121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#111345 Igaz,igaz. Itt egy másik amin valamennyire látszódik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Holnap 11-kor lesz pár japcsi youtubernél egy kis teszt
Utoljára szerkesztette: Seth, 2020.10.03. 13:45:05 -
#111344 Ez egy ps4 slim. -
#111343 Ez mind? A laptopomba 2X ekkora van -
#111342 Remélem, hogy nem. :D -
#111341 PS5 venti.
O,óó , hangos lesz, igaz ? :D
-
#111340 Akkor majd PS5-ön ránézek a Mafiára, nincs most kedvem optimalizálatlan gamekkal játszani :D PS5-ben talán lesz elég kraft, hogy ne szálljon fel ezektől már. -
Andriska86 #111339 Nem tudjátok, aki 576-ból rendelte elő, annak van bármi esélye géphez jutni novemberben?
Aki a PalyIT Store-ból rendelte elő, kapott már visszajelzést? -
#111338 Az spec pont nem fura. Tavaly elég jót ment a Remnant: from the ashes. Jó kis formula ez a 3 fős coop looter. Jó lesz ez is, nyugi. Ostoboid csapkolda is, looter is, coop is, szép is. Mi baj lehet? :) -
#111337 Tehat azert, mert neked nem tetszik, a 15 ev alatti korosztalyt koti csak le. Logikus. -
#111336 Meglesem. -
#111335 Dehogy -
Newfronter #111334 Köszönjük Emese. -
Legendrush30 #111333 Mafia
Úgy hallottam pro-n érdemes a hangerőt 80%ra tenni :D
Cod
Most először csökkent érezhetően a csalók száma. Mindig nyomj pár shipet bemelegítésnek és rá érzel ki az igazi csaló .
Godfall
Kész vicc kb 15 alatti korosztályt biztosan leköti.
PS5
Állítólag vannak webshopok amik már vígan beharangozták ,hogy majd jövőre lesz készlet :O
Karácsonykor az X One X (direkt ezt írom) jobban menni fog mint a PS5.
Megértettem a micro logikáját. :D
-
#111332 Bőven van gameplay, igaz nem egybefüggően sok pernyi, de combat gameplay pl...
-
#111331 Ez tök érthető, hogy nem mindenkinek fog bejönni. Valahol meg is értem, mert nekem fura izlésem van. :D -
#111330 Azt hiszem eladom a COD-ot :D Tegnap kikészitettek a csipás ugráló lelőhetetlen félistenek. Warzone meg az Apex után elég gyenge nálam.
Mafia 1 Remaster milyen lett, megvan valakinek? Felrepiti a konzolt? Idegesitö bugok vannak-e? -
#111329 Sziasztok
Nem tudjátok véletlenül hogy hol találok még hasonlóan vicces magyarosításokat?
kép -
#111328 vannak gameplayek, de szerintem borzalom...súlytalan harc, generic fos :( én ilyen max 6-7 pontos alkotást jóslok, de ne legyen igazam..
nincs bajom a hack 'n slashel, sőt, de nekem valahogy nagyon off az egész az eddig látottak alapján
COD MW meg kurvajó, szerintem BO3 vagy COD4 óta nem volt ennyire jó a multi része, Warzoneban meg már van 200+ órám -
#111327 Eddig sokat nem láttunk belőle, nem tudom, hogy van-e pl. gameplay trailere már, mindig csak cinematic cuccokat látok. Én amúgy kihagyom, nem vonz az ilyen hack n slash cucc. -
#111326 Én meg már az első videónál mondtam hogy skip :) -
#111325 Én. :)
Ahogy vártam a Tsushima-t úgy ebben is érzem hogy kurvajó lesz éss nem ér csalódás.... eddig legalábbis rohadtul tetszik amiket hallottam a játékról.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.01. 21:32:14 -
#111324 Én. -
#111323 vmi hianyzik belole -
#111322 Úristen, vágjatok hozzám egy marék betont, de ez rohadtul várós nekem, amióta megláttam a legelső trailerét régen!
-
MrAndree #111321 Ja MW az remek. Ajándékba adták barátnőm videókártyájához, gondoltam akkor egy végigjátszást megér. Úgy kezdte, hogy letöltött 200 gigát, azt is baromi lassan mert ilyen remek ez a battle.net app. Aztán végre leért de még elkezdett rögtön leszedni 100 giga patchet mert miért ne. Szerintem az egész művelet több idő volt mint amennyi idő alatt végigtoltam single kampányt... :D -
#111320 Nemrég megvettem a COD MW-t. A campaign elég lájtos, sokkal többet vártam, még a zenéjére sem emlékszem, lol. Multi a szokásos, nem is megy szarul, ahhoz képest, hogy PC-sekkel egyberak :D
De ami elképesztő, hogy 500 gigás a Slimem és ez az egy darab kicseszett játék lehet csak rajta, különben nem fért volna fel a tegnapi patch. Az egész konzolt elfoglalja ez a szar :D Azt hittem kettétöröm. Gondoltam eset leülök játszani egyet, erre másfél órát patchelt, előtte törölgettem persze még...
-
#111319 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennek örömére most másodikra levágtam Ebrietast az egyik Chalice-ban (5pwujscd), szűk helyen. (Bocs, Moby )
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.01. 14:28:04 -
#111318 Szerintem inkább meg a Store nem tudom hány száz (ezer) játékából kéne a 90%-nyi értékelhetetlen szemetet kitörölniük. -
Ezen jót röhögtem most. -
#111316 ez mondjuk érdekes, mert tegnap én egy cursed chalic-ban szoptam vagy négyszer-ötször egy sima láda előtt álló két hunterrel, tüzes vajazó volt náluk. Volt, hogy megmozdulni se tudtam, aztán már is lebasztak. :) Be lehet rozsdásodni.
De amúgy tök igaz, amit írsz, én pl. még mindig ugyanolyan stílusban nyomom, mint eddig szinte mindig. -
#111315 A Sony-nak betonba kéne vésni hogy 60fps alatt nem tesznek játékot a store-ba :) -
#111314 ekkoriban lett prioritas, de ne kelljen mar a te kerdesedet magyarazni neked, nem tul felemelo, kicsit lepjunk fentebb -
#111313 Azzal lett valami jó játék, hogy 60 FPS -el ment? Vagy, hogy 4k lett?
Totál félreértelmezed. Pontosan ettől a mentalitástól járunk itt, hogy nem tudjuk, akarjuk megkülönböztetni a teljesítményt az élménytől. Ezt sulykolják, hogy sok "K", meg rettentő sok FPS (240 vagy hol járnak most a nagyot mondók) és ettől lesz majd valami ZUPÁ!...ehhh
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.01. 13:12:15 -
Prof William #111312 Martin írja? Akkor ebben az esetben majd pont a final boss előtt fog hátba-szúrni egy olyan karakter akire végképp nem számítanál. :) -
#111311 nagyjabol a fullhd ota, de inkabb meg azelott ota, mikor pl. kamu vs igazi 3d lett a grafika
ez cakumpakk 15-30 ev kozott valamikor
'reggelt -
#111310 De kit érdekel a 60FPS meg a 4K meg a "nyócká"... büdös PC Race rigolyák.
Leszarom, jó játékokat akarok,...meg mióta árul a játékipar teljesítményt, élmény helyett? -
#111309 Kiderült, milyen grafikai beállítások közül lehet majd választani a Demon's Souls remake-hez PS5 konzolokon
"nademajd a nextgenen jön a 4K120 úgyhogy HDMI 2.1-et mindenkinek"... és társai.. :'D -
#111308 jah :DD sajnos... még a végén kiderül arról is, hogy amúgy FPS lesz -
#111307 Elden Ring? Az csak egy legenda. Már anak gyanúsnak kellene lenni, hogy Martin papa írja történetet, gyanítom még ennek sem ért a végére :D -
Prof William #111306 Annak idején nagyon beleéreztem a hangulata és játékstílusba, de annaál bossnál eluntam.
Épp ezért volt poén, hogy amikor újra elkezdtem majdhogynem "szűz" kézzel éppenhogy emlékezve a gombokra és trükkökre, sikerült a győzni.