PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Ma lesz Mortal Shell gameplay is amúgy.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tru. Csak a fórum főoldal szopósodott ki. A topikokba linkkel be lehet menni desktopról is.

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
Nálam se megy a desktop 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
mostmár nálam is csinálja (sg.hu - fórumra kattintva:
Hiba! 😞
Sajnáljuk, de por került a gépezetbe.

Kérlek látogass vissza később.

viszont belépni belépett valahogy.. 😄
Moby
Fogalmam sincs. Ahogy belépek a profilommal, onnantól nem jön be a fórum desktop változata.

n000rbi
Pont ma néztem az utolsó részét a The Last Dance-nak. Életemben nem láttam egy kosármeccset se, a nagyobb neveket persze ismerem, de ennyi. Ez a sorozat viszont nem engedett, pár este alatt ledaráltam. Fantasztikusan jók a korabeli felvételek és az egész nagyon jól össze van rakva.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

mucsácsó
amúgy TLOUP2 mánia is le fog csengeni, mint ahogy nagyjából minden más is 1-2 hónap alatt 😄
de én is remélem, hogy csütörtökön belengetnek majd azért 1-2 kemény dolgot, amivel még olyanok is felülnek a hype-vonatra, akiket eddig annyira nem érdekelt a PS5 (egy God of War 2 vagy Bloodborne 2 megtoszna, még ha nem is launchként jönne, de ugranának rá sokan, ha csak pár villanást mutatnának..😄 ) - HZD folytatás meg szerintem is papírforma, ami mondjuk biztos nem ilyen névvel jön, csak Horizon + alcím 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.10. 00:01:28
mucsácsó
meménemmmegy? 😄
nálam most jó - habár napok óta felbukkan a hibaüzi loginkor:
"Sajnos por került a gépezetbe! 😞 Kérjük próbáld meg kicsit később."

de aztán eltűnik 😄

szerk: aha, postoláskor is rinyál, de végülis postol😄

Darkot S1-et be kéne fejezzem, mert anno azt abbahagytam a 6-7. résznél - The Boys-ról meg hallottam hideget-meleget, aztán elmaradt 😄 de szerepel benne Antony Starr (Banshee), úgyhogy érdekel 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.10. 00:00:58
Moby
Amúgy az a desktop fórum miért nem megy? A mobil oldal simán működik...j0nNyKa? vagy ki a felelős ezért a mulasztásért? 😄

Moby
Más. A zenéhez kell egy darab gitár, meg kát talicska tehetség. Utóbbi elhagyható, de akkor szar lesz a zene 😊 A filmhez is kell tehetség, de leginkább pénz kell hozzá. Sok pénz. Lehet jó filmet forgatni egy szál 8mm-es kamerával is, csak keveseknek sikerül.
A film/sori sokkal inkább olyan, mint a videójáték. Éshát az üzleti modell is hasonló. Platformexkluzívok vannak, amik ebben a modellben tudnak megszületni, létezni. Nem nagyon hiszem, hogy egy The Last Dance meg tudott volna születni ebbena minőségben egy Netflix nélkül. Vagy bármilyen minőségben. Másfajta üzleti modellben másfajta tartalom lesz eléggé profitképes. Én ezt elfogadtam mindenhol. Nehezen ment le, de be kellett látnom, hogy ehhez ez kell. Ha sony játékkal akarok játszani, sony gépet kell vennem. Ha nintendo játékkal akarok játszani, nintendo gépet kell vennem. Ha nem akarok elköteleződni, akkor viszont hiba várom, hogy az a fajta tartalom megjelenjen, amit az elköteleződésem tart életben, vagy biztosítja a létezését. Ugyanígy vagyok a streamszolgáltatókkal.

Tikal
Persze, kényelmes a Netflix meg a többi ez világos, csak ugy vagyok vele hogy ez már a teljes hülyének nézése a fogyasztónak, szóval ez a csendes tiltakozásom 😊
Felőlem legyen több platform, de akkor a szolgáltatással nyerjen meg és ne azzal hogy mi elérhető ott. Kényelem terén meg ma már egy Plex simán kiszolgál, annyit kell tennem hogy tékában beplusszolom ami érdekel és már jön is. Ugyan úgy idő eltöltés az a szarakodás amig a platformok között megtalálja az ember hogy mi hol érhető el. Pl Homeland 7 évada fent van a Netflix-en, a 8. nem rég ment le... de hol találom?? Pár éve mikor még a Breaking Bad ment pl fent se volt az összes évad, csak kettő. Mire lecsengett a láz felkerült a többi is. Szóval inkább beírom téka keresőbe 😊

Mintha a zeneipar rájött volna erre.. most gondolj bele ott is kiadónként kéne előfizetned...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.06.09. 22:12:18

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
tlou2

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Én sem effektív a filmért fizetek, a tékában minden van, hanem a kényelemért. És nagyon tudják hogy szolgáljanak ki. Dedikált gomb a távirányítón flixire, primera, leírások, belenézek, válogatok, stb. Ezért fizetek. A filmet le is tudnám tölteni(meg egyre nehezebben azonosulok ezzel a letöltöm dologgala filmeknél is). Mázli, hogy a disney plus nálunk még nem elérhető, mer a Mandalorian miatt fizethetném azt is <#idiota>

Tikal
Én egyet fizetek, többit tékából. Egyszerűen szemétség amit művelnek ezekkel a platformokkal. Ha lenne egy Spotify szerű video streaming platform még kicsit drágábban is mint a Netflix, akkor arra előfizetnék, de három négy helyre nem vagyok hajlandó.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
jah... a kurvák elintézik, hogy mindig mindenhol megy valami, ami fogva tart 😄 Itt a karatén alatt eléggé sorifüggő lettem.
Fölösleges persze, de ha egy lenne, ami streamol mindent, az fasza lenne, de tuti úgy lenne árazva, hogy nem lenne olcsóbb, szal mindegy. Az hbo go hiába olcsó, olyan is. Szar. Minősége is meg, minden. Inkább lenne drágább, de olyan, mint a flixi, vagy a prime.
Prime: The Boys season 2 dátum bejelentésre várok kurvára, addig The man in the high castle megyeget most épp
HBO Go: sajnos belekezdtem a I Know This Much Is True -ba, rohadtjó, de még épp megy, szal heti várakozás van az új részekre 😞(
Flixi: kb minden, leginkább Dark S03 startra számolom a napokat 😄

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 21:49:48

darkSectorxxx
Mire gondolsz? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ez melyik játék? 😄

Azta basszus. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

j0nNyKa
fizeted mindhárom streaming izét? nem... nemtom, fura? fölösleges?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Fingom sincs. vagy nick jr vagy rtl klub- Nálunk más nem megy (az egyiket a gyerekek nézik, a másikat a nejem). Én csak netflix+prime+hbogo. De leginkább netflix.

/azt se tudom mik vannak. Van vagy 160 csatorna a diginél, de fingom nincs mik. Ez a lineáris tévézés felett annyira eljárt már az idő, hogy számomra a létezése is felfoghatatlan mára, miközben tudom, hogy idehaza még mindig ez a húzóág.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 21:26:57

Ulthanito
Nem neked szolt, bocs. Myselornak

PS5 II PSVR

Kandurex
Comedy central?

Ulthanito
Bandi?

Darky?

PS5 II PSVR

n000rbi
Mi? Olvasd már el mit írtam 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ulthanito
Dikh TV? <#nevetes1>

PS5 II PSVR

Ulthanito
Izmos csaj? Ezert nem veszel meg egy top jatekot mert izmos a csaj benne? <#wow1>

Ezt ne hangoztasd kerlek a forumon kivul, mert furcsan nez majd rad mindenki...

PS5 II PSVR

AntiHero
Legyen igazad. Én örülnék neki ha megtudnànak lepni. Eldobnàm az agyam..rögtön a hype miatt rendelném elő a ps5töt (amit még nem lehet).

TDC Geronimo
Pontosan. 3 éve már, hogy nem jelentettek be semmit

Moby
Szerintem nem, de ez jelenleg csak szájkarate/árnyékbox. Majd csütörtökön visszatérünk erre 😊

/Én nagy dolgokat várok. Nem feltétlen sokat, de 1-2 masszívat. Nem fognak elsütni minden poént most, ez vilinger, de olyan régóta vannak olyan nagy hallgatásban a sony és a stúdiói, hogy szerintem mindenhol nagy üstökben főznek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 20:57:27

Moby
Ezzel azért erős kontrasztban van az, ami a CP2077 körül megy, főleg, ha az MS tálalja. Pár hete még 2000 dollárért árulta az ms store a cp2077 limited edition One X-et. A csomag tartalmazza a játékot is (elég furán, nem kód, hanem az első belépő accountra köti). Egyedi festés, elvileg az utolsó custom one X, nagyon limitált példányszában gyártva. Ezen peremfeltétlek mentln is őrültségnek hangzott a 2k dodó.
Ehhez képest ma eladhatatlan mennyiségben áll mindenhol magyarországon 99K-ért.
LOL
Egyébként kár, hogy ordenáré a festét rajta, de ez izlés kérdése, másrészt viszont kurvajó deal, de kb senkinek nem kell. Páran lecserélgetik a fekete OneX-üket, és kb ennyi. Oké, pár hónnap genváltás előtt értem, hogy nem menő a OneX, de hogy ennyire nem kapós CP2077-el sem, az azért kemény.

/tegnap éjjel valamelyik magyar adón TLOUP2 reklám ment. Nem láttam melyik volt az.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 20:55:38

TDC Geronimo
Azt te csak hiszed 😊

AntiHero
Az a szép, hogy a TLoU2 szebb lesz mint az kövi/új generáció első 2 éves jàtékai.

Nem lesz semmi nagy dolog sajnos. Mutatnak majd egy kis hzd2 gameplayt max.

Moby
Jah. Nem kell itt fűteni már semmit. Tudjuk, 10/10-es gigaex. Senki nem is várt mást.
Viszont lemegy pár tíz óra alatt, aztán vakság. Jön még a csucsi, ami, hát...szal ja. Saztán flatline. Szal csütörtökön valamit nagyon le kéne dobni, és nem valami olyat, ami(k) 2022, vagy később.

Ha olvasnád ezeket a tweeteket, akkor látnád, hogy nem hogy csak befejezik a játékot, de 2x is végigjátsszák többen. Újságírók, tudod...
j0nNyKa
nem fog átmenni, túl kell élni azt a 2 hónapot amíg tart ez, death strandingen is túl lettünk valahogy 😊 aztán hátha egy darabig nem lesz mire messiásként tekinteni..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

yesname
Nem hát. Te a másik térfélről jöttél. Egyik kutya másik eb.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
Hát nem tudom én nem okádok be minden egyes tweet alá baromságokat és nem fikázok olyat, amiről fingomsincs, továbbá nem zaklatom azt akinek tetszik vagy nem küldöm el a fejlesztőket a büdös picsába se, de biztos ugyanaz a kategória <#nemtudom>

yesname
Sajnos ilyen agyamentek sokszor vannak. Kisgyerekek és default haterek, akik valóban meg sem nézik, nem próbálják ki csak nyomják az alacsony pontszámot. Olyan, mint amikor PS exluzívság miatt csinálják akiknek nincs PS stb. Ugyanakkor ott van a másik oldal is, akik nem is játszottak valamivel vagy alig ment bele pár óra, de már maxolgatnak aztán lehet pár óra után meg is rohad a polcon, mert be se fejezik.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Szerintem a másik oldal is az. No exception. Elvakultak okádni valók bármely térfélről jöjjön is.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.09. 20:06:01

TDC Geronimo
A játékban lesz custom difficulty

Tikal
ja, már túl lesz tolva ez a hype vonat, szerintem már mindenki megértette, hogy jó lesz a játék 😊

Kandurex
Nem kell a duma, mindenki tudja, hogy a gen egyik legjobb cucca jön. Lépjünk.

TDC Geronimo

Azóta törölte a tweetet, mert a sok nolifer hater gyökér már rászállt mindenféle gusztustalan kommentel. Okádnivaló emberek

A 3 volt az uccsó, amit végigjátszottam. A 4-et anno játszottam valamennyit, de egy idő után ráuntam és otthagytam. A 2 legújabbat már meg se néztem. Majd, ha lesznek valami fasza bundliban, akkor lehet, h becsúsznak valamikor.
A "critic" pontoknál nem igazán hiszem, h lesznek troll értékelések. A játékosok részéről annál inkább. Van egy olyan érzésem, h azok, akik látták, illetve elolvasták a spoilereket és ezek a félinfók alapján ítélik meg a játékot, dobálni fogják a 0 pontokat anélkül, h egy percet is játszanának vele. Valszeg lesznek azok, akik a félig ismert sztori történések miatt adják a 0 pontot, mások meg "SJW Naughty Dog" és hasonló kommentekkel.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.09. 18:14:41
mucsácsó
a 2-3 szerintem fasza volt, de ott úgy nagyjából el is fáradt 😞
Én egy "Zeldás" 97%-ot is kinézek belőle, de sok múlik a troll review-ok mennyiségén.
Kandurex
2. óta kimaradt minden

mucsácsó

bingo card <#idiota>

kíváncsi leszek, hogy mi valósul meg ebből.. 😊
mucsácsó
Far Cry 6 set outside of US, return to exotic setting, July 12 reveal

/me ásít

FC4 óta valahogy nekem kimaradt a széria.. 😄
TDC Geronimo
Olvasgatom a preview topikjat, nem rakok ide mar be tweeteket, de a meta tippemet felemelem 95re