PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most agyaltam nagyon tényleg, de szerintem egyetlen egy remasztit nem játszottam végig; nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam mindig az volt, hogy 1-2 órára (vagy annyira se) lekötött esetleg, mert fúdejólnézki meg nosztalgiafaktor - de utána ment rá a delete gomb kíméletlenül..
meg valahogy mindig van valami "fontosabb" játék a porondon (vagy akár más teendő), minthogy egy régi játék (legtöbbször hulladék) portját nyomkorásszam 😄
SotC is pl. egyik kedvencem volt anno PS2-n - na hát itt a PS4-es talán a 3. bossig ha lekötött, de aztán akut agyfaszt kaptam a rémes irányítástól 😄
ebben a genben lett nagyon erőltetve ez a remaszti, előzőben nem volt még ennyire divat 😞
az a baj, hogy a játékok nagyrészénél nem csak a grafika öregszik, hanem a játékmechanika is, amihez szinte 99%-ban nem nyúlnak... ezért se értem a backward compatilityt, én amit letudtam lastgenen, látni se akarom nextgenen 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.08. 18:14:28
Adversus solem ne loquitor
Ugyanez van a gaming iparban is, csak pepitában. Sajnos.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
minden más szempont ez alá kerül sajnos
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem akarok remasztert, új játékokat, folytatásokat akarok. A fantáziátlan kurva anyját a sok elbaszott fejlesztőnek, de tényleg.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
A többi jól hangzik, bár inkább folytatások meg új ip-k jöhetnének.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.06.08. 16:25:30
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Pl ilyeneket.:
Új Ratchet and Clank játék
Demon's Souls Remake
SOCOM Reboot
Horizon Zero Dawn 2
Gran Turismo 7
Silent Hill Reboot
Resistance Remaster
Bloodborne Remaster
Mondjuk ez túl szép lenne így. 😄
Ki, minek örülne?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Akkor még a factory reset sem segített rajta?
Ha ez valóban nem volt így korábban, és még az sem segít, akkor érdemes lenne legalább egy telefon erejéig elérni a szakszervizt.
PS5 II PSVR
QB-re lehet ránézek 😊
TV-off:
sztem OLED-et én offolom még egy pár évre, egyre jobban fosok tőle, azok alapján, amiket hallok/olvasok róla - hiába superior display, pláne hogy már sehol nincs C9 gyakorlatilag, max kiállított darabok elvétve - vagy a tavalyi SONY XG95 lesz ebből, vagy megvárom a nemrég megjelent XH90-et őszig, mert ott már van HDMI 2.1 - az utóbbit szerintem sokan párosítják majd a PS5-tel emiatt is - mondjuk elvileg az XF90-hez képest egyik sem _AKKORA_ übernagy előrelépés - vagy még Samsung Q80R/T, de itt meg nem tetszik nagyon a Dolby Vision hiánya 😞
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.07. 21:48:07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Controlt nem vettem meg, mert a technikai gondok mellett még a videók sem győztek meg. Direkt megnéztem többet is, mondom nemigaz, hogy 20 órán keresztül egy irodában kell lövöldözni és ezért lett GOTY 😄
Mondjuk szerintem az összes remedy játék felejthető. Ők a videójátéktörténelem egyik legrégebbi "namajdmost!" iparosai, akiknél a majd most sosem jött el. És szerintem már sosem fog.Hót középszerűek, Sam Lake-ből meg sosem lett Kojima, bár nagyon szeretett volna azzá válni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.07. 19:38:08
Quantum Break nagyonfos volt amúgy anno?
Mert nekem úgy ahogy volt, az kimaradt, de nem tudom mennyire lenne érdemes pótolni 😄
Minden szobát végignézni, minden szart elolvasni és meghallgatni. Aztán megnézzük mi kell a platinához
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.07. 18:50:48
Én az időmet sajnáltam rá.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.07. 18:20:46
Elvileg MÁR jól fut, de erősítsen meg más is 😊
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mondjuk jó lenne ha nem csak az LG gyártana akkor talán lenne árverseny is és nem kéne a baszott drága nyitóár...
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
To quote and translate his recent blog post:
"It. Is. Incredible...
Ive now played 14 hours and I obviously cannot speak about anything outside of what we are allowed to say. But I just want to inform that this game is completely phenomenal. Soooo full of humanity, excitement, character, variation and tension."
Hát igen... szarlesz (tm)
A Brazilian reviewer revealed a lot in terms of the quality of the game...He follows to say that :
The game is a Masterpiece, a game that is one in a long time;
Facial animations are the best in the Video-Game Industry;
The sound is incredible and each detail is amazing;
It does everything that a sequel should do, upgraded in all aspects;
''My expectations were really high but it STILL managed to surpass those expectations'';
''It's REALLY incredible, I usually don't compliment games this much, even when I like them a lot but this one is really something special'';
You finish an action sequence without breath;
The game EXTREMELY violent,the most graphic violence he's ever seen, but that violence is adequate to the world;
The game is very impressive, the game's story catches your attention as soon as it starts, you'll want to play more and more;
''I know you're anxious to play the game, and that anxiety will be paid REALLY WELL'';
We're in for a treat, prepare yourselves...
48-as OLED-re akarom majd cserélni persze ha a CX ára beáll majd olyan 350k körülre
Next PC upgrade: 2022
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Hülyeségeket beszél. Mi az, hogy 65-ös tévét négy méterről nézni olyan, mintha első sorban ülnél a moziban? Mi kb. 3-ról nézzük, és minden este megkérdezem az asszonyt, hogy figyi, szerinted ez a tévé ide nem kicsi, akár nagyobbat is elbírna.
Másrészt, hogy mikor lesz egy 600 ezres tévé a nép tévéje? Még a 0% THM soros delikvensekkel se, sohase. A 48-as képátló meg, hááááát, kurvára kicsi, na.
PS5 II PSVR