121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Azt hiába. Digitem lesz :D
  • Ulthanito
    Majd várjuk azért a kormányos fotót!
  • Moby
    Nem jutott neki első körben, és pipa. Sok ilyen van. Sokan dühből xboxot vesznek inkább.
  • Moby
    Ki az, aki első nap fogja a cp2077-et venni? Csak hogy lássuk, hányan követik a sony "ejj vadász, te szopni jársz ide!" mozgalmát? :D
    Olyanok vagytok, mint ezek: semmiből nem tanultok.
  • Ulthanito
    Ebbe semmi személyeskedés nincs. Csak egy kibaszott troll vagy. .:-D Regisztrálsz két hónapja, majd vagy írod az Emese-féle barom hozzászólásaidat, vagy ekézed a PS5-öt.

Lehet továbbfáradni, ha nem tetszik.
  • Legendrush30 #111380
    Átmegyünk személyeskedésbe ? Próbálj meg inkább észérvekkel meggyőzni ? Jah az nem megy ? Jelen állás szerint nem éri meg a PS5 sajnos pedig én vártam kedves Emese.
  • Ulthanito
    Még két-három ilyen hozzászólás, aztán ki is írod magad a topikból lassan. Emese.
  • Legendrush30 #111378
    Lehet még fokozni ! Majd a köv meglepi az lesz ,hogy bekötött szemmel nem tudod eldönteni a hajszárító vagy a PS5 van bekapcsolva:D Mondjuk 664-re fel is fér a COD a RDR2 meg az új Spider-man ;) Bőven elég 3 játék :D
  • mucsácsó
    PS5 has 664 GB usable storage, Astro's Playroom 2,4 GB

Na ennyit a 825-ről, de nemtom ki van meglepődve :D
  • mucsácsó
    Ugyanez, SAJNOS totál felesleges beleugrani a nextgenbe egyelőre, ha van egy jó PC-d...
    Ez a jövőre valamikor majd érkező CP2077 upgrade egy vicc, valszeg hulladék lesz a PS4 verza (pláne a base) belőle... Marad a masterrace és RTX ON :P
  • Legendrush30 #111375
    Az egész PS5 egy vicc lassan. Mondjuk én jövő év elején tervezek új gent venni ,de nagyon megkönnyítették a dolgom. PS vs Xbox ? Inkább PC Up vs Xbox :D
    Pc fejlesztés meg meg ráér 22ben is.
  • darkSectorxxx #111374
    Jövőre lesz PS5 upgrade? amit a PC alapon tudni fog megjelenésre? VICC
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.04. 02:21:19
  • Moby
    Ne kavarjatok már. De igen, lesz. Első nap lesz PS5 és XS patch, de ez a prevgen verzát enhanceli nextgenre. Aztán jövőre jön a full nextgen verza.
    Azaz nem, nem BC-ben fog futni PS5-ön. Semmikor.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.04. 00:06:41
  • TomStorm
    Hát igen.W3-al is elég gyatrán startoltak anno ha visszaemlékszünk.
    De itt már legalább HDR lesz:)

Amúgy sz.tem Ps5-ön jobban fog futni vagy a franc tudja miért gondolom ezt,majd meglátjuk
  • AntiHero
    Mondjuk ez kicsit röhejes..hogy még vàrjunk hónapokat a ps5ös verzióra.

Addig meg fut majd ahogy tud.

Nem mintha nem lett volna idejük elkészíteni.
  • TomStorm
    Nem lesz Upgrade egyelőre.
    Megjelenéskor a Ps4 Pro tech-et fogja használni Ps5.Jövő évben lesz az upgrade hozzá
  • Seth
    És vajon hogy fog ez működni? Lehet BC módba futtatni a PS4 verziót, vagy automatikusan upgrade-eli a PS5 verzióra?
  • AntiHero
    Ja okés, köszi.

Azt tudtam, hogy fog futni rajta. Csak a day1-ba nem voltam biztos.
  • TomStorm
    CD Projekt Red has confirmed that Cyberpunk 2077 will be backwards compatibile on PlayStation 5. The PlayStation 4 version “will work on PS5 on launch day,” the studio said.2020. jún. 19.
  • AntiHero
    A Cyberpunk-ot, ha megveszem digitàlisan...ps4-re..akkor az elfog indulni rögtön (Day1) ps5-ön is?

• Tikal #111365
    Komplexebb gameplay mint ami Battlefront ezen részében volt, de mégse egy MS Flight Sim, szerintem jól megtalálták az arányt, ahogy én néztem teljesen rendben van. Hogy neked a multik nem jönnek be az ért a játék még nem lesz szar...
  • Mephike
    Lehet tévedek, de azért azt a Sonynál is érezték, hogy a PS4 hűtése (fűtése?:D) kicsit hangos és egy csöppet kevés. Tuti a fejükre borították ez miatt a bilit már párszor. Csak nem olyan hülyék, hogy csinálnak egy ekkora házat az új gépnek és nem javítanak semmit a gép hűtésén és annak zajosságán. Legalábbis én amikor megláttam az első képet a méreteiről, rögtön azt gondoltam, hogy egy helikopter rotorjait szerelhették bele... Persze aztán lehet ki fog derülni megint, hogy túl naiv vagyok.
  • darkSectorxxx #111363
    Hát egy XSS-hez képest bazinagy, de még az XSX is kb feleakkora. :D
  • Rage47
    nem tudom elképzelni, hogy ebbe a dögbe kis hütést rakjanak :D
  • Kandurex
  • Moby
    Szerintem inkább várjuk meg majd ha nem fake képeken lehet látni a belit. A sony szerintem má nem fogja megmutatni, de mire hozzán ideér, tuti széjjel lesznek borítva az első darabok.
  • mucsácsó
    szerintem is sokkal jobb az XSX, hiába PC jellegű, de mégis átgondoltabb és indokoltabb az airflowt tekintve a kinézete..
    és legalább szimmetrikus :D PS5-ből ez max a digit only verzáról elmondható - nem mintha nem lenne rohadt mindegy, hogy hogyan néznek ki, de hűtésnél azért igenis fontos tényező :D ja, és fekete is!!!
  • Kandurex
    Ez egy karton doboz, azért nem reprezentálja a PS5-öt....még ha jogos is a kép
  • darkSectorxxx #111357
    Isten őrizz, hogy bántsam a Sony gépét, mert nem a gépet kell szeretni, oké...., legalábbis engem a játék fog érdekelni...
    DE basszameg:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.03. 16:40:53
  • darkSectorxxx #111356
    A rossz tervezés?

Pár hónapja olyan hirekről olvastam, hogy a ps5-nél nagy gondok vannak a hűttésel, így már értem... :D
    Ha nem lenne pár exclusive, a FASZOM venne Sony-tól hadrvert.

Ha ez igaz, akkor valóban én se értem ezt a picsanagy külsőt....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.03. 16:38:30
  • darkSectorxxx #111355
  • darkSectorxxx #111354
    Hogy még itt vagy a topikban? :)
  • Kandurex
    Én nem tudom minek buziskodni ezekkel a vékony design házakkal, a lőtéri döglött kutyát nem érdekli, sőt, az Series X, kinézetre, szerintem, jobb, mint a PS5-öt vagy a 4,...vagy tulajdonképpen akármi ami eddig a Sony-tól jött.
  • darkSectorxxx #111352
    Nem szeretek ilyenekbe belemenni, de valóban agyfasz amiket leírt most....
  • Moby
    A PS4 PRO után ilyen kérdések még felmerülnek?
    A jó hűtéshez nem nagy ház kell, hanem szakértelem. Vagy egy tanulmányi túra az MS-hez.
  • Kandurex
    ...nézem ezt a SW squadron-t....és döbbenet, hogy ez mekkora szar, mind grafikában, mind játékban,...miért kellett ez? Mondjuk nem rendeltem elő, nyilván, a fos szűrő rendszeremen már az első bemutatókon megbukott, de így látva,..jézus fasza, és peckelik a kritikusok 80% felé a metán, már - már Csucsima szintbe... ha ez nem SW lenne, ez beleállt volna a betonba, nem a földbe, és csüdig.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.03. 15:31:59
  • mucsácsó
    én is emiatt gondolnám, hogy ha már ekkora dög lesz, akkor tegyenek bele épkézláb hűtést... hamarosan kiderül :)

tegnap benyomtam a Cusimát (base PS4) és pausen volt a menüben - és kint a konyhában azt hitte asszony, hogy a valemelyik szomszédban porszívóznak #justpanelthings
  • Kandurex
    Nagyon remélem, hogy jó lesz a hűtése, egyébként mi indokolná ezt a batár-nagy házat?
  • mucsácsó
    ehhhhh.... jó kis céllövöldés kétpálcás hűtés :D gondolom valami kis lófasz hűtőborda lesz alá, azt jóvan, de ne legyen igazam...

XSX-nél azért rendesen ráfeküdtek, gyakorlatilag a konzol fél vastagságát a hűtőborda teszi ki :DD persze majd gyakorlatban elválik, de én csöndesebbet várnék, mint a PS5..
  • Moby
    Ha ez valós, akkor elmondhatjuk, hogy ezek semmiből nem tanulnak. Persze a sony esetén annyira azért nem lenne meglepő.