121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    A Death Stranding az egy csoda! Egyértelműen az év játéka volt tavaly, meg minden idők egyik legjobb játéka! Azóta is ott figyel a gépen, valamelyik nap eszembe is jutott, hogy lehet nekimegyek ismét, aztán rájöttem, hogy valószínűleg ez örökre egy egyszer végigjátszott csoda marad nálam.
  • TomStorm
    Vésztlend hármazzatok az a Chill
  • Evoluti0N
    Amikor éppen nincs harc, hatalmas chill játék a Tsushima. A zene, a hangulat, a felfedezés, a különböző aktivitások. Mind nagyon chill.
  • mucsácsó
    akkor szerintem is a Cusima tetszeni fog, ezekre eléggé mind hajaz, de talán AC-re leginkább :)

viszont ugyanakkor szembe kell mennem a kollegákkal, és szerintem te a DS-t hatalmas nagyívben kerüld, legnagyobb időrabló nongaming cucc - pláne ahogy írtad is, hogy a kihaltság nem jön be és lehoz, mert ott aztán tényleg egyedül vagy javarészt... :D nekem időrabló volt a sok A-ból B-be gyaloglás és elég gyagyi harc, hiába szép a játék és a körítés... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.01. 22:19:36
  • Legendrush30 #110056
    Már gondolkodtam rajta. Nálam a Witcher , AC Origins , Read Dead 2 voltak ilyen chill jatekok. Mindegyiket a szabadon bejárható változatos környezet miatt imádtam.
  • Prof William
    Ha open worldot és nem lehangolót akarsz akkor próbáld ki a Ghost os Tsutshimát. Én sokszor már attól lenyugodtam, hogy lovagoltam a őszi erdőben, vagy rókákat kerestem. Nagyon zen játék.
  • Seth
    Szerintem itt nem is sokan fikázták, a többségnek tetszett. Még Moby és Ulti is odáig volt érte, pedig ők aztán válogatósak. Nekem is nagyon bejött
  • Rage47
    sztem az év játéka volt tavaly, ne hallgass az itteni fikázókra :D
    Days Gone-t nem ismerem, de a DS valszeg sokkal lassabb lesz
    a világ a kihalás szélén van, szóval lehet azért kicsit nyomasztó is :D
  • Legendrush30 #110052
    Meg nem próbáltam ,de lehet az való nekem. Még ha ironikusan is írtad :D
  • Rage47
    akkor marad a Death Stranding
  • Legendrush30 #110050
    Megvettem a Days Gonet és megbántam :( annyira lehangoló és nyomasztó nem nekem való. Szép meg minden ,de nem elég nagy a szabadság túl sok mindent kell figyelembe venni én meg nem vagyok egy hardcore gamer.

• mucsácsó
    tényleg nem lett rossz, sőt!
    főleg coopban lehet fun - bár én singleben próbáltam, viszont eléggé unalombafulladt nálam a felénél kb :( de most kedvet kaptam hozzá, ha megvan még a mentésem valahol..
  • Prof William
    Szerintem simán csak odaadják majd a boltban a PS5-öt majd pár hét/hónap múlva küldik a csekket, hogy na akkor ennyibe kerül.
  • Ulthanito
    Tudom, hogy out of date, de ha valaki szerette a Darksiderst, a Darksiders Genesis egész kellemesre sikeredett. Itt aztán tényleg lehet csapkorászni, szerintem egész jól megcsinálták, kicsit Diablo-szerű.
  • mucsácsó
    lehet majd ott pukkantanak valamit a PS5-ről is végre... bár ha olyan lesz, mint a gamescom, akkor ne is legyen.. :D

olvastam minap, hogy szept 9-re (pont a COD BOCW multis prezi napja) terveznek valami PS-prezit / State of Play-t... meglátjuk :D
  • Kandurex
    Oké, most már az van,hogy

"Next update coming SEPTEMBER 2020" (9/25 Tokyo Gameshow)

oké....azt majd így tovább?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.01. 12:04:23
  • Seth
    Japánban már holnap van, ezek elfelejtették ... :D
  • mucsácsó
    hát... lehet csoda lesz, ha ez is megjelenik 2021-ben - bár CAPCOM nem a szarakodásról híres, leszámítva a Deep Down-t :D
    végülis még van pár órájuk az augusztusból

egyébként nekem az egyik legvártabb cím, übernagy day1 lesz, az fix :)
  • Kandurex
    Nem arról volt szó, hogy most augusztusban lesz még Resident Evil 8 bemutató?

A hivatalos oldalon még fent van, hogy update august...

Meg holnap szeptember, egy - két hónap és nextgen megjelenés, és se ár, se dátum? Mi a tökömet terveznek?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.08.31. 19:47:31
  • Ulthanito
    Darky, nincs azzal gond, ha valaki pénzért kefél, csak akkor ne csodálkozzon azon, ha lekurvázzák. :)

Tudod jól, hogy amikor az elmúlt években többször is heteken-hónapokon keresztül beléd állt pl. akkor én voltam az, aki hangot adott az ellenérzésének ezzel kapcsolatban, és kiálltam melletted, bármilyen hülyeséget is mondtál, mert úgy éreztem, hogy túltolta (ták), nem tartottam jogosnak azt (a stílust), hogy veled viselkedtek.

Azt mondod, hogy te mindenkivel szemben elfogadó vagy. Ha ez így van (lenne), akkor azt is el kéne fogadnod, hogy az, ahogy (nem amivel) játszol (sokszor felszínesen átrohansz játékon, sztoriorientált játékban lényegi elemeket hagysz el a sztoriból, nem használod az eszközöket-tárgyakat, nem olvasod el a leírásokat, mire való, kizárólag a harcra fókuszálsz stb.), az más szemében esetleg véleményes (lehet), és ennek adott esetben hangot is ad.

Én pontosan ezt tettem most egy viccesnek vélt üzenetemben, és bár nem gondolom azt, hogy amit írtam az vállalhatatlan lenne, vagy elfogadhatatlan stílusú, vagy zaklató, de ha ilyen rossz érzést váltott ki belőled, akkor elnézést kérek!
  • blackfire001
    Mindenki saját dolga, hogy mit és hogyan játszik. Én is gondolkoztam, hogy mikor voltunk Lev anyukájával összezárva, egy mondatra vagy jelenetre se emlékszek a mutertől, csak arra,

Viszont teljesen mindegy ez, nem? :D Én ezt a játékot a történet ÉS a játékmenet miatt játszottam végig, és szeretem, Dark pedig csak a játékmenet miatt. Ennyi. Az ő dolga, hogy egy játékkal hogyan játszik. Gyerekkorunkban is sok játékot végigjátszottunk úgy, hogy azt se tudtuk miről szól. :D
    Vagy pl azt is mondhatnám, hogy a COD egy multis játék, arra való, és még is van olyan aki csak lepörgeti a sztorit és ennyi.

Szerintem túlreagáltad, nem kellene ennyire foglalkozni ezzel, két mondat is sok róla. :D
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.08.31. 16:40:42
  • mucsácsó
    ajj nyugi már srácok, ígyis alig vagyunk már itt, ne basztassátok már fölöslegesen egymást ilyen kis hülyeségek miatt.. :D

dark tök korrekten leírta amiket gondolt és tapasztalt meg segíteni próbált, ne essetek a nyakának azért, mert valamire nem figyelt... amúgy én is lefosom a storyt/párbeszédeket sokszor egyes játékokban; néha egyszerűen lusta figyelni rá az ember, vagy csak kurvára nem érdekli már annyira részletekbemenően, így simán átsiklik az ember 1-2 apróságon.. :D előfordul..
  • Kandurex
    hát...
  • darkSectorxxx #110037
    De mondtam a mai téma után full ignorálom ezeket, nem kicsit meg nem 1-2 hétig és akkor jajj fátylat rá, hanem annyira unom már, de annyira hogy fulll ignorálom ezt mind. Ha valakit érdekel beszélek vele róla azt ennyi.
  • darkSectorxxx #110036
    "mennyire ismered a játékot, nálad jobban senkise"

Ilyet a büdöséletbe nem mondtam soha, max azokra akik nem próbálták még.

Nem kifakadok és nem az miatt, hanem az elv hogy telibeszarjátok azt amiben eddig ÉN AZT hittem megismertetek, mert szerintem eléggé régóta voltam mindenkivel őszinte.
    nem vagyok full idegen.

Egy szóval sem mondtam hogy MINDENKINÉL JOBBAN ismerem, azt irtam hogy akik nem vitték végig, legyenek szívesek ne kérdőjelezzék meg amit mondok, vagyis ne bunkó stílusban.

Azt hogy ismerem az most konkrétan a mechanikára írtam. Nem azt hogy más nem ismerheti, vsak én lehet a 150 órámmal picit jobban többet próbálgattam teszteltem mint az aki egyszer vitte végig.De ez sem azt jelenti hogy aki nem áll neki mindennek legnehezebben az cslamádé, ez csak arra ment hogy ha bárkit érdekel komolyan ÉS ELFOGAD tippet akkor szívesen segítek, Ennyi, nem kell belelátni ebbe semmi többet.

Das 3-onál meg a többi loot-os játéknál nem mondtam hogy ismerem. ITT MONDTAM, a LAST 2-vel kapcsolatban, vagyis ne mossuk össze a dolgokat.
    Csak kizárólag ebben a játékban irtam hogy sok trükköt kipróbáltam, megoldásokat, amivel ha úgy tetszik "csalhatsz a játékban", mrt kijátszod az AI-t vagy a játék mechanikáját.

ja elég nagy baj ha nem érted mi a baj a toxic hozzzáállással, itt nem azzal van a baj hogy most összekevertem a karaktert a játékba, hanem ez visszamenőleg minden, amióta megy ez a szar téma mindig ez van, normálisan próbál az ember komunikálni, nem is kell elolvasni annak aki leszarja mit játszom meg hogyan, de belepofáznak, és azok akik nem pozitivan érdekeltek a témában hanem csak belerugnak egyet az emberbe és mennek tovább. Minek reagálnak erre, ez a Ostopid Csapkoda meg társai. Ez mind, ami maga az ember stílusát mutatja, ilyenek itt páran, és ez had legyen már nekem zavaró, lehet valaki ezeket poénnak veszi.

Én is MILLIÓSZOR lenyeltem, lenyelem, ezeket, de felbasz ha már 200. alkalommal van és nem az marad meg hogy segítenék netán valakinek vagy szimplán megosszuk a tapasztalatokat azokkal akiket érdekel ez itt, ehelyett a fél oldalon az van hogy megy a buziság.

És nem jó szó a felabsz mert nem érdekel, bezárom a böngészőbe az sg fület és ennyi, hanem inkáb unalmas, fárasztó stb.

Más helyen kijavítanak, más sg topikba kijavítanak, de korrekt stílusba írnak és akkor elnézést is kérek és megy tovább minden itt nem itt ez megy és el nem tudom mondani mennyire unalmas már ez és nem értem a többiek miért nem unják még ezt? Nincs más az életükben amivel lekötnék magukat vagy ez a legnagyobb gondjuk, hogy én csapkodok egy souls játékban.... Brutál unom már. Kegyetlenül.

Szóval szerinted ez full oké így... Értem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.31. 14:35:13
  • Ulthanito
    Azért az beszédes, hogy egy ilyen lényegtelen dolgon, hogy valaki azzal cinkel, hogy valamit nem tudsz megcsinálni, ennyire kifakadsz. Mindenki azzal játszik, amivel akar, de ezen mit lepődsz meg? Kilométereket írsz arról, hogy hogy és mit csináltál, mennyire ismered a játékot, nálad jobban senkise, majd fél mondattal később kiderül, hogy ugyan azt tudod, hogy egy loot hol van, de azt nem, hogy mi történik körülötted (értsd: ki kicsoda a játékban)..

Ez ugyanolyan, hogy nem tudom hányszor végigtoltad a DaS-okat, de alapvető itemekkel nem voltál tisztában, hogy mire valók.

Az pedig azt gondolom, hogy egy valid visszajelzés, hogy te minden hasonszőrű játékra eddig azt mondtad, az könnyű, semmi nehéz nincs benne, bármikor megcsinálod, akármilyen speedrun volt DaS-ban, BB-ben te azt is meg tudnád csinálni, csak nem akarod, nem is olyan úgyse Skilla meg a híres streamerek...Ebben sincs baszogatás, ez tény, hogy így volt.

Így még mindig nem értem a kiborulásod okát.
  • darkSectorxxx #110034
    "jó játék! De az is könnyű, bármilyen nehéz, neki nem kihívás, könnyű, bármikor meg tudná csinálni, csak nem akarja. :-D"

Na látod ez az amit itt pár ember csinál, meg kár hogy te is, akkor miről beszélsz ha azt se tudod én mire mondtam ezt?

De mindegy, ugorjunk, mert már nincs ezekután jelentősége.
  • Ulthanito
    "Egyelőre én öltem meg azt a boss-t 3. és én tudom azt legalábbis kettőnk közül a legjobban hogy az a boss milyen erős, vagy mi kell ahoz hogy megöld."

Elvesztettem a fonalat, milyen boss?
  • darkSectorxxx #110032
    Ja meg persze még a végén egy dolog, ez részben neked szól főként, hogy ennyi idő után se ismersz anynira, hogy tudnád nem szoktam levegőbe beszélni.
    Bármi volt ilyen ügy, elsők között mondtad hogy csak a szám jár, meg nem tudom megcsinálni, csak duma, meg ilyenek.

Legutóbb a Sekiro-val volt ilyen, de nem tanulsz, valszeg mert te se figyelsz sokszor, csak hajtod a magadét.
    Egyelőre én öltem meg azt a boss-t 3. és én tudom azt legalábbis kettőnk közül a legjobban hogy az a boss milyen erős, vagy mi kell ahoz hogy megöld.
    És mivel én tisztába vagyok vele hogy a nálam lévő lőszer és egyébb itemek mennyisége 2x több mint amitől az a boss meghalna, ezért pls engedd már meg hogy azt megítéljem mit hogy tudnék megoldani.
    Nem viccből mentem tovább, magammal szemben vagyok a legkritikusabb, ha csak egy fikarcnyi opció lett volna, hogy ezt a boss-t nem tudnám könnyen lelőni ha akarnám ennyi lőszerrel akkor első dolgom lett volna visszatölteni a mentést.
    És mivel veled ellentétben kivülről ismerem a játékot és azt mihez mi kell, tudom azt is hogy ha ehasználom a lőszereket meg bombákat akkor sem befolyásolta volna a végigjátszást mert utána már vége Ellie kalandjának, és váltás lesz Abby-re vagyis nem kell a boss utánra már semmi.....
    De ezt csak bónuszként leírtam, kis kulisszatitok.

Tudod ahogy Sekiro-ba se tudtam megölni a boss-okat amiket mondtál meg az elmúlt években minden egyéb hasonló dolgot, amiben kételkedtél.
    De hát na ez is egyfajta előítéletesség. Csak ennyi idő után kérdés hogy még mire fel.

Mondjuk nem mintha eddig BÁRMIKOR IS másoknak játszottam volna vagy hogy az miatt játszak nehéz modokat mert érdekel hogy más mit gondol. Maximum ha fogadtam valakivel.

Szóval Tikal-nak simán visszamentem volna ha tudnám hogy nem troll és normális modon ír ez végett, de trollok kedvéért nem csinálok semmit. Mert nem érdekel mit gondolnak.

Magamnak játszom, csakis magamnak, senki másnak. Ezt is irtam vagy 1000x.
    Az egy dolog hogy ha valaki normál hangnemben áll ehhez, akkor megosztom vele vagy segítünk egymásnak vagy ha valaki elér valamit akkor azt mondjuk egymásnak gratula.
    De alapjaiban nem ez miatt kezdek neki.

És tanácsolom nektek is hogy ne mások miatt játszatok, hanem magatok szórakoztatására.
    The End
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.08.31. 12:54:56
  • darkSectorxxx #110031
    Elírtam, a 4 végigjátszásból csak az elsőben néztem végig minden átvezetőt meg párbeszédet, utána már nem. De ne zavarjon, hogy ezt is leírtam kommentbe.
    Ahoz meg kurvára senkinek semmi köze, ha nekem nem a Detroit féle gombnyomogatos interaktív filmek tetszenek jobban hanem a Souls játékok, meg a hasonlók, amikeben gameplay is van. Ehhez senkinek semmi köze és nem tudom megérteni ez miért fáj valakinek.

Ez olyan buziság minthogy azt mondom rá valakire hogy multizik és csak a buzi multi érdekli, vagy a kis szar stratégiai játékok, stb.
    Ez izléskülönbségnek nevezik és ez tudtommal magánügy és nem sértem meg senkinek ezzel a magánéletét.

De semmi gond hálisten megvan az a szuper lehetőségem hogy megválogassam melyik embertől és milyen komment érdekeljen.
    Az ember próbál segíteni, azoknak akik esetleg elfogadnák, egy rossz szót nem szólok senkihez, azt mindig ez megy, a sok bolond aki unatkozik és ilyenkor dagad a kukija hogy van valami amin kiélheti magát és figyelmet kap.

Én nem tudom figyelted-e FORDÍTOTT esetben veled vagy bárki mással szemben HÁNYSZOR viselkedtem így, és voltak fordíva is tévedések másoktól, vagy olyan SZUBJEKTÍV vélemény,amire más beszólt, én nem mert elfogadok mindenkit olyannak amilyen.
    Mivel különbözőek vagyunk nem mindenkit érdekelnek ugyanazok a dolgok, csak képesek néhányan fellülkerekedni és magasabb polcra tenni a saját izlésüket, azt gondolják másképpen nem létezhet egy ember.

De neked is, ahogy más itt lévőnek is ezt vagy 300x elmondtam leírtam, hogy nem kell gúnyolni a másikat az izlése miatt.
    De most halál komolyan mondom hogy innentől ezzel többet a büdös életbe nem kívánok foglalkozni, mert nekem nem életcélom, hogy néhány faragatlan tuskónak itt vegyem a fáradtságot és illemet tanítsak.
    Az utóbbi kb fél évben se nagyon hatottak meg de most azért felbaszott hogy az ember komolyan próbál segíteni vagy beszélni valamiről és nem telík el 2 perc hogy a sok kretén állat itt növelje az e-péniszét.

Én is minden egyes ismerős, ÉRTED minden egyes ismerős lebaszhatnék ha téved vagy nem azt szereti amit én vagy nem értek egyet azzal amit képvisel, vagy mond, de nem teszem és nem azért mert benyalok, hanem mert minden ember más és amíg nem sért meg a dolgával egy ismerős addig miért ítélném el a szubjektív véleményei miatt?

És mondom most utoljára még1x hogy nekem erre se energiám se kedvem sem időm, szóval innen én befejeztem ezt a baszogatás részét, ha tud valaki normálisan nekem válaszolni akkor majd azzal foglalkozom, ha meg nem akkor nem.
    Amúgy ezt a mostani dolgot is NORMÁLIS stílusban is lehetett volna közölni és nem pedig lenézően. De a stílus maga az ember ugye és azok nem fognak változni soha aki már eddig ilyen volt, tapasztalatból mondom.
  • j0nNyKa
  • Ulthanito
    Chill out, bro!

Persze, nem az a lényeg, de ha azt mondod, hogy 4-szer végigtoltál egy játékot, és a sztori egy lényeges elemét nem tudod, vagy nem jól tudod, az kicsit disszonáns azért, na. :) Persze, hogy feltűnik neki.
  • Ulthanito
    Szerintem az arénaharc kicsit más kontextusban használatos a játékok esetében. Szerintem az nem arénaharc a TLOU-ban, bár ez nem olyan lényeges.

Ezzel az erővel a CoD kampányban is arénaharc van, mert addig nem tudsz továbbmenni, amíg nem öltél meg mindenkit...
  • darkSectorxxx #110027
    Elírtam, akaszatok fel, ezt komálom, mikor a sok geci üzenet jön, amikor baszogatni kell valamiért arra van energia, igen Mozes ez volt a lényege a kommentemnek a többire ne is figyelj oda. Mert ez rohadtul érdekel engem.
  • darkSectorxxx #110026
    Akkor te JOBBAN FIGYELTÉL mint szerinted én szoktam a játékokra! :D Nebaszfel már hogy te nem vitted végig a játékot.

Szerinted az mi amikor be vagytok zárva egy kis területre és nem mehetsz tovább amíg nem ölöd le ha nem is minden de a legtöbb elllenfelet, te hogy hívod ezt? De mindegy is, a lényeg ugyanaz.

Az meg hogy te very easy-n nem éreztél nehézséget a katonákban meg a vele sétáló kutyákkal szemben az egy dolog, most Grounded nehézségről volt szó, de mivel nem is próbáltad, lényegtelen a komment. :)
  • darkSectorxxx #110025
    Ja de azoknak szól akik normálisak, a trolloknak nem kell odafigyelni a kommentjeimre. :)
  • mucsácsó
    eleinte nem értettem, hogy mitől lehet ennyire nehéz a Grounded (nevű játék), de mostmár leesett, hogy ez a TLOUP2 mód
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.08.31. 11:03:16
  • j0nNyKa
    ostoboid csapkoda ™
  • Ulthanito
    Darky egy másik dimenzióban játszik, nem tudod? Sztori, párbeszédek nem érdeklik/nem érti, lehessen csapkorászni eszetlenül - jó játék! De az is könnyű, bármilyen nehéz, neki nem kihívás, könnyű, bármikor meg tudná csinálni, csak nem akarja. :-D
  • Mozes13
    Végigvitted a játékot vagy 4-szer és egyszer se esett le, hogy ők testvérek? Azért vannak bajok. És ez nem az átvezetők nézésétől függ egyáltalán.