PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az a generáció játéka. Tényleg messze van egymástól az ízlésünk.
Last 2 Elite és Boss harcok....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elite #1
Bossfight #1
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.07. 15:52:22
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Meg így legalább bőven van idő pótolni lemaradásokat. 😊
hjah, bár augusztus végén gamescom, szerintem ott is elhintenek azért ezt-azt bőven 😊
jó hát persze Hades csak egy mellékzönge, bár több kreativitás és odaadás került már most bele, mint a mai """"AAA"""""-nak hazudott címek nagy részébe.. 😄
Csucsima itt is gyün, aztán szerintem nekem is redukálódik a géming, bőven lenne mit olvasni is meg kurvasok sorozat is van bakancslistán 😄 meg hát mást is kell csinálni..
Eddig meg voltam feszülve az új TV-téma miatt, de szerintem azt is lehet elnapolom BF-re mostmár / jövőre...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
PS5 II PSVR
mondjuk nekem ha es amikor kijon a baldurs gate 3 early access, kussolok es boldogan eltunok a fold szinerol 😊
.. ami elvileg hamarosan megtortenhet, akar mar jovo honapban
dehat ugye az is csak egy "igeret" jelen formajaban, abbol meg kapunk vegtelensokat mostansag...
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.07.07. 13:58:43
voltak persze jó címek (Doom Eternalt én adtam úgy a feléig, de soha nem játszanám újra - ellenben az elsőt simán, most is még), Ori 2 zseniális volt, meg Lasszó2 is - de így ennyi.. 😄
idénre még nagy reményem fűzödik a CP2077-hez meg esetleg a Dying Light 2-höz, ha valami oknál fogva megjelenne - de így kb ennyi...
marad a Warzone <#idiota>#idiota>
@johhnyka: idén jön valamikor a Hades v1.0 <#idiota>#idiota> - továbbra is updateről updatere zseniálisabb az egész műalkotás 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.07. 13:50:24
Majd a PS5 éra ébredésénél, ha kap egy dátumot a DeS vagy valami jóság, feltámadok! 😊
Adversus solem ne loquitor
Az AC 1-2 -t még végigvittem mert hát új volt és érdekes. A következő amit vittem a Black Flag -volt de csakis azért mert majdnem tökéletes "kalózszimulátor" volt.
Ezt pedig az Origins követte, mert világéletemben imádtam azt a korszakot.
A vikingek, viszont egyáltalán nem hoznak lázba, szóval valószínűleg ezt is passzolom majd. Ha csináltak volna egy középkori japános részt, most várnám őket de arra, most úgyis ott lesz a Ghost of Tsutshima.
Nincs ezzel baj, nem is fontos ugyanazt éreznünk.
Megértem ha téged zavar a csaj kinézete, engem nem.
És a story ugyanez, iszonyat hosszú kaland gyönyörű helyeken, pont annyira nyitott, hogy ne ess ki a ritmusból.
Te másképpen érzed, abba beleköthetsz ha nem a te izlésed, de abba nem hogy minőséi cucc. Ha érted mire gondolok.
Nekem pl a Witcher nem jön be, de másnak meg GOTY játék és értem is hogy mi miatt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
harc meg fosabbnak tűnik, mint volt eddig, a kamera meg olyan messze van a karakteredtől, hogy ez már lassan izometrikus nézet is lehetne😄
Fura ez amúgy. A Last of Us 1-et imádtam de a kettő valamiért egyáltalán nem hoz lázba. Majd megveszem és végigjátszom egy nap, de jelenleg nem érdekel.
A Ghost of Tsutshima sokkal jobbam pörget most. 😊
Más esetekben ezért elég sok gameplayt kinyomnak, de itt ez nem történt meg. Remélem azért mert a kíváncsiságra játszanak és azt szeretnék, hogy mi fedezzük fel a játékot és nem azért mert csak ennyi kontent volt benne. 😊
@dark: elmondják a videóban, a parrys item (resolve) az a kaszabolásra töltődik, illetve ha üres, akkor tökéletes parry esetén is feltölt egyből egy egységnyit - harden meg tényleg bonyolulttá teszi valahogy a harcmechanikát, de szerintem biztosan hozzá lehet szokni 😄
én azért a fullra biztos ránézek majd, ha tényleg kigyün Q3 2020-ra 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
igy egy picit azert jobban tetszik
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.07.07. 08:49:51
PS5 II PSVR
Nincs értelme veled "beszélgetni", mert amit leművelsz a TLOU topikban az szánalmas. Nem csoda, hogy nem szeretted a TLOU2 sztoriját. 😄
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2020.07.07. 08:10:28
Stunning and brave.
Érdekes hogy a Survival-on igan nem nézelődtem meg ilyenek de ott csak kb 7 órával lett hosszabb.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lehet nem volt egészen 100 óra, de sok volt, és közelített hozzá
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.06. 20:50:09
PSN ID.: Beegabor