121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#120201 LOL :D:D Ez azért kemény basszus. -
#120201 Nekem ilyen nem volt a vegigjatszas soran, pedig kb 3x csinaltam meg minden palyat... -
#120199 Jézusom, az ilyen textúra popup-tól én teljesen rosszul vagyok, pláne nem akarom látni egy 270 ezres szemüvegen meg egy 20+ ezres játékon.
No way. -
#120199 Nekem bejott, sikerult platinazni is, igaz ugy leizzadtam a vegso kihivasnal, h mindenhonnan is folyt rolam a viz :D
Ilyen szintu glitch-ekkel nem talalkoztam szerencsere, max h maszas kozben feljebbdobott a nezet...
Osszessegeben szerintem teljesen jo a jatek, elveztem nagyon, de varok egy blood&trust szintu akciot is, addig moss ill jurassic van folyamatban (: -
#120198 Közben lepörgött a Call of the mountain. Tonképp nem volt rossz, azt semmiképpen nem mondanám, játékként egészen jó, a többit a VR tonképp hozzáteszi. de technikailag egyszerűen gány, és méltatlan egy exkluzív techdemonak. A hosszát és az állapotát figyelembe véve felháborítónak tartom az árát.
És akkor csak 1 videó, túl azon hogy folyamatosan szar a frame, és többször beleragadtam a terepbe, és hasonlók.
Ez egy huszonnégyezer forintos, exkluzív sony játék:
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.22. 21:57:28 -
#120197 Lehet, de a "tönkrement a vidkarim a VR-tól" nem az a szint, amiben én szívesen részt veszek. Nem amiatt, hogy kinek mi a favorizált platform. A meggyőződéses marhaságok nem vitaképesek. -
ppista #120196 Teljes mértékben egyetértek vele.
Volt már róla itt többször is szó,hogy mindegy min játszol,az bizony kompromisszumokkal jár.Egyéni megitélés kérdése,ki mit tart kevésbé fájdalmasnak és elviselhetőnek,de tökéletes megoldás,bármennyire is szeretnénk,nincs.
Nálam a kényelem és nyugalom miatt,a konzol az örök favorit,másnál,természetesen,lehet bármi. -
#120195 Ezt a két hónapon belül két horizon dologt királyul összeszervezték :D
Kíváncsi leszek rá mit hoztak össze így, hogy ez már csak currgenre jön. -
#120194 Megbocsájtom.
Hát ez is egy vélemény, mondjuk kár hogy semmivel nerm támasztod alá.
Jelezném, hogy ezen a fórumon valszeg kisebbségben is vagy vele. ;) -
#120193 Mindeközben elérhetővé vált a HFW DLC a storeban. Kapott kedvcsinálót is. Az ára sem vészes, 7090 peták.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.22. 14:55:24 -
#120192 Bocs, de ez víztiszta hülyeség és az önigazolás tökéketes elegye. Olyan fokú demagógia, ami szót nem érdemel. A miértje sem. -
#120191 Jópofa.
Azért tegyük hozzá, hogy nem VR-ra megírt progit rávenni, hogy VR alatt is működjön az egy olyan hobbi amelynek részben vannak átfedései a gaminggal is. ;)
Baxakodtam én is eleget PSVR-ral PC alatt, aztán amikor másodszor is tönkrement a vidkarim (nem feltétlenül emiatt, de ez is belejátszhatott) akkor inkább abbahagytam a szabadidőnek és a pénzemnek ebben a formában történő elszórását. Inkább csak gémingeltem PS-en. Lehet, hogy sok szempontból korlátozott, de az effektív tiszta játékidő tekintetében a PC soha nem fogja utolérni a konzolt! ;) -
#120190 Nem. -
#120189 Azt hittem csak én vagyok így ezzel, de valahogy rossz irányba öregedett a karakter. Az első részben jól hozta a fiatal padawant, de nekem is furcsa lett itt. Viszont szerintem kb 10 perc lesz megszokni, remélem. -
#120188 Azért meg szerintem ne vegyél, az nem ér 270 ezret. -
#120184 Ez megy első nap GP-ba? -
TomStorm #120186 Ez talán az egyetlen játék ahol a főkarakter számomra borzasztó:) -
TomStorm #120185 GT7 csak amihez vennék VR-t Ps-hez!Semmi máshoz nem érdekel,nem kellene.
Esetleg ha lenne Flight Sim valami akkor már rendelném is -
#120184 Nalam ez mondjuk eleg varos,eleg nagy a csend korulotte marmint ugy nincs szethypeolva,vagy csak en nem latom…de jonak igerkezik! -
#120183 -
#120182 Nem igazán érzek késztetést, hogy ezt a VR-t kipróbáljam, és nem Moby véleménye miatt, hanem összességében, amiket erről olvasni-hallani lehet.
Hétvégén voltam az Alzában, ott ki volt téve egy VR, és ha egyedül lettem volna, még ki is próbálom, hogy legalább lássam. A VR1-et is csak azért nem adom el, mert sajnálom, de nem hiszem, hogy valaha még elő fogom venni.
Ezt a 270 ezer forintot más hobbimba ölöm bele inkább, ami sajnos szintén költséges. Lehet, hogy tényleg öregszem, még 5-6 évvel ezelőtt ebbe day 1 ugrottam volna. Mint a VR1-be. -
#120181 Közben láttam már arra is megoldást, hogy kell megoldani, hogy a varázslatokat ki kelljen mondani élőszóval :D Nagyon beteg. -
#120180 Mondjuk egy Hogwarts Legacy VR-ban? Egészen mások a lehetőségek a pc-s VR-ban, mint a konzolosban.
-
#120179 A pécét ezzel összhasonlítani nem sok értelme van, mert egyrészt a pc árképzése egészen más a nyilvánvaló okok miatt, másrészt meg a játékok mennyisége teljesen más dimenzió, mert pc-n nagyon sok olyan játék játszható VR-ban is, ami nem VR-ra készült, és PSVR-on vélhetően soha nem lesz elérhető(fut egy projekt pl. ami az összes UE motoros játékot játszhatóvá teszi VR-on, nagyonsok már most is megy). A játékemennyiség a nagyon sokszorosa, és ezek soha nem fognak közelebb kerülni egymáshoz. Sőt.
Szóval igen, a pc-s VR sokkal drágább, de a játékellátottság nem arányos az árral, hanem egy egészen más kávéház. Ráadásul gondolom még az idén meg lesz oldva, hogy a PSVR2 pc-vel is menjen (ha nem a sony által, akkor majd a közösség által). Képet egyébkénként most is ad, PC-be dugva.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.19. 19:04:55 -
#120178 Ha azt nézem hogy mit szeretnék a PS5 és/vagy VR2 áráért kapni, mik vannak az elvárásaimban, akkor igazat adok! Mi az, hogy a VR2 még csak itt tart 7 évvel az első PSVR megjelenése után, a PS5-re is kevés az igazán menő exkluzív anyag, ráadásul azok is jönnek PC-re! Stb. stb. stb.
Ha meg azt nézem, hogy van annyi pénzem gémingre, amennyi a PS5 ára, meg annyi pénzem VR-ra, mint a VR2 és körülnézek a piacon, akkor azt látom, hogy pl. egy nagyon alap géming pécét kapok, ami nem biztos (biztos, hogy nem), hogy olyan szinten viszi a VR-t, mint a PS5, akkor ez az ár, meg amit kapok a PS vonalon végülis azt kell mondanom, hogy OK. -
#120177 Nem, PS5-öm sincs hozzá. Ittvan nálam egy kipróbálásra géppel együtt. Így, hogy ki tudtam próbálni, tudom használni IRL, méginkább negatív a megítélésem :D Mármint a fejes szerintem szar rengeteg szempontból. A irányítók marhajók az üzemidőt leszámítva, meg ez a Horizon tulképpen egész jó játéknak is (csak ez meg technoban szar). Na, szal nem igazán lett pozitív véleményem róla. Én tartom, hogy a gémingben ezt a kettőszázötvenezer forintot ettől csak jobban lehet elkölteni, és ha az nem megy, akkor az is sokkal jobb opció, hogy az ember zsebében marad.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.19. 10:22:39 -
Zozo76 #120176 Csak vettel PSVR2-t? Pedig elegge negativ voltal vele kapcsolatban... -
#120175 Iagazad van, állítható a játékban, de az alapból be van kapcsolva. Mármint én soha nem jártam ebben a menüben, és be van nekem kapcsolva. Tehát ehhez képest csak rontani tudnék a teljesítményen, azt meg kihagynám :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.19. 00:22:11 -
#120174 Igen. Megkérdi. Bekapcsolja a szemkövetést a játékban, utána azzal is tudod pl. a menüt vezérelni. De mint írtam, a foveated rendering NINCS alapból bekapcsolva még akkor sem!
Kipróbáltad azzal, meg nélküle, megpróbáltad átállítani az opcióknál, ahogy írtam? Bocs, hogy kérdem, csak nem egyértelmű.
Szerintem jelentős, bár nem mellbevágó javulást hoz.Kb az az érzés, hogy na hát így kell ennek rendesen működnie.
Mondjuk gyors mozgású dögöknél ez után is csinálja a duplázódást, de nem olyan zavaró. -
#120173 Ugyanúgy fut, mint a demo, csak abból nem derül ki, hogy azoktól a részektől is tud jobban szaggatni, csak az a demoban már nincs benne. Egyébként a demo meg a teljes ugyanaz. Ha megveszed, csak kinyitja a többi részét, nem tölt le semmit. De én nem a demoval nyomom, hanem a teljessel. A teljes viszont azzal kezdi, hogy megkérdezi, hogy legyen-e gaze tracking. Sajnos ezek ennyit tudnak, foveated renderinggel egyeütt is. Kevés ehhez a HMD-hez a PS5. -
#120172 De!
A Horizonnál: Opció - Contral & Movement - Advanced pont alatt középen alul tudod bekapcsolni, mert alapból nincs a demónál legalábbis bekapcsolva.. Ha eddig nem tetted meg szerintem adj neki egy próbát. ;)
A Falu is használja, egyik tesztben mutatja is a srác.
Gondolom ha a szemkövetést kikapcsolom menüből, akkor valszeg leállítja. Érzésem szerint lassabb, ricegősebb is volt, Bár hogy kapcsolgattam azóta jött pecs is, meg a teljes gém is szerintem jobban fut, mint a demó.
A Pavlov fejlesztője is elég nagy hatást is ír, hogy így mit tudtak a PS5 hardverecskéjéből ennek köszönhetően kihozni. ;) -
#120171 A horizon egyébként lószarra sem használja a szemkövetést, szóval telejsen mindegy, hogy be vagy ki van kapcsolva. A játék semmit nem használ belőle, csak kint a menüben lehet vele mozogni.
A GT7 megjelenítése meg folyamatosan, csak nagyon randán LODol. "Mentségére" szóljon, hogy a 2D változat is, szóval ez nem VR sajátosság. -
#120170 A foveated renderinget nem tudod ki-be kapcsolni, pláne nem a játékban (igazából seholsem). Azt tudod kikapcsolni, hogy a menükben, meg egyebeknél működjön-e a szemkövetés. Ilyet nem fognak a játékos kezébe adni, hoyg ő dönthessen, hogy legyen-e foveated rendering, vagy sem.
A képernyős megjelenítésnél is tökéletes mindegy mit veszel le, mert a gép ettől ugyanazt rendereli, csak a kimenetet tudod állítani. Ha egy játék akadozik konzolon, azzal nincs mit tenni. Lehet imádkozni, meg dobálni a százasokat a legközelebbi szökőkútba, hogy a készítője legyen szíves kijavítani.
És bizony ez a Horizon mocskosul szaggat. Az egyetlen mázlija, hogy csak mozgásnál jön elő, mert a HMD mozgásánál megoldja a warping (vagy frame reprojection a sony tálalásában). Viszont annak is ára van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.18. 18:10:10 -
#120169 Én továbbra is elégedett vagyok az új VR fejessel. A kiadás óta megjelent 2 system frissítés is szerintem javított 1-2 dolgon. Beakadó jobb kontroller ravasz-gombok pl nem jött többet elő.
GT7-et már ezzel fejeztem be. Bár igazából ez után dobja csak az igazán nagy versenyeket, érdekes koncepció.
Pavlov jó móka, még megy az offline gyakorlás, mielőtt kimerészkedek online.
A Falut most vettem meg, nem az én műfajom, de még pár napig fele árért (7 ezredes) lenyúlható, hétvégén elleszek ezzel is. Jövő héten csak jön új akció/kiadás.
SW játék is remélem a közeljövőben jóárasítva lesz, illetve nagyon várósak a repszimes játékok, amiket bejelentettek.
Kis technika. Szerintem a GT7 valamit elbax a szemkövetős renderelésnél, mert ha kikapcsolom menüből nekem folyamatosabbnak tűnik a megjelenítés. A többi játéknál jól működik azzal folyamatosabb/szebb a kép. Horizonnál a renderelést játékban külön be kell kapcsolni. Szerintem utána nem fog szaggatni.
Szokás szerint amúgy minden csicsát levettem a rendszer beállításoknál, még a képernyős megjelenítést is 720p-re, meg HDR is kikapcs. Kicsit ezek is számítanak, ha valakit zavar ha egy játék akadozik. -
#120168 Az alza tele van használttal, a konzolvilágban is van használt, kis konzolboltokban is, láttam. Szerintem a legtöbb bolt simán visszaveszi. MM-t nem tudom. -
#120167 A fenébe! Pedig most akartam visszaküldeni a síkosítót :) -
#120166 Amikor este olvastam ezt a 14 napot, egyből az jutott eszembe, hogy cö-cö, ez nem fog menni. Higiéniai okokból nem fogják visszavenni, a törvény erre lehetőséget ad.
És tessék
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2023.03.18. 07:22:53 -
#120163 Akkor ez meg miről beszél? Nem játszott vele, csak írja a hülyeséget? -
#120164 Ittilyen nincs. Vannak benne varázslatok, de hogy minek...felesleges hülyeség. Idő selenne a használatukra. Nem használtam egyáltalán, el se költöttem a pontokat. Nem volt mire. Ebbe a játékban minden felesleges, ésközben mindenhonnan hullik minden szar. Az első boss furkósbotjával ment végig az egész játékon. De az is mindegy lett volna. Bármivel végig lehetett volna, mett minden tökéltesen mindegy a játékban. Az itemek, a varáuslatok, a ruhák, a fegyverek, minden. Egy dolog ismerete kell hozzá: ha pirosat látsz, akkor nyomd meg a B-t, majd utána az Y-t (xbox kiosztásban). Ha ezt meg tudod tenni, végigvitted a játékot :D -
TomStorm #120163 Ja mert biztos Magic-re mentél megint mint ER-be:D