121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#110302 825GB lesz összesen. Ebből jön le még a rendszer. -
#110301 1440p. De majd meglátjuk a teszteket. Szerintem RT on nem fog az a 60+ fps menni azon a vason. -
#110300 Amúgy én is erre gondoltam, mert az MS állítása szerint a kis gép szimplán annyiban lesz gyengébb, hogy nem tud 4 vagy 8k-t és kevesebb fps lesz, vagyis ha nem kamuznak akkor dettó ugyanazt tudja majd mint a nagy gép csak kisebb felbontással, vagyis az XSS elviekben egy 1080p-s XSX.
Ám de ezt még nehéz elhinni a nyersz adatok alapján, erre még azért én várnék majd a digital foundry tesztekkel....
De jól látod, az MS is ezzel reklámozta.
És pont ez miatt elgondolkodtam ezen, hsizen én pl 1080p-ben szeretnék majd játszani, akkor minek nekem egy 190k-s konzol ugye?
Ha detto ugyanaz a settings lesz textura+ray tracing terén, akkor azonnal rendelem a kis cuki XSS-t. -
#110299 Az XSS az pont 4 TF lesz ez már tudjuk....
A V gépről nem tudunk még semmit. -
#110298 akkor félig igazam volt az Astrobttal :D de akkor marad sorszám kaparós megoldás, viszont nyitánykor arra szavazok lesz a digitálhoz több játék ugyanazon áron.
Szerintem is lépniük kell a SONYnak a game passra, de ahogy ismerjük őket lassú reagálású erő :D lehet benne valami.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2020.09.12. 21:28:54 -
#110297 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet utána kellene nézni pontosan és jól tudod, csak eddig nem volt bevett gyakorlat a nettó tárhelyet reklámozni -
#110296 előretelepített játék csak az Astrobot-os cucc lesz, és ennyi, de az hivatalosan megerősített :)
max bundlek lehetnek 1-1 játékkal, mint ahogy PS4-nél is volt - de szerintem azok se launchkor fognak jönni, hanem majd hónapokkal launch után kb..
a GamePasst koppintást adnám, és szerintem is meg kéne lépniük, mert MS-nek ez az egyetlen egy ütőkártyája van, ami miatt "érdemes" Xboxot venni.. bár lehet nem foglalkoznak vele SONY-nál, és ráfeküdnek mégjobban a gigaexkluzívokra (noha később jönnek majd sorra PC-re is), de nagyobb ütemben..
-
#110295 azon gondolkodtam, hogy valójában nem olyan rossz a XSS se multiplatformra. Hiába gyengébb, de a 4k felbontás pont azt az erőt viszi majd el a nagyobb gépkeken mint amennyivel gyengébb a xss. Magyarán a külső fejlesztők belövik majd 1080p vagy 1440p re játékaikat (fizika grafika, fények AI , játékmenet stb) ami vigan megy 4-5-6 Terraflopson és azt adják ki majd a nagyobb gépere nativ 4Kra (jobb textúra és a többi felselegses dolog amit 2m-rő úgyse veszel észre a 55colodon) és meg is oldották a parasztvakítást a nagyobb gépekre és el is ment a többlet erőforrás :D plusz munka nélkül :D
A remény ismét a SONY exluzívokban maradt...mert ott nem kell belőni 4-5 Terraflopszra a játékot hanem 10re kell. -
#110294 Mire forintba átszámolják soknak fog az tűnni :D
De valószínűnek tartom lesz hozzá játék 1-2 (Darky említette hogy szerinte nem, mert a lékelt doboz leírásban nincs említve) Úgy már jobb vétel, ráadásul előretelepítve.
A másik pedig hogy a Sony is megcsinálja saját Game Passát, pl: PS Plus PREMIUM néven, hasonlóan működne mint a xboxé, de nyilván megkapod hozzá természetesen még a az alap ps+szolgáltatásokat is, mert nagyon a szolgáltatásokból jön mostanában a bevétel és nem lehet lemaradni a Micrótól se, ráadásul illene a digitális verziós PS5höz is.
Persze ez mind csak Vízió, agyalás csak. -
#110293 50 dollár elég kis különbség.. -
#110292 Persze az XSS-nél maga a hardver is kisebb, ott nagyon sok megvonás van és a sok különbséghez képest kurva drága a gép.
Mert 60%—a kb az ára az XSX-nek, amúgy meg teljesítményben kb 33%—a, míg a Háttértár meg csak 50%—a a nagy gépnek. -
#110291 Én úgy tudom a 825gb az a rendszer nélkül van. -
#110290 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerk: Sajnos szerintem a PS5ben a bruttó 825Gb a vinyó és a rendszer is elvesz majd még pluszba ebből...de NE legyen igazam -
#110289 Tudom nem vetted annak hogy panaszkodok :)
Sajnos szerintem a PS5ben a bruttó 825Gb a vinyó és a rendszer is elvesz majd még pluszba ebből...de legyen igazam. Mert a PS4-et is 1Tb nek adták el nem 825Gbnek, hiába volt 825Gb szabad csak. Hát jah, valszeg amúgy is elég drága lehet a vinyó bennük alapból, nem is erőltetik a többett, látva XSS-ét még képesek 512 belerakni is az ára miatt. (mondjuk ott nemcsak vinyó kisebb és optika nélkül 300dollár, hanem a számitási kapacitás is kevesebb, elvileg kb 4-5-6 Terraflops lesz. -
#110288 Ja félre ne érts, nem vettelek panaszkodásnak, csak érted a dvd-t arra szokták kivenni hogy lejebb tudják vinni az árakat annélkül hogy a cégnek kelljen benyelni, értelemszerűen én is vennék olat ha lenne, de ha mivel brutálisan drága még ez az ssd ezért van hogy egyik konzol se mert 1 tera fölé menni... szerintem még lejebb is mentek volna ha lehetett volna, de tekintve a ps4-pro-t ahol szintén 825GB volt a hely, a rendszer miatt nem lep meg.
Xbox-on se 1 tera szabad területed lesz. -
#110287 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PS5 digitál verzio mondjuk igy is sokkal barátságosba mint az XSS-é, nem panaszkodok és vergődök :) csak más irányból akartam megközelíteni, hogy optika helyett +tárhelyet kérek beépítve (olcsóbban mintha külön venném) ahogy mondtad :) Szerintem kiveséztük :D -
#110286 PS-nek se olcsóbb az SSD pláne hogy írtam ez más fajta SSD. :)
Nem tesznek már semilyen vinyót a mostani gépekbe, ne is tegyenek, mert még ez is elavult lesz gen végére...
Ha ezen múlna ennyiért 10 terabájtos HDD-t is tehettek volna a gépekbe.
Én értem mit mondasz, hogy a dvd helyett ssd-t kérsz, de a digital only az a az ára miatt szokott digital only lenni, nem azért hogy a vevő több kiszerelésből válogasson ugyanannyi pénzből....
Vagyis lehet majd mert lesznek bundle-k.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.12. 16:11:44 -
#110285 Az igaz lehet amit írsz az xboxra, de a digital PS5 1.65Tb vinyó lehet kiadta volna az optikai maghajtó árát a 0.825 TB lemezes verzióhoz képest, így egy árba kerülhettek volna. Teljesen lényegtelen már ezen vitázni mert nem így történt és csak fikcionálok :D
Lemezes PS5 lesz :D -
#110284 Na végre már. -
#110283 Helyes!
-
#110282 na jön a SONY "válasza":
Watch Live: PlayStation 5 Showcase on Wednesday, September 16
HOPPÁ!!!!!!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.12. 15:15:25 -
#110281 Valóban sokaknak szar, de ti tudtok bővíteni ha akartok opcionálisan, én meg kiszedni nem tudok -
#110280 Ja olcsóbban, de akkor is minimum ilyen 100 dolláros árakról beszélünk...
És arra nem tekintve hogy még az 1tb is drága egy ssd-ben.
Ha 2 tb lenne azt egybe kellene beletenniük, ami sokkal drágább egyben.
Vagyis nem 2x 1tb-os egység.
Xboxnál sem véletlen van hogy a külső egység csak 1 tb, az is lesz vagy 30k ha nem több -
#110279 Rendben érthető ez az álláspont is, legitim. (valszeg a Microsofnál is igy gondolkodnak a vásárokról) Csak azt gyanítom eleve nagyobb tárhelyű géppel olcsóbban jönne ki, mint az alap tárhely+bővítő.
De kíváncsi leszek mikor fogsz tárhely bővítőt venni hozzá. Majd jelzed meddig bírod 512-őn
szerk: az lehet neked és nekem gyors a neted, de kb a világ 90%ban szar...
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2020.09.12. 14:27:49 -
#110278 Nézd csak:
1 TB PCIE SSD
Egy ilyet nekem ne tegyenek a gépbe pluszba, inkáb cserélgetem azt a 5-6 játékot letöltögetve a gépen, minthogy egy ilyet még rászámoljanak nekem....
És ez még nmem is az az új ami a gépbe van és még ha az 1 harmad árát vezsem, akkor is 20k lehet nekik a gyártási ára. -
#110277 Értem, de basszus, a drive kivtele az direkt azért van hogy olcsóbban adhassák a konzolt. :D
Persze lezs olyan majd hogy 2 kontrollerrel ugyananyni meg 3 játékkal egybecsomagolva, de az alap gépet kiherélni ez miatt szokták, sőtt, sokszor még le is csökkentik a hátteret.
Mivel ezek már bővíthetők
Xbox SS pl csak 512GB lesz.
És jól is teszik, mivel van lehetőség a bővitésre ne erőltessenek rám egy plusz tárhelyet, ha nekem elég a kicsi is nem játszok 36 játékkal egyszerre, gyorsa anetem majd letöltöm szépen
nem kell + 1 terra ssd 20-30k-ért nekem.
Mert kb ennyibe kerülhet 1 terra PCIE SSD , mármint nekik, nem a boltokban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.12. 13:19:12 -
#110276 Nekem nem volt ennyire egyértelmű, mivel 800-900 Giga se sok és dönthettek volna úgy, hogy digitális verzióban nagyobb a 2x akkora nvme, hogy ne legyen gond a letöltésekkel később se és ne keljen drágábban adni se a gépet, kompenzálja a optika hiánya az árat. Azok is lehet vettek volna digital veziót akiket ez tart vissza tőle (kevés lesz a tárhely), sőt a gépe szimmetrikussága is jobban tetszik nekik. Pont a billegőket nyerték volna meg. Hosszú távon a digitál verzió is több pénzt termel, mert nem létezik nekik a használt lemezes játék.
Mert az Xbox series S-hez kapásból (vagy rövid időn belül) mindenki fog venni 99(?) dollárért kiegészítő nvme xbox dedikált bővítőt (1tb?), emiatt vásárláskor már 300 ból 400 dollár lesz, a PS5 digitál nagyobb tárhelyet tartalmazott volna ennek ellenére is, mégjobban a PS5 digitál verziót tüntetve fel vonzóbbak a billegőknél. -
#110275 Hát valjuk be őszintén, ezt eddig is tudtuk. :D Mert a lemezmeghajtót pont ez miatt veszik ki, hogy olcsóbb legyen. :)
Nekem max annyiban árulkodik ez, hogy szoftver nem lesz benne, vagyis egy demo, de az nem LEMEZEN, hanem előre telepítve, amit értelemszerűen törölni fogok majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.12. 12:17:13 -
#110274 Azért fontos a doboz tartalma, mert kiderült mindkét gép ugyanakkora tárhellyel érkezik, azaz nem lesz az optika meghajtó nélküliben 2x akkora tárhely. Emiatt nem lesz ugyanaz az ára a két verziónak. A digital edition olcsóbb lesz már biztos. Tipp: 450 és 400 dollára jósolom két verzió árát. -
#110273 Na nem mintha egy tartó lenullázna, ha már a gépre van pénze az embernek :D -
#110272 az tényleg jó hír, igaz :) mondjuk azt még nem tudom, hogy állítva vagy fektetve használjam, mert jól néz ki mindenhogy :D -
#110271 Nekem annyiból tudott mondani újat, hogy a tartó, ha függőlegesbe rakod a gépet, benne van a dobozban. Korábban még arról volt szó, hogy azt külön kell megvenni. -
#110270 nekem is nagyon várós lett, de az a 3+ év nagyon messze van :( remélem sikerül pluszba 1-2 csapatot felvenni maguk mellé, és azért jobban haladnak majd :) -
#110269 Meglepő módon nem jött be a konzolboltos spanod jóslata a bejelentést illetően :( :D
Amúgy jah, ez a doboztartalom aztán nagy leak, ezt mindenki tudta :D az egészből max maga a konzolok szériaszámai újak -
#110268 Vicces, hogy az első videót azért rakták ki, hogy össze tudjanak toborozni pár fejlesztőt, és a videó hatására több mint 10k jelentkező lett :) -
#110267 Ez jó kis cucc lehet. Kár, hogy három évet kell várni rá.
-
#110266 Ez egy nagy semmi, ezt mindenki "tudta" eddig is. Én például nem vártam, hogy legyen benne egy kiló krumpli, vagy egy pár zokni. :) -
#110265 Na màr kikerült a PS 5 doboz tartalma is..jöhetne az àra.
box content -
#110264 Csigavér, csak poén volt... tudom hogy gondolta, és ezt a kört már lefutottuk egyszer. -
#110263 Hosszútávon, azt is hozzátette. Meg meg is indokolta: a streamingben látja a jövőt és abban a google meg az amazon piacelső. És igen, tudom, hogy a stadia bukott, de nem is idénre kell érteni meg nem is jövőre. Még az is lehet, hogy nem is 5 éven belül.