elásták magukat jó mélyre - de iszonyat profik, mert hétről hétre, hírről hírre sikerül lejjebb süllyednie az egész sleppnek.. :D szerintem tényleg ez lesz az utolsó Xbox generáció, ha így folytatják... aztán majd olyan sorsra jut, mint akár a Windows Phone, Zune, Surface, Kinect, Mixer....hm...miisvótmég ami ilyen szuperjól sikerült?
-
#109984 Az upgradeid megvannak benne? Hozzájutok a megrendelt philiphs meme stúdió fülesemhez ez lesz a tesztjáték szerintem -
#109983 Last of Us 2 - Grounded fokozat kivégezve. -
#109981 Ez az MS víziója. Low end szarok, low end áron.
Semmit nem szabad venni ami MS. -
Ashlara #109980 A jövőben már csak ilyeneket fogsz látni.