121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#111305 nahjah, reméljük, hogy Elden Ringbe is megint csavarnak picit a formulán... gondolom azért lesz valami újítás azért ott is a harcban, amit majd próbálnak lemajmolni megint más játékokban is éveken át.. :D -
#111304 Mert az a baj a legtöbb játékossal, hogy van egy formula, ami alapján tudnak haladni, ettől nehezen térnek el (ez egyeseknél egyetlen gomb verése), és ezért is van, hogy pl. a Sekiro
-val a nagy múltú DaS játékosoknak is törik a bicskája, mert más technikával kell haladni.
Eltelt egy kis idő, a berögződések, a bevált formula eltűnt, a feszültség is enyhült és új stílussal, természetes, hogy beleverted őket a betonba. -
Prof William #111303 Kb fél év kihagyás után kezdtem bele újra a Bloodborneba. Nagyon tetszett a hangulata de annak idején a Shadows of Yarhamn brossoknál lett elegem és inkább más játékok után néztem.
Most a ahogy elkezdtem játszani, a második alkalommal sikerült is különösebb megerőltetés nélkül lenyomni őket. Csak néztem, hogy mi van. :) -
#111302 Király lesz, nyomjad csak! -
#111301 Hát ez a Cusima valami fantasztikus... A Last of Us 2 és ez amit letettek látványügyileg az asztalra, hát komolyan mondom nekem már-már Next Gennek érződik.. :D
Az biztos, hogy tökéletes bevezetése az új érának. -
#111300 viccnek is rossz... -
#111299 Uncharted 4 Remastered for PS5
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.10.01. 01:06:30 -
Evoluti0N #111298 Ja hogy ez a 60 FPS trailer. My bad. :D Nem tudtam. Akkor meg ott a 60 FPS. :D Az nem volt Pro-n. -
TomStorm #111297 Mert itt látsz olyat? -
#111296 -
#111295 Az ebben sincs. Legalábbis ebben a 60fps-es verzióban nincs. -
Evoluti0N #111294 Ray-traced reflections & ambient shadows Pro-n? Az érdekes lett volna.
-
#111293 Pedig a 60fps eléggé élményszerű :D -
#111292 Úgy érzed? :)
De ez nem feltétlen arról szól hogy mit adhattak volna ki hová, de ezt így tuti nem mert használja a RT-et és már a szar minőségű videóban is látszik hogy a 60fps mellett is sokkal élesebb a kép mint PS4-en.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.30. 21:49:20 -
TomStorm #111291 Kiadhatták volna Ps Pro-ra is mert itt semmi extra vizuális élmény nincs -
Newfronter #111290 Bezzeg a mentéseket meg már nem tudták áthozni PS4-ről. :D Nevetséges. Akkor még meg is vettem volna. -
#111289 -
#111288 Mert unatkoztak. :D
Spider-Man Remastered - #PS5 Details
-Ray-traced reflections & ambient shadows
-Updated city environments, new weather effects, improved models & materials
-New Peter model
-Near instant loading
-60FPS performance mode
-New suits, photomode features -
#111287 Minek változtatták meg az arcát? Teljesen jó volt az eredeti. Tom Hollandosra akarták kicsit csinálni? -
#111286 -
#111285 Ez elfutna egy PS3-on is!!!! -
Legendrush30 #111284 Köszi . Hát a Vampyr nekem bejön ;) A Paybacket már végig vittem ,de nincsenek jó emlékeim :D -
#111283 Igazad lehet, mert már bejelentették :)
Vampyr
NFS Payback -
#111282 a hónap uccsó szerdáján szokott kiderülni 17:00 / 18:00-kor, vagy én nekem rémlik rosszul..? :D -
#111281 Majd holnap derül ki mi lesz(vagy még ma kiszivárog szokás szerint), kedden meg töltheted.
-
#111280 Biztos lesznek, csak olyan jók, hogy nem merik megmutatni :D
/szerintem a váltás csak jövő héten lesz -
Legendrush30 #111279 Októberben nem is lesznek PS plus játékok ? :/ -
Prof William #111278 Ingyenes? Általában az ilyen játékok kerülnek a legtöbbe. :) Valószínűleg tele van mikrotranzakciókkal.
Ha már Final Fantasy. Nekem a Final Fantasy 8 volt a nagy szerelmem. Ha nem vittem végig vagy 4-5-ször akkor egyszer sem. ÉS meg van Ps4 -re is a feljavított változata. Én anno imádtam a körökre osztott harcokat és még a Persona 5-ben is bejött, de az FF7 Remake hibrid harcrendszere szerintem a legjobb ebben a témában. -
#111277 Én tegnap elég sok órát bele toltam. Sajnos alapból kicsesztek velem hogy acc szerint rak a megfelelő szerverre, így multi kizárva. Kellemes és szép játék de csak ha szereted az animét rengeteg dolgot lehet benne csinálni viszont meg kell tanulni melyik elementál mivel kombózik jól, bossok ebből adódóan elég kemények de azért nem kell aggódni nem DS szintű. Nem tudom mennyi idő mire fel lesz fedezve az egész map de nem kicsi -
#111276 DeS újabb screenshotok -
CptFlint #111275 100 euró :( Mondjuk mind megszerezhető a játékban, szóval a soundtrack-ért fizet, aki megveszi. Mennyi lesz itthon, 36000? Kemény :D -
Ashlara #111274 Szeretnek egymásra licitálni, meg persze 3 perc hírnévért mindent bevállalnak. -
#111273 400-500? Atya’isten, valami nagy baj van a játékosokkal manapság. -
Ashlara #111272 A szegény ember Zeldája, bár ez nem teljesen igaz. Ingyenesen letölthető és játszható, de baromi durva mértékű mikrotranzakció van benne. YouTube-on már láttam ahogy 400-500 dollárt elszórtak benne pillanatok alatt.
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.09.29. 19:44:57 -
Ashlara #111271 Jáccá határok nékű:
Utoljára szerkesztette: Ashlara, 2020.09.29. 19:42:34 -
#111270 Majd a véglegesbe megtudjuk a DF srácoktól, ezen kár előre izgulni, ők is tudtommal még csak a demo-t kapták meg tesztre.
De minden nextgen címben lesz RT, csak hol kisebb, hol nagyobb mértékben, de szerintem pont az árnyékokra felesleges ez a megoldás, de hát na, letojom, ha kezeim köz kaphatnám időben a játékot, de ez egyre inkáb nem idén lesz majd. -
CptFlint #111269 Én kipróbáltam, de nagyon unalmasnak tűnik az elején. Lehet beindul majd. Zelda Breath of the wild érzés van benne, a grafika, a főzés meg hogy mindenfélét fel lehet venni, de ebben ki is fullad, nagyon más játék. Egy próbát megér, de így elsőre nem tűnik jónak. -
#111268 Igen a Demons Souls-ban van RT.... de mindegy mitől, de kurva jól néz ki.
Amúgy valóban egyetértek, hogy a RT egy faszság, én untig elvoltam a sima megoldásokkal, akár egy Uncharted Lost Legacy-ban is eszméletlen látványvilág van este a játékban RT nélkül is....
Én ezt az energiát másra használnám fel.
De van egy olyan gyanúm, hogy mivel egyre több idő és pénz egy normális játék fejlesztése, 2 menekülési esély van.
1: VR, ott a kutyát nem érdekli
2: RT és akkor majd lehet mondani, hogy hááát nézzétek ez szebb játék mint az előző generációban, holott ugyanazok a textúrák lesznek csak a bevilágítás meg sok tükröződés miatt szebbnek hatnak.
Mint itt a Demons Souls-nál, ez is nem gondolnám szebbnek vagy részletesebbnek csupaszon a játékot, serintem ez a motion bur meg fények, ezek miatt hat nagyon szépnek a játék.
Legalábbis nekem iszonyat bejön a látvány benne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.29. 17:56:17 -
#111267 Utánna olvasva, az árnyékokra használják,....hát oké, király, nem is láttam benne árnyékot -
#111266 Bár ettől a grafikától (ártatlan tekintetű 13 éves kislány lóbálja a nála háromszor nehezebb 2 kezes kardot) én nem dobom hanyatt magam, de az agyam leolvadt, amikor a 20. másodpercnél elkezdett vonyítani valamelyik karakter... Biztos jó játék, de én ehhez már túl öreg és vaskalapos vagyok. Kicsit ezért is aggódok a FF miatt is, bár az ennyire talán nem zaklatott fel, mint ez a maga pár percével.
Tudom a hiba bennem van.