121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    egyértelmű, hogy ez, ezért is írtam, hogy ez egy okos move volt az MS-től - igazából ez a költséghatékonyság volt az egyetlen reményük, hogy megmaradhassanak a SONY mellett :D (mégha papíron többé nem is ők ugye a konkurencia, hanem Amazon és Google )
    1440p fasza, viszonylag sok mai tömegTV tudja rajta a 120Hz-et (pl SONY XF90 asszem, meg Samsungok nagyrésze), 4K upscale megy.. úgyhogy abszolúte jó vétel lehet
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 16:14:48
  • lwb
    Mobilpiacon már ezer éve ezt csinálják: kiadnak egy budget modelt is a csúcs mellé és láthatóan nagyon bejött nekik.
  • Rage47
    114 ezer forintba fog kerülni, szerintem nem rossz tényleg félig casual gamereknek - veszel egy game passt is és olcsón megúszod a gamelést.
    emellett ott lesz a 200+ ezres PS5 - szted melyiket veszik majd a szülők a gyereknek? :D

Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.08. 15:45:01
  • Rage47
    pontosan :D
  • lwb
    Sehol nem lesz hagyományos generáció-váltás. Úgy egészen biztosan nem, ahogy azt régen megszoktuk. Minden konzol lényegében egy pc, lesz közöttük gyengébb és lesz közöttük erősebb. Azt már eleve kijelentette a MS, hogy minden játék, ami xboxra megjelenik, az menni fog current genen is. Kérdés, hogyan, persze, de menni fog. Ray tracing nélkül, 30 fps-en, 1080p felbontás stb.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.09.08. 15:34:15
  • Kandurex
    Ha nem így lesz, akkor boxon nem lesz generáció váltás.
  • lwb
    Az S szinte biztosan xcloudra lesz optimalizálva, oda meg mindegy a vas. A kis méret előny egy nappaliba, ahol streamelni fogja a tulaj a tartalmat főként, jól el lehet rejteni a többi kisméretű dobozka mellé (pl. set top box).
  • mucsácsó
    persze, ez dettó ugyanaz lesz, mint ahogy a base PS4 és Pro közötti gap megvolt :)
    annyi, hogy ez már nem FHD-n ketyeg majd 4K helyett, hanem 1440p-n, de emellett fixen fosabb grafikai minőség és fosabb frame várható, pláne 3rd party címeknél..
    habár a promo videón ott van, hogy "up to 120 FPS" :D

ha valakinek ez elég, vagy nincs hozzá kellően jó megjelenítője, vegye, annak jó deal :) bár így is 110k+ lesz itthon.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 15:01:40
  • Evoluti0N
    Jó dolog az olcsóbb konzol. Ugyanakkor nem csak kisebb és meghajtó nélküli lesz az S a Series X-hez képest, hanem gyengébb is. Ugyanakkor minden multiplatform és Microsoft címnek el kell futnia majd mindkettőn. Ez valószínűleg azt fogja eredményezni, hogy nem lesz akkora generációs ugrás a legtöbb játék esetében, mint a PS5 exkluzívoknál.
  • Mephike
    Közben a neten már jönnek a képek az új XSS kapcsán, eddig ezeket a gyöngyszemeket láttam. :)
    Ismerős?
    IKEA
    A főzőlap másnak is eszébe jutott.
  • Ulthanito
    "adom az indukciós főzőlapot:DDD "

Ezen hangosan felröhögtem! :-D Tényleg olyan, szerintem is okádék.
  • lwb
    Muszáj neki. MS-re vártak szerintem. 5-600 dollárra teszem a PS5-öt. Nem hiszem, hogy 700-ig felmennének.
  • AntiHero
    Szerintem 7 napon belül a Sony is bejelenti a dolgokat.
  • mucsácsó
    pfffff.... pedig erre azért illene valamit "válaszolniuk" :(
    VR....a lőtéri kutyát nem érdekli, pláne mostanában :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 12:23:11
  • Seth
    Holnap elvileg megint lesz valami State of Play, de VR-ra fog koncentrálni, és nagy büdös semmi várható PS5-tel kapcsolatban
  • mucsácsó
    500EUR? esélyes mondjuk, főleg ennek tükrében :D de szerintem a 550-600 se kizárt..
  • Kongy
    Tényleg elég meredek, hogy bő 2 hónap múlva kb itt vannak az új gépek, és még nincs PS5 ár...
  • AntiHero
    Na akkor jöhet a 180 ezres ps5 november 17.re :D
  • Mephike
    Csak beszélgessenek, aztán jöjjön az beárazás, mert már nagyon ideje lenne tisztán látni.
  • n000rbi
    A Sonynál most szerintem rendkívüli meetinget tartanak :D
  • n000rbi
    Valós, legalábbis az XSS-t most jelentették be kb. fél órája ezen az áron.
  • Kongy
    Hivatalos
  • mucsácsó
    végülis ott lesz a meghajtó nélküli digit PS5, gondolom azt állítják majd pariba az XSS-el, de fixen nem lesz +1 modell sztem PS5-ből (egyelőre..) - bár arról se tudom elképzelni a 300 USD-t :)
  • Mephike
    Tényleg így fog kinézni az XSS? Azt hittem kis kocka lesz, azzal egy fokkal jobban nézne ki, ez eléggé butácska külső így.
  • lwb
    Mind a kettő nagyon alacsony ár. Ha ez valós, akkor a Sonynak lépnie kell.
  • mucsácsó
    adom az indukciós főzőlapot:DDD elég okádék, tükrözi is a budget mivoltát :D

mondjuk ez szép move lesz MS-től, mert az árcédula miatt sok helyre el fog jutni, aki esetleg kocagémer vagy nem teheti meg, hogy drágábbat vegye meg - kívácsi vagyok, hogy SONY mit ugrik erre, de én kétlem, hogy egyből egy Slimmel indítanának a "fat" mellé ők is..

így viszont tényleg az lesz, hogy idei BF-en ~20-30k-ért megy majd a One S, hogy kipörögjenek.. :D
  • n000rbi
    Tegnapi leak, hogy az XSX és XSS is november 10-én jönnek, 499$ és 299$-s áron. Erre már illene valamit lépnie a Sonynak is :)

• Kandurex
    Elméletben 2 hónap és megjelennek az új gépek. Mi a terv a kasszáknál? Feldob a pénztáros egy kockát, hogy ennyi lesz? Mi a tarkafasz történik itt?
  • TomStorm
    Én ott már azt mondtam kb 10.percnél hogy ezt kösz de nem
  • Prof William
    De legalább van benne mikrotranzakció. Az is valami. :)
  • TomStorm
    Ettől félek én is hogy Gotham Knights szintén erre a sorsra jut mint ez a szar Marvel v.mi.

Nekem utóbbi évek egyik legjobbja volt Arkham Knight de ettől hogy gyakorlatilag eltemették Batmant és mutattak egy szinte ugyanolyan gameplayt mint ez a fos Avengers hát ezt gondolom sajna
  • mucsácsó
    +1, már az első trailerből üvöltött, hogy egy nagyon max. jóindulattal egy 6 pontos gagyiság lesz, ami még a Marvel vérfanokat sem tudja majd meghatni - szar, még a gameplayt pörgetve se bírtam végignézni.
    egyedül azt sajnálom, hogy Crystal Dynamics erre cseszte el az idejét egy értelmes Tomb Raider vaaaaaagy Soul Reaver reboot fejlesztése helyett :D
    persze ettől még valakinek tetszhet illetve élvezheti, de messze-messze nem egy Arkham/Póki szint :(

btw, ha már Arkham; a Gotham Knights-tól se várok sokkal többet jövőre... :)))

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.07. 21:45:35
  • Kandurex
    Nekem az a fura amikor rápróbálkoztok ezekre a vackokra, amikor minden bemutatóról üvölt a középszer.
  • CptFlint
    A demo alapján én is ezt éreztem, de úgy néz ki a teljes sem lett jobb.
  • Legendrush30 #110106
    Kb 3e ftot ér a béta alapján. Annyira semmitmondó és buta a karakterek között sincs nagy különbseg. Egy vezetett cső játék.
  • shaddam
    Nagyon nyomott áron kellene adniuk, nekem meg üres backloggal kellene rendelkeznem. Nem valószínű hogy valaha is játszani fogok vele
  • Kongy
    Igen, a gameplay videók engem sem győztek meg, annyira nem élem az ilyen agytalan beat em upokat, a Marvel Ultimate Alliance-nél is vártam 2-3 óra után, hogy vége legyen, mert ráuntam. Lehet akciósan majd behúzom, de ez a 20k körüli ár nekem soknak tűnik érte.
  • Mephike
    Nem akarok ünneprontó lenni, de nálam biztos ki fog maradni a játék, max akkor veszem meg, ha féláron árulják. Szeretem a szuperhősös dolgokat, de ez a játék eléggé kevésnek tűnik számomra. Gondolom néztél már ingame videót a játékról, ha nem, akkor mindenképpen nézzél! Számomra eléggé favágásnak tűnik, ami benne van. De cáfoljatok meg, én lennék a legboldogabb, ha ez a játék jó lenne, és csak nekem tűnik gyengusznak.
  • n000rbi
    Bár rég nincs itt sajnos, de Gero nyomja, ahogy láttam ps-en. Engem a béta nem győzött meg.
  • Kongy
    Egyébként innen tolja valaki a Marvel's Avengers-t? :D Csak mert fontolgatom, hogy megvásárolom.