PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vagy a GoD of Wart is azért nem játszottad, mert fekete színész játssza a poligonkratost? 😄
Agyrák. Ne hagyd tovább terjedni, mer megrövidíti az életed.
Adversus solem ne loquitor
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Először azt hittem, abból lesz a játék😄
@Moby:
a BR meghajtó sztem is nagyon elbassza az összképet, olyan mintha ezt utólag csapták volna hozzá😄
Itt is ez az agyrák...Nyilván nem fog érdekelni, mert a korábbi sem érdekelt. Ezt onnan tudom, hogy ha érdekelt volna, akkor tudnád,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Paukemberből nem láttunk semmit, de itt is BLM van, szóval lehet, hogy nem fog érdekelni 😛
Ezek nagy része viszont nem exklu lesz, szóval emiatt én se fogok sietni a vásárlással, főleg, hogy a többi cucc erősen "meh" kategória. Alighanem itt is az lesz, hogy 3-4 évvel a megjelenés után veszek majd egy akkori pro gépet, ha lesz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
És muszáj a csúnyábbikat vegyem <#rinya>#rinya>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Kösz, de nem. Kösz.
Aztán jöhet a következő iprai hulladék. Már nagyon várom a teardown videókat, szerintem lesz megint kacagás a remek mérnöki megoldásokon 😄 (bár ne így lenne)
PS5 II PSVR
Nem hisztizni kell, viselkedj felnőtt módra. Neked tetszik, neki nem. Ilyenkor a reakció nem az, hogy elkezded győzködni a másikat, hogy de mi az, hogy neked nem tetszik, hanem az, hogy elfogadod, hogy neki nem. Attól még neked nem fog kevésbé tetszeni.
PS5 II PSVR
sztem arra, hogy most már erőből meg tudják oldani, amit eddig szoftveresen nem, nem kell optimalizálni, most már a Hitman 3 sem fog ezer évig tölteni meg süvíteni, mint a HItman 2.
amúgy gyenge show volt összességében, de voltak jó pillanatok, kíváncsi vagyok nagyon a géptesztekre majd ha lesz
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.12. 06:48:33
GTA5 elég nagy lol, úgy látszik a rockstar megirigyelte a bethesdát a skyrimmel. Ez lesz a harmadik generáció, amire kitolják ugyanazt a játékot. 😊 Apropó, akar valaki fogadni, hogy erre a genre is kapunk majd egy skyrimet? 😊
Next PC upgrade: 2022
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.12. 01:23:03
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A helyes kérdés az, hogy hol bigger a generation leap? Az 1<>2, vagy a 2<>3-nál? Így talán helyére kerülnek a dolgok.
1.
2.

3.

Egyébként nyilván kibaszott szép a DeS remaszter.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.06.12. 01:00:49
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.06.12. 00:57:28
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az egyetlen, ahol volt RT tükröződésre biztosan (bár én nem csak erre gondoltam a kérdéssel), az az fps nézetű Tokyo-s, varázslós fos Mikamitól.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.06.12. 00:51:56

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
...Godfall, jézus.. 😄DD
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.12. 00:48:57
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.12. 00:48:42
PS4-et én már most se használom, nyugdíjaznám is, ha nem kéne Netflixre vagy nem jönne a lasszófasz2.
nekem csak PC mellett "fölös" így day1 minőségi ex nélkül, de úgyis day1 veszem én is, majd pont én maradok ki ebből😄
Hol? Rohadt kíváncsi vagyok, hogy el tudod-e egyáltalán dönteni, hogy amit látsz az RT-e, vagy nem 😊
most ez még ilyen crossgen-szintű minőség lesz szerintem még 1-2 évig, direkt lebutított PS4-es verziókkal és RT-vel pimpelt PS5-ös verzákkal - illetve emellé 1-2 odabaszósabb grafikával bíró exkluzívval (Ratchet/Horizon)
szerintem nem elképzelhetetlenek az Unreal 5-ös demoban látottak - Hellblade 2 alatt is UE5 lesz, és meg is tosz azért