121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Legendrush30 #110262
    Te mondod A én mondom B . Közel sem biztos ,hogy annak van igaza aki hangosabban vagy többször mondja.

Nem tudom nekem ez a V már sok. Minek lenne 3 fajta ? Ki tartja ezeket számon ? :D Jöhetne már valami PS hír is . Leginkább arra vagyok kíváncsi lesz-e digitalv és mennyibe kerül. Illetve be tudnak-e mutatni legalább 3 Exkluzívot ami érdekel is
  • lwb
    Reboot akkor, nem remake.
  • darkSectorxxx #110260
    Ja a táblázat készítője az foglalkozik vele.
  • Mephike
    Eléggé fake szaga van, de azért beteszem ide.
  • Legendrush30 #110258
    3 konzol van a piacon. A Nintendo mi szerinted kenyérpirító ? Ezzel pont ,hogy foglalkoztak hiszen ez egy összehasonlító táblázat.
  • darkSectorxxx #110257
    Mostmár nem feltétlen ugyanabban az irányba terjeszkednek, de gondolom érti mindenki miről beszélek.
  • Mephike
    Az XBoxnak és az MS-nek nem a PS az ellenfele, ezt már Phil is megmondta!
  • darkSectorxxx #110255
    Mobiltelóból még több megy el, csak nem egy kategóriában indulnak, Xbox-nak cska a PS elllenfele, a PS-nek csak az Xbox....
    És mivel a Nintendo full más elven mükszik, nem is lesz egy kategórába a 3 platform. Azért nem foglalkoznak az ilyen jellegű összehasonlításokkal.
  • shaddam
    PS4-et meg xboxot kb már mindenki vett. Gen vége van és szinte mindenki tudja hogy jönnek az új gépek. Nagy eladások itt csak egy erős leárazással lehetnek
  • Legendrush30 #110253
    Most olvastam egy cikket az elmúlt évek konzol eladásáról volt egy elég részletes kimutatás . 2020-as évben 2* annyi Nintendo fogyott mint PS . OMG ! Szerencséje a Sony nak és a Microsoft nak is ,hogy idén nem indul a Nintendo új konzollal.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem a Sands of Time nem remake volt, szinte semmi '89-es részhez (amit szintén nagyon élveztem), az egész szériát rebootolták akkor. Nem ugyanaz. Egy konkrét SoT-remake-nek teljesen jogosan az eredeti SoT a hivatkozási alapja. Ez nem azt jelenti, hogy az volt az első PoP.
  • Kongy
    Én már rohadtul vártam bármi PoP bejelentést, és ennek is örülök.. DE ez a remake kb úgy néz ki, mint aminek jóindulattal is a gen elején kellett volna érkeznie, mondjuk 2013-ban, a Sands of Time 10. évfordulójára. Akkor azt mondtam volna, nagyon korrekt. De így 2021-ben ráadásul, amikor kint vannak már az új konzolok... Elkésett nagyon, de legalábbis pont rosszkor jön, és szerintem bukta lesz, aztán végleg lehet temetni a Herceget. De ne legyen igazam...
  • lwb
    Ubisoft Forward helyett inkább Ubisoft Backwards.
    Pontosan semmi sem érdekelt erről a rendezvényről. A Watch Dogsot már az előző résznél elengedtem, az új AC-k sem jöttek be, az Ubi saját Breath of the Wildja sem érdekel, próbáltam az eredetit emulátoron és az sem nyűgözött le.

Vicc, de a legjobb még talán a PoP remaster volt. Az előző sorozatot szerettem, bár az elég fura volt, hogy arra úgy hivatkoztak most, mintha az lenne az "eredeti", pedig az is egy remake volt csak a 89-es eredeti játéknak.
  • Ulthanito
    Szerintem teljesen felesleges volt ezt remakelni. Új részt kellett volna készíteni, erre szerintem senki nem kíváncsi.
  • Ulthanito
    Miről maradtam le? :-D
  • Mephike
    Azért ennek a PoP-nak lehetne egy pár fokkal szebb grafikája is, ha már remake címkét tesznek a borítóra. Talán az utolsó Uborkás játék volt, amit fenntartások nélkül szerettem. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy megjelenés után milyen kritikákat fog kapni.
  • n000rbi
    Szinte minden topikban előadta Pistike, mert (gondolom) bant kapott szegény.
  • mucsácsó
    ööö..mivan? :DDDD
    Jó, hát kis kalappal is lehet nagyot köszönni állítólag, legalábbis egyik haverom mesélte - nade ez mit keres a PS topikban? :DDD
  • n000rbi
    Van baj, haver :D
  • darkSectorxxx #110243
    Istenem, kímélj meg az ovodásoktól.
  • Kandurex
    Stilizált kamuzás nem, nem, bár voltak benne részek, ami átjöttek és tetszett,,..de ez nem AAA, tehát nem. Ennyi.

Most meg a disznó álarcos vergődés megy, instant skip!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.10. 21:36:11
  • n000rbi
    Nézem én is a streamet, láttam, hogy indiai csapat csinálja. Egyébként a közvetítés elején az első montázsban megesküdtem volna, hogy a Warrior Within-féle herceget láttam futni és azt hittem mindhárom részt remake-elik. Mindegy, majd nagyon olcsón talán.
    Az Immortal nem rossz, bár nekem túl fortniteosan jópofi.
  • Kandurex
    Elég ránda...2021-be? Vagy mikor jön, ez száni.
  • Seth
    Rábízták egy kis csapatra. Látszik is rajta, kb semmit nem változtattak rajta, csak kapott egy erős ráncfelvarrást. Az arcokat azért illene már jobban megoldani, nem ilyen fából faragott ,üvegszemű babákat alkotni.
    Az Immortal viszont nekem nagyon tetszik
  • n000rbi
    Hű, ez a PoP remake elég gyenge...
  • Tikal #110236
    Itt nem sokan, de a topikon kívül milliók...
  • Ulthanito
    Valamin játszottam vele, az tuti, egy nagy vár előtt kezdődik, valami lépcsőn kell felmenni, de már ott támadnak a faszparasztok, aztán rögtön balra fordulni fel, egy szűk lépcsőn, fel valami várfalra.

Erre emlékszem. :) Meg hogy kurva ronda volt.
  • Ulthanito
    Nem kérdeztem, de most megkérdeztem.
  • darkSectorxxx #110233
    Ej de rafináltak a Sony-nál...
    Bebiztosítja magát későbbre.
    Most az exclusive-oknak ez a PS Studios logo jár...

Vagyis nem merik rárakni, hogy Only on PS5
    Valszeg az évekkel későbbi PC-s portok miatt....
  • Seth
    PSNow-on talán fent van/volt
  • n000rbi
    Ezt most nem értem. A Demon’s Souls-sal biztos nem játszottál még ps4-en...
  • mucsácsó
    hát, ha megmerik lépni a 449 USD/EUR-t, akkor 160k, ha nem, akkor 180k :D (a drive-os verza)

hangja az remélem örökli a PS3 Slim hangját, mai napig kb nem is hallani, hogy be van kapcsolva (igaz, mondjuk be sincs kapcsolva)

menünek én még egy XMB v2-t is adnék, a la PS3/PSP, csak fluid legyen, reszponzív store-ral, és ne fossa össze magát ha egy nagyobb játéknál megnyomom a PS gombot

engem a controller, ami nagyon érdekel, hogy ez a haptick feedback tényleg ennyire durván jó-e, meg a befeszülő ravaszokra :)
  • mucsácsó
    ámen! :) de akkor az valszeg ilyen semmibőljövő hír/post lesz, nem csinálnak külön eventet, mert akkor az már be lenne valszeg lengetve napokkal előre

DeS-t amúgy énse toltam sokat, ráadásul szerintem irreálisan nehéz kategória, meg engem idegesített hogy még egy szaros herbnek is súlya van, és lassítja a mozgásod :D de lehet kap majd egy újabb esélyt valamikor így - nade csak ezért nem vennék PS5-öt :(

a God of Waros kommentet meg meg se láttam inkább :DDD szerintem egy emberről nem hallottam még, hogy ne tetszett volna neki, dehát nyilván sose lesz olyan játék, ami mindenkinek kivétel nélkül bejön :)
  • Rage47
    ő amúgy mire tippel az árát illetően?

engem amúgy érdekel
    az ára
    a hangja
    a menü, a Store sebessége
    backward compatibility részletesen
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.10. 16:34:04
  • Legendrush30 #110227
    Mondjuk az se XD
  • Ulthanito
    Konzolboltos forrásom szerint holnap leplezik le a PlayStation 5-öt.
  • Ulthanito
    A Gears of War? Az nálunk se.
  • Legendrush30 #110224
    Mennyit toltuk rajt a Tekken 3-at. :) Elképzelhetetlen volt ,hogy lesz annál jobb játék a világon :D Pedig volt a Balatonparton az jatékgépes kiadása
  • Legendrush30 #110223
    Hát a God of War (lehet csak az agyon hypeolása miatt) nekem csalódás volt. Gyakorlatilag egy Tomb Raidert többre tartok. Persze ízlések és pofonok.

Én várok egy Detroit ,Igazi Spider-man (nem DLC) és Uncharted folytatást ,de egyik sem lesz. De ha pl GTA csak Psre lenne akkor lehet már nem izgatna annyira az ár. De mondjuk nálam egy GOW nem veszi fel a versenyt egy Forzával.
  • Ulthanito
    Jó lesz ez nekem, mivel nem játszottam vele egyik konzolon se. Ja, de. 10 percig a 4-en, de olyan ratyadék volt, hogy letöröltem.