121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • blackfire001
    Ez igaz! :D Köszi a tippet..
    Ghost of Tsushimával fogok kezdeni PS5-ön terveim szerint, aztán amire azzal végzek jöhet is a Póki használtan. :P

Ja és persze Cyberpunk :O
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.17. 15:14:57
  • Moby
    Sőt, a HZD2 is. De csak azért, mert a XSS fogja majd vissza a játékokat :D

/ez is csak egy részlet volt sony 2020-as nagyotmondásokat gyűjtő almanachjából a "nálunk nincs crossgen játék" cím szó alatt. Nyilván, olyan jól megy nekik, hogy SIMÁN lepöckülik magukról a százmilliós ps4 bázist :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.17. 15:15:26
  • AntiHero
    Igen jön ps4re is. HZD 2 is jön.
  • Moby
    Használtpiac a gen elején nincs, mert mindenki ugyanazokat veszi meg. Nincs is értelme lemezen megvenni ilyeneket, mint a DeS, mert ugyanaz lesz, mint a killzone-al, hogy két hét múlva mindenki azt árulja ötezerér, ugyanakkor senki nem fogja megvenni, mert mindenki azt vette meg eleve. Csak akkoriban buktál ezen tízezret, most meg 25-öt. És egy rohadt bundle nincs, mert be kellett cipőkanalazni mindenképpen az MS-hez árban, szóval egy centi habszivacs nem fog beleférni pluszban, nem az, hogy bundle :D (a játékos szempontjából persze mindegy, hogy a gépért fizet többet, és a játékért kevesebbet, de azért valami csomagajánlat mégis elkélt volna).
  • AntiHero
    Dràga igen. De nem tartanak fegyvert a fejéhez, hogy vegyed meg.

Sose értettem, hogy miért vannak kiakadva az emberek ha valami dràga? ..akkor ne vedd meg.

Max akkor panaszkodhatunk, ha tényleg silàny minőségű dolgot kapunk arany àron.

• blackfire001
    Miii, én úgy tudtam hogy a Póki nem jön PS4-re... :O

Ez igaz? Tényleg PS4 & PS5 ?

Szerk.:
    "PS4-re is megjelenik a Horizon Forbidden West, a Spider-Man: Miles Morales és a Sackboy"

- Ja ok...
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.17. 15:12:54
  • Ulthanito
    Igazad van, egyet is értek de azért ne feledjük, hogy most, a 60 EUR játék sem került a boltban 22 ezerbe, hanem már akár 17900-ért is megkaptad első nap.

Ugyanígy, a 80 EUR-játék se 28 ezer lesz, hanem "csak" 23-24 ezer.
  • lwb
    Kövezzetek meg, nekem kurvára bejött a KZ: Shadowfall. Boxra meg a Ryse: Son of Rome. Mindkettő szép, csilivili játék volt, jól bemutatta a generáció képességeit.
  • lwb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Santa Barbara óta gondolom csak hízott.
  • Moby
    Ezzel nincsen semmi baj. Én értem, hogy tök rég óta várjátok ezt is sokan, és ez oké is. Engem kevésbé érdekel már az egész téma, és nem jött meg a kedvem a launchra se jobban. Azt vártam, hogy hátha majd a ps5 visszarángatde, sajnos nem. A csoda elmaradt.
  • mucsácsó
    pont írtam máshova, de igencsak idepasszol;

amúgy jah, ezért is vagyok úgy, hogy csakazért se fogom megvenni, pedig vártam, mint a messiást a PS5-öt, most meg teljesen le vagyok lombozva több szinten is az egész """""""""""nextgennel"""""""""""... bár egyedül keveset ér a szavazatom, de ezt bojkottálni kéne

...de az a "baj", hogy hidd el, ígyis készlethiány lesz a gépekből... be fogja nyelni ezt is a gaming világ, mondván mit is tehet mást..

egyszerűen nem veszi be a gyomrom azt a tényt, hogy három darab játékot ha veszel, az 90k-t jelent... és akkor valszeg még egy megnyirbált bétaverziós szart is kapsz, season pass/DLC-k sehol... hol élnek ezek?! igen, ott lesz a használtpiac, de ne legyenek illúzióink, pár ezerrel lesz olcsóbb egy használt game...

lehet szajkózni, hogy minden hobby drága; eddig sem volt olcsó, de azért ez már luxus fele tendál..

SONY bődületesen okádékszar amit művel az utóbbi 2-3 évben kommunikációnak nevezett fossal State of Playezéssel és buzizászlózással, ezt bizonyította a tegnapi szakszerű DeS és FF16 trailer :D nem értem egyszerűen... áh :D

Pókember szökevény ára lenne az elfogadható ár minden PS5 gamere.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.17. 15:07:00
  • n000rbi
    Ja, épp most erősítettem meg a rendelést.
  • AntiHero
    Pókember szökevény 22 ezer.

Godfall is officially launching on November 12 for the PlayStation 5 & PC via Epic Games Store!
  • Moby
    Az a spiderman dlc szökevény is érdekes lehetne, de harmincezerér? :DD
    Ezeket nem támogatni kellene vásárlással, hanem büntetni tűzzel.

Godfallal mi lett? Cica elvitte, mint a GT7-et? Beszéd nincs ezekről. Amúgy tök értem, ez a covid betett mindenkinek. Csak ezt a kínszarást nem értem, a nagyotmondásokat, worldwide launch, meg még van cím a markunkba, meg a többi agybaj. Ez az erőn felül, agyig tolt csakazértis totálisan az MS-re vallt ebben a generációban. Úgylátszik a sony lett az új MS.
    Nincs elég gép, és nincs nagyon játék se, mert ez egy ilyen év, hogy minden kiszopósodik. Akkor erre az a megoldás, hogy nem beszélünk semmiről, vagy ha igen, akkor is fasságokat. Hónapok óta egy betűt nem tudtak kilökni, erre összeraktak egy olyan prezit, amiben full ökörésgek jelentek meg. Nem volt rá idő? :D Nem volt idő átnézni, hogy mi megy le? Ki a fasz hagyta ezt jóvá a sonynál?
    Ez a sony nem az a sony, aki 7 éve volt. Aki olyan magabiztos volt, hogy széjjeltrollkodta a konkurenciát. Ez egy hülyeségeket egymásra halmozó, kapkodó, nem is igazán látni merre tartó sony. Sajnos.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.09.17. 14:57:34
  • Kongy
    Azért ott próbálkoztak a KZ: Shadow Fall-al, meg a Knack-el. Itt meg jön egy 10 éves ps3 játék remake-je, és egy Spiderman spinoff, ami jön PS4-re is csak úgy mellesleg. Hát nem lett nedves a bugyogóm ettől, és akkor finoman fejeztem ki magam...

Nem baj majd a GoW Ragnarok
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.09.17. 14:45:46
  • Moby
    De szép idők is voltak.
    Ezt már nem fogjuk day1 megvenni. Vagyishát inkább csak ti fogjátok gondolom.
  • Ulthanito
    Pont ugyanilyen volt. Hónapokig semmi nem volt rajta, emlékszem BF4-gyel játszottam legelőször (én, vágod) mert más nem volt.
  • n000rbi
    Ugyan már, ps4 se volt különb, sőt, mégis megvettük mind day1.
  • Moby
    Kb. :D
    Ezt generációváltás abszolút méltó 2020-hoz.
  • Ulthanito
    És Abby lefogyott már azóta, amióta utoljára láttam? :-D
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.09.17. 13:56:24
  • lwb
    A TLOU2-t tudom ajánlani, a gameplay nagyon additív, harmadik végigjátszásnál tartok, a hétvégén kezdem az első permadeath próbálkozásomat. Csak ne felejtsd el, hogy van olyan, hogy skip cutscene. Életmentő dolog a második végigjátszástól kezdve.
  • Ulthanito
    Ha jut a gépből, akkor launchkor rámegyek a DeS-re, azzal bőven elleszek idén év végéig.

Aztán majd attól függően, hogy alakul a téli akcióban a valhalla ára, talán megnézem.

Meg letolom megint BB-t az új konzolon. :-D
  • TomStorm
    Poén volt csak,peace:)
  • TomStorm
    Idén még beraktározok:WD:Legion,Cyberpunk,Fifa 21,Baldurs Gate 3 ami tuti.
    Aztán ha veszek Ps5-öt behúzom olcsón TLOU2-t,Tsusimát és elleszek 1 évig:)

Ezek kerülnek majd összesen max70ezerbe.Amiért ugye jövőre kapnék 2 játékot..
  • mucsácsó
    :DDDD ott a pont...
    mármint értelmes :D

Mafia 1 remake-re kíváncsi leszek azért nagyon, nekem az várós.
    Idén CP2077 még ami day1, AC: Valhallára ránézek majd esetleg, meg COD BO + Warzone továbbra is - és sztem nekem így ennyi idénre

nomeg fontos, de hamarosan Hades v1.0! :D (Switchre is gyün, ott is tuti fun lesz)
  • lwb
    Controlból kiindulva nem lesz mindenhol ingyenes az az upgrade.
  • Ulthanito
    Tényleg. Nem lesz játék 7 évig. Aha.

Ismét egy okos hozzászólás.
  • Ulthanito
    Téényleg, magyarul a megoldás, megvenni PS4-re lemezesen, azt bedobni a PS5-be, és ingyen lefrissíteni. Dettó AC Valhalla.
  • TomStorm
    Mondjuk játék se lesz úgyhogy nem fogtok csődbe menni a játék vásárlásokkal:D
  • j0nNyKa
    szep jovo lol
  • mucsácsó
    olcsóbbat kapja, mivel free lesz a nextgen upgrade is CDPR-nél (kivételesen)
  • mucsácsó
    vagy marad a PC és fuck Denuvo, valamint az ebayről cigánykodott 5$-os sharelt ruszki accountok :DDD
  • Ulthanito
    Tegnap láttuk a COD-előzetesben az extraordinary qualityt.

No, thank you.
  • Ulthanito
    Ezt szajkózom évek óta! Hogy hogy a viharba lehet, hogy eddig elvétve hallottunk olyan precedensről (egyre emlékszem AusztráliábólI, ahol kötelezték a kiadót, hogy vegye vissza a játékot, mert az ugyanolyan termék, mint bármi más, és jár rá szavatosság), hogy a hibás terméket vissza kell venni?!.

Arról nem beszélve, hogy telebasszák már 60 dollárért is a játékokat mikrotranzakciókkal, reklámokkal (!!), és még emelik az árát 20 euróval!

A pénzéhes bibsi kurva anyjukat!
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.09.17. 13:04:09
  • Seth
    Most már bevezethetik az akár 60€/hó szolgáltatásokat és mindenki áldani fogja őket :)
  • lwb
    Azért azt is tedd hozzá, hogy 1999-ben az egyik legjobban eladott játék, a képen is szereplő C&C:Tiberian Sun, ami akkor a legjobb eladásokat produkáló EA játék volt, 2.4 millió példányt adott el kb 1 év alatt. Tavaly a CoD: Modern Warfare (az új) azt hiszem úgy 60 millió eladott példánynál állt meg idén év közepére, tehát nem is egész egy év alatt.

A piac sokszorosára növekedett. 20 éve 1 millió eladott példány óriási siker volt, ma óriási bukás. 2 milliószor 9 ezer forint az kevesebb, mint 60 milliószor 22 ezer.
  • AntiHero
    Cyberpunk gondolom még az olcsóbb árcédulàt kapja.
  • davidka003
    Eddig is komolyan ráfeküdtek. Nem hiszem, hogy 3-4 éven belül lesz törés hozzá.
  • AntiHero
    Most akik közösen vàsàrolnak jàtékot annak nem nagy érvàgàs.

Jó dràga hobby az tény.
  • j0nNyKa
    nem lehet-e amugy hogy picit komolyabban ra fognak fekudni a hacker cracker csapatok a ps5 feltoresre? azer egy dual layer lemez ara meg mindig esszerubben hangzik :)