121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #110342
    ?
    Mi köze a PC-nek ahhoz hogy mit tesznek elérhetővé a playstation-n? Már most is vannak letölthető címek.
  • darkSectorxxx #110341
    Ilyen azért majd odébb lesz még, amíg a PSNOW elérhető pc-n is, addig nem.
  • Tikal #110340
    Nem. A PS Now-t venném letölthető játékokkal á lá GP.
  • Moby
    Veszel egy digit, és veszel bele egy 1 terás bővítőt.
  • darkSectorxxx #110338
    Ja a ps now-ot vennéd a streamelt látványnal, persze. :)
  • Tikal #110337
    Én venném a digit verziót valami ütős PS Now-val, ahova érkeznek day1 exkluzivok, ha nem is a ps now részeként a havi 10-20euroért hanem olcsósítva.
  • Tatyla
    Jó lenne egy digi 2 terás változat is azt venném tuti, mondjuk a digi verzió lesz nálam a be futó 7 év alatt kábé 10 lemez volt a gépben
  • Ulthanito
    Két nap és minden kiderül. Sajnos továbbra se tudom, melyikbe álljak bele. Vagyis sajnos tudom, hogy úgyis megveszem mindkettőt. :(
  • Voltan
    "Kratos és Boy története" :D:D:D:D:D Jogos amúgy :D
  • Mephike
    HA tényleg csak $400 lesz a digitális változatú PS5, akkor nálam kb el is dőlt, hogy melyiket veszem meg.
    Ugyanakkor ez az ár eléggé jó lenne, kíváncsi vagyok, hogy eleinte mennyit bukik egy gépen a Sony. Bár rüheltem ezt a kivárós árháborút, azt azért el kell ismerni, hogy ha ez lesz a nyitóár a Sony-nál, az eléggé jó kezdés lesz megint.
  • darkSectorxxx #110332
    Pontosan, a tucatszarra elég. Az exclusive-ok színvonala is mutatta kb a GP terjedését. Gears 5 tucatszar lett, és rövid is.
    Igazából más meg se jelent....

Ja persze a Bleeding Edge bocs. az is eléggé népszerűű lett. :D
  • Seth
    Most nem tudom, hogy ezt gyenge vagy erős szarkazmussal írtad:) , de nem várom el , hogy 300 Ft-os alamizsnáért osztogassák day1 a cuccokat. Legyen egy PSNow Premium mondjuk 20 juróért, aztán abban benne lehet. Oké, a nagy exklúzívok ne legyenek day1, hanem mondjuk 1 hónap múlva ,de ne 2 év, mint jelenleg. A multiplatform játékok meg mehetnek hamarabb, hamár GP-be is sokszor day1 kerülnek
  • davidka003
    Én inkább maradok a jó exkluzívoknál. Hiába a game pass már vagy 2 hónapja be se volt kapcsolva a box.
    PS4-en meg toltam Last of Us-t, Spidermant, Death Stranding-et stb.
  • darkSectorxxx #110329
    A Gamepass és a Nagy exclusive-okat neked senki nem fogja tudni összevonni. Xbox-nál van a Gamepass, itt meg a nagy Exclusive-ok, a 2 együtt nem működik....

Lesz Xbox-on majd nagy exclusive Halo meg Gears, meg Gamepass, a maga minőségével majd, persze.

Ps-en 4 opció lehetséges.

1. Nem lesznek ilyen exclusive-ok, csak olcsó bérlet.
    2. Lesznek 6 évig készülő exclusive-ok, meg bárlet, de az előfizuban cska régi cimek
    3. Lesz minden, de magas előfizetői árakon.
    4. Vagy marad így minden, ami szerintem esélyesebb.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.14. 12:31:01
  • AntiHero
    Final Fantasy XVI-ot pletyiznek bejelentésnek szerdàn.
  • ppista
    Kihagytad, hogy mindezt lehetőleg havi 300 Ft-ért. Sőt, adhatná a Sony a PS5-öt is ezzel együtt, hogy ne kelljen a gépre még külön költeni.
  • Ulthanito
    Az most már lesz.
  • mucsácsó
    persze, ez egyértelmű, hogy ezt fogják fejleszteni/átnevezni, kiindulópontnak jó lesz, de valamit lépniük kellene GP irányba :)
  • AntiHero
    Én is. :D Àr és megjelenési dàtum. Màris boldogabb leszek.
  • Ulthanito
    Nyilván nem fogja a sony a now-t eldobni, és elkezdeni valamit teljesen mást. Ezt fogja fejleszteni, terjeszteni, és még van mit javulni, kiindulási alapnak nem rossz.

Azért olyan, mintha nem lenne, mert ők nem ezzel vásárolnak felhasználókat, mint a mikro a 300 forintos GP agóniával.
  • mucsácsó
    Többekközött... :D meg nem streamelni akarom a játékot - bár tudom, mostmár elvileg lehet offline is játszani egy részét (vagy már mindet?) - de ez a PS Now nekem mindig is olyan volt, mintha nem is létezne :D
    meg igen, GP-ben az a jó, hogy day1 kerülnek be címek, nem az 5-10 éves cuccokat kell masszírozni :D (a minőségük már más kérdés, de azért voltak jók, pl. GoW5, Ori2, stb...)
  • Prof William
    A Bloodborne úgy jó jelenleg ahogyan van. Nem kell hozzá a folytatás. A GOW folytatását viszont nagyon várom, mert egyrészt jó volt vele játszani, másrészt meg a sztori miatt. Szeretném látni hogyan megy tovább Kratos és Boy története. :)
  • Ulthanito
    Érdekes, senkinek sem jelent gondot össze-vissza vásárolni régiókból, de az gond, hogy UK acc alól fizessen elő a Now-ra?
  • Seth
    Gamepass gyorsaságot akarok. Day1 játszani az exklúzívokat, nagy címeket Ez a nagy előnye a GP-nek. Hiába van a Now-on több játék, ha azok nagy hányada olyan, amit amúgy 5 euróért lehetne beszerezni a store-ból
    Nameg igen, nem ártana magyarhoni változat is belőle
  • Moby
    Először is olyat, ami MO-ról előfizethető.
  • Ulthanito
    Én biztos vagyok benne, hogy lesz új bejelentés, nem csak bővebb gameplay az eddig látott cuccokból.
  • Ulthanito
    Én nem értem miért kéne GP a Sonynak, amikor van neki!!!! PS Now a neve, 3-szor(!!!) annyi játék van benne, mint GP-ban, megszámoltam egyesével, szóval tudom. A játékok döntő többsége már letölthető, offline játszható.

Milyen game passt akartok még?
  • shaddam
    Kezdem megkedvelni ezt a fehér ps5-öt. Azért remélem lesz fekete, mert minden más technó cuccom fekete
  • Rage47
    Bloodborne 2 engem sem érdekel, de a GOW2 azért kéne már csak a sztori miatt is :D
    új vásárlók sztem az árat nézik, meg hogy melyikre jön előbb a FIFA és a COD :D
  • Legendrush30 #110313
    Én a Bloodborne első részében kijutottak az első épületből mentem 3 utcát majd a lemezt a tokjába vissza téve elfelejtettem :D

Nem mindenki akar Gow vagy Bloodborne folytatást. Sőt új vásárlókat új címekkel kellene megnyerni. Nekem már csömöröm van ezektől a folytatásoktól.
  • MerlinW
  • Kongy
    én már megelégszem azzal is, ha végre kapunk egy árcédulát...
  • Kandurex
    A GoW-ot lassan három éve fejlesztik, ha egy logo-ra se futja, akkor óriási baj van azzal a játékkal.

A BB2 az, amit mindenki akar, és pont ezért nem készítik, mert ilyen rohadás ez az ipar. (üzleti és morális ellen oka nincs, csak mert, azért se)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.13. 19:48:15
  • mucsácsó
    DeS-Godfall-Póki Miles az 110% - ár/dátum is szerintem, különben lincselés lesz...

- Ratchet újabb gameplayre/release date-re látok esélyt
    - Horizon 2 villanások
    - Resi8-ra én látok esélyt, elég sokat, vagy legalább vmi teaser villanás, mert ugye TGS-en majd hónap végén lesz valami nagyobb bemutató, vagymiaszösz.

és akkor bilis kezek:
    - GoW2-re (ADNÁ A JÓISTEN) max kb. egy logonyi felvillanást tudnék elképzelni, az még sajnos nagyon messze lesz :(
    - Elden Ringben szeretnék hinni, de inkább aszondom, hogy itt most ez off, talán TGS

- Bloodborne 2 MEGATON amúgy kajak, ha belengetnének egy BB2-t, akkor azért lenne egy kisebb robbanás az interneten:D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.13. 19:38:27
  • Kandurex
    Azon gondolkodok, hogy mi lehet terítéken szerdán?

Szinte biztos: Demon Souls, Godfall, Spiderman; Ár, dátum

Amibe reménykedek: God of War, Resident Evil VIII, Elden Ring (ezek egyik sem lenne bilibe lógó kéz)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.13. 19:05:01
  • Moby
    Akkor nem fog menni az XSX-en sem 4K-ban. Az RT ugyanúgy skálázódik a felbontással. De ugyanez a szájtépés ment a félgeneráció megjelenésénél, és ugyanígy nem lett belőle semmi. Ugyanúgy ment minden normálisan a fat ps4-eken, mint a prón, és viszont.
  • Moby
    Az összes konzol lesz nagyon hamar nagyon kompromisszumos. Előbb jönnek a konzolokat élve felzabáló vga-k, mint a konzolok. És nem is veszett drágán. Az XSS egy rohadtjó kompromisszum azoknak, akik ebbe minimálpénzt akarnak beletenni. Én el is adtam a ONE X-et, ami a gyerekeké lett volna, veszek nekik helyette egy XSS-t. Nekik nem kell 4K(a tévéjük sem valós 4K - RGBW), és a gyors töltés/Quick resume, jobb framerate, jobb szolgáltatások többet ér, mint a 4K. Időtállóbb az egész masina.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.13. 12:00:02
  • darkSectorxxx #110305
    Ha így lesz, akkor elnézést, bár tudom 1 vagyok a sokmillióból, nekem megteszi, 2-3 játéknál többel nem szoktam akkor se játszani, ha le lenne töltve, mert főleg storyjátékokba ugrálni szar, multiban meg ha farmolós akkor meg az se jó.
    Ha szarabb netem lenne akkor is inkább várnék 2 napot a letöltéssel.
  • darkSectorxxx #110304
    1440 így van, csak magamra írtam hogy 1080p-ben fogok majd játszani, arra elég lesz ha """VALÓBAN""" csak fps/felbontás lesz a különbség, de kétlem....
    Bár én faszán örülnék neki, mert spórolnék 76 ezret
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.13. 11:10:16
  • mucsácsó
    szerintem is off... lehet, hogy most még eleinte az első 1-2 évben suhannak rajta a crossgen címek QHD-ben, meg Gears 5-ök 60/120 FPS-el, de ez nagyon hamarosan kompromisszumossá fog válni..

id-nél már most panaszkodnak a jelentősen csökkentett memóriasávszélre az XSS-nél, és elvileg nem old meg mindent az, hogy csökkentik a felbontást.. meglátjuk :) én biztos, hogy nem ugranék bele az XSS-be még úgy se, ha harmadennyibe kerülne :D

jó az elgondolás, és budget gamingnek tökéletes is lehet - de nekem fixen skip...