121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #110100 Aki nem játszotta végig az epilógust, az nem játszotta végig a játékot. Nincs mit ezen túlkomplikálni. -
#110099 nincs kozapor emoji xD
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.06. 23:00:23 -
Prof William #110098 Fura. Nem is emlékszem olyan játékra amit ne vittem volna végig PS4-en.
Ha már megvan akkor végig viszem. Bár én csak olyanokat veszek, ami 100%-ban érdekel. -
#110097 Az RDR2-nél az epilógust már nem mindenki játsza végig, a játéknak meg nem ott van vége, ahol a sztorinak vége van, így ez az adat torz. -
Legendrush30 #110096 Ez egyáltalán nem gond az viszont fura ,hogy top címeket a vásárlók fele vagy egyharmada visz csak végig.... Ezek szerint (én biztosan) többet költünk játékokra mint kellene :D
Persze vannak kivételek pl a CodMW kampányába vele se néztem még a multiban meg már van vagy 100 órám . -
#110095 A Day Gone nagyon jó volt! :)
Ebből is látszik, hogy mennyire másként látunk játékokat. -
Legendrush30 #110094 shaddam,mucsácsó,
Igen a RDR túl vontatott. A DS meg nem próbáltam ,de ajánlották már többen is.
Days Gonet én is megbántam :( -
#110093 ahhoz kellett volna még egy ~10 óra türelem, hogy elkapjon :( :D szal érthető.
chapter 4-en énis valamiért abbahagytam és eladtam, de már bánom, mert amúgy kurvajó volt.
@Legendrush30:
igen, DS túl hosszú és embertelenül unalmas, ezt én csak igazolni tudom :D (várom a virtuál kőzáport többiektől)
de azért számomra meglepő, hogy az emberek 70%-a igazolja ezt :D
Days Gone szintén egy eléggé gyenge PS4-ex, szerintem. -
#110092 RDR2-ben talán 5 órám van. A gen egyetlen első napos játékvásárlása számomra amit mocskosul megbántam -
Legendrush30 #110091 Volt egy érdekesebb adat is a héten:
Ps4en a köv játékokat hány százalék játszotta végig ?
The Last of Us: Part II - 58 százalék
Final Fantasy VII Remake - 53,3 százalék
God of War - 51,8 százalék
Marvel's Spider-Man - 50,7 százalék
Uncharted: The Lost Legacy - 50,3 százalék
Detroit: Become Human - 49 százalék
Ghost of Tsushima - 38,2 százalék
Horizon: Zero Dawn - 34,5 százalék
Days Gone - 34 százalék
Death Stranding - 29,3 százalék
Red Dead Redemption II - 28,6 százalék
Ezek szerint a Death Stranding és a RDR2 vagy túl hosszú vagy unalmas esetleg jatszhatatlan ? Mondjuk én is abba hagytam valamiért a RDR2-t kb 80%on. -
#110090 áh, bele se szállok inkább, csak hatalmasnagy +1 :D -
#110089 “Egy felmérés szerint az Xbox-játékosok a legtoxikusabbak...”
Ezen mi a meglepő? Amikor maga a platform-holder is mérgező a játékokra,,, -
#110088 Ez mindenkinek a saját döntése. Nekem van egy Próm meg egy X1X-em. Még mindig nem döntöttem el, melyik új kell inkább, de valószínű a PS5 lesz az. Akkor az X1X-et megtartom GamePass-ra, majd a Flight Simulator miatt veszek később egy XSX-et.
A Prót nem adom el, jó lesz az néha kicsit Bloodborne-ra, meg bedobjuk a hálóba tartalék gépnek. -
#110087 Engem érdekelne. Pont most kezdtem nemrég megint vele egy próbát, de ha jön a nextgen verza, megvárom vele, és letolom mindenestül megint. Már végigtoltam vagy háromszor kiegészítőkkel együtt, de már vagy 2 év is eltelt az utolsó óta, így lehet szívesen nyomom majd, ha villant egy fasza technót. -
#110086 Ezeket a számokat álmodtad? -
#110085 Lehet, mire ideér, annyi lesz. Mi itt a keleti végeken mindig szopunk, ha dollárból forintba kell váltani. Plusz áfa. -
MrAndree #110084 Miért lenne drágább mint az új Xbox amikor ráadásul elvileg kicsivel gyengébb is? -
#110083 850 dollár? Aham. Nem.
Mármint nem lesz annyi. Borítékolom az 550-600 árat dollárban.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.04. 19:51:13 -
Legendrush30 #110082 Pont ezen gondolkodtam ma... Van Xbox,PS,PC,és Nintendo 2dsxl is itthon. Mekkora összeget lennék hajlandó költeni egy köv gen konzolra ezek mellet ? És rájöttem ,hogy biztosan eladnám vmeik konzolt előtte ,de még akkor sem koltenék 100k-nal többet. -
JonasSandor #110081 Na fel kell kötni a gagyát aki venni akar ps5-öt. 260 ezer jó magyar forint lehet, ha az xboxot 220 ezer jó magyarért árulhatják. -
#110080 jha, a szándék értékelendő és tök király, hogy free update, de nem hiszem, hogy annyira sok embert mozgatna meg... már totál ki lett maxolva a W3, még egy elég erős második hulláma is, amikor jött a Netflixre a sori :D -
#110079 Hát majd ránézek a szebb graf,RTX miatt, de nem hiszem, hogy túl sokat akarnék még vele játszani, miután majd 200 órával kimaxoltam a kiegekkel együtt :) -
#110078 Ingyen Witcher 3 PS5-re -
#110077 na, az nekem totál kimaradt :( de örülök akkor, ha jóvót :) -
#110076 The Witcher 3 next-gen version will add ray-tracing, and be a free upgrade to all current PC, PS4 and Xbox One owners -
#110075 A Golden Abyss se nóti volt, mégis simán megállta ahelyét, sőt, tök jó ötleteket tettek bele. -
#110074 Remélem igaz -
#110073 az a baj hogy nem Nóti, szal... necces, még ha igaz is :D meglátjuk... -
Legendrush30 #110072 Igen akkor érdemes ilyen szolgáltatásokért fizetni ,ha reddead szintű játékok is megfordulnak benne. Vagy mint most a RE7. -
#110071 Vagy igaz vagy nem
-
#110070 Egész jó leárazás van a store-ban, érdemes felnézni.
Fifa 20 ára végre kb valós lett. -
#110069 quality over quantity? -
Probatbicol #110068 Mert a PS Now egy kaki? Megnéztem a listát, érdekes módon egy játék sincs benne amiről ebben a topicban beszélgettek. -
#110067 Múltkor megszámoltam, és a PS Now-ban 342 játék volt elérhető. A Game Pass-ban még 150 sincs. Mégis mindenki az utóbbit isteníti, miért? -
#110066 Hát én nemtom, egyszer sem untam a DS-bn az utazást, se gyalog, se autóval. Mindig volt valami útközben.
Mondjuk láttam már olyat YT-on, aki sprintelt végigbukdácsolva a sziklákon és hasonlók, nem nekik való ez. -
Legendrush30 #110065 Jah hát easyn :D talán kivétel vagyok mert kockának és gamernek vallom magam ezek mellet mindent könnyű fokozaton játszom . Pl egy Darksolulsnak neki sem állnék. A Bloodborneal is szenvedtem :D
A Days Goneban az a rossz ,hogy még könnyű fokozaton is nehéz. (Nekem)
Kongy
Köszi az Odyssey is megvan :) -
#110064 Hogyne lenne: motor, teherautó, de a leggyorsabb, ha kötélpályát építesz :D -
#110063 Javítsatok ki ha tévedek, de DS-ben nincs jármű? Muszáj mindig gyalogolni? :D Vagy járművel is unalmas és hosszadalmas az utazás? -
#110062 AC: Origins, Odyssey-t ajánlom, mindkettő nagyon chill, 2 harc között lehet gyönyörködni a környezetben, főleg ha szereted az ókori settingeket. Meg úgy alapvetően lehet full casualban is nyomni, és egyáltalán nem nyomasztó.
Death Stranding nekem tavalyi év játéka volt, fantasztikus game, de rettentő nyomasztó és stresszes is egyben a gameplay miatt. :D Van hogy a hatalmas térkép egyik sarkából elküld a másikba, meg vissza. Szóval ha fellélegezni ülsz le játszani, akkor nem ajánlom. :) De tény, hogy hatalmas élmény. -
#110061 Ha ezeket végigtoltad, pláne a W3-at, akkor nem értem, hogy mi a problémád a túl sok mindenre kell figyelnivel...