121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Nem lesz bejelentés felvásárlásról a TGS-en.
  • Mephike
    Elég érdekes lesz ha Phil bejelenti, hogy felvásárolják a Segát és teljes Japánt :)
  • Ulthanito
    Erre kíváncsi leszek, hogy bármi,BÁRMI érdekes dolog lesz-e. Szerintem nem, de ne legyen igazam.
  • n000rbi
    PS5 hands-on októberben japó youtube arcoknak
  • Seth
    Day1
    13:00 opening
    14:00 Microsoft Japan
    15:00 SquareEnix

Remélem lesz valami érdemleges
  • AntiHero
    Elvileg igen
  • juhaszvik
    Vagy fél éve játszottam vele utoljára: van talán 3 faj az univerzumban, akikkel rendszeresen kontaktolsz. Kezdetben egyikük nyelvét sem beszéled, de miközben járod a világot, szavakat tanulsz meg, és egyre jobban megérted, amit mondani akarnak. De amúgy (hangképzés szempontjából) nem beszélnek, csak kvartyognak.
  • Rage47
    Beszélnek már az NPC-k vagy van valami interakció? :D
  • Seth
    Holnap meg TGS lesz ,nem-e ?
  • AntiHero
    Nekem vagy 100+ óràm tuti van benne.
  • Ulthanito
    Az is, én nagy lelkesen megvettem lemezesen, jött a VR frissítés, nyomkodtam vagy két orat és halálosan eluntam. Azóta se vettem elő
  • darkSectorxxx #111173
    Én szerintem ez full egyértelmű és szóról szóra ki van írva mindenhol, nincs rövidítve a neve, de ha igen akkor se jönne ki. :)
  • darkSectorxxx #111172
    nem magamból indulok, ki, hanem abból, HA valamit nem tudok nem rendelek össze faszságokat, vagy ha igen és baszok utánakérdezni, akkor legalább elolvasom hogy mi a geci neve a terméknek. :D
  • AntiHero
    Teljesen jó amúgy. Rengeteg tartalom van benne. Főleg most a 3.0 patchel.

Multi is van benne.
    Több féle story.
    VR tàmogatàs.
    Stb..
  • Kandurex
    Tényleg az a szerencséje ennek a cégnek, hogy irdatlan pénzmagon csücsül. Nem vitatjuk más területen a pozíciójukat, de gaming szektorban...ahh...
  • Rage47
    No Man's Sky-t érdemes most beszerezni? Jött valami nagy update. Sosem mertem még megvenni, mert nem volt benne sztori és unalmasnak tűnt.
  • mucsácsó
    360 mögött is volt valami koncepció, hogy mindent körbeölelő rendszer, zene/film lejátszás, játék - végülis hasonló mint a wannabe set-top-boxnak induló all-in-One is :D
  • Tikal #111167
    Amikor kitalálták a One-t, szerinted eszükbe jutott hogy majd mi lesz akkor a következő gép neve?(Ugyanez a kérdés a 360-ra is)
    -Hívjuk One-nak
    -De akkor mi lesz a következő gép neve? Two?
    -Nem! Series!!
    -Jaj hát persze, remek ötlet főnök!
  • Ulthanito
    A One mögött koncepció volt, igaz, nagy arat fizetett érte a mikro, hogy nem jött be neki.
  • mucsácsó
    +1...
    iszonyat tré, nyilván nem vagyok marketinges arc, de ezek nagyon ilyen balfasz színvonalt tükröző döntések eredményét sugallja... :D

jobb lett volna szerintem még egy A-B-C is, vagy még akár mint anno az androidnál, hogy minden verzió egy ABC kövi betűjével kezdődő édesség volt :) de még az Xbox Scorpio / Lockhart is 1000x jobb lett volna :D

de tényleg BÁRMI, csak legyen követhető és következetesség és kohézió, nade 360/One/Series... áh :D
  • Ulthanito
    Letolom a 7 ezres CP 2077-et a boxon, utána pedig veretem kis gatyában a DeS-t a PS-en. Mire végzek, jön a Flight Simulator boxra, meg GP-be meg más címek.

PS5/on letolom gadavót, meg egy kis BB-t. Valhallat meg Nem döntöttem el melyiken veretem, ha az upgrade ingyenes lesz, valószínű boxra veszem meg.

Mind a kettő használatban lesz :)

Semmit nem kell szokni a kontrolleren 15 év konzolozas után. Egy másodpercig fura a fogása a váltás után és ennyi.
  • Tikal #111163
    Szerintem már a 360-nál kezdődtek a bajok, az is egy debil név volt...
  • MrAndree
    Szerintem nem fura, én konstans PS 5 kontroller, bill+egér és One kontroller között váltogatok, attól függően épp milyen játékkal játszom. :D
  • Rage47
    És mivel játszol, ha már meglesz mindkettő? Game passos játékokat a boxon, PS5-n meg majd csak az exkluzivokat jövőre? Nem fura mindig megszokni a kontrollert?
  • Rage47
    hát azért a MS is tehet erről a szar elnevezéseivel :D nem kell hozzá hülyének lenni, aki nincs otthon a témában, simán beklikkeli, mert X
  • Ulthanito
    "Szimplán ez az MS célcsoportja. Nem tudja, hogy mit vesz, nem érdekli, hogy mit vesz, csak olcsó legyen és sok!"

Ez azért elég demagóg duma, azt tegyük hozzá. A PS tábora legalább annyira fillérbaszó, mint az MS-é, az emberek kevés kivétellel nem szeretnek költeni, még a hobbijukra se.

Hát én erre rácáfoltam: pár napja a Media Marktban kifizettem a PS5-öt, most meg elutaltam a KV-nak az XSX foglalót.

Welcome to the new generation. :-D
  • Kandurex
    Az lehet, de ez a fajta átlag a legritkább esetben szokott előrendelni, majd negyedévvel, szóval nem állja. Szimplán ez az MS célcsoportja. Nem tudja, hogy mit vesz, nem érdekli, hogy mit vesz, csak olcsó legyen és sok!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.23. 15:06:38
  • Ulthanito
    Nem magadból indulj ki, neked ez a hobbid, a nap 18 órájában ezt tolod, évek óta. Az átlag user nem ilyen. Addig talán eljut, hogy konzol, meg nem PlayStation, de innentől kezdve azért nagy homály van. Sokaknak a mai napig a konzol az a nintendo (igen, köznévi alakban).

Olyan ez, mintha mondjuk neked kellene horgászbothoz orsót vásárolnod valakinek (nem tudom, szoktál-e pecázni, szerintem nem), téged is nagyon könnyen megvezetne adott esetben egy hirdetés, egy reklám, vagy egy termékadatlap.
  • Ulthanito
    Nem én gondolom, hanem a Sony nyilatkozta, hogy gyártási problémái vannak, nem lesz elég mennyiség a konzolból (pontosabban azt mondták, hogy kb. mennyi lesz elérhető és meddig). A Microsoftnak egyetlen egy ilyen közleménye nem volt.

A KV is megerősítette, hogy sokkal több Xboxot kapnak, mint PS5-öt, ott nem lesz ez a hiszti, mint a PS5 körül, mert van belőle elég készlet.
  • Ulthanito
    Én meg egy szóval nem írtam, hogy te ilyet írtál volna. A szenvedés szót le sem írtam.
  • Kongy
    Itt az a baj, hogy mindkét cucc Xbox X... Mindegy hogy Series X vagy One X... Xbox X az átlagembernek. Jóhogy nem az új konzolt veszik. Aki foglalkozik kulcsszó kutatással az tudja milyen hülyeségeket írnak be a keresőbe az emberek.

Mert eszerint a logika szerint akkor a One X is Series X, mert nem az S széria. Agyrém.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.09.23. 14:28:29
  • darkSectorxxx #111153
    Az Xbox téves vásárlásról meg annyit, hogy:

1. Aki nem nézi mi a faszt rendel, azt sajnálni se tudom
    2. Microsoft nem kavart semmit, a One szó az kicsit se hasonlít a Series-re.
    A gép kinézete, meg a doboz se ugyanaz.

Ez user fail, ha buta egy vásárló.
  • darkSectorxxx #111152
    Gondolod te.
    De nem ezt írtam, azt írtam, hogy ha gond lenne a játékosoknak a magas játékár, és mindenkinek az olcsó gamepass kellene, akkor nem fogyna még ennyi ps se mint most.
    Nem mondtam darabszámokat.
  • darkSectorxxx #111151
    Ezt egy szóval se írtam, hogy sokan szenvednek ilyennel.
    Én azt írtam, hogy aki akarja megussza ennyiből is....
  • Ulthanito
    Akkor meg ez lenne a baj:

- Hello, I would like to buy an Xbox.
    - An Xbox. One?
    - Yes, One.
    - Here you are, an Xbox One.

Hazaviszi, aztán jön a meglepetés...
  • mucsácsó
    na pont erről beszéltem, valszeg akkor ez tényleg létező jelenség :D ezért nincs "Xbox 4" mondjuk a PS5 mellett... :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.09.23. 14:07:44
  • Prof William
    A marketing első szabálya: "ne feltételezz semmilyen alapvető tudást a fogyasztóról."

Volt már, hogy valaki több észre számított a a fogyasztóktól, csak aztán csúnyán benézte.

A HAMBURGER FIASKÓ azóta is az iskolapéldája annak, hogy hogyan lehet egy rossz névadással egy egész brandot gajra tenni.
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.09.23. 13:59:09
  • mucsácsó
    ennyi...vagy csak simán Xbox és Xbox S, azt kész.. gyökerek :D
  • Kongy
    Hát, ha én gyerek lennék, és szüleimtől Series X-et kérnék karácsonyra, szinte biztos, hogy benéznék a One X-et, és azt vennének. Nem azért mert fogyatékosok, hanem mert annyira nincsenek otthon az egészben, hogy úgy vannak vele Xbox X - Xbox X..... És szerintem nincsenek egyedül.. Kretén elnevezés lett, és kész. Lett volna Xbox Two, már nincs ilyen fogalomzavar.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2020.09.23. 13:45:16
  • blackfire001
    Nem mindneki annyira jártas sajnos..
    Főleg mostanában, hogy orrba-szájba hírdetik az előző genes konzolokat is. Meg akarnak szabadulni (érthetően) a készletektől, hiszen amint megjelennek az újak jön egy viszonylag nagy értékcsökkenés az előzőekre. Pl PlayStation 4 Pro (PS4) 1TB + FIFA 21 + második DualShock 4 kontroller 169 999 Ft
    Vagy, hogy egy Playstation 4 Pro 1TB + PS4 Sony Dualshock 4 Kontroller most 144 999 ?

Na nemár... Dobálják az emberek után a kontrollereket is. :D

Viszonításképp:
    1.) PlayStation®5 Digital Edition 149 999 Ft , hozzá EA Play és ott a FIFA 21 meg még sok más. :D
    2.) Xbox Series S 512GB 113 999 Ft , hozzá EA Play és ott a FIFA 21 meg még sok más. :D