PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I was like, oh we can make the player feel that,” he explained. “We can make you experience this thirst for revenge. This thirst for retribution, and having you actually like commit the acts of finding it. And then showing you the other side to make you regret it. To make you feel dirty for everything you’ve done in the game, making you realize ‘I’m actually the villain of the story.’”
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem az a generáció játéka. Tényleg messze van egymástól az ízlésünk.
Last 2 Elite és Boss harcok....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elite #1
Bossfight #1
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.07. 15:52:22
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Meg így legalább bőven van idő pótolni lemaradásokat. 😊
hjah, bár augusztus végén gamescom, szerintem ott is elhintenek azért ezt-azt bőven 😊
jó hát persze Hades csak egy mellékzönge, bár több kreativitás és odaadás került már most bele, mint a mai """"AAA"""""-nak hazudott címek nagy részébe.. 😄
Csucsima itt is gyün, aztán szerintem nekem is redukálódik a géming, bőven lenne mit olvasni is meg kurvasok sorozat is van bakancslistán 😄 meg hát mást is kell csinálni..
Eddig meg voltam feszülve az új TV-téma miatt, de szerintem azt is lehet elnapolom BF-re mostmár / jövőre...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
PS5 II PSVR
mondjuk nekem ha es amikor kijon a baldurs gate 3 early access, kussolok es boldogan eltunok a fold szinerol 😊
.. ami elvileg hamarosan megtortenhet, akar mar jovo honapban
dehat ugye az is csak egy "igeret" jelen formajaban, abbol meg kapunk vegtelensokat mostansag...
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.07.07. 13:58:43
voltak persze jó címek (Doom Eternalt én adtam úgy a feléig, de soha nem játszanám újra - ellenben az elsőt simán, most is még), Ori 2 zseniális volt, meg Lasszó2 is - de így ennyi.. 😄
idénre még nagy reményem fűzödik a CP2077-hez meg esetleg a Dying Light 2-höz, ha valami oknál fogva megjelenne - de így kb ennyi...
marad a Warzone <#idiota>#idiota>
@johhnyka: idén jön valamikor a Hades v1.0 <#idiota>#idiota> - továbbra is updateről updatere zseniálisabb az egész műalkotás 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.07.07. 13:50:24
Majd a PS5 éra ébredésénél, ha kap egy dátumot a DeS vagy valami jóság, feltámadok! 😊
Adversus solem ne loquitor
Az AC 1-2 -t még végigvittem mert hát új volt és érdekes. A következő amit vittem a Black Flag -volt de csakis azért mert majdnem tökéletes "kalózszimulátor" volt.
Ezt pedig az Origins követte, mert világéletemben imádtam azt a korszakot.
A vikingek, viszont egyáltalán nem hoznak lázba, szóval valószínűleg ezt is passzolom majd. Ha csináltak volna egy középkori japános részt, most várnám őket de arra, most úgyis ott lesz a Ghost of Tsutshima.
Nincs ezzel baj, nem is fontos ugyanazt éreznünk.
Megértem ha téged zavar a csaj kinézete, engem nem.
És a story ugyanez, iszonyat hosszú kaland gyönyörű helyeken, pont annyira nyitott, hogy ne ess ki a ritmusból.
Te másképpen érzed, abba beleköthetsz ha nem a te izlésed, de abba nem hogy minőséi cucc. Ha érted mire gondolok.
Nekem pl a Witcher nem jön be, de másnak meg GOTY játék és értem is hogy mi miatt.
harc meg fosabbnak tűnik, mint volt eddig, a kamera meg olyan messze van a karakteredtől, hogy ez már lassan izometrikus nézet is lehetne😄
Fura ez amúgy. A Last of Us 1-et imádtam de a kettő valamiért egyáltalán nem hoz lázba. Majd megveszem és végigjátszom egy nap, de jelenleg nem érdekel.
A Ghost of Tsutshima sokkal jobbam pörget most. 😊
Más esetekben ezért elég sok gameplayt kinyomnak, de itt ez nem történt meg. Remélem azért mert a kíváncsiságra játszanak és azt szeretnék, hogy mi fedezzük fel a játékot és nem azért mert csak ennyi kontent volt benne. 😊
@dark: elmondják a videóban, a parrys item (resolve) az a kaszabolásra töltődik, illetve ha üres, akkor tökéletes parry esetén is feltölt egyből egy egységnyit - harden meg tényleg bonyolulttá teszi valahogy a harcmechanikát, de szerintem biztosan hozzá lehet szokni 😄
én azért a fullra biztos ránézek majd, ha tényleg kigyün Q3 2020-ra 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
igy egy picit azert jobban tetszik
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.07.07. 08:49:51
PS5 II PSVR
Nincs értelme veled "beszélgetni", mert amit leművelsz a TLOU topikban az szánalmas. Nem csoda, hogy nem szeretted a TLOU2 sztoriját. 😄
Utoljára szerkesztette: Newfronter, 2020.07.07. 08:10:28
Stunning and brave.
Érdekes hogy a Survival-on igan nem nézelődtem meg ilyenek de ott csak kb 7 órával lett hosszabb.