PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adversus solem ne loquitor
Hiba! 😞
Sajnáljuk, de por került a gépezetbe.
Kérlek látogass vissza később.
viszont belépni belépett valahogy.. 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
de én is remélem, hogy csütörtökön belengetnek majd azért 1-2 kemény dolgot, amivel még olyanok is felülnek a hype-vonatra, akiket eddig annyira nem érdekelt a PS5 (egy God of War 2 vagy Bloodborne 2 megtoszna, még ha nem is launchként jönne, de ugranának rá sokan, ha csak pár villanást mutatnának..😄 ) - HZD folytatás meg szerintem is papírforma, ami mondjuk biztos nem ilyen névvel jön, csak Horizon + alcím 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.10. 00:01:28
nálam most jó - habár napok óta felbukkan a hibaüzi loginkor:
"Sajnos por került a gépezetbe! 😞 Kérjük próbáld meg kicsit később."
de aztán eltűnik 😄
szerk: aha, postoláskor is rinyál, de végülis postol😄
Darkot S1-et be kéne fejezzem, mert anno azt abbahagytam a 6-7. résznél - The Boys-ról meg hallottam hideget-meleget, aztán elmaradt 😄 de szerepel benne Antony Starr (Banshee), úgyhogy érdekel 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.10. 00:00:58
A film/sori sokkal inkább olyan, mint a videójáték. Éshát az üzleti modell is hasonló. Platformexkluzívok vannak, amik ebben a modellben tudnak megszületni, létezni. Nem nagyon hiszem, hogy egy The Last Dance meg tudott volna születni ebbena minőségben egy Netflix nélkül. Vagy bármilyen minőségben. Másfajta üzleti modellben másfajta tartalom lesz eléggé profitképes. Én ezt elfogadtam mindenhol. Nehezen ment le, de be kellett látnom, hogy ehhez ez kell. Ha sony játékkal akarok játszani, sony gépet kell vennem. Ha nintendo játékkal akarok játszani, nintendo gépet kell vennem. Ha nem akarok elköteleződni, akkor viszont hiba várom, hogy az a fajta tartalom megjelenjen, amit az elköteleződésem tart életben, vagy biztosítja a létezését. Ugyanígy vagyok a streamszolgáltatókkal.
Felőlem legyen több platform, de akkor a szolgáltatással nyerjen meg és ne azzal hogy mi elérhető ott. Kényelem terén meg ma már egy Plex simán kiszolgál, annyit kell tennem hogy tékában beplusszolom ami érdekel és már jön is. Ugyan úgy idő eltöltés az a szarakodás amig a platformok között megtalálja az ember hogy mi hol érhető el. Pl Homeland 7 évada fent van a Netflix-en, a 8. nem rég ment le... de hol találom?? Pár éve mikor még a Breaking Bad ment pl fent se volt az összes évad, csak kettő. Mire lecsengett a láz felkerült a többi is. Szóval inkább beírom téka keresőbe 😊
Mintha a zeneipar rájött volna erre.. most gondolj bele ott is kiadónként kéne előfizetned...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.06.09. 22:12:18
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fölösleges persze, de ha egy lenne, ami streamol mindent, az fasza lenne, de tuti úgy lenne árazva, hogy nem lenne olcsóbb, szal mindegy. Az hbo go hiába olcsó, olyan is. Szar. Minősége is meg, minden. Inkább lenne drágább, de olyan, mint a flixi, vagy a prime.
Prime: The Boys season 2 dátum bejelentésre várok kurvára, addig The man in the high castle megyeget most épp
HBO Go: sajnos belekezdtem a I Know This Much Is True -ba, rohadtjó, de még épp megy, szal heti várakozás van az új részekre 😞(
Flixi: kb minden, leginkább Dark S03 startra számolom a napokat 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 21:49:48
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azta basszus. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
/azt se tudom mik vannak. Van vagy 160 csatorna a diginél, de fingom nincs mik. Ez a lineáris tévézés felett annyira eljárt már az idő, hogy számomra a létezése is felfoghatatlan mára, miközben tudom, hogy idehaza még mindig ez a húzóág.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 21:26:57
PS5 II PSVR
Ezt ne hangoztasd kerlek a forumon kivul, mert furcsan nez majd rad mindenki...
PS5 II PSVR
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
/Én nagy dolgokat várok. Nem feltétlen sokat, de 1-2 masszívat. Nem fognak elsütni minden poént most, ez vilinger, de olyan régóta vannak olyan nagy hallgatásban a sony és a stúdiói, hogy szerintem mindenhol nagy üstökben főznek.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 20:57:27
Ehhez képest ma eladhatatlan mennyiségben áll mindenhol magyarországon 99K-ért.
LOL
Egyébként kár, hogy ordenáré a festét rajta, de ez izlés kérdése, másrészt viszont kurvajó deal, de kb senkinek nem kell. Páran lecserélgetik a fekete OneX-üket, és kb ennyi. Oké, pár hónnap genváltás előtt értem, hogy nem menő a OneX, de hogy ennyire nem kapós CP2077-el sem, az azért kemény.
/tegnap éjjel valamelyik magyar adón TLOUP2 reklám ment. Nem láttam melyik volt az.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.09. 20:55:38
Nem lesz semmi nagy dolog sajnos. Mutatnak majd egy kis hzd2 gameplayt max.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Viszont lemegy pár tíz óra alatt, aztán vakság. Jön még a csucsi, ami, hát...szal ja. Saztán flatline. Szal csütörtökön valamit nagyon le kéne dobni, és nem valami olyat, ami(k) 2022, vagy később.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.09. 20:06:01

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azóta törölte a tweetet, mert a sok nolifer hater gyökér már rászállt mindenféle gusztustalan kommentel. Okádnivaló emberek
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.09. 18:14:41
/me ásít
FC4 óta valahogy nekem kimaradt a széria.. 😄