121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Mivel 13 éve gold tag vagyok, és ez így is marad. Ezért a plusz 3 év alap 45000 ft-ér, ami még ráadásnak olcsóbb is mint az itthoni árak!
    Ezért továbbra is csak a GP összehasonlítás marad!
    Így következik, hogy a 300 ft GP meg ajándék 36 hónapra! És ugye a 300 ft csak jobb mint a 2700! Ráadásul nincs kompromisszum, hogy mikor tudom igénybe venni a kiszemelt cuccot GP-ben
  • Kandurex
    Jaj, már, hogy mondhatsz ilyet. Box vásárlók. Na.
  • mucsácsó
    amúgy az Xbox elnevezései azok tényleg bazárifosok, még az X720 is értelmesebb lett volna, vagy valami hasonlóan követhető iteráció... :D
    nyilván számozni nem tudtak és nem is akartak (gondolomén), mert 1-el mindig a PS mögött lennének, és az úgy elég szerencsétlen :D
    de ez hogy One meg Series...nem sokat gondolkozhattak rajta, az fix :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.23. 13:24:42
  • MrAndree
    Mondjuk ehhez azért elég hülyének is kell lenni.
  • Kandurex
  • Prof William
    Ha már bénázás...

Az Amazon szerint az Xbox One X eladásai 747%-al nőttek, mióta elindult a Xbox Series X előrendelése. Tehát úgy tűnik, hogy sokan a ROSSZ Xboxot rendelték meg a nem túl szerencsés névválasztás miatt. Lesz itt majd meglepetés a karácsonyi ajándékbontásnál. :)

Ezért is jó ha nem cifrázzák túl a generációk nevét. Mint például PS1-PS2-PS3-PS4-PS5. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.09.23. 13:07:58
  • lwb
    Nekem teljes áron is nagyon megéri a GP ultimate. Egy rakás olyan játékot próbáltam ki ennek köszönhetően, amit amúgy soha nem vettem volna meg. Mindezt netflix árban.
  • Tikal #111137
    Amilyen kevés gépet szallitottak annyi ps fan simán van, köztük én is:) Így az ötödik ps után mégis gondolkozom hogy a box legyen az elsődleges platform
  • Ulthanito
    Mivel nagyjából évi 4-5 játék érdekel csak, nekem kifizetődőbb az évi kb 900 forint, amit GP-re költök. Az három évre 2700 forint, jobb, mint a 45 ezer.
  • Harlekin
    Sokkal egyszerűbb volt vennem 3 év azaz 36 hónap gold feltöltőt 45000 ft-ér és feltöltés után 300 ft os GP vel ultimate game pass-á alakítani... így nincs agyalás, hogy most mikor és mit vegyek és majd még az 1 év EA acces elöfizut is hozzá vágják részarányosan. Tehát jó olcsón 3 évig jönnek az ingyen játékok ..... Vagy is már csak 2.5, de ez majd Novemberben EA access konvertálásnál megnő kicsit ....
  • Ulthanito
    Nálam ez úgy megy, hogy amikor felajánlja a 300-ast, akkor azt a kb. 2 játékot végigtolom, ami érdekel, meg megszagolok még 2-3-at kicsit. Aztán amikor megint felajánlja, akkor megint megnézem, hogy van-e valami, ami érdekel.

És így bőven lefedi az érdeklődésem. Egyszer volt eddig csak, hogy az asszony miatt kifizettem a 4 ezret, mert Orizni akart. Ha ilyen van, akkor meg becsengetem egy hónapra. Én tuti nem szarakodnék állandóan kamu profilok létrehozásával. Minden hónapban.
  • AntiHero
    Hàt igen. Köztük én sem csinàlnàm..na nem azért mert ilyen jó lélek vagyok (inkàbb csak kényelmes)..csak olyan ez mint ahogy szépen leszoktam a torrentezésről évek alatt...mert kinlódàs letölteni, feliratot keresni stb..inkàbb előfizetek netflixre vagy HBO Go-ra.

Ugyan ez van a zenéknél.

Ha màr xboxt vàlasztanék (nem fogok) akkor kifizetném a teljes àrat szerintem.
  • Moby
    Én is! :D Addig borogtja a nyakunkba ingyen a játékokat :)
  • Ulthanito
    Igen, ez így van, 3-4 hónap után, ha addig nem fizetsz elő. De folyamatosan nem lehet megcsinálni. Évente mondjuk 2, vagy 3 alkalommal. Aki meg GP miatt vesz konzolt, azt biztos nem úgy akar játszani, hogy most tolom egy hónapig, után nem játszom három hónapig, majd megint játszom egy hónapig.
  • Ulthanito
    Annyira azért nem, mert még mindig előrendelhető kb. mindenütt nálunk is.
  • Newfronter
    Csak halkan megjegyzem, hogy miután lejár a GP-d, akkor egy kis idő elteltével nekem újra 300 Ft-ot ajánl fel 1 hónapra. :)
    Nem fix, random hogy mikor, de nem csak egyszer élhetsz ezzel a lehetőséggel.
  • Ulthanito
    Nyilván vonzó a PS5, de a géphiány nem azért van, mert ez vonzó, az xbox meg senkit sem érdekel. Azért van géphiány, mert a Sony nem tudott felkészülni a gyártásra, míg a Microsoft igen.
  • Ulthanito
    Azért azt tegyük hozzá, hogy a GP alapból nem 300 forintba kerül, tehát az, hogy "a 300 forintos GP" az nem igaz. Egyszer kerül annyiba, és utána nem. Most nem beszéljünk arról, hogy van aki képes ezért havonta más fiókkal regisztrálni, mert a többség ezzel nem bohóckodik. Az inkább 4 ezer forint havonta, hamarosan EA Play-jel együtt.
  • ppista
    Semmi sem lehetetlen jeleleg most az Ms-nél. Úgy szórják a milliárdokat, mintha nem lenne holnap. Ha meglépik, akkor gondolom úgy terveznek, hogy húsz év múlva már nyereséges lehet a konzol részleg. Addig elég sok víz lefolyik a Dunán.
    Röhögnék, ha ezek után megint az utolsó helyen végeznének. Én szurkolok, hogy így legyen. :)
  • lwb
    Alien Isolation 2? De jó is lenne.
  • Moby
    >Bár nemtom SEGA-val mire mennek

Háááát, a SEGA-é az Atlus is :)
    Az mekkora lenne, ha japánban az XBOX Sega konzolként jelenne meg, Persona5-el :DDD
  • mucsácsó
    The Internet Thinks Microsoft Will Buy SEGA Next

Bár nemtom SEGA-val mire mennek, de állítólag a TGS-en jön a bejelentés...
    Egy Capcom azért durvább lenne sokkal :D
  • mucsácsó
    "annyira felhúzott hogy sehol nem igazolták vissza rendelésem ha sehol nem kapok ps5-öt premierkor akkor veszek xbox-ot és kész.." -

idéztem G365 fórumról, és ez is egy valós jelenség :D és valszeg nem kevesen vannak így ezzel mások is...
  • darkSectorxxx #111121
    Biztos azt is elkapkodják, nem nézegettem naponta a boltokat, azt tudom hogy 2 nappal a kikerülés után csak Xboxokat tudtam előrendelni mert a PS5 mindkettő kiadása elfogyott előrendelésbe.

Szerintem az xbox-ból azért több darab lesz launch-ra.
  • darkSectorxxx #111120
    Hát ezt arra írtam, ha a GP annyira csalogató, akkor miért kapkodnak el 185 ezresgépeket, amire 30 ezres játékok lesznek majd? :)
    Persze ez nem dönt el semmit, ettőlmék alakulhat később bármi.

De itt a virusos időszak, azt hinné az ember, hogy kicsit nehezebben ugranak az emberek pont ilyen időszakban erre.
  • darkSectorxxx #111119
    Ezt megértem valahol. De az a baj, hogy nem csak 3-4 cim van ami nem lesz elérhető Xboxon.

És ha nekem pl nincs egy erős pc-m ezekhez, akkor gondolkodás nélkül PS5.

Xboxon azt hallom hogy kit vettek meg, stb.
    De most egy éven bellül ezekből még nem látunk játékokat, a PS5-ön viszont MÁR most játszhatok jó játékokat, Cyber ugyanúgy lesz PS5-re is ugye....

Full megértem ha valaki most nem ugrik bele a PS5 pre-orderbe, de nekem az a bajom, hogy az olcsó GP-be semmi nem jön, ami felkeltette a figyelmem a bejelentett címekből.
  • MrAndree
    Igy a hireket olvasva Xboxokat elkapkodták kb percek alatt...
  • Tikal #111117
    Atyaég..már megint miket beszélsz... :)
  • mucsácsó
    amúgy valszeg vonzó ugyanúgy, vérfanok továbbra se megringathatóak, és én is terveztem mindezidáig a launch PS5-tel, aztán rájöttem, kvázi felesleges :D HA lenne kapható fixen, és nem a CP2077-tel egy napon jönne (amit PC-n tolok), akkor még aszondom, hogy DeS miatt benevezek és tolongok a PS5-ért day1, de így esélytelen, úgyse kerülnék a PS5 elé még sztem jópár héten át a CP miatt... (legalábbis remélem, hogy hozza a hozzáfűzött reményeket a CP2077, mert akkor tényleg kurvakibaszottideges leszek már, ha még az is idén egy csalódás lesz :D)

ráadásul 2021-től 2 év garisnak kell lennie a gépnek - akár még ez is még mellette szólhat, bár ez sztem nagyon senkit se érdekel különösképpen :D

és ha nem lenne PC-m, még akkor SE biztos, hogy PS5-öt venném instant, nálam ide jutott az egész Xbox az elmúlt 1-2 hétben... :D nagy szó..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.22. 23:12:46
  • darkSectorxxx #111115
    Perdeath-nak ugye 3 változata van, nem tudom te melyikkel próbálod, a sima az nem lehetetlen, sőtt egy ismerősöm a full játékra állította be ezt, az se lehetetlen, de nekem elég, mert unalmas mindig újrakezdeni, az a baj túl hosszú a játék és 2x elkezdtem simán egész játékot 1 élettel de nem bírom, ezt az ismétlést egymás után, túl hosszú és meguntam.

De 3x végigvittem, Normal, Survive, Grounded... :) Egyelőre elég volt. :)
  • darkSectorxxx #111114
    Igen, de várd meg míg kaphatóak lesznek a játékok....

És kérdezlek ÉN téged!!!
    A 300 dolláros gép és a GP volt előbb!!! vagy a PS5 árbejelentés és előrendelésbe elkapkodása!!!???
    Gondolod géphiány lenne ha a PS5 nem lenne még ezek ellenére se vonzó?

Bárcsak igazad lenne és nem kellene félnem attól hogy nem kapok majd a boltokban megjelenéskor. :D
  • mucsácsó
    Jason Schreier
    @jasonschreier
    ·
    22 h
    The second-biggest news in Microsoft's announcement today was the massive leap in Xbox Game Pass subscribers, from 10m in April to 15m today. Microsoft didn't buy Zenimax to battle the PlayStation 5 -- Microsoft bought Zenimax to quadruple that number

azért ez is hard :D
  • sgfool
    Darky, last of us 2 grounded - permanens halál kombóban elkezdted végigjátszani, vagy nem próbáltad úgy ?
    Én elkezdtem, Ellie 2. napjánál tartok, rohadt nehéz, de egyáltalán nem lehetetlen.
  • Tikal #111111
    70-80 euros jatekok még nem voltak, meg 300 dollaros konzol GP-vel aminek rohamosan nő az előfizetői bazisa. Szoval vannak itt új dolgok:)
  • darkSectorxxx #111110
    Mondjuk azért durva lett volna, ha egy launch crossgen játék nem érné el a 4k 60-at. :)
    Azért kíváncsiak leszünk majd rá. ;)
  • AntiHero
    Assassin's Creed Valhalla will run at 4K/60FPS on PS5, says Ubisoft
  • darkSectorxxx #111108
    Nem, csak mondom hogy szerintem nem lesz választás a 2 közt....
    Hát az exclusive-ok ezekután is be fognak jönni. Meg a gamepass se annyira friss dolog, az is már megy, szóval szerintem semmit nem fog változni ez már, max akkor ha a Sony nem tudja már ezeket az exclusive játékokat finanszírozni...
    Amit most nehezen tudok elképzelni mert nem tervezne itt Horizon 2 meg GOW-ot évekre előre ha nem látna ebbe potenciált még.
  • Tikal #111107
    Megint csak olyat írsz amit nem mondtam. Nem beszeltem bukasrol:) Mintahogy ebben a genben is eldolt kinek jott be a strategia ugy a next genben is el fog:) Lehet kiegyenlített lesz, lehet nem.
  • darkSectorxxx #111106
    Én nem hiszem hogy bármelyik bebukna, itt max az lesz hogy egyiknek több bevétel megy, de megbukni egyik sem fog, sőtt szerintem évek évtizedek kellenek majd mire itt bármi megbukik....

Vagyis igaza van mindkettőnek, mert mindkettőnek van vásárlórétege, hiszen mind2 szemlélettel bevétel van eddig...

És pontosan, jól mondod.
    Sony-nak nem a PS5 exclusive-ok acsak a fontosak.
    Ott van amit nemrég írtam, azok a játékok, amik csak PS5/PC, azok is az ő javára hajtják a bevételt, mert xbox kimarad a gamepass-al belőlük....
    Vagyis PS5 exclusive, lehet csak 10-12 cím lesz, ellenben PS5 Console exclusive, az vagy 30-40...ha nem több.

És ameddig ár/értékben a PS5 vonzó, addig jó ajánlat marad PC ellenében is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.22. 21:21:00
  • Tikal #111105
    Ezeknek semmi koze ahhoz ami tortenik:) Amit mondtam az az hogy ebben a genben majd meglatjuk a Sony-nal vagy az MS-nek volt e igaza a strategiat illetoen.

A sony nem csak az exkluzivokbol él :)