PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lesz unreal 5 engine demo szintű grafika. Max a ps5 gen vége talàn közepe felé...vagy akkor sem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha jönne launchra, szerintem megvillantották volna, ahogy a szopókembernél. Nem tették. Én csak ezt láttam.
Adversus solem ne loquitor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Arról nem beszélve, hogy konkrét gameplay nem volt. Ok, elhiszem, hogy a mutatott videó inegine volt. De őszintén. Nem volt a ps3 mondjuk KZ2 után legalább ekkora ugrás a HZD(1)? Nem szart nem 😄
Ezt a biggest generation leapet erősen megtossz a félgeneráció is. Eddig volt a ps4 tulajnak 4K@30-ra, generációt vált, és felugrik 4K@30-ra. Biggest...izé 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:20:10
Ez a baj.
Egyeseknek sose jó semmi.
majd a PS5 Pro-hoz....talán... 😄 vagy oda se.. 😄
bár pont ma jött ki egy ilyen DiRT5-ös interjú, és ott XSX-en meg lesz a 120 FPS - de tuti, hogy FHD\QHD max..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 00:12:48
/mondjuk elég szomorú, hogy ilyenekkel tömték ki a future of gaminget. Ha ilyen lenne, akkor én nem kérnék belőle. Hatalmas mázli, hogy nem (csak) ilyen lesz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:07:09
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.12. 00:01:53
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
/és abban a 3 képkockában, amiben a hátulja látszik, nos hát ott sem bővelkedik portokban a masina
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.11. 23:52:54
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
GT7 ugyanugy nézett ki mint a GT SPORT, és ugyan látni lehetett mozgó felhőket, de annyira nem vették a fáradságot hogy mutassák, végre lesz változó időjárás és eső!! De reméljük PS5-re csak össze jön ez már nekik is...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Itt csak a gyors töltések lesznek meglepőek ilyen grafika mellett.
Viszont aki 4K@60 fps-nek álmodott mindent ps5-re, az most remélem felébredt.
A godfall eddig se hype-olt engem, ezután meg nem is fog. Majd ps pluson jöhet ingyen
Utoljára szerkesztette: shaddam, 2020.06.11. 23:40:53
Kicsit olyan langyos húgy volt ahhoz képest, hogy eddig húzták. Lesznek j játékok igen, de itt kb az a HZD2 volt az egyetlen, amire rá tudám mondani, hogy ezt nem ps4-ről vették fel 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
1😛S5 Design😄
2:RE8
3:Horizon 2
4:Hitman 3
Használt játékok is menni fognak az új gépen (lemezes verzió)?
Illetve visszafelé kompatibilitás? Ha beteszek egy PS4-es játékot, azzal is tudok majd játszani?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Az új gép dizájnja meg eszméletlen, nem akarok én sem fanboykodni, de eszméletlenül tetszik.
Két AA-s cím volt, a többi indiefos.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.06.11. 23:22:52