121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Ray trace? Azon volt ilyen? Bár nagyobb baromság, mint ez a technológia, nem létezik. Ugyan azt (nyilván nem teljesen) a bevilágítást, tükrözést egy jó motorral, értő kezekben, létre lehet hozni 5. annyi proci költségen. És bizonyos területeken (minél nagyobbon), akár 10.-20. annyiért. Az Nvidia marketingje, totál agyfaszság címén.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.09.29. 17:17:57
  • darkSectorxxx #111264
    Hát igen, leehet a textúrák csupaszon nem szebbek mint mondjuk egy szebb ps4-es játékban de az effektek, a fények, meg maga az egész mozgás közben nagyon durván fest.
  • darkSectorxxx #111263
    Hát amilyen ray tracing van benne, ne vegyél rá mérget. De talán 1080p 30fps.
    A fények brutáljók a játékban....

Itt meg 1440p-ben 60fps és 4k-ban lehet megoldják a megjelenésig ott is....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.29. 16:34:03
  • AntiHero
    Ezt tolja valaki? Ha igen, akkor milyen? Érdemes vele játszani?

2 napja jelet meg kb mindenre is..ingyenes.

Anime zelda klónnak tűnik.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.09.29. 16:09:29
  • j0nNyKa
    tem
  • Ulthanito
    Már kiszedték.
  • j0nNyKa
    milyen postot
  • Ulthanito
    NE rendeljen senki innen, és NE is ajánljátok másoknak!!!!!

Ezért

Lehetne ezt a posztot törölni?
  • CptFlint
    Van fent demo belőle a storeban. Az első fejezetet tartalmazza a 18-ból. Végig olyan. Ha az tetszik, akkor tetszeni fog.
  • Mephike
    Köszönöm a válaszokat, lehet a FF7-tel teszek egy próbát a közeljövőben.
  • blackfire001
    "meglátom a sok HUD-ot meg számot a képernyőn" - amik amúgy kikapcsolhatóak :D
  • mucsácsó
    énis hányok tőle... :(
    Heroes 3-4-5öt imádtam anno, de mostmár szerintem az se kötne le sajnos...

XCOM is kapott 1-2 esélyt, meg a Mutant: Road to Eden is, de nagyon off nekem a formula, JRPG-t meg bottal se :D már attól rosszul vagyok, hogy meglátom a sok HUD-ot meg számot a képernyőn.. :D
  • blackfire001
    Én nem így látom.
    Irányítható bármelyik karakter, támadhatsz, védekezhetsz, mozoghatsz bármikor. Amikor feltöltődik a csík akkor lehet használni varázslatot, speckó támadást, tárgyat.
    Limitált igen, pl nem értem, hogy tárgyakat miért ne lehetne használni az ATB csík nélkül, de hát ez van.. :D

Ha akarod meg se kell állítani az időt, úgy is nyerhetsz ha ügyes vagy.
  • Ulthanito
    Tartsál is tőle.

Nekem "a nagyok" közül egyet sem sikerült végigtolni, pont a körökre osztott harc miatt. Rühellem.

Persona 5 (40 óra), Dragon Quest XI (25 óra), Divinity: OS (3-4 óra) mind elvérzett. :( Egyszerűen nekem nem megy.

Múltkor kipróbáltam a Wasteland talán 3-at, nem tudtam, milyen játék, ahogy nyilvánvaló lett, hogy körökre osztott, azonnal töröltem le.
  • ppista
    Lényegében az új FF7 is körökre osztott, hiszen ha az akciód feltöltődött, akkor tudsz támadni, csak elrejtették a szabadon mozoghatás mögé. Nekem is nagyon bejött a feltuningolt csihi-puhi a remake-ben, és remélem ezt is viszik tovább, kicsit csiszolva rajta.
    Nekem a FF15. nagy csalódás volt sajnos. Minimálisan jobb csak az elkefélt 13.résznél, ami nem túl hízelgő. Az olyan "epikus" kaland után, mint a 12., egyenesen lehangoló.
  • blackfire001
    Megmondom őszintén én gyerekkorom óta rühellem a körökre osztott játékmenetet.. Nekem az tetszik ha a játék pörög, vannak események. Ezen okokból hiába tettem sok próbát nem jött be a Heroes, és anno a Final Fantasy se.
    Viszont!
    A XV-tel meglépték azt, hogy akciódús lett a harcrendszer, nem volt körökre osztva és nagyon bejött. Azonnal beleszerettem. Aztán jött a VII Remake, ahol szintén nem körökreosztottságról beszélünk hanem van akció, te ütsz mint egy hack and slashben. Persze, az időt megállíthatod, de kell is mert így tudod kiválasztani hogy melyik varázslatot, tárgyat, képességet szeretnéd használni. Nagyon jó! :D
    Alap támadásból pedig van normál, és van erős is, a támadóállásodtól függően - amit váltogathatsz.

A sztorival szerintem sose volt baj, ahogy észrevettem és ahogy előttem írta ppista egy világban zajlódnak de más-más történetet mesélnek el.
    Szóval nyugodtan lehet játszani a VII-tel vagy a XVtel is anélkül, hogy kellene bármi előzmény. Csajok bombák minden részben, főleg a VII-ben Tifa.
    Most már a játék végefelé tartok, egy unalmasabb üresjárattal találkoztam csak eddig, de úgy összességében tetszik. Jók a harcok, van benne kihívás.

Se a XV, se a VII nem drága szerintem szóval ha félsz, vedd meg használtan valamelyiket aztán ha nem tetszik max tovább adod.

(Egyébként a Persona 5-től épp ezért tartok, mert az fixen körökreosztott... :/)
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.29. 10:30:54
  • ppista
    Minden idők egyik legjobb jrpg-je, mind történet, karakterek, harc, zene, világ és titkok szempontjából az eredeti 97.-es. Ezt próbálja átkeverve előadni a SE, több kevesebb sikerrel.
    Fogalmam sincs mit lehetne írni zanzásítva a FF-kről. A világuk különböző majdnem mindegyik részben, akárcsak a karakterek, és a harc. Vannak közös pontok, úgy mint a Chocobo-k, Moogle-k, és egy Cid nevű karakter. Na, meg a megidézhető lények, mint Bahamut, Shiva meg a többiek. Remélem okosabb lettél. :)
  • Mephike
    Az FF7-ről írhatna valaki pár szót, sosem játszottam még egyikkel sem, de mindig ott motoszkált az agyam mélyén, hogy valamelyiket ki kellene próbálni.
    A PS collection számomra az egyik legjobb dolog, ami érkezik. Megszabadulhatok pár lemeztől, és nekem is a The Last Guardian ekkor fog kipróbálásra kerülni illetve még pár cím. Remélem a jövőben szép lassan bővülni fog majd ez a gyűjtemény.
  • Kandurex
    1080P / 30 -ba ezt simán vinné a Pro.
  • Ulthanito
    Az OW pont olyan, mint vérpisti vagy ki a franc az az idióta.

Cusima méltó lezárás lesz, a madárkutyával én nem mertem játszani, mert tuti nem tetszett volna.
  • blackfire001
    Az OW egy élménymagazin és épp annyira szakmai.
    Elvileg egy szaki volt most mellette még se mondta, hogy na de azért Zoly, ez a játék ha a világ összes pénze a tiéd akkor se tudnád megoldani hogy Ps4 Pron elfusson. Max, ha egy erősebb hardvert belecsomagolsz a PS4 Pro gépházába akkor talán.. :D :D
    Vagy végül is lehet tényleg elfutna, 15 fps-el, 720pben. :D

Mindig meg akartam venni a The Last Guardiant, de sajnáltam rá a pénzt - hát ha nem jön be...
    Mázli, hogy PS PLus collectionben van.
    Nektek tetszett? :D

Hamarosan végzek a Final Fantasy 7-tel, aztán a Ghost of Tsushima lesz a búcsúztató játékom.
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2020.09.29. 08:23:11
  • Ulthanito
    Nyilván azt. Kb. 650 GB marad meg belőle.
  • darkSectorxxx #111242
    A 30 ezres árcédula miatt túl sok helyre nem lesz szükséged. :D
  • MrAndree
    Bőven elég. :D 1 amivel épp játszom, 1 amivel utána fogok de letöltöm előre, hogy ne kelljen órákat várni.
  • Rage47
    marad olyan 400 giga :D 3 játék :D
  • Kandurex
    Fazsa...
  • Moby
    Persze, hogy bruttó méretet adott meg. El is mondta cerny, hogy fix 12 csatornás az SSD csatoló. 512 GBites-es modulok vannak benne (64GB), abból 12 az 768GiB ami 824,6GB. Ebből jön le a rendszer még.
  • mucsácsó
    sztem a bruttó lesz, egy pillanatra se hidd, hogy nem :D
  • Kandurex
    Csak 800GB-os a Series X, ahogy várható volt, 200GB visz a rendszer. A kérdés az, hogy a Sony is a bruttó méretet adta meg, vagy a cigánykodás csak az MS hitvallása?
  • mucsácsó
    már a XONE S-nek se sok hangja volt/van, úgyhogy para lehet ez :D néha el se hiszem, hogy be van kapcsolva egyáltalán..
  • Kandurex
    Talán a drive-ban lesz pozitívabb, minden másban az X jobb.
  • Kandurex
    Mondjuk elég nagy. Ha nincs benne hely hűtésnek, akkor semminek. Bizakodás van.
  • Ulthanito
    Vajon mit írnak majd a PS5-ről?
  • darkSectorxxx #111231
    13fps az original verzióban, azt imádom. :D

Amúgy oké hogy OW Zoly-nak nem kedvence ez a stílus, de egy nagy, nagy butaság elhangzott az utolsó adásukban, miszerint, az ő véleménye az, hogy ez a Remake így teljes egészében egy PS4 Pro-n is elfutna. Ehhez nem kellene új konzol.
    Hogyne, simán elfutna..... :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.28. 17:14:20
  • AntiHero
  • davidka003
    Én se. De sok olyan cim van amit még leakarok de most éppen van helyettük más amit lemezesen vettem és majd el akarom adni.
    Plus-osok közül amit még mindenképp akarom majd az az Uncharted 4, Last of us remastered, Shadow of the Colossus remastered, Mad Max meg még van egy néhány.
  • Ulthanito
    Nálam ez úgy működik, hogy azért, mert Plusban van, még nem fogom letolni. :)
  • davidka003
    Még nem toltam le mindet. Van még vagy 10-15 amivel játszani kéne.
    Attól még, hogy benne van valami plusban még nem fogom azonnal letolni.
  • Ulthanito
    Nem a méret a lényeg.
  • Tatyla