PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
nem akarom leírni, és tudom, hogy WIP és kitudja mikori állapotát tükrözi ez a fos vidi - de erős Ody-ripoff _ez_ alapján szerintem
ettől függetlenül várós, de nem tudnék megvadulni érte
Én elhiszem hogy valakinek ez nem jön be, csak ez kicsit olyan mint a mikor a Resi 2 Remake-ben azért sír valaki, mert a zombik nem halnak egy flick headshot-ba, vagy a Dark Souls temetőben a csontvázak megölik 4 ütésből a játék elején és ezért szar a játék.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.06. 08:26:00
Simán lehet ez szebb is. Olyanokat ki sem lehet venni, hogy mennyire a lábad előtt rajzolgatja ki a dolgokat, ahogy eddig, vagy hogy a környezetet hogyan LOD-olja lovaglás közben (amennyit látni talán sehogy, de még ezt sem lehet látni ebből a pusztulat minőségből)
Egyszer normal-on, most meg Survival-on! <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 06:44:50
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
nem akarom leszólni, de egy fikarcnyival se szebb az Origins/Odytól...és akkor ez targeteli XSX-en a minimum 30 FPS-t, öööahaoké:D
mondjuk az utolsó 15 mp egész jól néz ki:D
szerk: törölték is... AC Valhalla 30 perces gameplay volt
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.05. 23:22:13
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
:D
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ebben... nincs ilyen lehetőség. ha tőlem elvesznek egy lehetőséget, azt nem szoktam szeretni (az életemben, játékban, bármiben), és pont ,end of story, nem élveztem, töröltem
hater vagyok? ha úgy neked könnyebb, igen, egyébként a valóság az hogy csalódtam, és tovább álltam
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.07.05. 17:48:36
Khm-khm...Doom Eternal? <#banplz>#banplz>
Resi3: nemtudom, én nem játszottam. Elég volt a demo belőle.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.07.05. 12:03:21
Nemtom na, sztem gyatra, de lehet a Lasszó2 is rátesz egy lapáttal erre.
Resi7 szerintem is jó FPS/játék volt, én abszolút nem éreztem azt, hogy ez csakis VR-ra lenne kiélezve.
Én nagyon élveztem végig, érdekelt a story is, k jó atmoszférája volt. Kivéve a pincés részt, ott kb cszkott szemmel rohantam visítva végig a szmötyik elől :D Ha a 8 fele ennyire jó lesz, én már boldog leszek - de gyanítom még a 7et is überelni fogja :) epekedve várom, ettől jobban csak a CP2077 érdekel engem.
Na meg persze egyszer Horizon 2, de azért - egyelőre - nem vagyok túlzottan hájpolva
Btw, Resi3 Remake megér egy végigjátszást? Eléggé vegyesek a véleményej róla
/az, hogy mennyire jó fps-ként én nehezen mérem meg, nem vagyok egy kifejezett fps rajongó, de nehezen tudnám elképzelni, hogy ma olyan fps nézetű játék bírna érkezni, ami felül tudná írni a gigaklasszikusok (HL1+HL2 elsősorban) élményét, Hogy őszinte legyek az itt tárgyalt Resi VII is jobban bejött. Tetszett ez is, de miután megcsináltam, és a legjobb befejezeést kaptam, a többit már nem volt kedvem kipörgetni. Annyira azért nem fogott meg.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.07.05. 09:39:26
Szerintem zseniális egyébként, a legjobb fps amivel valaha játszottam, mondjuk igaz hogy nem ps-en toltam, hanem pc-n.
Röviden ennyi történt náluk, említésre méltó a Resi 2 remake, ami egy remake.
Resi 7 Resident Evilnek kevés, kevés ellenfél, azok is ostoba kidolgozottsággal, ostoba boss-ok, karakterek, minden, azon látszik hogy a VR miatt kompromisszumokkal küzd, ha nem VR játékként nézem.
Mindez rajongói szemmel.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Már tényleg nem tudom mit játszak, csak a Warzone köt le :D Csucsimában minden reményem..
Ja, meg Mafia remasztiban majd, de picit félek tőle...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
megoldás: japán voice + angol sub, vagy átvezetők elnyomása :DD
Metro Exodusban is szerintem ezért volt ennyire rohadt pocsék és nemlétező lipsync, mert gondolom ott is pl. az orosz volt a fő, amire - talán - igazították az arcokat..
Jelenleg van:
Stellaris: Console Edition - Standard Edition
Stellaris: Console Edition - Deluxe Edition
Stellaris: Console Edition - Expansion Pass One
Stellaris: Console Edition Expansion Pass Two
És még egy halom pack. Tudtommal a Pass Two kell a 2.2-höz, de nem tudom például, hogy kell-e a Pass One, esetleg a deluxe edition. Ha van valakinek ötlete, annak örülnék. Sehol nem találtam ehhez semmilyen leírást, gondolom azért nincs, mert nyilvánvaló mit kellene csinálni, de én nulláról akarom megvenni, és hát próbálom a legjobban kihozni a financiális részét :)
PSN ID.: Beegabor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Került ki amúgy valami videó már a lakott településekről? Engem az érdekelne, hogy hogyan sikerült egy falut/várost megcsinálniuk.
marhajól meg volt csinálva minden, lekötött az elejétől a végéig az egész :)
mindenesetre a Resi8 - pardon, Village; Capcom szerint ez nem Resi8 lesz, de akkor tudnám miért van VIII a címben<#idiota>#idiota> - nekem nagyon várós, talán a legjobban várt cím a jövőben számomra :)
első kettőt imádtam, de itt valahogy már nem veszi be a gyomrom ezt az esetlen animációhalmazt és mozgást, rettenetesen erőtlen gunplayt, pocsék szinkront és a lőszerrel szarakodást... :\ szerettem volna szeretni, de kár érte..
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.03. 23:40:26
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.07.03. 18:58:37
mondjuk a kukásláda tologatás és háromszög nyomkodós QTE lite megoldások a beragadt ajtóknál, meg baktartás _TÉNYLEG_ kurvára elcsépelt volt 25 óra után már - plusz ezt már láttuk az üsszes UC-ben is 5-6 alkalommal... :D utoljára hasonlót a Days Gone-nál éreztem a benzintölésnél meg a 250. csomatartó nyitás animációnál... :D