121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#110140 egyértelmű, hogy ez, ezért is írtam, hogy ez egy okos move volt az MS-től - igazából ez a költséghatékonyság volt az egyetlen reményük, hogy megmaradhassanak a SONY mellett :D (mégha papíron többé nem is ők ugye a konkurencia, hanem Amazon és Google )
1440p fasza, viszonylag sok mai tömegTV tudja rajta a 120Hz-et (pl SONY XF90 asszem, meg Samsungok nagyrésze), 4K upscale megy.. úgyhogy abszolúte jó vétel lehet
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 16:14:48 -
#110139 Mobilpiacon már ezer éve ezt csinálják: kiadnak egy budget modelt is a csúcs mellé és láthatóan nagyon bejött nekik. -
#110138 114 ezer forintba fog kerülni, szerintem nem rossz tényleg félig casual gamereknek - veszel egy game passt is és olcsón megúszod a gamelést.
emellett ott lesz a 200+ ezres PS5 - szted melyiket veszik majd a szülők a gyereknek? :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.08. 15:45:01 -
#110137 pontosan :D -
#110136 Sehol nem lesz hagyományos generáció-váltás. Úgy egészen biztosan nem, ahogy azt régen megszoktuk. Minden konzol lényegében egy pc, lesz közöttük gyengébb és lesz közöttük erősebb. Azt már eleve kijelentette a MS, hogy minden játék, ami xboxra megjelenik, az menni fog current genen is. Kérdés, hogyan, persze, de menni fog. Ray tracing nélkül, 30 fps-en, 1080p felbontás stb.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.09.08. 15:34:15 -
#110135 Ha nem így lesz, akkor boxon nem lesz generáció váltás. -
#110134 Az S szinte biztosan xcloudra lesz optimalizálva, oda meg mindegy a vas. A kis méret előny egy nappaliba, ahol streamelni fogja a tulaj a tartalmat főként, jól el lehet rejteni a többi kisméretű dobozka mellé (pl. set top box). -
#110133 persze, ez dettó ugyanaz lesz, mint ahogy a base PS4 és Pro közötti gap megvolt :)
annyi, hogy ez már nem FHD-n ketyeg majd 4K helyett, hanem 1440p-n, de emellett fixen fosabb grafikai minőség és fosabb frame várható, pláne 3rd party címeknél..
habár a promo videón ott van, hogy "up to 120 FPS" :D
ha valakinek ez elég, vagy nincs hozzá kellően jó megjelenítője, vegye, annak jó deal :) bár így is 110k+ lesz itthon.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 15:01:40 -
Evoluti0N #110132 Jó dolog az olcsóbb konzol. Ugyanakkor nem csak kisebb és meghajtó nélküli lesz az S a Series X-hez képest, hanem gyengébb is. Ugyanakkor minden multiplatform és Microsoft címnek el kell futnia majd mindkettőn. Ez valószínűleg azt fogja eredményezni, hogy nem lesz akkora generációs ugrás a legtöbb játék esetében, mint a PS5 exkluzívoknál. -
#110131 Közben a neten már jönnek a képek az új XSS kapcsán, eddig ezeket a gyöngyszemeket láttam. :)
Ismerős?
IKEA
A főzőlap másnak is eszébe jutott. -
#110130 "adom az indukciós főzőlapot:DDD "
Ezen hangosan felröhögtem! :-D Tényleg olyan, szerintem is okádék. -
#110129 Muszáj neki. MS-re vártak szerintem. 5-600 dollárra teszem a PS5-öt. Nem hiszem, hogy 700-ig felmennének. -
#110128 Szerintem 7 napon belül a Sony is bejelenti a dolgokat. -
#110127 pfffff.... pedig erre azért illene valamit "válaszolniuk" :(
VR....a lőtéri kutyát nem érdekli, pláne mostanában :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.08. 12:23:11 -
#110126 Holnap elvileg megint lesz valami State of Play, de VR-ra fog koncentrálni, és nagy büdös semmi várható PS5-tel kapcsolatban -
#110125 500EUR? esélyes mondjuk, főleg ennek tükrében :D de szerintem a 550-600 se kizárt.. -
#110124 Tényleg elég meredek, hogy bő 2 hónap múlva kb itt vannak az új gépek, és még nincs PS5 ár... -
#110123 Na akkor jöhet a 180 ezres ps5 november 17.re :D -
#110122 Csak beszélgessenek, aztán jöjjön az beárazás, mert már nagyon ideje lenne tisztán látni. -
#110121 A Sonynál most szerintem rendkívüli meetinget tartanak :D -
#110120 Valós, legalábbis az XSS-t most jelentették be kb. fél órája ezen az áron. -
#110119 Hivatalos -
#110118 végülis ott lesz a meghajtó nélküli digit PS5, gondolom azt állítják majd pariba az XSS-el, de fixen nem lesz +1 modell sztem PS5-ből (egyelőre..) - bár arról se tudom elképzelni a 300 USD-t :) -
#110117 Tényleg így fog kinézni az XSS? Azt hittem kis kocka lesz, azzal egy fokkal jobban nézne ki, ez eléggé butácska külső így. -
#110116 Mind a kettő nagyon alacsony ár. Ha ez valós, akkor a Sonynak lépnie kell. -
#110115 adom az indukciós főzőlapot:DDD elég okádék, tükrözi is a budget mivoltát :D
mondjuk ez szép move lesz MS-től, mert az árcédula miatt sok helyre el fog jutni, aki esetleg kocagémer vagy nem teheti meg, hogy drágábbat vegye meg - kívácsi vagyok, hogy SONY mit ugrik erre, de én kétlem, hogy egyből egy Slimmel indítanának a "fat" mellé ők is..
így viszont tényleg az lesz, hogy idei BF-en ~20-30k-ért megy majd a One S, hogy kipörögjenek.. :D -
#110114 Tegnapi leak, hogy az XSX és XSS is november 10-én jönnek, 499$ és 299$-s áron. Erre már illene valamit lépnie a Sonynak is :)
-
#110113 Elméletben 2 hónap és megjelennek az új gépek. Mi a terv a kasszáknál? Feldob a pénztáros egy kockát, hogy ennyi lesz? Mi a tarkafasz történik itt? -
TomStorm #110112 Én ott már azt mondtam kb 10.percnél hogy ezt kösz de nem -
Prof William #110111 De legalább van benne mikrotranzakció. Az is valami. :) -
TomStorm #110110 Ettől félek én is hogy Gotham Knights szintén erre a sorsra jut mint ez a szar Marvel v.mi.
Nekem utóbbi évek egyik legjobbja volt Arkham Knight de ettől hogy gyakorlatilag eltemették Batmant és mutattak egy szinte ugyanolyan gameplayt mint ez a fos Avengers hát ezt gondolom sajna -
#110109 +1, már az első trailerből üvöltött, hogy egy nagyon max. jóindulattal egy 6 pontos gagyiság lesz, ami még a Marvel vérfanokat sem tudja majd meghatni - szar, még a gameplayt pörgetve se bírtam végignézni.
egyedül azt sajnálom, hogy Crystal Dynamics erre cseszte el az idejét egy értelmes Tomb Raider vaaaaaagy Soul Reaver reboot fejlesztése helyett :D
persze ettől még valakinek tetszhet illetve élvezheti, de messze-messze nem egy Arkham/Póki szint :(
btw, ha már Arkham; a Gotham Knights-tól se várok sokkal többet jövőre... :)))
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.07. 21:45:35 -
#110108 Nekem az a fura amikor rápróbálkoztok ezekre a vackokra, amikor minden bemutatóról üvölt a középszer. -
CptFlint #110107 A demo alapján én is ezt éreztem, de úgy néz ki a teljes sem lett jobb.
-
Legendrush30 #110106 Kb 3e ftot ér a béta alapján. Annyira semmitmondó és buta a karakterek között sincs nagy különbseg. Egy vezetett cső játék. -
#110105 Nagyon nyomott áron kellene adniuk, nekem meg üres backloggal kellene rendelkeznem. Nem valószínű hogy valaha is játszani fogok vele -
#110104 Igen, a gameplay videók engem sem győztek meg, annyira nem élem az ilyen agytalan beat em upokat, a Marvel Ultimate Alliance-nél is vártam 2-3 óra után, hogy vége legyen, mert ráuntam. Lehet akciósan majd behúzom, de ez a 20k körüli ár nekem soknak tűnik érte. -
#110103 Nem akarok ünneprontó lenni, de nálam biztos ki fog maradni a játék, max akkor veszem meg, ha féláron árulják. Szeretem a szuperhősös dolgokat, de ez a játék eléggé kevésnek tűnik számomra. Gondolom néztél már ingame videót a játékról, ha nem, akkor mindenképpen nézzél! Számomra eléggé favágásnak tűnik, ami benne van. De cáfoljatok meg, én lennék a legboldogabb, ha ez a játék jó lenne, és csak nekem tűnik gyengusznak. -
#110102 Bár rég nincs itt sajnos, de Gero nyomja, ahogy láttam ps-en. Engem a béta nem győzött meg. -
#110101 Egyébként innen tolja valaki a Marvel's Avengers-t? :D Csak mert fontolgatom, hogy megvásárolom.