PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
persze berántom, de nem hiszem hogy bármi forradalmit hoznának az SP-nél.. 😄
de alapvetően ez ilyen game
én is elviseltem volna több változatosságot a gameplay-ben
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.06.30. 09:25:09
Adversus solem ne loquitor
Szép-szép, részletgazdag, különösen a vegetáció, de a játékmenet unalmas. Ha meglátok egy forgóajtót, és megyek oda, tudom, hogy el lesz akadva, egy ajtóhoz, az biztos zárva lesz. ha szemetes konténert látok, ott biztos tologatni kell majd.
A sztori meg, hááát, izé.
(egyébként abszolút minőségi, igényes cím)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.06.30. 08:35:35
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Eddig minden rendben van vele amit láttam,ilyennek is képzeltem el.
A város attól függően zsúfolt, vagy üres, h milyen időszak van. Szóval hajnalban, éjszaka közepén sokkal kihaltabb.
Harc szerintem ennek a játéknak sem lesz a legerősebb pontja, ahogy a Witcher 3-nak sem az volt. Valaki azt mondta, h a fegyveres harc jól megcsinált és mindenki a Rage 2-höz hasonlítja (nem játszottam) a lövöldözést. Azonban a közelharcról mondták egyesek, h nem éppen a legjobb, de melyik first personban az? 😄
Fizikát szerintem még csiszolják ebben az 5 hónapban.
Szerintem azokban a dolgokban lesz erős, mint a Witcher 3 is és azokban agyonbasz bármelyik mostanában kijött open world RPG-t vagy bármilyen open world játékot.
Lényeg: Baromira fel vagyok rá hájpolva és megeszem a kalapom, ha a Witcher játékokban részről részre hatalmasakat fejlődő CDPR egy középszar játékot rak le a CP2077 formájában. 😄 Mindenki kivétel nélkül fosott az élvezettől azok közül, akik kipróbálták a 4-5 órás tesztverziót.
Szerk: Nekem ez a braindance az a rész, ami nem igazán varázsolt el. Úgy tűnik, h túl van komplikálva és nem tűnik túl izgalmasnak. Habár, ha érdekes sztorikat raknak mögé és a játékmeneti része is érdekesebb lesz a tutorial szint után, akkor nem lesz vele gond.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.30. 00:56:37
őszinte leszek - én kurvára várom, de ettől abszolúte nem vágtam magamat hanyatt :\ fáj leírjam, DE:
- zsúfolt HUD néha (ezt tudtuk)
- kurvára élettelen város a vezetés közben
- élettelen a clubos rész - kb. mint amikor buli eleje lenne egy helyen, és még sehol senki 😄a
- végén a közelharc az vmi rettenet esetlen és bugyuta AI-t tükrözi mellé
- elég fura fizika
- elég erőltetett dialógusok 😄
bónusz: javult a gunplay talán, de még mindig erőtlen, de a mantis pengékkel kaszabolás is nagyon erőtlenül hatott itt :\
nyilván ez csak egy demo és van idő még javítani ezt-azt, akár utólag is, de azért na... elgondolkodtató 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.06.30. 00:14:22
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.29. 20:09:49
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-Mi ez a szar, Petike? Ezt még a bolhapiacon se tudnám eladni, hát mi a faszom ez?
-Mindegyaz, Józsikám, írjad rá, hogy gémer asztal és adjad mondjuk hatvanért.
-Gondolod?
-Bízzál bennem.
Csudálatos. POHÁR ÉS FÜLES TARTÓ IS!!!!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Az Uncharted valóban jó példa rá, nem véletlenül hoztam fel én is, de ott a többnyire komolytalanabb hangvétel enyhít rajta, és eleve könnyedebb a műfaj a filmes analógiákat tekintve is. Ráadásul ami engem zavar, az más játékost lehet, hogy jóval kevésbé, cserébe kap több immerziót. Nehéz ezt az egyén nélkül belőni. A 2013-as Tomb Raider egyébként szerintem rosszabb volt: ott a 16 éves 40 kilós kislány és a komolykodósabb drámázás és a túl hirtelen végbe vitt lélektani fejlődés megmosolyogtató. (Az UC1-ben viszont csak akkor jöhet ki 50%-ra lövöldözés, ha végigszaladásról van szó átvezetőkkel együtt. A gyakorlatban amikor irányítod, és esetleg néha meg is halsz, mert nem kisdedeknek való szinten játszol, akkor a túlnyomó része dara. Az az aspektusa van a legmélyebben kidolgozva és abban van a kihívás is. A többi jópofa kellék, de ujjgyakorlat, hogy ne legyen Gears of War. Legalábbis platinázás közben ezt mondták a hangok.)
Más TPS-ek ugyanakkor éppen a videojátékos szintű erőszakot is beépítették a sztoriba, vagy konkrétan arra építettek. Legyen az a Spec: The Line (persze a Conrad-kisregény és a Coppola-film is jobb, az előbbi nálam ajánlott darab, az utóbbi kedvenc), a Kane & Lynch 2 (igen, kb. fuckolás a sztori, de a maga módján zseniális antivideojáték, ahogy görbe tükörként értelmezhető az egész akcióorgiának) vagy a Max Payne 3, ami a fentebbiekben kínos, az ezeknél erény. A Gears of Warok nem ide tartoznak, de abban sem annyira karakteridegen a mértéktelen gyilkolászás - de ettől nem lesz jobb a dráma benne, és valahogy sokkal kevésbé emlékszem a sztorira, mint az UC-k esetében.
És ezek csak a lövöldék, nem csak interaktív filmek relatív erőszakmentességre vagy óvatosan adagolt mechanikájára (pl. a Blade Runner nem interaktív film, kevés és nagyrészt opcionális a harc, puzzle-ök szinte nincsenek - erénye, hogy a regényből is hoz a film világához, hátránya, hogy nem tudtak eléggé elszakadni a filmtől; és még egyebek is, de jóféle).
A nem filmes, hanem eleve játékos eszközökkel mesélésről nem is beszélve, de nyilván nem ezekre gondoltál a témáknál.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.28. 20:22:42
most direkt elkezdem visszanézegetni a spoilereket meg a dolgokat amik kiszivárogtak - de perpil totálisan értetlenül állok az összes szidalmazás és szájhúzás előtt, és nem is értem, hogy mivel lehetett _AKKORA_ problémája sokaknak..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rasszista? Hol írt olyasmit, ami erre utal? Lehet, hogy vissza kellene olvasnom, de bocs, nem érek rá, mutasd!
Homofób? Aki saját bevallása szerint jóban van melegekkel, és nem zavarja az egész dolog, csak azt nem szereti, ha az egész témát az arcába tolják, esetleg zavarja az, ha teszemazt férfiak csókolóznak egymással? Vagy akár nők. Vagy akár nők és férfiak? Mi van, ha hithű katolikus? Mi van, ha hithű görög-keleti? Mi van, ha hithű muszlim? Mi van, ha hithű zsidó? Mi van, ha ezt az egészet leszarja, de bántja ez a dolog?
Nacionalista - Bocsáss meg, de a kifejezés jelentésével tisztában vagy? Erősen kétlem.
De szar ember. Nyilván, hiszen esetleg a véleménye nem egyezik száz százalékban a te véleményeddel. Innentől ideje elgondolkodni az egész elfogadási, meg liberális témán, mert pontosan azokat a marhaságokat mondod, mint sokszor előtted a történelemben a lehető legvérsebb rezsimek idején a tömegek.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.27. 17:49:55
Szerintem játékoknal kifejezetten hasznos lenne azon az oldalon, ha a felhasználok nem egyből posztolhatnák a hülyeségüket hanem mondjuk 1 héttel később.
Le merem fogadni nagyon sokan voltak kifejezetten ráizgulva mikor nyomhatják már végre a 0-t a játékra 0 játékidővel.
Talán 1 héttel később ezek az emberek nagyobb arányban lehiggadnának és így reprenzentatívabb pontszáma lenne minde megjelenő játéknak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.27. 16:51:31
Valaki írta, hogy a belső berendezések/helyszínek nem tetszettek neki helyenként. Nos én csak ámultam, hogy mennyi használati tárgyat, eszközt, szemetet és egyéb dolgot betettek a különböző helyszínekre. Valaki írta már itt a fat PS3-at, nekem a kedvencem a játék kis vonat volt. 😊
Mindez egy filmben nem menne el. Még egy direkt erre kiélezett akciófilmben, mint John Wick pl. sincs ennyi áldozat. 77 embert ölt meg John Wick az első filmben (igen, valaki összeszámolta). Az Uncharted 1-ben 1130 kill-t számolt össze egy játékos ehhez képest. Ezek egy átlagos végigjátszás számai, biztos hagyott élve párat meg el is futhatott volna pár elől. John Wick, ami lényegében másfél-két óra folyamatos akció, 77 halott. Uncharted 1, ami a legrövidebb a sorozatban: 1130. És aki játszott a játékkal, az tudja, hogy a játék fele legalább nem lövöldözés, hanem ugrálás, puzzle-k, átvezető videók, sőt, vannak benne "szörnyek" is (spoiler, bocs), akik nem szerepelnek a fenti számban.
Egyébként én egyetlen spoilerbe sem futottam bele, pedig semmilyen bővítmény nincs feltéve. Sőt, azt sem mondhatom, hogy nagyon kerültem volna az oldalakat.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.06.26. 21:31:19
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]