PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Az nvidia is széles mosollyal állt bele, lassan már nincs játék a kínálatban, miután a kiadók sorra tiltják le a játékaikat a platformról. Részben epic nyomásra, részben meg azért, mert nem akarják ezt az egészet.

Adversus solem ne loquitor

Tikal
Szervert nem csak az MS vagy az Amazon tud adni, vannak még más szereplők is, mégha nem is olyan nagyok mint ez a kettő. Meg ugye a Sony nem rég írt alá az MS-nél szóval már béreltek is szervert a konkurensnél :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
//www.youtube.com/embed/ljgCy4Y2sHc

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Akik nem az Arcade részét szerették a játéknak OFFLINE azoknak szuper lehetett. ;)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Engem régen igen.

Moby
A sony a streaming részét már bontja lefele. Kivették a sony tévékből a klienst, kivették a samsung tévékből a klienst, kivették a ps vitából a klienst, már csak ps4-en nyomható. Ez a szabadon streamelhető játék dolog megbukott. Nem érdekli az embereket. A psnow előfizetések azóta híznak, amióta kezd átmenni játékbérlésbe. Amellé el fog férni ez a streaming dolog, de ez önmagában gigantikus bukta. Pont mint a stadia.

Moby
Jelenleg is a világ egyik legnagyobb cégével versenyez, és hát hogy is mondjam...
Csatakosra szopatja :D
Az meg hogy gyerekcipőben jár, ordenáré hülyeség. Az egyik legrégebben piacon lévő streaming szolgáltató. Nem csoda, a két őspróbálkozó ösdzeolvasztásából lett a psnow: a gaikai és az onlive. 5 éve nyomják, amikor ezek még nem is álmodoztak ilyenről. És ők még akkor is nyomni fogják, amikor a google bezárja a stadiát a faszba, amilyen jól megy nekik.
Nem, a cloud gaming nem lett a gaming jövője. Ez derült ki a sonynak az elmúlt években. Ez az, amire a google már kezd ráérezni, és ez az, amivel majd az ms-nak is szembe kell néznie. Mondjuk ők szeretnek ilyen vesztes dolgokba, későn, elképzelések nélkül belehajtani. Majd azt is évekig lélegeztetőgépen tartják havi 300-ból. Pénz van rá.

lwb
A Sonynak itt akkora játékosokkal kell majd versenyeznie, mint a világ leggazdagabb emberének a cége (Amazon) és a világ második leggazdagabb emberének a cége (Microsoft). Amikor Spencer azt mondta, hogy nekik hosszútávon nem a Sony a konurensük, hanem az Amazon meg a Google, akkor nem viccelt.
Ez itt off, de a "majd bérelnek szervert" az egy picit bonyolultabb, ha a világ legnagyobb szerverbérletéből élő cége (Amazon) a versenytársad és nyilván nem ad neked szervert, vagy olyan áron, hogy ne tudj versenyezni, illetve ha annyit szerver kell, hogy félmilliárd gamer-t ki tudj vele szolgálni a világ minden pontján, lag nélkül. A PS Now egy gimmick és gyerekcipőben jár még.

Itt beszél erről Spencer, de kb indextől origo-ig, minden sajtót bejárt ez a hír annak idején.

A jelenlegi hibátlanul működött, amíg nem bővítették a funkciókat és nem nyirbálták meg a rendelkezésre álló ramot 2-ről 1 gigára. Elején a 8 giga GDDR 4-ből 6-ot használhattak a játékok és 2-őt a rendszer. Majd ezt megváltoztatták 7-1-re és onnantól lett szar. De még így is az XO rendszere folyamat alul múlja szerintem, bár tény hogy lesz hova fejlődniük a ps5-nél. A kérdés már csak annyi, hogy menni fog-e nekik. Hamarosan kiderül minden is.
Rage47
PS Now elég szépen megy már szerintem, szóval a Sony is ott van a témában, és ha úgy látják, ez a jövő, akkor bérelnek még pár szervert a MS-től vagy Google-től és kiterjesztik globálisan a streaminget.
Moby
Én nem írtam le. Illetve épp azt írtam, hogy a júliusi bemutató lehet érdekes.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

benõmenõ
Én ennyire még nem írnám le az MS-t, mert azért bevásároltak rendesen stúdiókból nem rég. Viszont a launch window játékokat akkor már javában kalapálták a Sony stúdiói. Egyszerűen a mai napig az Xbone tragikomédiát kármentik.
Én egy megfelelően menedzselt és finanszírozott Obsidianból, vagy Ninja Theory-ból simán kinézek PS exkluzívakhoz mérhető húzócímeket. Az más kérdés hogy utóbbi még javában dolgozik valószínűleg a halva születő hero shooterén.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.06.15. 14:53:25
Moby
Ettől még senkii maradnak az iparban. Igen, technológialiag meghatározóak maradnak, pénzt is fognak keresni, de olyanok lesznek, mint az akamai, a fastly, vagy a coudflare, hogy ha valaki nem ír róluk cikket, akkor az emberek szart sem tudnak róluk, miközben az egész világot kiszolgálják.
Ebben az iparágban csupán technológiával nem lehet meghatározóvá válni.

lwb
Bejelentették, hogy számukra a streaming a jövő és sajnos - hosszútávon - igazuk is van. Ma még megy a bénázás a stadiával, de a jövő akkor is a streamingé lesz. Itt meg a Sony még sehol nincs, az Amazon, a Google és a MS viszont óriási erőforrásokat tett bele.

A mostani generációt ez még nem nagyon fogja érinteni. A következőt viszont simán.

Rage47
azért 1-2 teasert tolhattak volna a készülő GOW2-ből meg hasonlók

MS sztem már nem akar versenyezni, más ligában vannak (legyen mindenhol elérhető a gaming szolgáltatásként), bár ki tudja, éppen mit akarnak :D
n000rbi
Volt is neki külön erőforrás, csak aztán odaadták azt is a játékoknak :)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tikal
dehát ezt mondták a ps4 megjelenéskor is, nem? külön erőforrás kezeli a menüt, aztán látjuk mire mentek ezzel a fossal. Remélem nulláról irtak valamit.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shaddam
Közben mennek a rumorok redditen mert az UX dizájner elkotyogott pár dolgot. Tök új UI lesz, villámgyors, milisecekben mérhető. Testreszabhatóságról is írt, lehet cserélhetőek lesznek az oldallapok, lehet állítani az RGB-t :D
klikk
klikk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

mucsácsó
+1, szerintem is jól csinálták - más kérdés, hogy az lehet, hogy kicsit túl lett tolva tényleg az indie cím, és ez az alkalmibb játékosoknál, akik még azt se tudják mit jelent az 'indie' fogalma, ez inkább azt váltotta ki, hogy "miez a sok kis szar játék/miért van ennyi gyerekjáték" - onnan is gondolom ezt, hogy élőben néztem olyanokkal, akik ebbe a kategóriába tartoznak, és ezeket többen is mondták :D

ugyanakkor én megértem SONY-t is, mert nyilván nem fogják elpuffogtatni az összes nagyágyút és launch címet sem most még, meg ezek az indie címek inkább az innovációs vonalat képviselik... ez ilyen :) de jó lett volna még 1-2 gigaex, az tény..

+az átvezető CGI-ok marhajól meg voltak csinálva, és a végére kiteljesedett az egész :)
nekem az libabőrös volt azzal a zenével :D

az MS fényévekre van tőlük továbbra is minden téren a "world's most powerful console" dumájukkal együtt, dehát inkább legyen "konkurencia" a piacon és legyen verseny... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.15. 11:14:36
Moby
Jaja, az egy érdekes pont lesz ebben, amikor a márelőrenagyonbeharangozott júliusi MS eventen mit tudnak mutatni. Az előzőt nyilvánvalóan elbaszták. Ezt mostmár tudják, csak közben az van, hogy annyi mindent elbasztak a múltban, és mindig tudták utólag, mindig vártuk, hogy tanuljanak belőle, és sohasem történt meg. Hát talán majd most.

shaddam
Hát a filmekből kiindulva ha az index szerint jó akkor a valóságban szar<#banplz>
Jaj legyen már péntek

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ulthanito

PS5 II PSVR

Ulthanito
whatever...

PS5 II PSVR

lwb
Nem értek egyet ezzel a fanboysággal, de az tény, hogy az xbox előzőt eventje leginkább egy Zoom konferenciahívásra emlékeztetett (lopom a hasonlatot, de találó). A bejelentkező MS alkalmazottak szó szerint a saját nappalijukból skype-oltak be. Ennél egy fokkal jobb volt a PS prezentációja, a gép reveal stb. A trailereknél is sokat számított, hogy valóban mutattak játékmenetet is, ellentétben a box-szal.

A MS mentsége,hogy az ő bemutatójuk nem is arra volt kiélezve, hogy az legyen a nagy, mindent eldöntő esemény. A 1st party cuccokat pl be se mutatták még, a gépet meg már korábban bemutatták.

Tikal
Pedig a GT Sport a legjobb autos multi, Forza fasorban sincs. Az a single rész ami eddig is volt ezekben, talán jobb is ha kimaradt, a körbe körbe versenyzés ostoba gép ellen már elég ciki... ez a többire is igaz.

Ulthanito
Nekem meg egyetlen autós játék sem jó. Ez nem azt jelenti, hogy nem játszottam ilyennel, igazából egy-két óránál tovább sosem kötött le.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Ez így igaz.

"Ez a GT7 egy külön fejezet, hogy amekkora húzócím volt ez pár generációval ezelőtt, a fanokon kívül szerintem ember nem emlékszik, hogy volt."

Én a 3. rész óta nem tartom már jónak, a Forza mellett, a multkori online Sports meg, hát kegyelemdöfés.

Pedig a GT2 szerintem a helyén kezelve a létező egyik legjobb és tartalmasabb autós játék.

darkSectorxxx
Szerintem maga a kontent kurvajó. Az viszont nem E3 szint semmi esetre se hogy egy zöldháttér előtt mesélnek.

darkSectorxxx
Mondjuk igen! Szerintem is helytelen kifejezés, a színvonal a trailerekre igaz max, ez a homeoffice stream egy E3 csicsedlihez képest. Meh

AntiHero
PS4re is csak azért van GT nekem mert a pro mellé adtàk. :D

Ez az 1 lemezes jàtékom van azóta is. :D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Ez a GT7 egy külön fejezet, hogy amekkora húzócím volt ez pár generációval ezelőtt, a fanokon kívül szerintem ember nem emlékszik, hogy volt. És ez nem is feltétlenül Jancsimuncsiék hibája (bár azért szerintem a menü, a hud meg úgy minden rohadtul megúszósra sikerült). Valahogy nem igazán vonzza széleskörben a figyelmet ez a kőrözgetünk veresenyautókkal pályákon, mert már mindenki látta milliószor, és a gépek, és az egyre újabb játékok nem tudtak ehhez hozzátenni semmit. És amennyire mainstream volt ez kettő-kettőésfél generációval ezelőtt, mostanra rohadtul rétegigény lett.
Átrendeződnek a viszonyok egy évtized alatt. A DeS remaszterből szerintem lényegesen több fog fogyni, mint a GT7-ből.

Moby
A legjobb E3-akhoz képest ez ugyanolyan fossantás volt. És végtelen számban lehetne az E3-as eventeket mesélni, de ott voltunk, láttuk. Felesleges. De drága, és ezt is megnézik sokan.
Tartalom szempontjából vegyes volt. Voltak jó játékok, amik viszont kiszivárogtak, így meglepetés nem igazán volt. Volt néhány hullladék, ami absz nem volt méltó az esemény jelentőségéhez. Viszont kevés volt a konkrétum. Értem, hogy az a strat, hogy több event lesz, de azon az eventen, amin A GÉP bemutatkozik, szerintem több kéne. Konkrétumból. A gép, viszont jött, és baszott rendesen. Talán egy kicsit ez is a startégia része, hogy szándékosan nem durrantottak olyan nagyot, hogy a A GÉP-ről semmi ne terelje el a fókuszt.
Ezt kell megszokni, mert ez a jövő. Legalábbis ha nem is feltétlenül ez, de ilyen. Ilyen kis izé.

Rage47
ha nem is lesz sok nyitócím, a régi játékokkal tolhatod kicsit jobb minőségben és halkabban :D
AntiHero
HZD2 meg Rachet tuti szerintem.
Ha jó fejek még a GT7 is bekerülhet (valami kezdetleges verzió).

Mondjuk nekem ott lesz "nyitó címnek" a Cyberpunk :D

Kandurex
Közepes volt. Bár a Sony mostanában elkövetett State Of Fossantás -okhoz képest, tényleg előrelépés volt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
Szerintem is elég gyenge show volt volt pár érdekes játék de azokon még csak megjelenési év sincs és ugye volt már olyan hogy egy ilyen "szuper" prezentácion láttuk utoljára az adott játékot mert vagy elkaszálták vagy még azóta is rajta ülnek. Maga a gép viszont tetszik és persze day one veszem bár kétséges hány nyitócím lesz végül...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Szerintem úgy értette igényes (az otthon felvett videókból nem látszott hol készültek), egységes, összekötő animációkkal stb.

Ez itt meg az XSX eventről van, tényleg ugyanolyan :D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

AntiHero
76gb :D

Nekem is màr ott figyel a gépen.

TBTPumpa
Tanyanettel sajnos sosem jön le az a 100GB. <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ulthanito
Mitol volt ez szinvonalas? Jo fellepok voltak? Nem szaggatott a stream? Jo volt a bitrataja? Megis mitol?

Hogy lehet egy elore felvett videofolyam szinvonalas? Szerintem ebbol a szempontbol az xbox eventje pontosan ugyanilyen szinvonalas volt.

Vagy a jatekok voltak szinvonalasak?

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Ja ez nem is kérdés, hogy drága, ezalap...

mucsácsó
Sony PS5 Listed by Amazon France for 499 Euros: Launching on 20th November

bocs, ha tóvmá :(
nov 20. sztem full reális, én is oda saccolnám - az 500 EUR meg sztem a digit lesz, drive-os meg 550-600 ajró talán..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.14. 20:33:42
Digitális verzió fiúk és lányok. Nekem már lent van. Éjfélkor csak rámegyek a playre.
Rage47
platinumshop legutóbb napokkal előtte kihozta nekem a FFVII-t, konzolvilág azt mondta akkor, hogy nem tudják tartani a határidőt.
ettől függetlenül most kv-tól rendeltem, azt írta az automata mail, hogy határidőre megjön.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.14. 20:30:31
Én a konzolvilágtól 2-3 hete kaptam egy értesítést, hogy ha aznap visszaigazolom a rendelést, akkor megjelenés napján kihozzák a csomagot. Remélem tényleg így lesz , mert péntekre én is kivettem egy 1 nap szabadságot, a hosszú hétvégémet rászeretném áldozni :)
Amúgy, ha jól tudom, valamelyik korábbi nagy játék megjelenésél azt csinálták, hogy a megjelenés előtt , 1 nappal korábban már elkezdték ki szállítani a csomagokat.
Utoljára szerkesztette: sgfool, 2020.06.14. 20:07:36
j0nNyKa
dehát tényleg ez volt a legszínvonalasabb!!!! na!!!!!444 hát értsed már

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

yesname
Úristen. Életemben nem láttam ekkora szemellenzős és vak embert. Mindig jókedvre derítesz. :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.14. 19:45:26

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Kandurex
Jó kérdés, a konzolokszervizénél már nincs előrendelés, mind már le van foglalva, a sima példányok is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TBTPumpa
Konzolvilág kihozhatja a megjelenés idejére a Last of Us Part 2-t ?
Vagy marad június 22. hétfő. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.06.14. 18:21:21

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."