PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak így elgondolkozik az ember, hogy miért vegyen day1 konzolt? vagy akkó mit tolunk rajta tulajdonképpen első naposan?
mondjuk biztos nem mutattak még be mindig mindent, dehát..
amúgy gyanús, hogy ez az új Póki ez csak egy ilyen rövidebb spinoff-szerűség lesz...
ha jön Horizon 2, akkor veszem day1 - de most picit kétségeim vannak 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.12. 00:35:15
És hát ez sem csúnya, meg részletesség az van itt is dögivel:
Adversus solem ne loquitor
Nem lesz unreal 5 engine demo szintű grafika. Max a ps5 gen vége talàn közepe felé...vagy akkor sem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha jönne launchra, szerintem megvillantották volna, ahogy a szopókembernél. Nem tették. Én csak ezt láttam.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Arról nem beszélve, hogy konkrét gameplay nem volt. Ok, elhiszem, hogy a mutatott videó inegine volt. De őszintén. Nem volt a ps3 mondjuk KZ2 után legalább ekkora ugrás a HZD(1)? Nem szart nem 😄
Ezt a biggest generation leapet erősen megtossz a félgeneráció is. Eddig volt a ps4 tulajnak 4K@30-ra, generációt vált, és felugrik 4K@30-ra. Biggest...izé 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:20:10
Ez a baj.
Egyeseknek sose jó semmi.
majd a PS5 Pro-hoz....talán... 😄 vagy oda se.. 😄
bár pont ma jött ki egy ilyen DiRT5-ös interjú, és ott XSX-en meg lesz a 120 FPS - de tuti, hogy FHD\QHD max..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 00:12:48
/mondjuk elég szomorú, hogy ilyenekkel tömték ki a future of gaminget. Ha ilyen lenne, akkor én nem kérnék belőle. Hatalmas mázli, hogy nem (csak) ilyen lesz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:07:09
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.12. 00:01:53
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
/és abban a 3 képkockában, amiben a hátulja látszik, nos hát ott sem bővelkedik portokban a masina
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.11. 23:52:54
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
GT7 ugyanugy nézett ki mint a GT SPORT, és ugyan látni lehetett mozgó felhőket, de annyira nem vették a fáradságot hogy mutassák, végre lesz változó időjárás és eső!! De reméljük PS5-re csak össze jön ez már nekik is...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Itt csak a gyors töltések lesznek meglepőek ilyen grafika mellett.
Viszont aki 4K@60 fps-nek álmodott mindent ps5-re, az most remélem felébredt.
A godfall eddig se hype-olt engem, ezután meg nem is fog. Majd ps pluson jöhet ingyen
Utoljára szerkesztette: shaddam, 2020.06.11. 23:40:53
Kicsit olyan langyos húgy volt ahhoz képest, hogy eddig húzták. Lesznek j játékok igen, de itt kb az a HZD2 volt az egyetlen, amire rá tudám mondani, hogy ezt nem ps4-ről vették fel 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
1😛S5 Design😄
2:RE8
3:Horizon 2
4:Hitman 3
Használt játékok is menni fognak az új gépen (lemezes verzió)?
Illetve visszafelé kompatibilitás? Ha beteszek egy PS4-es játékot, azzal is tudok majd játszani?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Az új gép dizájnja meg eszméletlen, nem akarok én sem fanboykodni, de eszméletlenül tetszik.