121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Legendrush30 #110382
    Amúgy nem értem mit vagytok rá pörögve ennyire az árakra. Day1 meg veszitek a legmagasabb áron ...és tovább..? Nem is lesz semmilyen játék ezekre. Ami lesz az kb megjelenik az előző genre is. Mi az amiatt érdemes novemberben új konzolt venni ? 4k? Volt eddig is. 60fps ? Az is. Bár nagyon HCnek kell lenni ,hogy valaki FPS emelkedés miatt vegyen új konzolt. Egyszerűen ne logikus döntés novemberben gépet venni.
  • Kandurex
    De, de. Jól értjük és a két gép egy időben jelent meg (pár ország kivételével, köztük a miénk)

Azért kell a X360 pariba állítása, mivel akkor még nem gyűlölte az MS a játékokat, sokkal kisebb volt az olló a két megjelenő gép között (még, ha igaza is van Moby-nak).
  • CptFlint
    Én a ps4 és az xbox one megjelenéskori eladási arányokat és az akkor helyzetet írtam le. Nem írtam semmit se az x360-ról se a ps3-ról. A 2013-as ps4 / xbox one megjelenéskori helyzetet hasonlítottam a mostanihoz. Lehet félreértettük egymást.
  • Moby
    A launchnál az $500-os xbox one senkinek nem kellett. Konkrétan hegyekben állt mindenhol. Le se köpték az emberek a kötelező kinekt miatt.
    Most egy $300-as xbox-al együtt jelenik meg. Kicsit más lesz a szitu.
    És akkoriban egy olyan wiiu volt még ezek mellett, amiből kb szintén alig fogyott. Most switchből többet adnak el, mint a másik kettőből együtt (ha éppen van belőle elég).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.15. 18:30:15
  • Kandurex
    Szerintem elég komoly tévedésben vagy. A Xbox 360 simán pariba volt a PS-el, akkor még nem kezdődött el a játékok gyűlölete az MS-nél...
  • CptFlint
    Igaz. Olyan 5:1 arány volt. Ami amúgy irreleváns, mert hivatalosan csomó helyen meg sem jelent az xbox csak egy évre rá, szóval nem is lehetett csak ps-t venni és még úgy is jutott mindenkinek. Most azért az a xss fog fogyni bőven. Lesz itt ps5 szerintem, kár parázni. De, ha mégsem, (amire kicsi az esély szerintem) és várnunk kell pár hónapot, akkor sem dől össze a világ.
  • Kandurex
    Csak mondjuk akkor még nem volt ~6:1 arány vásárlásnál. És nem a Box javára.
  • CptFlint
    Nézd, mint írtam ps4 7-8 millióval kezdett. Az asztali konzolok között a legjobb eladásokat produkálta és jutott mindenkinek. Most 11 millióval kezd a ps5. Lehet megdönt minden rekordot, ami eddig történt, de akkor is jutni fog mindenkinek. Szerintem. Műpánik keltés zajlik. Vagy a platformholder ilyeneket szivárogtat, hogy mesterségesen növelje a keresletet. Van egy világjárvány is, ami csökkentheti a keresletet érthető okokból. Mindent összevetve nem látom magam előtt azt a szcenáriót, hogy ne lehessen kényelmesen venni megjelenéskor. Lehet a megjelenést követő hónapokban az esetlegesen folyamatosan növekvő kereslet ellátása akadozni fog, de ennyi nem több.
  • shaddam
    Így is több lesz mint ps4-ből
    A japán srác aki a forrás ilyen nyelvi szójátékkal hazudósnak hívják a honfitársai mert sokszor kamuzik
  • Ulthanito
    Akadozik a PS5 gyártása
  • Ulthanito
    Nálam ugyanez a helyzet.
  • darkSectorxxx #110371
    Oh nem sietek, ha nem jut akkor veszek később, ennyire nem bizsergek azért a gépekért. :)
  • Voltan
    Kíváncsi leszek, a digi PS5 mennyibe lesz, mert majd egyszer pár év múlva tutira azt fogok venni. A PS4-emhez is csak a RDR van lemezen, amivel anno vettem a konzolt. A többi cuccot - és megvan az összes nagy exkluzív - mind digiben vettem, jobbára leárazásokkor.
  • davidka003
    Már csak az a kérdés, hogy az itthoni piac mennyire lesz kiszolgálva.
  • darkSectorxxx #110368
    Tuti október, vagy novemberbe jönnek a konzolok, előbb nem tudnak, utána meg ünnepek lesznek. ;)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.15. 14:37:07
  • darkSectorxxx #110367
    Konkrétan ha ez igaz amit állít az MS az nem vállalható, hanem leszopom magam 115k-ért ha ezt tudni fogja valóban a kis S konzol.
  • Kandurex
    Aztán nehogy a nagy bumm -ból egy kis szaftos puki legyen a gatyába. Mostanában (elmúlt évek alapján), a Sony képes az ilyesmire.
  • davidka003
    Várjuk ki majd az első teszteket de ha a series S tényleg futtatja majd a játékokat csak mondjuk 1080p 60 FPS-el akkor teljesen vállalható konzol lesz. Vagy 1440p 30 FPS-el. Sokaknak az is jó. PS4-en se volt gondom a stabil 30 FPS-el.
  • AntiHero
    Nekem mindegy csak minél hamarabb jöjjön. Mert szuper ha olcsóbb lesz..csak mondjuk várunk rà decemberig.

A Cyberpunkot màr ezen akarom elindítani.

Na, de ezt az 1 napot màr kivàrom a nagy booom-ig.
  • davidka003
    Kiegyeznék a 170k-s árral én is. Mondjuk nekem nem őrülten sürgős beszerezni.
    Jövő karácsonyra úgyis jönnek bundle-k vagy 20 ezerrel olcsóbb lesz.
  • darkSectorxxx #110362
    Mostani infók szerint a Sony ezt az utat választja, hogy alámegy az Xbox-nak!!!!

Ha igaz, akkor itthoni árak ezek lesznek!!!!

Playstation 5 Standard: ~170.000 HUF
    Playstation 5 Digital Only: ~135.000 HUF

És basszameg ha ez igaz les, és a Microsoft is igazat mondott, hogy az XSS ugyanazt tudja majd settings-ben mint a nagy gép, csak felbontás/fps lesz kevesebb, akkor gecó megvan a 2 konzolom 250k-ból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XSS 115k + PS5 DO 135k (ha igaz lesz)!

Elmondtam már 3 imát
  • mucsácsó
    ez jó hír akkor :)
    viszont jah, a hűtés kérdéssel abszolúte igazad van, brutálisan hangos tud lenni (főleg egyes Pro modellek), hajszárító az kutyafasza ahhoz képest néha, amit haverom gépéből hallottam, főleg nyáron.. öcsém X1S-e még melegebb szobában is full csendes... mintha be se lenne kapcsolva, szal ilyen téren valóban nagy pacsi az MS-nek :P ugyanakkor a PS3 Slim is hasonlóan halk volt, úgyhogy még talán van némi remény..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.15. 13:27:30
  • shaddam
    Én most jöttem rá hogy holnap lesz és nem csütörtök
  • Tikal #110359
    Engem is ez aggaszt a legjobban. Sajnos nekem egy elég hangos PRO-m van, nem tudom mi az oka, mert cimboráé nem ilyen hangos, az enyém viszont olyan hangos hogy gyakorlatilag nem lehet füles nélkül játszani erőforrás igényes játékokat.
  • CptFlint
    A ps4 2013-ban valami 7-8 millió példánnyal készült nyitásra és jutott belőle megjelenés napján. Most a ps5 11millióval fog nyitni. Szóval szerintem fog jutni mindenkinek.
  • Ulthanito
    Szerintem nem a jut a legfőbb kérdés, mert jut, magyar boltok is kapnak, már darabszámot is adtak le, hogy mennyit kérnek nagyjából.

A nagy kérdés az, hogy milyen lesz a hűtése. Én még 7 évig biztosan nem hallgatom ezt a borzalmat azért a 3 exkluzívért cserébe. Gyanítom, hogy valamit fejlődik majd, de hogy nem lesz néma, mint az X1X most, azt szinte teljesen biztos. :(
  • mucsácsó
    na mára valami leak? randomkedd van, úgyhogy valaminek kell lennie
    amúgy ez a holnapi esemény bejelentése is eléggé random volt, mert szombaton délután történt :D

én is hajlok a 399 és 449 felé, de izgatottan várjuk... bár amúgy az ár "tökmindegy", hogy mennyi, szerintem a nagyobb para az inkább az lesz, hogy jut-e majd, meg tényleg milyen meghibásodási ráta lesz, esetleg javításnál mekkora para lesz:

Sony Cuts PlayStation 5 Forecast by 4 Million Due to Chip Woes
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.15. 11:05:47
  • Legendrush30 #110355
    Fogalmazás gátló ON
  • darkSectorxxx #110354
    Amúgy ez a leghihetőbb és logikusabb. :)
  • Tikal #110353
    Én se állítottam, hogy az állítottad rajtam keresnek :D Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy miért is jó a cégeknek az előfizus rendszer...
  • Moby
    Dupla annyi rammal, gyorsabb, drágább, és nagyobb SSD-vel, jóval drágább SOC-vel, nagyobb táppal, és jóval drágább hűtéssel, 50$-al fölé. Ettől többe kerül az SSD különbözet is. Aligha engedheti ezt meg magának a sony, miután 1 év alatt 85%-ot csökkent az eredményük a covidnak köszönhetően. De 2 nap múlva kiderül. Mindenestre racionálisabb elvárásokkal kisebb lesz a pofon is.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.14. 20:01:28
  • davidka003
    Az biztos, hogy 500 dollár fölé nem lőhetik, mert nem adhatják drágábban mint az Xbox-ot,
    Viszont én a digital only-ra mondanék egy 350 dolláros árat.
    Szerintem tudnának annyit nyerni a játék árakon, hogy megérje nekik. És így akkor lenne valami az xbox series S közelében is.
  • AntiHero
    Nyilvàn beindult a pletyka marketing.

"The Amazon Japan retail listing for the PS5 puts all products, including the charging set and headset, at a November 20 release date. "

Meg sokan 399$(digital only) és 499$ àrat írogatnak.

2 nap és kiderül. :D De jó lenne ha ezek a pletykàk igazak lennének.
  • darkSectorxxx #110349
    Értem, de nem is állítottam azt hogy rajtad kerestek, amúgymeg a lemezes exclusive ugyanúgy nem 10 euros előfizuban van
  • darkSectorxxx #110348
    Nem mondta senki hogy nem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.14. 16:58:19
  • Tikal #110347
    Mondom: "ha nem is a ps now részeként a havi 10-20euroért hanem olcsósítva." Mint ahogy most kapod a kedvezményt néhány játékra a PS PLUS-ért.

Én az idén nem vettem csak egy játékot digit-ben, minden mást lemezen, szóval rajtam a Sony semmit nem keresett gyakorlatilag, max pár ezer forintot.... ellenben ha lenne valami értelmes PS Now, akkor tuti előfizető lennék és lenne tőlem minden hónapban bevétele. A PS Plus az egyik legnagyobb előfizetői bázis, filmes/zenei stream szolgáltatókat is maga mögött hagyva, ezt kéne kihasználniuk jobban.
  • Legendrush30 #110346
    Red Dead Redemption 2
    GTA 5
    Resident Evil 7
    Forza Horizon 4
    Miért Automata
    Surge 2

Csak pár nagyobb cím ami hirtelen eszembe jutott egy GP volt vagy épp most is az.
  • darkSectorxxx #110345
    Hát én hitetlenkedem azért hogy a full nagy címekre bármilyen alamizsna előfizut rakjanak.
    A GP milliószor népszerűbb és még oda is a szar folyik bele, kizárt hogy egy ND vagy bármi nagy csapat egy 300 milliós játékot bedob neked egy 10 dolláros előfizetésbe...
    Mert ha ide be akarnak szállni egy versennyel, 20 dollárral nem fognak tarolni havonta...

Valamint az MS azért tette mert szar se fogyott a játékaiból, a Sony meg milliós eladással döntöget rekordokat exclusive-oknál, minek tenne ilyet? Mikor egy exclusive-ot még 60-40 euro-val is elkapkodnak?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.14. 15:04:08
  • Tikal #110344
    na bumm, ráírják hogy nem elérhető csak PS-en, ezért nem kell két szolgáltatás, csak egy új pontot kell dobni az EULA-ba :)
  • darkSectorxxx #110343
    Mert ott nem tehetik játszhatóvá az exclusive címeket, vagyis ehhez 2 féle PS now kellene.