121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Egyébként ha kiderül, hogy az IDC számai megegyeznek a hamarosan megjelenő sony jelentéssel, az egyben azt is fogja jelenteni, hogy ennek az ökör és semmirekellő újságírónak a preorder számokkal is igaza volt, amit sonyt pusztán csak igyekezett eltusolni.
    #nemzörögaharaszt jeligére.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.31. 08:07:01
  • Moby
    Én értem, hogy a fanboyok pánikolnak, és nagyon szeretnék kimutatni, hogy ez a fugura egy ökör, ami igaz is lehet, de az egész nem tőle származik, hanem az IDC-től :D
    A fickó egy ökör, a PSVR2 meg szarul fogy. E két tény semmilyen relációban nincs egymással. :D Tudom, hogy nagyon be kellene bizonyítani, hogy gigasiker, csak a számok nem ezt mutatják. Nem a cikkíróé. Az IDC-é.
  • Evoluti0N
    "It's Takashi again, this guy has been caught lying several times about Playstation products including PSVR2 just a couple months ago

https://www.roadtovr.com/report-sony-psvr-2-preorder-sales/

Not sure how anyone still takes his word on anything.

He is determined to attack Sony's stock value

He has also been called out by Sony, Nintendo and Microsoft for making things up."

Reddit link

lol az Eurogamer meg a Bloomberg forrásra hivatkozik.

Szerk: 2 hónappal korábbról, amikor szintén tőle linkeltél cikket, amire ezt írták redditen. Amúgy utána abban a cikkben levőket is cáfolta a Sony btw.

"Takashi Mochizuki is the same journalist who claimed Sony had revised their launch PS5 numbers skyward, before later reporting Sony had revised their launch numbers downward, generating a lot of negative press before launch. Sony rarely respond to bogus reports, but for Mochizuki they made an exception, issuing a press release stating that PS5 launch numbers remain the same and had never altered. In essence, Takashi Mochizuki concocted a second "source familiar with affairs" to backtrack instead of acknowledging his first report was erroneous.

Now consider this. The 2 million launch figure never arrived from Sony. It was yet another Takashi Mochizuki invention.

Takashi Mochizuki, October 3, 2022:

Sony Group Corp. plans to make 2 million units of the PlayStation VR2 headset by March next year, people familiar with the matter said

Takashi Mochizuki, January 31, 2023:

The company halved its forecast for shipments of the PSVR2 ... to about a million units, said people familiar with its deliberations.

This guy invents fictitious numbers only to refute them at a later date.

Even Microsoft have called him out for lying in the past."

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.03.31. 03:02:38
  • Evoluti0N
    Nem látom a legutóbbi üzit, help.
  • Moby
    Az adatok nem tőlük jönnek, hanem az IDC-től. Ők is csak a bloombergre hivatkoznak.
    Meg az eurogamer talán elég megbízható forrás. link
    Ez van. Egyelőre masszív földbeállás az egész holmi. Csodálkoznék, ha megérné a gen végét. Nem fog rzen a pricecut sem segíteni érdemben.
  • Evoluti0N
    Jaj, megint ez a fickó. Asszem múltkor már leírtam, h mi a helyzet vele. Csomószor írt faszságokat magyarán megmondva, amiket aztán Xbox meg PS is megcáfolt.
  • Moby
    Gyászosan fogy a PSVR2
    Ahhoz képest, hogy kétmillió darabot akartak eladni egy negyedév alatt, szerintem a harmadát is aláírnák most szívesen. Esélyes, hogy ez a cucc nem fogja megérni a generáció végét sem. Hiába vágják meg esetleg az árát, bejelentve sincs rá semmi system seller. Ronda nagy buktának tűnik ez az egész egyelőre.
  • TomStorm
    Szerintem is ez áll a háttérben.Érdekes időzítés na:)
  • davidka003
    A poén az egészben, hogy szerintem ha adtak volna még 1-2 hónapot nekik rendbe lehetett volna szedni. Csak gondolom nyomni akarták, mert most ért véget a sorozat első évadja.
  • Bercy #120233
    Ez történik ha egy töketlen bandát bízol meg a portolással.
  • Rage47
    szomorú
  • TomStorm
    Nálam nagyon szépen fut 2K-ban Pc-n és rohadt jól néz ki a játék!
  • Seth
    PSPlus április

Sackboy A Big Adventure
    Meet Your Maker
    Tails Of Iron
  • Moby
    Mondjuk a sonynál lassan ez lesz az alap. Kiválóan sikerült szartengert borítottak a pécések nyakába is tegnap a last of us-al is :D A nevük lassan egyet jelent a méregdrágán mért hibás árúval. Építik a hírnevüket kegyetlenül :D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.29. 17:15:08
  • Moby
    >De szerintem azzal látványban pláne nem össze hasonlítható (szerintem sebességben sem)

A sebességet milyen értelmben? A Horizon egy szaggatós izé. Ez nem. Bár ez meg grafikailag kissé üres, nem csoda, hogy viszi rendesen. A videón látható jelenség meg nem érzelmi kérdés, bár tény, hogy a bögyömben van, és huszonezrekért egy normális világban az ilyen minőségű produktum(bármi is az) minimum fogyvédelmi kérdéskör.
  • NEXUS6
    Aki megveszi figyeljen arra, hogy a PS4 addont vegye meg a PSPlus könyvtárban levő progihoz!!!! Én jól bexoptam, mert automatikusan a PS5 verzióra kattintottam rá, amikor végigmentem, hogy a PSVR2/PS5 verzió is induljon. De így sem indult, aztán PS4 verzióra is rákattintottam, 3500 Ft levon megint. Szarügy.

Gáz mert az addon talán egy 0,5 MB-os fájl, és akár adhatnák mindkét verzióhoz. De ugye online vásárláskor 14 napon belül csak akkor jár a visszafizetés, ha nem töltöttél le belőle semmit. Kíváncsi vagyok vissza tudom-e szerezni a pezót.

Amúgy végülis a 7 ezredest is megéri, mondjuk többet nem. Látványban sebességben kb, mint a Pavlov. A felület, fegyverek elővétele, napló, hátizsák valahogy ebben a leg kézhezállóbb.
    Nem sajátom még mindíg a zombis műfaj, de szerintem a RE Falu köröket ver erre. látványban hangulatban is. És pont ennyiért vettem pár hete. De egy kaszabolásnak ez is elmegy.

Neked látom nagyon a bögyödben van a Horizon, szal nem is igazán kötnék bele, mert látom ez nálad érzelmi kérdés. De szerintem azzal látványban pláne nem össze hasonlítható (szerintem sebességben sem). Játékélmény tekintetében azért nem adnék ki annyit, amennyibe most kerül ebben igazat adok. Demónak meg pont elég a demó. ;)
  • blackfire001
    Első végigjátszás lesz, kismaki koromban nem mertem fél óránál tovább játszani vele.. :D Van ez így..
    Amikor először láttam akkor itt Budapesten voltam egy gaming expon ahol ki lehetett próbálni az új, illetve a frissen megjelenő játékokat. Soha sem fogom elfelejteni, hatalmas jó élmény volt.
    Köszi a válaszokat, a Dead Space lesz a következő játék. Callisto meg majd akkor jön szóba ha leárazzák és/vagy nincs más ami jobban érdekelne.

A Crime bosst ha valaki próbálta akkor írjon róla, egy egyszerű shooter, de szórakoztatónak tűnik a butaságaival együtt is. :)

Callisto akkor inkább egy techdemo mint játék? :D Dead Space előtt jó volt, készülni a DS-re, kicsit elkapni a hangulatot, de így hogy az már megjelent egyszerűen felesleges semmint hiánypótló?
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2023.03.29. 13:10:05
  • Moby
    Viszont a callisto játéknak, hát...egy fosh :D

/ok, a DS sem a gameplay csúcsa, de azért adja a mai napig.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.29. 13:05:40
  • Moby
    Nemtudom, én pc-n nyomtam mindkettőt, én nem láttam szebbnek a callistot. Konzolon voltak texturamegjelenítési gondok release környékén, de azok javítva lettek. Szép reészletes, jók a fény/árnyékok, rendesen ki van dolgozva minden.
  • Voltan
    Ahogy lwb is írta alattam, a Dead Space nagyon jó játék, a Callisto messze nem ér a nyomába, és bár valóban szép, de a Dead Space is nagyon jól néz ki. Mindenképpen azt ajánlanám, ha pedig az eredeti kimaradt anno, akkor egyenesen kötelező! Nagyon király remake, és méltó az elődhöz.
  • Kandurex
    És úgy, hogy a Callisto cross-gen...
  • lwb
    Szubjektív véleményem:
    1. Dead Space sokkal jobb mint játék, Callisto viszont sokkal szebb
    2. Crime boss: elég vegyes dolgokat hallottam róla ...
    3. wild hearts: úgy tudom eléggé mehhh-re sikerült
  • blackfire001
    Én olvasgatom a fórumot rendszeresen, de írni ritkán írok.
    Mindig egy körrel le vagyok maradva, viszont van most pár dolog amiben érdekel a véleményetek.
    Ha a Callisto és a Dead Space is érdekel, melyikkel kezdjem?

A Crime Boss: Rockay City ma jelenik meg? :D Tényleg? Nagyon fű alatt van..

Illetve a Wild Heartsről milyen véleménnyel vagytok?
  • Evoluti0N
    Nem látom a legutóbbi üzit szóval.
  • Seth
    Twitchen nyomta tegnap Resi4et, szóval életben van XD
  • Evoluti0N
    Jó kérdés. Profilja szerint:

Utolsó üzenet időpontja: 2023. 01. 07. 22:25
    Utolsó látogatás időpontja: 2023. 02. 27. 16:09

Szóval nem volt annyira régen SG-n legutóbb.
  • Voltan
    Amúgy tényleg, hol van Darky, rég láttam erre...
  • Ulthanito
    :-D

Ha már Darky se ír, akkor itt tényleg nagy a baj. :)
  • lwb
    "Gondolom azért a hat emberért, aki ide jár, nem érdemes foglalkozni vele."

Szerintem vagyunk legalább tizenöten, ha az össze topicot nézzük. :D
  • Kandurex
    Igen, vegetál a fórum :(

Kár érte, több mint 20 éve írogatok ide. De már tényleg csak emiatt az 1 topik miatt vagyok itt.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2023.03.26. 11:45:26
  • Ulthanito
    Évek óta ezt tudja..

Gondolom azért a hat emberért, aki ide jár, nem érdemes foglalkozni vele.
  • Evoluti0N
    Durva, ahogy az egész szar esik szét és senki sem foglalkozik vele.
  • Moby
    Csak azért írom, mert látom, hogy van egy új poszt...ami nem látszik. Ha telefonról írtok (a mobil oldalra), az asztali böngészővel nem látszik. Illetve csak akkor jelenik meg, ha valaki hozzáír asztaliról megint.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.24. 20:08:51
  • tonyr #120209
    En is szemezgettem vele, pakk-ban neztem az ket reszt egyutt... Meg par jatekot befejezek, utana lehet beugrok zombie-kat olni (:
  • Moby
    És kb ez a legszebb VR játék eddig, amit láttam PSVR2-n. Nem 2D értelemben szép, a grafika eléggé egyszerű és elnagyolt. De valahogy nagyon ott van bent az ember. Úgy van bent az ember, ahogy a VR horizonban egy femtoszekundumra sem. Ott vagy bent, kész. az utolsó pixelig elhiszi az agyam.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.24. 19:32:45
  • Moby
    Találtam viszont olyan szinten immerzív, és fasza játékot PSVR2-re, hogy rendesen fogom a fejem, hogy miért a méregdrága kacatokat tolják az ember szeme elé a reviewerek. The Walking Dead: Saints & Sinners. Korábban odaadták PSVR1-re psplkusban, de én már akkor örökre elástam a szekrény mélyére. Mekkora mázli...Ha az ember megveszi hozzá a Tourist Edition addont 3500-ért, akkor ingyen megkapja akomplett járékot a kiegészítővel PS5-re, PSVR2 támogatással ingyen. Ez persze sehol nem szerepel leírva, nem is én találtam fel, olvastam másik fórumon. Na ezt írnám fel mindenkinek, akit érdekel a VR, nem a techszar hülyeségeket.
  • Ulthanito
    Én még annyit se adnék érte. :)

Már ezeket a 24 ezres játékárakat sem komálom, bár szerintem egy hete már egyik konzolt sem kapcsoltam be kb., szóval nálam eléggé visszaesett az érdeklődés a gaming iránt. Eljutottam oda, hogy rossz érzések nélkül nagyjából 5-6 ezer forintot adok ki már szinte bármilyen játékért (Bloodborne 2-t venném day 1).

Viszont ezek után egyre inkább azt gondolom, hogy a VR1-et eladom valakinek, vagy odaajándékozom, mert tényleg csak a helyet foglalja.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na de hol van Darky?
  • Moby
    A platina kimarad, annyira azért nem volt jó, főleg nem ilyen időszakban, amikor ennyi minden jön. Jók is, nem csak ilyen egynek jó valami. Meglegalább rendberakhatnák, ha már ennyire ennyire pofátlanul van árazva. Persze akkor is felháborítóan drága lenne, ennek a játéknak a reális értéke valahol a jelenlegi fele kellene legyen. Közel hibamentesen, nem ebben.
  • Moby
    Sose arra a posztra válaszolok, amire szeretnék, mert van 2-3 poszt is ugyanazzal a sorszámmal. Hullik darabjaira ez a rakás szar fórum már.
  • Moby
    Beleakadtam az egyik legyőzött bossba. De olyan szinten, hogy csak toporogtam egyhelyben, volt lépéshang, meg minden, de nem mentem sehova. Kivéve, ha IRL odébbmentem, mert akkor a játékban is odébbmentem, és ott toporgtam tovább :D
    Mindez egy 6-7 órás, full cső, huszonnégyezer forintos sony exkluzív játékban, ami a PSVR2 képességeit hivatott bemutatni. 6-7 óra alatt ennyi hibát szerintem én csak Cyberpunk alatt láttam, de azt legalább refundolták :D