121454
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Végre találtam egy játékot, ami leköt. Hi-fi Rush.
-
Lehet, sose próbáltam. Van switchem a nappaliban, asszony használja, én csak akkor ültem le elé, amikor látványosan szenvedett egy-egy boss ellen az odysseyben. -
Evoluti0N #120405 Én tökre benne vok, fent is vok már, de annak úgy van értelme, ha a többség is, mert különben egy halott fórumból egy még halottabb fórum és egy halott discord lesz. :D -
Drop:
Van az SG-nek discord csatornája, oda is át lehetne menni, 1 éves az utolsó bejegyzése (még grebbertől).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.05.05. 23:12:24 -
A cikkíró sajnos egy segg (mint általában), akinek valszeg fogalma sincs, hogy jónéhány switch játék wiiu-ról van portolva :D Switch játék futtatásának van néhány olyan követelménye, amit fizikailag sem tud a Cemu. -
"Cemu isn’t technically a Nintendo Switch emulator, but it can run Switch games on its platform. It is created initially to emulate Wii U, which is the predecessor of Nintendo Switch. It may not be as advanced as the other two emulators, but Cemu can run some Switch games with excellent performance and accuracy. The developers frequently update the emulator, which is probably why you can run modern games."
https://www.makeuseof.com/windows-best-nintendo-switch-emulators/
-
A Cemu WiiU emulátor, azon switch játék nem fut. -
Ryujinx-el. Egyelőre. Aztán majd nyilván menni fog Yuzuval is. -
sziasztok kérés miért van az hogy mikor ezt a fórum részt nézem vírusirtóm azonnal jelez rossz indulatú oldal stb -
Evoluti0N #120397 Kettőről tudok. Az egyik a Yuzu, a másik a Ryujinx. Utóbbit nem próbáltam, de elsőt igen, annak ellenére, hogy van Switchem, mert azok a játékok, amik futnak jól rajta, azokat tudod 4K 60 FPS-sel tolni PC-n. Yuzu esetében lista is van, hogy melyik játék fut rajta tökéletesen, melyik kisebb hibákkal, melyiknél csak a menü indul el, stb. -
Bár soha nem próbáltam, de tudtommal már jó ideje van pár megoldás: a Yuzu a legjobb talán, de a régebbi Cemu is futtat egy rakás switch játékot is. Egyik sem százas nyilván és fogalmam sincs, hogy az új Zelda fut-e valamelyiken. Azt tudom, hogy a Breath of the Wild simán és jól ment Cemun, de az nem sokat számít most. -
PC-n hogy lehetne futtatni az új Zeldát? Van Switch emulator? -
Ez oké, de hogy warezba ilyen gyorsan kint van, az azért egy picit meglepett. -
Sőt, már vannak fent hirdetések új, tört oledes switchekre, amiken elő van már telepítve a TotK :D
-
Egy ideje, igen. Nem csak emuban, tört gépeken natívba fut. Rendes, bóti verzió. -
Kint az új Zelda? Wtf? Mármint romban pc-re emulálva?
HL szerintem is ott van a szeren, de nekem Jedi Survivor jobban bejött. Szerintem jobb lett a folytatás az első résznél. -
A HP az a HL lenne? Simán megéri akár a használt, akár a kulcsoldalak 15-16K-s árát. Az is simán ottvan az idei legjobb címek között. -
Hát...én már láttam, sokan már végig is játszották, miután kint van a játék már vagy 1 hete, nem hivatalosban :D Én csak belekukkantottam, hogy lássam valós-e a kiszivárgott verza. Az. -
Amúgy meg teljesen mindegy, mi az év játéka, egyéni szinten ez semmit nem jelent.
Az én gémingem erőteljes válságban van, két hete be se kapcsoltam a konzolt, a Kenát is félbehagytam, nincs ingerenciám játszani, más köt le. Még az is lehet, hogy idén nem nagyon lesz játék, amit végigviszek.
A SW-t majd GP-ban megnézem egyszer, ha a D4 jó lesz, akkor majd egyszer, leárazva nekimegyek. Flight Simulatort toltam kicsit legutóbb GP-ben, egy óránál hosszabb ideig az se kötött le.
HP az tényleg érdekel, ha kap egy jó árcimkét, akkor szerintem az beköszön.
-
Evoluti0N #120385 . -
Az új Zeldát még nem láttuk, addig nem mondok véleményt róla. Sanszos, hogy ott lesz az élen mindenhol, ez igaz, de ugye én a saját GOTY játékaimról beszéltem. Azon a listán nem lesz rajta, mert nekem már a BotW se jött be igazán (van switchem). Nekem a Starfield az egyetlen jelölt, ami a Jedi Survivort ledöntheti. -
Az előző sem volt jobb framerate-ben, nem nagyon akadályozta ez semmiben. Annál a játéknál nem igazán ezen múlik. A Dio4 meg éppen a béta alapján mondom, illetve azt tudjuk, hogy a béta az űrbe repítette az előrendeléseket. Engem is az győzött meg leginkább. De mindegy, mert valszeg a TotK tarolni fog az idén mindenhol. Eladási listákban, értékelésekben, szavazásokban, mindenhol.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.05.04. 10:56:29 -
A Dio4, a béta után, szerinted év játéka szint? Mert szerintem messze nem az. Zelda 2 persze lehet, de az a switchen van, ráadásul még a Jedi Survivornál is gyengébb frame rate-et tud a preview-k alapján. A performance miatt sanszos, hogy nem lesz az év játéka, de persze, bármi lehet. Még nem láttuk, nem tudjuk. DI2 sose lesz év játéka. Jó kis zombiírtás volt, de kb ennyi. -
Egy olyan évben, amikor Dio4 és Zelda TotK jön, ilyenekt leírni, hogy egy starwars játék az év játéka...LOL
Mondjuk nálam eddig továbbra Hi-Fi Rush az év játéka, pláne ha már az eredetiségről van szó, de ez a kijelentés sem fog jól öregedni az év végére. De volt itt egy Dead Island2 is, ami ha nem is évjátéka, de legalább mutatja, hogy lehet valami jó játék úgy is, hogy közben technóban és teljesítményben nem egy hányás. Ezek a címek annyit vizet nem zavarnak 2023-ban, hogy a vízfelszín nem fodrozódik meg. 8 nap, és megérkezik a valószínűsíthető évjátéka, és nem fog ezekre nagyon emlékezni senki. -
Ha m.sg ... oldalról kommentelsz, akkor látszanak az új hozzászólások, csak a desktop változat bugos. -
. -
Nyilván hozott anyagból dolgoznak, akinek nem jön be a SW, annak ez sem fog. De a SW franchise-on belül ez a felső 10%-hoz tartozó, eredeti történet.
Egy remake-et azért kezeljünk a helyén. Aki végigvitte a régi RE4-et, annak 0 meglepetéssel fog szolgálni az RE4 remake sztorija, mert a játék ugyanaz. Nyilván mechanika, egyes pályák stb eltérnek, de ettől még nem lesz más, új a játék, hanem ugyanazt a történetet mondja el az elnök lányáról, meg a parazitákról, meg Leon hülye frizurájáról. Ettől még az RE4 nagyon jó játék, de akkor sem tartom jó ötletnek régi játékok felújított változatait díjazni, mert valahol az lenne a jó dolog, ha új RE4-ek jönnének, új ötletekkel, új sztorival, nem a régit políroznánk. Nem ezt kéne bátorítani szerintem. -
A SW így 40 év után már minden, csak nem eredeti. -
Remake-ből azért ne legyen már GOTY ... Eredeti játék, új ötlet. -
Azért a RE4 és Dead Space remake igencsak erős lett szerintem. Már ha remake-ek is játszhatnak :) -
Evoluti0N #120373 Azt leszámítva, hogy technikailag nincs rendben, maga a játék nagyon jó. Ha sikerül kipofozniuk, akkor simán az egyik legjobb SW játék lesz. -
A frame rate-tel van baj, ez igaz, bár 17 fps sose lesz, ha nem resolution mode-ban nyomod, ott meg a DF-nél mért legalja is 972p volt. Mindez RT global illumination, shadows és reflections mellett. Nem minden shadow és reflection RT-d, de a többség az és ez meglátszik a teljesítményen.
Performance mopde-ban a native felbontás megy le ennyire, de - az általad egyébként akkor jól leszólt, azóta (ahogy előre megmondtam... nagy pampogásotok között) általánossá vált - FSR miatt ebből nem fogsz semmit se észrevenni játék közben. És ott a játék nagy részer 50-60 fps-n megy ma is. Egyes pályákon lermegy 40-50-re, néha pillanatokra befigyel 30-40 közé, 1-2 mp-re, de kb ennyi. A játék teljesen játszható konzolon. Nem kell a DF-re hallgatni, mindenkinek a performance mode-ot ajánlom a resolution mode-dal szemben. PS5-on a játék 70-80%-a 50 fps fölött lesz. Ez nem ideális nyilván, de azért messze nem az a tragédia, ami pl a pc-n van, ahol konkrétan játszhatatlan sok gépen a játék.
De nem ezért jó a játék, hanem a történet, a karakterek, a harc, a világ, a star wars atmoszféra, a lore-hoz való hűség, a felfedezés, az új játékmechanikai megoldások stb miatt. Mert a pénzedért kapsz egy 30-40 órás szórakozást, ami nem rossz egy single player only játéknál. És ráadásul a játék az elejétől a végéig érdekes, open ended, de nem kell grindolnod, az egész open world opcionális. Akinek az jön be, végigmehet az egész sztorin nulla side content nélkül és teljes élményt kap. És igen, egyelőre idén nem nagyon jött ki semmi, ami megszorongatná.
A redfall tuti nem, de a horizon sem ... -
Én jót játszok vele, és nem 17 FPS -el fut. -
>Messze a legjobb idén. De még az elmúlt években is top kategória.
Ezen most nagyon röhögök :DD Ez az infantilis szarwarsz szemét, 17fps@640p-be csomagolva mint az év legjobb játéka. ROFL -
A történet is jó, meglepően jó. Nem ezt vártam, nem spoilerkedek, de feelingben emlékeztetett az egyik filmre, a jó filmek egyikére, annak a végére. És ez jó jel. -
Én még nem. De adom. Messze a legjobb idén. De még az elmúlt években is top kategória. -
Végigvittem. Minden hibája ellenére erősen GOTY gyanús a játék... Starfield lehet kb az egyetlen, ami megszorongatja, ha nem cseszi el a Bethesda.
A játék amúgy teljesen játszható. Igen, 720p alatt a native felbontás, DE (és ez egy óriási de) FSR felskálázza 1440p-re. Mozgás közben nem fogod észrevenni azt, amit a DF videóban kinagyítva mutatnak. -
Már úton a segítség! 1-2 hónap és játszható is lesz. :)
-
Evoluti0N #120363
Röviden a lényeg: Quality módban 1728x972 és 2560x1440 között váltakozik, felskálázva 4K-ra, FPS többnyire 30, de van olyan rész, ahol a nagy tükröződő felületeknek köszönhetően a ray tracing miatt lemegy 15-re. Igen, 15-re. Performance mód: 1152x648 és 1536x864 között. Igen, mostani generációs játék 720p alatt. Ok, felskálázza ezt 1440p-re, de nem végzi a legjobb munkát. FPS szűk területeken, barlangokban oké az első bolygó után, de nagy területeken össze-vissza ugrál és sokkal ritkábban tartja a cél FPS-t, mint a quality mód. Sokszor 40 valamennyi, időnként 40 alá is befigyel. Plusz screen tearing dögivel. Quality módban is van, de kevesebb. Egyik fő baj, ahogy lwb is említette, h ray tracing van mindkét módban és kikapcsolhatatlan.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.05.01. 10:39:28 -
Ez a Droid hajó messze a legjobb dolog a Survivor-ba. Csak tatom a számat ahogy ez kinéz.