PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csatakosra szopatja :D
Az meg hogy gyerekcipőben jár, ordenáré hülyeség. Az egyik legrégebben piacon lévő streaming szolgáltató. Nem csoda, a két őspróbálkozó ösdzeolvasztásából lett a psnow: a gaikai és az onlive. 5 éve nyomják, amikor ezek még nem is álmodoztak ilyenről. És ők még akkor is nyomni fogják, amikor a google bezárja a stadiát a faszba, amilyen jól megy nekik.
Nem, a cloud gaming nem lett a gaming jövője. Ez derült ki a sonynak az elmúlt években. Ez az, amire a google már kezd ráérezni, és ez az, amivel majd az ms-nak is szembe kell néznie. Mondjuk ők szeretnek ilyen vesztes dolgokba, későn, elképzelések nélkül belehajtani. Majd azt is évekig lélegeztetőgépen tartják havi 300-ból. Pénz van rá.
Ez itt off, de a "majd bérelnek szervert" az egy picit bonyolultabb, ha a világ legnagyobb szerverbérletéből élő cége (Amazon) a versenytársad és nyilván nem ad neked szervert, vagy olyan áron, hogy ne tudj versenyezni, illetve ha annyit szerver kell, hogy félmilliárd gamer-t ki tudj vele szolgálni a világ minden pontján, lag nélkül. A PS Now egy gimmick és gyerekcipőben jár még.
Itt beszél erről Spencer, de kb indextől origo-ig, minden sajtót bejárt ez a hír annak idején.
PS5's user interface is being measured in milliseconds and is a total overhaul of the PlayStation 4.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én egy megfelelően menedzselt és finanszírozott Obsidianból, vagy Ninja Theory-ból simán kinézek PS exkluzívakhoz mérhető húzócímeket. Az más kérdés hogy utóbbi még javában dolgozik valószínűleg a halva születő hero shooterén.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.06.15. 14:53:25
Ebben az iparágban csupán technológiával nem lehet meghatározóvá válni.
A mostani generációt ez még nem nagyon fogja érinteni. A következőt viszont simán.
MS sztem már nem akar versenyezni, más ligában vannak (legyen mindenhol elérhető a gaming szolgáltatásként), bár ki tudja, éppen mit akarnak :D
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
klikk
klikk
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ugyanakkor én megértem SONY-t is, mert nyilván nem fogják elpuffogtatni az összes nagyágyút és launch címet sem most még, meg ezek az indie címek inkább az innovációs vonalat képviselik... ez ilyen :) de jó lett volna még 1-2 gigaex, az tény..
+az átvezető CGI-ok marhajól meg voltak csinálva, és a végére kiteljesedett az egész :)
nekem az libabőrös volt azzal a zenével :D
az MS fényévekre van tőlük továbbra is minden téren a "world's most powerful console" dumájukkal együtt, dehát inkább legyen "konkurencia" a piacon és legyen verseny... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.15. 11:14:36
Jaj legyen már péntek
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A MS mentsége,hogy az ő bemutatójuk nem is arra volt kiélezve, hogy az legyen a nagy, mindent eldöntő esemény. A 1st party cuccokat pl be se mutatták még, a gépet meg már korábban bemutatták.
PS5 II PSVR
"Ez a GT7 egy külön fejezet, hogy amekkora húzócím volt ez pár generációval ezelőtt, a fanokon kívül szerintem ember nem emlékszik, hogy volt."
Én a 3. rész óta nem tartom már jónak, a Forza mellett, a multkori online Sports meg, hát kegyelemdöfés.
Pedig a GT2 szerintem a helyén kezelve a létező egyik legjobb és tartalmasabb autós játék.
Ez az 1 lemezes jàtékom van azóta is. :D
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Átrendeződnek a viszonyok egy évtized alatt. A DeS remaszterből szerintem lényegesen több fog fogyni, mint a GT7-ből.
Tartalom szempontjából vegyes volt. Voltak jó játékok, amik viszont kiszivárogtak, így meglepetés nem igazán volt. Volt néhány hullladék, ami absz nem volt méltó az esemény jelentőségéhez. Viszont kevés volt a konkrétum. Értem, hogy az a strat, hogy több event lesz, de azon az eventen, amin A GÉP bemutatkozik, szerintem több kéne. Konkrétumból. A gép, viszont jött, és baszott rendesen. Talán egy kicsit ez is a startégia része, hogy szándékosan nem durrantottak olyan nagyot, hogy a A GÉP-ről semmi ne terelje el a fókuszt.
Ezt kell megszokni, mert ez a jövő. Legalábbis ha nem is feltétlenül ez, de ilyen. Ilyen kis izé.
Ha jó fejek még a GT7 is bekerülhet (valami kezdetleges verzió).
Mondjuk nekem ott lesz "nyitó címnek" a Cyberpunk :D
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez itt meg az XSX eventről van, tényleg ugyanolyan :D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hogy lehet egy elore felvett videofolyam szinvonalas? Szerintem ebbol a szempontbol az xbox eventje pontosan ugyanilyen szinvonalas volt.
Vagy a jatekok voltak szinvonalasak?
PS5 II PSVR
bocs, ha tóvmá :(
nov 20. sztem full reális, én is oda saccolnám - az 500 EUR meg sztem a digit lesz, drive-os meg 550-600 ajró talán..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.14. 20:33:42
ettől függetlenül most kv-tól rendeltem, azt írta az automata mail, hogy határidőre megjön.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.14. 20:30:31
Amúgy, ha jól tudom, valamelyik korábbi nagy játék megjelenésél azt csinálták, hogy a megjelenés előtt , 1 nappal korábban már elkezdték ki szállítani a csomagokat.
Utoljára szerkesztette: sgfool, 2020.06.14. 20:07:36
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.14. 19:45:26
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vagy marad június 22. hétfő. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.06.14. 18:21:21
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."