121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #110703
    Te hülye vagy baszki. Vagy trollkodsz.
  • Kandurex
    De valaki magyarázza már meg nekem, hogy a picsába jött a 70 dolláros ár Európába 80 euro-ra? Hogy? Mi?
  • mucsácsó
    sztem az talán nem, mintha a crossgen/multiplatform(?) címeknél "csak" 24k lenne az ár, de még Godfallnak egyelőre nem láttam árazást sehol sem....de 24k-t se érné meg:DDD
  • Voltan
    Jaja, 21k-ért vettem a Csucsimát, meg a LoU2-t is, egy rossz szavam nem volt.
    De ez a 30k, azért ne szórakozzunk már, nevetséges.
  • shaddam
    Godfall is 30 ezer lesz? Na aki megveszi az tuti elvetemült
  • Kandurex
    Ja, igen, igen
  • mucsácsó
    mármint 70 dollár, nem? az úgy ~21k durván, egy szavam nem lenne, mindössze 1-2 ezerrel lenne drágább, mint eddig... de a 30k kurvaerős továbbra is :D
  • Kandurex
    Egyébként szerintem tök korrekt lenne a 80 dolláros ár, de valójában ez Magyarországon 100 dolcsi lett....oké...
  • AntiHero
    Felezősen majd én.
  • Kandurex
    Demon Souls 30e a boltokba, ez az eddigi jól megszokott 19e körüli összeg helyett jó 50% -os emelés.

Hát...én ilyen 25-26-al kalkuláltam, azért ez már szép pénz...na kiveszi majd digitbe?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.17. 18:35:17
  • Kandurex
    Konzolokszervize ami most már playitstore.
  • AntiHero
    KV-nàl? Nem hívták esetleg? Elvileg 20 ezer előleget kell befizetni garantàljàk a gépet Day1.
  • Legendrush30 #110691
    A hivatalos árakat eddig nem is láttam

LOL

Astro’s Playroom (Japan Studio) – előtelepítve a PS5-ön
    Demon’s Souls (Bluepoint Games / Japan Studio) – 29.990 Ft
    Destruction AllStars (Lucid Games / XDEV) – 29.990 Ft
    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (Insomniac Games) – 21.990 Ft
    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition (Insomniac Games) – 29.990 Ft
    Sackboy A Big Adventure (Sumo Digital / XDEV) – 26.990 Ft
  • Kandurex
    Én már tavaly decemberben behúztam. Jelentsen ez bármit, ha beérkezési sorrendben nyomják ki, akkor tök jó esélyem van, ha kevés jönne be.
  • Moby
    A konzolvilágban. Júni 13-án adtam le rendelést egy digitalra, meg egy simára.
  • mucsácsó
    csak azért írom be, mert tudom hogy 1-2 ember tolta/tolja innen, főleg jonynak:

az imént jött ki a semmiből a Hades v1.0

éljen a supergiant games! <3
  • Ulthanito
    És melyik boltban rendelted elő? :-D
  • Moby
    Elmondtam amit gondolok a launchról, a ps5-ről, és a sony kommunikáicójáról. Arról nem írtam semmit, hogy mivót ps4 ügyben :)
  • ppista
    Mivel te beszélsz a Sony-ról mindenfélét, ami között van igazság is, ezt nem is tagadom, gondoltam írok róla némi pozitívumot is. Lehet neked ezek is negatívak, ezt nem tudhatom.
  • Moby
    Öööö ezt mopst biztos nekem akartad? :)
  • AntiHero
    Így kell bejelenteni valamit. Hogy még aznap még is veheted. :D
  • n000rbi
    Közben az Ori Will of the Wisps mától elérhető switchre és lesz egy durva collectors is belőle. <nyami>
  • ppista
    Tényleg nem csinált az idén SEMMIT a Sony. Kiadott egy Dreams-et, egy Nioh2.-t, egy TLOU2.-t, egy GOT-ot, meg társbérletbe egy FF7R-t. Volt egy-két VR támogatása, meg most PS5-re is kiadnak egy pár játékot. SEMMIT nem csináltak.
    A konkurenciához képest egy "picit" túlteljesítettek. De lehet tévedek.
  • Ulthanito
    Azt teheted. Kifizeted, és utána elállsz tőle 14 napon belül.
  • Ulthanito
    Ez nálam sem anyagi kérdés szerencsére. De pofátlannak tartom egy játékot 25-30 ezerért adni. Amiben explicite reklámok vannak, meg mikrotranzakciók és társai.
  • AntiHero
    Akkor kiskapu és visszamondom.
  • Ulthanito
    De, köteles vagy fizetni. Ott van a kis checkbox, hogy tudomásul veszed, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséggel jár. A Ptk.-ba is bekerült ez, ha jól emlékszem kb. 2-3 éve
  • mucsácsó
    valszeg én is megfogom venni, csak a mikor a kérdés :D
    bár az fixen biztossá vált, hogy így a PC-ből nem fogok kiszállni, sőt :)
  • Legendrush30 #110675
    20 éves játék 30.000ft-ert ? Ahham ok.
  • darkSectorxxx #110674
    Vannak fos játékok drágán, ezeken az árakon, de az nem jelenti azt hogy egy mondjuk Demons Souls nem ér meg 30k-t.
  • mucsácsó
    valahogy így vagyok, pontosan :) beleférne, és nem is halnék éhen ha vennék havonta 1-2 játékot full áron, de nem akarok senkinek a zsebében turkálni vagy ilyesmi - szimplán arról van szó, hogy nem bírom azt, amikor lehúzni próbálnak; a minőség téma megintcsak megkérdőjelezhető (SONY-exeknél kevésbé, habár ha buktam volna 30-30k-t egy Days Gone és Death Stranding miatt, akkor üvegen át basztam volna ki a PS4-et az ablakon, az fix.. :D)
  • darkSectorxxx #110672
    Nem mentek át semmilyen határon........

A mi fizetésünk a szar.
    A játékoknak sajnos ennyi az ára, mert kibazsott sok meló van bennük és 2001 óta 18-20k volt egy játék.
    Én is ingyen szeretnék mindent, de sajnos ez az ára hogy ilyen fasza játékokat kapj.

A POP remake 14k-ért store-ban, na az a drága. :D
  • AntiHero
    Hobbyra költeni relatív dolog.

Valakinek milliókat megér egy hobbi.

Valakinek meg nem.

Ha nekem nem lenne pénzem rà (nem vagyok milliomos pedig) akkor maradnék a ps4nél.
  • Voltan
    Mondjuk mert könnyen előfordulhat, hogy ez a hobbija, és eddig belefért, de ezzel már túlmentek egy határon, vagy megengedhetné magának, de erre már ő is azt mondja, hogy szarba az öklötök?
  • AntiHero
    Nem vagyok köteles fizetni. Viszont mivel nincs olyan opció, hogy pl az àr felét màr most oda adom..csak kapják garantàltan..ezért megrendelem több helyen.

Valahol csak jut nekem is.
  • Ulthanito
    Aztán majd fizetheted ki mindegyik helyen. :)
  • AntiHero
    KVnàl mondjuk én 2x is előrendeltem. Plusz 1 másik boltnàl is. Szóval az. 10k előrendelés nem pont annyi.

Amúgy PS4él is az volt nem, hogy kevés lesz..meg nem tudjàk Day1 kiszàllítani.

Aztàn itt valaki a fórumon segített nekem szerezni. Most is jöhetne majd valaki. :D
  • darkSectorxxx #110666
    PS5 + Demons Souls + Spiderman + Godfall

Máni, máni, máni.....

Engem a Demons Souls-al kilóra megvettek, szóval ami biztos az a PS5 + Demons Souls.....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.17. 15:32:02
  • Ulthanito
    "Na! En elebe mentem a dolgoknak. Felhivtam a KV-t, hogy mivel tudnam biztositani a rendelesem, hogy iden meg megkapjam. A valasz egyszeru volt reszukrol: "biztos, hogy nem kapod meg".

Elmondasuk szerint 1000 darabot kapnak es ~ 10000 darabra van elorendelesuk. Nem tudom mennyire valid, de ha igaz, akkor bajok lesznek."
  • Legendrush30 #110664
    Főként igaz ez ,ha még úgy is jársz mint én a legtöbb Exkluzív játékkal. Kb fele nem is jött be. Pl: GOW,Days Gone, Bloodborne,Horizon,Unchartedok.