121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#110423 3.3 -ról most egy 75". Éppen, de éppen csak, hogy jó.
(eddig 65" B8 ment, de beláttam, hogy az kicsi, ill. jobb sima filmekre, szóval az ment a hálóba) -
#110422 Ez így korrekt ár lenne. Én arra vagyok kíváncsi a plusban lesz-e érdemi változás. -
#110421 399/449 a digit és 449/499 a lemezes - fölé nem fognak menni, az 110%, mert rábasznak, ahogy a PS3-mal is történt anno... nyilván olcsóbbat se kell várni, már a 399 is irreál kategória szerintem ilyen vassal, de kitudja.. -
#110420 átérzem, és tök megértelek! :D amíg nincs valakinek, és/vagy nem tapasztalja, hogy ki lehet "nőni", addig nem fogja fel egyszerűen, hogy létezik a jelenség :D
kulcsszavak: "hova nagyobb, el se férne", "át se látod a képernyőt", "csak mozgatod a fejedet", "mozi elsősor", "minek ettől mégdrágább", stb... :D -
#110419 Ki milyen árra tippel? Szerintem 450 és 499 között lesz -
#110418 Én olyan 2,7 méterről nézem a 65-öst, amikor játszom, és így is heti legalább egyszer megkérdezem az asszonyt, hogy nem kéne egy nagyobb tévé, mert nem is olyan nagy ez!?
Ő meg heti legalább egyszer kap idegbajt. -
#110417 jaja vágom, azért is mondom, hogy én már most "kinőttem" azt 55"-öst :D
egyéni preferencia és megszokás kérdése.. :D 27"-os monitortól kb 50-60 centire ülök, eleinte nagy volt, mára ezt is "kinőttem".. :D
4K-nál meg ugye extrán "indokolt" a közelebb ülés, mint egy régi FHD tévénél
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.16. 14:37:26 -
#110416 Kb. 2m-ről bámulom a 65-öst, ha játszok és szerintem nem nagy:D -
#110415 Én a pro előtt adtam el a fat gépem majdnem másfél hónapig nem játszottam,na többé nem lesz ilyen :D -
#110414 Persze ez csak érdekes info volt, szarkazmus. -
#110413 felesleges eladni amig nem veszel újat szerintem -
#110412 Nekem pl, csak azért lesz Day1 mert erre cserélem majd a PS4 pro-t.
Igaz még ezt se adtam el. De nem akarok téli időszakban gép nélkül itthon ülni.
Az meg, hogy vàrjak..20 ezer ft-ért..mikor egy jàték többe kerül..esélytelen. -
#110411 nálam olyan ~2,5 méterről van, és 55"-ös :) én elvagyok vele, játékra ez pont fasza, viszont letterbox filmeknél néha nagyon kellene a 65" - sokan akik látták (nyilván ők ~40"-hoz szoktak) el voltak képedve, hogy úristen ez mekkora, de kurvára nem nagy igazából :D megszokja az ember...
de 2 méterre szvsz tökély lesz az 55" :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.16. 09:36:35 -
#110410 teljesen jogos!
max az új garitörvények miatt érheti meg megvárni a 2021-et (a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év gari), így a vélhetőleg mostani 1 helyett 2 év lesz - bár lehet már alapból 2-vel indítanak majd, mint MS-ék tették eddig..
de amúgy én nem fosok a launch betegségektől, újabb szériakkal is épp ugyanúgy lehet hiba majd sajna... lassan 6 éves a basem, semmi baja nem volt soha :D
olyan szempontból igaz, hogy "minek" vegye meg, ha nincs rá cím, ami érdekelne azonnal, vagy ha csak állna hónapokig kihasználatlanul a polcon, pláne ha esetleg másra is kéne az a ~200k :) én szeretném day1 venni, de nekem is kvázi feltétel, hogy day1 legyen egy ütős exkluzív legalább rá... mert különben ott a PC :D -
#110409 Neked mekkora a tv? En max 2 meterrol nézném es 55”-t tervezek. Egyszer probaltam 65”-t gaminggel es zavart hogy forgatnom kellett a fejem hogy lassam a hud elemeit:) -
#110408 Ott találkozunk -
#110407 Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy minek vegyek motort, nem tudok motorozni se. Természetesen, ha nem akar valaki játszani vele, ne vegyen, mint ahogy fúrót se vegyen, ha nem akar barkácsolni, vagy csillagászati távcsövet sem, ha nem érdeklik a mélyég objektumok. -
MrAndree #110406 Engem azért nem érdekel első nap mert egyelőre nincs rá olyan nyitó cím ami érdekelne. Ez még változhat, például ma közölhetik, hogy Demon Souls remake az lesz. De amíg nem használnám addig minek vegyem meg? Számomra érdekes PS 4 cimeket kijátszottam, egyéb gamingre meg van egy PC-m, szóval erős exkluzivok nélkül nekem ráér a PS 5. -
#110405 Ezt nem is értem, de tényleg. Mi az, hogy miért akarom megvenni? AZONNAL akarom, első nap. 7 kibaszott évet vártam rá, hogy egy jobb, szebb. modernebb, fejlettebb ökoszisztémára költözzek, ami vélhetően még több új fícsört hoz majd, mint amit most ismerünk.
Számomra az a kérdés, hogy valaki miért NEM akarja azonnal, első nap. Kivár az életéből 1-2 évet (ha megéri) azért, hogy fillérbasszon rajta 20 ezer forintot, amiért manapság már egy cipőt nem lehet venni... -
#110404 Kár, hogy ez nem így működik. :-D
Persze lehet, hogy így lesz, de nem azért lesz így, mert a "modell" ezt indokolja. -
#110403 ma 22:00-kor ki lesz? sztem felnézek közben discordra is, mint legutóbb :D
-
#110402 Crash Demo még semerre. -
#110401 ha tudsz venni, ne hagyd ki :) a CX-től jobb deal fixen... (nem mintha az szar lenne, de valamikben visszalépés)
én sajnos nem tudtam, úgyhogy "csak" B9 lett, de szeretjük egymást :D
de majd csak PS5-tel párba állítva derül ki igazán, hogy mi a helyzet :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.16. 00:37:14 -
#110400 Jöhet-jöhet! -
#110399 Ez egy kicsit behypeolt Pár perc után jutott eszembe hogy én "ezt" már olvastam :D
-
#110398 ha szarabb lesz a forint jovore meg dragabban kapod meg xD
slimet is olcsobban vettem mint most a bolti ara...
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.09.15. 22:38:43 -
#110396 Nekem mar az megéri hogy nem kell tovább hallgatnom a PRO-t. Amúgy meg nem mindegy, itt kb mindenki tech buzi es imádjuk a gaming-et szóval persze hogy day1. Azért meg nem fogok egy évet várni hogy 10 20al olcsóbban vegyem meg. -
#110395 Best in class. -
#110394 Ér még C9-et venni? :) -
#110393 "Sony has denied reports it has cut PS5 production numbers"
Na én megmondtam a japán füllentős -
CptFlint #110392 Mindkettő ideiglenes exek. Jönnek mindenre is később. Nincs olyan játékuk semmi, ami meghatározó exclusive lenne. És nem is lesz a közeli jövőben. Idővel majd beérik az a sok stúdió, amiket felvásároltak és remélhetőleg jó játékok lesznek és erősödik majd a verseny. De jelenleg csak az árral tudják felvenni a versenyt. Ps-en jön az új pókember megjelenéskor, majd Demon Souls, Ratchet, Horizon2, és ezek mind kijönnek 2021 év végéig szépen beosztva a megjelenéseket. Más a leányzó fekvése jelenleg. Szerintem. Aztán azzal a brútál alacsony kezdő árú xss-el lehet nem fog számítani semmi és lehet letarolják ezt a híresen árérzékeny piacot (ami tök jó lenne, hiszen akkor össze kéne szednie még jobban magát a sony-nak és az nekünk csak jó lenne). De simán nem lepődnék meg, ha megint a polcokon maradnának halomban az x-ek. -
#110391 Dehogynincs. The Medium. Annyira series exclu, hogy one-ra már nem is jönb (szemben az eddigi mondással, hogy minden játék jön az előző generációra is). Nem egy Spiderman, én ezt elismerem, de ne írjatok már le olyat, hogy csak multiplatform lesz. Illetve ott van a Bright Memory is. Oké, ezek jönnek pécére is, de aki 300-ért vesz konzolt, vagy 25-ért All Access-t, annak nem igazán érdekes, hogy mi jön még $2000-os pécére is. Leszarja. Nem opció neki.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.15. 20:03:31 -
CptFlint #110390 Nincs olyan játékuk, ami kizárólag nekik van konzolon. Csak multiplatform lesz. Ezt értettem a nincs játékukon értelem szerűen. -
#110389 Nincs rá játékuk??? Ez a generáció teljesen másképp indul, mint az előző. Több száz játék azonnal elérhető mindkettőre.
Havi 25 dollárért (Xbox All Access) kap majd az amerikai egy olyan gépet, amivel kap több száz játékot, közte az összes NFL, NHL, NBA játékokat, és minden a következő két évben jövő MS játékát azonnal. Az előz genben ennek a századát nem tudták letenni az asztalra az XBOX One-al.
-
CptFlint #110388 A ps3 / x360 generációban az xbox csúnyán elverte a pst, még akkor is, ha végül felhozta magát a sony a végére. Gyakorlatilag ms előnyben volt és az xbox volt a preferált platform. Viszont az művészet volt, ahogy a gyatra marketing kommunikációjukkal teljesen lenullázták magukat és elolvadt az előnyük se perc alatt. A ps4 / xbox one megjelenéskor tényleg halomban álltak a boltok polcain az xbox one-ok. Nem kellett senkinek. Nálunk még rosszabb arány volt, valami 10 az 1-hez, hiszen hivatalosan akkor nem startolt nálunk a one, habár szürkén lehetett kapni borsos áron. Pedig sokkal jobb nyitó címei voltak (Forza 5, Ryse, Dead Rising 3) és mégis elvérzett. Rossz marketing, gyengébb és drágább gép volt. Amúgy tök érdekes, hogy most meg nincs egyetlen egy darab címük sem. De jó és erősebb gépet raktak össze, van gyenge de piszok kedvező árú gépük is. Viszont a kommunikációjuk kabaré még mindig. Érdekes lesz hogyan alakul a kettejük csatája. Remélem szoros lesz és akkor a verseny nekünk vásárlóknak kedvez majd. -
#110387 Pontosan:
"Szerintem épp az X360 volt az, ami példaként szolgál arra, hogy egy előző generáció sikeresen"
1. PS2
2. X360
3. PS4
most ezek alapján Xbox lesz a befutó... -
#110386 Jó is lenne. :D -
#110385 Ha azt nézzük, hogy 1 évig tuti nem lesz semmilyen árcsökkenés akkor akinek van rá pénze nyugodtan megveheti. Most is annyiba fog kerülni mintha fél év múlva vennéd meg.
Max azért lehet érdemes kivárni, hogy kiderüljenek gyermekbetegségek. De szerintem attól nem nagyon kell tartani. -
#110384 Szerintem épp az X360 volt az, ami példaként szolgál arra, hogy egy előző generáció sikere nem transzformálható át egyértelműen a következőbe. Nincsenek előre lejátszott meccsek. A sonynak nehezebb 7 év jön, vagy jöhet, mint az előző 7 volt. -
#110383 Hát ha egy Demon's Souls launch cím lesz, én már dobom is nekik a pénzt :)