121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#120281 Közben ma jött egy pecs a NMS-hez, Rahedli bugfix mellett egy kis PSVR2 optimalizáció. Még mindíg nem az év legszebb játéka, de legalább már nem rohadás ronda, szerintem némileg emeltek a felbontáson. Meg az is sokat segített, hogy alaposan megtakarítottam a lencséket. El is mászkáltam vagy egy órát benne.
Csak így tovább! :) -
#120281 Miért hagy teljesen hidegen ? Első részt imádtam, a 2.résznél viszont már nem fogott meg a sztori és a lore, meg a karakterek. :( -
#120280 Már csak néhány nap!
Horizon Forbidden West: Burning Shores - Launch Trailer:
-
#120278 Játszottam vele pár órát a minap. Jónak tűnik. -
TomStorm #120278 Dead Island 2-t várja valaki rajtam kívül?
Most megnéztem első 10percét,jól kezdődik:) -
#120277 Ráadásul ez a szar prizma miatt olyan apró a sweet spot, ha millimétert elmozdul, már jön a chromatic aberration. Ez különösen szerencsés kombináció a kiegyensúlyozatlan, orrnehéz gigantikus HMD-vel, ami folyamatosan előre bukik.
Szóval fullhomály, ami a használatban az idő nagyrészében még CA-val is agyon van verve. És erre ment el a 2X2K felbontás... -
#120276 Nem a felbontáson múlik már ez. A felbontás elég lenne, de ez a bazári fresnel lencse hazavágja az egészet. Ráadásul ettől akkora, hogy egy lavórt viselsz a fejeden. A PSVR1-nél még elment, akkoriban még ez volt az elfogadott, de a világ lassan túllép ezen, kivéve a sonynál. Így aztán halál felesleges volt a felbontást kergetni, csak a PS5 teljesítményét nyírják ki vele. A semmiért. Bámulhatjáka népek a tejfelhomályt. Király.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.04.10. 11:52:25 -
#120275 Hááát talán valamit javítottak a felbontáson az NMS-ben (nagyon megörültem pedig, hogy az új pecs erről szól), de ez nálam még mindíg nagyon messze van attól, hogy órákat öljek bele. -
TomStorm #120274 Natív felbontásban pedig majdnem az mint G2.
Majd Ps7-el esetleg:) -
TomStorm #120273 "Meg elég jó ez a GT7 ahhoz, hogy megérdemelne egy jobb VR képminőséget"
Na ettől tartok.Pc-n is egy Reverb G2+3080+i9 ami elfogadható képminőséget nyújt.
Ha ezt nem közelíti meg GT7+Psvr2 akkor tárgytalan részemről.. -
#120272 ja, GT7 nagyon jó. Kicsit sajnálom is, hogy a zsáner engem nem köt le, mert ez, meg a Village kb a két játék, amiért van értelme, hogy létezik a PSVR2. Meg elég jó ez a GT7 ahhoz, hogy megérdemelne egy jobb VR képminőséget, de emiatt sírtam már sokat, nincs értelme. Ilyen, kész. A játék jó, és mint minden racing játék, nem összehasonlítható az immerzió a 2D verzióval. -
Evoluti0N #120269 Igen. Az összes VR játék közül, amit játszottam, kipróbáltam a NMS néz ki a legótvarabbul PSVR2-n. A legutóbb patch állítólag javított rajta, de mindenki azt mondja, h a játék talán dinamikus felbontást használ és ha sok minden van a képernyőn, akkor mosott szar gyök kettő felbontással még mindig. Nagyon hiányzik a játékba foveated rendering.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.04.09. 01:03:00 -
TomStorm #120270 GT7 VR-t is próbáltad?
Pc-n ED,autó szimek Rep.szimek profik nagyon de iszonyat költséges.Anno belépő kategoriás Rift S-el próbáltam de rossz volt a graf még jó kártyával is.
Persze ezek közül itt csak ED releváns,lenne..
No mans Sky szerintem se hasonlítsuk ezekhez.
Egy GT7 VR-re kiváncsi lennék:) -
#120269 No Man's Sky...
Pont ma vettem meg a ps5os verziot, igy felesegemmel nem keveset toltuk kulon tv/szoba (ps4-ps5) kombon, egymassal mikrofonon beszelgetve.. ilyen egy gamer familie :)
Tok jo, hogy a ps plusz megoszthato a konzolok/felhasznalok kozott (: -
#120268 Az egyikből nem lehet levezetni a másikat. A NMS úgy aránylik a E:D -hez, ahogy a mariokart a GT7-hez :DD
Meghát az is működik ugyan PSVR2-n, csak amit lát az ember a HMD-ben, az a szemrákkal egyenértékű. Hasolóan festett PSVR1-en is, csak itt még a GUI is röhejes lett ezzel a kényszerű "valamitcsináljunkmárbele" mentálitással beletömködött "karórás" gagyorsággal. A VR közönség megérdemelne egy ütős VR szimet, ami nem is feltétlenül az E:D lenne, de biztosan nem az NMS pótolja ezt a hiányt. -
#120267 Azt hittem, hogy anno csak az Odyssey kieg konzolos változatát függesztették fel, nem az összes konzolos fejlesztést, támogatást. :O
Szomcsi vagyok. ;(
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.04.08. 16:00:38 -
Zozo76 #120266 Ja, belebuktak abba hogy koricalni lehessen a bolygok felszinen. Amit a No Man's Sky az elejen tudott, azt a Fronier csapata nem birta normalisan osszehozni. Nem tudom hogy all most a PC-s resze, de amig kovettem a jatekot addig nem ment siman ott sem. Aztan le is tettek rola hogy konzolra is athozzak. Szoval konzolon nem szallhatsz ki sem az urhajobol, sem a jarmubol. Mukodik az ED de nem lessz hozza mar semmi extra konzolon (legalabbis ezt igertek). De mar leszarom, ott a NMS, mukodik PSVR1 es PSVR2 alatt is, es nem szerver-fuggo! -
#120265 >Mondjuk végre egy Elite Dangerous PSVR2 opciónak roppant örülnék :D
Azt felesleges várni, a Frontier egy éve kinvoult a konzolokról, frissítések sem jönnek már, nemhogy PSVR2. Link.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.04.05. 11:32:11 -
Evoluti0N #120264 Moss 1 és 2 végigjátszva. Az 1. is egész jó volt, de a 2. rész bekerült az örök kedvenc VR játékok közé lazán. Gyönyörűen néz ki, ötletes puzzle-k és harc. Na meg sosem gondoltam, h ennyire ragaszkodni fogok egy pixel egérhez. :D
Elkezdtem a Saints and Sinners-t, amit anno játszottam Quest 1-en PC-re kötve. A második részt soha nem játszottam, szal majd azt is, de az elsőt régen és úgy voltam, h akkor azt először megint. Remekül néz ki PSVR2-n. Nagyon jó a képminőség. -
#120263 Hát igen, gyak a PSVR2 portot rábízta a Sony a játékstúdiókra. Ilyenkor üt vissza, hogy a PSVR játékok nagyrésze igazából fizetős demó volt, aminek az alkotói kitudja megvannak-e még, vagy foglalkozik-e egyáltalán valaki a progi frissítésével. Nekem is a könyvtáramban nem tudom hány PSVR1 játék pihen most így. :(
Most töltöttem le azt az aszteroida lövöldözőst ebben a kategóriában VR2-re. Az is jó egynek, amíg igazi röpködős nem jön ki. Ahhoz képest nem is drága, hogy akár ingyen is adhatnák.
Viszont ahhoz képest egész igényes, amire számítottam és mutatja, hogy a PSVR2/PS5 páros minden komolyabb röpködős játékkal azért elbírna. Mondjuk végre egy Elite Dangerous PSVR2 opciónak roppant örülnék :D -
#120262 A VR-ral szemben szkeptikusok problémája nem annyira a kontent mennyisége, hanem minősége. A VR-ra sok "játék", inkább experience, mint játék, a maradék is leginkább arra gimmickre épít, hogy VR.
A baj nem a PSVR2-vel van, hanem inkább az egész technikával. Engem a 3D tévére emlékeztet: eleinte mindenkinek kellett, a legjobb dolog volt, aztán szépen lecsengett az egész és ma már nem is nagyon csinálnak 3D tv készüléket, annyira nem érdekel senkit. A VR-ral az a baj, hogy a technikának vannak korlátai, a motion sickness pl és egyéb kényelmetlenségek. -
#120261 Régóta szemeztem vele, de meg akartam várni, amíg normál áron lesz, így a hétvégén felesben behúztuk Kenát.
Hát ez a játék haláli. Elképesztő aranyos, roppant kedves, szerethető világgal, baromi jól néz ki, egy igazi gyöngyszem ez a játék. Fejenként 3 ezer forintot simán megér. -
Evoluti0N #120260 57 játék van kicsit több, mint 1 hónappal a megjelenés után. Szal nincs itt gond. Bárcsak minden "konzol" launch ennyi játékkal indulna. Az más, ha valakinek vannak korábbi VR headsetjei, mivel van egy csomó játék, ami már kijött Questre vagy PSVR1-re. Persze nem mind csúcsszuper, de most így gyorsan végig nézve a listát látok hirtelen 20-at, amiről jókat hallottam vagy játszottam és tetszett. Persze ez nem mind must have cím, de olyanok, amik jók és őszintén megmondva sima konzolon is mennyi olyan játék jön ki évente, ami úgymond "kihagyhatatlan"? Ízlés is válogatja persze, de én eddig mindent kihagytam a Dead Space-t leszámítva az idén kijöttek közül, na meg a Hifi Rush, de az benne van Game Passban. Persze vannak még címek, amik érdekelnek és kijöttek, de nem úgy, h rögtön kell. Sima konzolra se jön minden hónapban egy TLOU vagy egy GoW.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.04.02. 17:36:30 -
#120259 Legrosszabb élmény evör? :O
Hát nekem az első PSVR állandóan párásodó, alacsony felbontású kijelzője, ami 50 m távolságban már gyak mindenből LEGO várat mutatott, a kis teljesítményű hw miatti ingadozó képfrissítés miatt bármilyen mászkálós játékot max fél óráig bírtam rosszullét nélkül. Na az tényleg küzdelem volt a technikával. De elfogadtam, bár marhára nem esett jól, mert akkor ott tartott a tudomány!
Ehhez képest nálam a kijelző nem párásodik, elfogadható a felbontás és a képfrissítés, hogy bármely játék élvezetet jelentsen rosszul lét nélkül, átszámítva pont ua pénzért, mint az első ára. Én erre nem tudok mást mondani, csak hogy korrekt.
Igen jelenleg még kevés a játék. Ez tény, nincs mit szépíteni. KB 3-4 viszont várós a részemről a bejelentettek közül. De a holtszezonos indítás bennem azt a gondolatot dobta fel, hogy szépen kicsiszolják az esetleges hibákat a komolyabb címekig, és esetleg ne az legyen hogy elhasal az egész start egy valamilyen szupercímre kihegyezett indítás, egy félresikerült karácsonyi starttal.
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.04.02. 16:59:21 -
Evoluti0N #120258 Nekem nem is működik a fórum mobilon már egy ideje. Mármint csak úgy, ha bekapcsolom Chrome-ban, h asztali módban nyissa meg. -
#120257 Hmmmm, 2 milliót márciusig, úgy hogy február 22-én adják ki, ami amúgy az ünnepek után kb az év leginkább holtszezon hónapja!? :O
És ezt a Sony nem tudja!? :O
Mert ha 25 év konzolos business után nem, akkor ott tényleg kiba nagy gáz van! XD -
#120256 Ez meg Ulthatinonak ment volna, de ez sem megy. Mindegy. Én elhúztam innen a belem, elég volt ebből a beteg szarból. -
#120255 Másnak nem tudtam, mivel csak az övé látszott. Leírtam már milliószor, hogy ne kommenteljenek mobilról(pontosabban a mobil oldalra), mert nem látszik, hiába. Nem értik meg. Széjjel van hullva az egész, nincs már aki megcsinálja, le lett írva százszor ez is. Támogatás nélkül fut az egész kóceráj évek óta. Itt kellene hagyni ezt a fórumot. Aki akarja az országot is, de ahhoz semmi közöm :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.04.02. 16:17:32 -
#120253 Utóbbi :D -
#120253 Igazad lehet, van hogy mast jelol, vagy a komment szama duplan szerepel...
Mar gondolkoztam, hogy o vagy en, innen a forumrol vagy az orszagbol... (: -
#120251 Szerintem Evonak írta ezt, csak szar a motor. Vagy be volt rúgva. :) -
#120251 Ezt hogy erted? -
#120250 El kellene már költözni innen. -
Evoluti0N #120248 Komment plox. -
#120248 Nagy kar h neked nem jott be, neha megnyomja a fejemet a headset, de nem erzem kenyelmetlennek es nem is mozdul el (csak ha leveszem, neha marad egy csik a homlokonon)...
Most a walking dead vr-ra kattantam ra, hat valami hihetetlen ahogy megcsinaltak..
A sztori, a loot, a kraft, stb minden epic, nagyon megerte az arat a pakk (chapter1-2 fullos kiadasok) (: -
#120247 Lehet, én nem jutottam el vele odáig sem, hogy kevés legyen a játék. Két hét alatt mindent megpróbáltam, hogy viselhetővé váljon a cucc, vettem hozzá fejpántot, próbáltam, sapkával, próbáltam mindennel, de nincs megoldás a hordhatóságra. Nyomnám vele a Resi Village-et, tökéletes VR játék, ráadásul az alapjáték is mocsokjó, de ezt én képtelen vagyok akár egy órát is tolni. Hétvégén lett volna időm rá, ittvan rá a remek játék, kedvem is volna, de áhhh...Másból sem áll az egész, mint tologatom a fejemen, tekergetem azt a szart rajta, próbálom ki-be csúsztatni, kontroller levesz, felvesz, félpercenként. Teljesen megöli a játékot. Ha az enyém lenne, már falhoz vágtam volna. Ott tartok, hogy nem is baj, hogy jön értelmes játék, csak tönkretenné azt is. Holnap visszamegy az egész holmi, nekem ennyi elég volt ebből. Legrosszabb VR élményem volt evör.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.04.02. 10:19:45 -
Evoluti0N #120246 Erősen kétlem, h egyetlen stúdiójuk sem dolgozik játékon. Nyakamat tenném rá, h az Asobo új Astrobot VR játékon dolgozik. Meg emellett aligha más csapatok is. -
#120245 Majd rájönnek. Egy játék elkészítése nem két hónap, és ha jelenleg épp egyetlen stúdió sem dolgozik játékon, akkor jó lesz a VR2 a fiókban porosodni 270 ezerért. :-D -
#120244 Én sem mondtam mást.
BTW azért azt vicces látni, hogy elég volt másfél hónap, meg egy rossz hír/pletyka(aminek az igazságtartalma sem ismert még) ahhoz, hogy az embereknek lefőjjön a kávé a kezdeti hurráoptimizmust követően, hogy gyakorlatilag még ígéretek sem kaptak a PSVR2 mellé. Soha nem is volt más, csak a reményük valamire :DD
"Even the most hardcore of PSVR2 fans can surely see the drought in content that's coming — Sony doesn't have a single PlayStation Studios game announced for the device, and only supported it at launch with a single spin-off title. Software is the main pull, and PSVR2 needs its system sellers. Right now, they're absolutely nowhere to be seen."
De azért a felszopócikket megírták ők is megjelenéskor, hogy itt a jövő, és micsoda játéközön várható :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.04.01. 11:29:21 -
#120243 Kicsit rákerestem, sehol nincs IDC-forrás, kizárólag mindenki a Bloomberg-hírre támaszkodik, amit a fickó írt. A Bloomberg persze azt állítja, az IDC-től van az információ, de ilyen az IDC holnapján sehol nincs.
Abszolút el tudom képzelni, hogy szarul fogy, de egyelőre szerintem ez ebben a formában nem hiteles forrás. A Bloomberg megírja, hogy valaki azt mondta, hogy, de a valaki azt mondta hogynak semmi nyoma nincs.
Ez mindaddig pletyka, amíg majd be nem bizonyosodik :-D