PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
hát úgy lenne a real, ha ez mind launch cím lenne - dehát soknál ott volt a 2021 😞 😄
csak így elgondolkozik az ember, hogy miért vegyen day1 konzolt? vagy akkó mit tolunk rajta tulajdonképpen első naposan?

mondjuk biztos nem mutattak még be mindig mindent, dehát..

amúgy gyanús, hogy ez az új Póki ez csak egy ilyen rövidebb spinoff-szerűség lesz...

ha jön Horizon 2, akkor veszem day1 - de most picit kétségeim vannak 😄
Az Astro Bot videók amúgy nem egy új Astro Bot VR játékból, de még csak nem is egy teljes nem VR Astro Bot játékból voltak, ahogy gondoltam, hanem az Astro's Playroomból, ami ingyen jár majd minden PS5-höz, ahogy a Playroom jár a PS4-hez és főleg az lesz a szerepe, h a PS5 kontrollerének új funkcióit prezentálja.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.12. 00:35:15
Moby
A HZD2 a látottak alapján még túl is dobja azt bizonyos tekintetben.
És hát ez sem csúnya, meg részletesség az van itt is dögivel:

Adversus solem ne loquitor

Moby
Én nem leszólni akarom amit láttam, nem kaptam kevesebbet, mint amit vártam. Az lett, amire reálisan lehetett számítani. A generációváltásos csodavárással meg az lett, ami a generációváltásos csodavárással szokott lenni. Ennyi történt.

AntiHero
Ebben igazad van.

Nem lesz unreal 5 engine demo szintű grafika. Max a ps5 gen vége talàn közepe felé...vagy akkor sem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Szerintem? Fogalamam sincs. Nem tippelgetek. Egy kurva dátumot nem toltak be. Senki nem tudja mikor jön.
Ha jönne launchra, szerintem megvillantották volna, ahogy a szopókembernél. Nem tették. Én csak ezt láttam.

TDC Geronimo
Najó - fav, mert itt is megy a fikatenger, mint manapság mindenhol az interneten. Elegem van már az állandó negativitásból, nem csodálom, hogy ott tart a világ ahol

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Miért szerinted HZD 2 mikor jön? 3 éve csinálják. 3 év múlva?

Moby
GEN ELEJÉN??? Ezt te honann veszed?

Arról nem beszélve, hogy konkrét gameplay nem volt. Ok, elhiszem, hogy a mutatott videó inegine volt. De őszintén. Nem volt a ps3 mondjuk KZ2 után legalább ekkora ugrás a HZD(1)? Nem szart nem 😄
Ezt a biggest generation leapet erősen megtossz a félgeneráció is. Eddig volt a ps4 tulajnak 4K@30-ra, generációt vált, és felugrik 4K@30-ra. Biggest...izé 😊

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:20:10

Moby
Nem a kisebb játék a baj, hanem az, hogy a kisebb játék szar garfikával megy 25 fps-el. És közben az van kiírva, hogy "future of gaming".
Ez a baj.

TDC Geronimo
HZD2 videót te láttad vagy afelett elsiklottál? Szerinted, ha gen elején ilyet lepakolnak mi lesz később? Megint futjuk ugyanazokat a köröket, uncsi már

Moby
Mindenesetre amit ma bemutattak, az alapján ezt a biggest generation leap-et csak az fogja elhinni, aki nem volt ott egyiknél sem eddig 😄

TDC Geronimo
A gaming nem csak AAA játékokból áll. Ti mindig meglepődtök, hogy ezeken a bemutatókon mutatnak kisebb játékokat is... 125. alkalommal is.

Egyeseknek sose jó semmi.

mucsácsó
jah, de kell nagyon az a HDMI 2.1 / 4K@120Hz ... 😄D
majd a PS5 Pro-hoz....talán... 😄 vagy oda se.. 😄

bár pont ma jött ki egy ilyen DiRT5-ös interjú, és ott XSX-en meg lesz a 120 FPS - de tuti, hogy FHD\QHD max..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 00:12:48
Seth
Hát nem fps-re az tuti 😄 Gantz című anime/manga-ra emlékeztet

PSN ID.: Beegabor

Moby
Ez is mi??? Egy szar ps3-as Journey SE, és nincs meg a 30fps. Szakemberek... 😄
/mondjuk elég szomorú, hogy ilyenekkel tömték ki a future of gaminget. Ha ilyen lenne, akkor én nem kérnék belőle. Hatalmas mázli, hogy nem (csak) ilyen lesz.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:07:09

Amúgy a Ghost Wire esetében ti is egész másfajta játékra számítottatok, mint amit itt láttunk, a 2019-es cinematic trailer alapján?
Moby
Teljesen mindegy, a bemutatott játékok nagyrészén a 10 sem látszott. Most is ugyanaz lesz, hogy a sok fakezű fasznál még a 30 fps sem lesz meg. A sonys játékoknál meg igen, és lesz egy maroknyi, ami megy majd 60-al, de egyelőre ott tartunk, hogy amíg mindenből 4k videó került fel, addig a 60fps-es gt7-ből csak fullhd. Gondolom véletlenül <#ravasz1>

Tikal
ma elég volt 4 is <#whatever>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Resi 8 kegyetlen jól nézett ki. Frémet remélem kipofozzák, de minden más bueno. HZD2 meg jobban odabaszott, mint amire számítottam
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.12. 00:01:53

shaddam
Milyen kuss lett a 12 tflops körül 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
remélem a füleshez megint egy saját dongle kell. ami majd elfoglalja azt az EGY darab usb csatlakozó rajta <#rolleyes>

/és abban a 3 képkockában, amiben a hátulja látszik, nos hát ott sem bővelkedik portokban a masina
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.11. 23:52:54

Mephike
A Demon's Souls-nak külön hálás vagyok, kb. ott dölt el, hogy nyitáskor lesz PS5 a háznál 😄

shaddam
Megfelelő úriembereket követek twitteren <#nezze>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

A kérdés az, h te ezt honnan tudod. <#fejvakaras><#banplz>
shaddam
A ratchetes csajból már van rule34 kontent 😄 Gyors volt mint a ps5 ssd

Tikal
Nekem a kedvencem a rajzfilm volt a delfin fejűekkel... ilyen játékkal általában SALE-kor találkozom a 14. oldalon.

GT7 ugyanugy nézett ki mint a GT SPORT, és ugyan látni lehetett mozgó felhőket, de annyira nem vették a fáradságot hogy mutassák, végre lesz változó időjárás és eső!! De reméljük PS5-re csak össze jön ez már nekik is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Hát ez a godfall...istenem. A generic FOS. Kiváló mondjuk a zeneválasztás is hozzá 😄

AntiHero
Minimum 2 évig nem is fogsz olyat grafikàt làtni amit eddig nem làttàl. TLoU2 grafika szintje lesz jó darabig..vagy még olyan sem.

Itt csak a gyors töltések lesznek meglepőek ilyen grafika mellett.

Moby
Meg a ratchet. Az volt ilyen ssd tech showcase, ezzel az utazgatással. De az tuti, hogy azért is csinálták ilyenre.
Viszont aki 4K@60 fps-nek álmodott mindent ps5-re, az most remélem felébredt.

shaddam
A furry meg az epres játék elég wtf volt. A pókmanuson meglepődtem hogy még idén jön, gondolom ilyen rövidebb. átkötő rész lesz. Az űrhajósnéni meg az űrhajósbácsi játék felkeltette az érdeklődésem. Jó volt látni hogy alig 1-2 folytatás volt csak. A konzolból remélem lesz fekete

A godfall eddig se hype-olt engem, ezután meg nem is fog. Majd ps pluson jöhet ingyen
Utoljára szerkesztette: shaddam, 2020.06.11. 23:40:53

Igen. Nekem is az járt a fejemben, h grafikailag nem igazán láttam semmi olyant, amit ebben a genben ne láttunk volna. Persze tudom, h köv gen eleje, de amikor azzal kezdik a show-t, h legnagyobb ugrás az új gen, akkor azt valamivel utána mutassák is meg.
Moby
A gép design meg k-jó, de ez izlés kérdése, viszont megint 7 évre RIP halk esték 😞( Megint a forma győzőtt a hűtés felett.

Moby
Volt pár cím, ami jó volt, de ami igazán jó volt, abból szinte semmit nem láttunk, az meg egyenesen szégyenletes, hogy ezt a szaggatós resi8-at ebben az állapotban be merték mutatni. Ahogy a sok kiló indiszart future of gaming címszóval.
Kicsit olyan langyos húgy volt ahhoz képest, hogy eddig húzták. Lesznek j játékok igen, de itt kb az a HZD2 volt az egyetlen, amire rá tudám mondani, hogy ezt nem ps4-ről vették fel 😄

Nekem az új Pókembör miatt valszeg megjelenéskor becsúszik egy. Habár néz ki ez inkább önállóan futtatható kiegészítőnek, mint új résznek.
TBTPumpa
Ahhoz képest, hogy a korona miatt minden belassult, illetve jónéhány dolog haza is vágódott, eléggé tisztességes show-t csináltak. Bár én nem fogok sietni a vásárlással. Majd akkor, ha jön a Horizon 2, hisz így tettem a PS4 (Pro) esetében is. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nekem így jön sorba:
1😛S5 Design😄
2:RE8
3:Horizon 2
4:Hitman 3
Moby
Na, látom vót pár komment 😄

Szerintem a show nagyon jó volt. A gép az túl futurisztikus, de a tv alatt kb. tök mindegy hogy néz ki. Spiderman, Horizon2, Ratchet, GT7, Astrobot ezek nagyon tetszettek. És volt jó pár új cucc, ami ígéretesnek néz ki. Odabaszott a show szerintem.
TDC Geronimo
Az, húzzák is le a rolót. Nehány ember itt...

Ainz
Ez egy kalap szar volt, kb DS remake meg Horizon 2 volt ami értékelhető, de next gen grafikát sehol nem mutattak.
AntiHero
Ilyen 😄 csúnya

Kena gyönyörű. A Little Devil Inside is baromira hangulatosnak tűnik. A trailer hozzá meg valami zseniális volt. 😄
TBTPumpa
Kérdések órája:
Használt játékok is menni fognak az új gépen (lemezes verzió)?
Illetve visszafelé kompatibilitás? Ha beteszek egy PS4-es játékot, azzal is tudok majd játszani?

n000rbi
Na, jöhettetek volna discordra. A végéig azért húztam a számat, hogy ez nem future of gaming, de aztán odabaszarintottak rendesen. Day fuckin’ one.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
Nekem is digi verza jön majd. (Lehet az olcsóbb is lesz)

TBTPumpa

Mephike
Természetesen az új pókember nálam kötelező, és a Horizon is jó cuccnak tűnik, az asszony visított, a Demon Souls láttán, de mégis a legérdekesebb számomra a Kena és a Little Devil Inside volt. Ez a két játék nálam nagyon bejött.
Az új gép dizájnja meg eszméletlen, nem akarok én sem fanboykodni, de eszméletlenül tetszik.

Ulthanito
Gondolom a füles meg a média remote nem része az alap csomagnak.

PS5 II PSVR

TBTPumpa
Amúgy... fekete nem lesz ezekbő'?