121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#111425 Persze joga van hozzá, meg is teheti. De legyünk őszinték, ha bemegyek bármelyik focicsapat szurkolótáborába és azt mondom, hogy a csapatuk béna, semmit sem tud (" Eddigi pozitívumok : -" ) és minden más amit tudnak az édeskevés, akkor csodálkozol ha pofán baxnak? Ő már rég túl van azon, hogy egyszer elmondja, megtette már többször is. Azt hiszem ezzel megkapta amit akart, kifejthette a véleményét, meghallgattuk, de tapsikolni nem fogok hozzá, egyet érteni meg végkép nem fogok vele. Innentől már tényleg csak etetjük a trollt. Szóval lapozzunk, nem ér az egész ennyit. -
#111424 Miért tenné? Csak elmondta a véleményét, ami nem egyezik a tiéddel. Ez messze nem trollkodás. -
#111423 link
Aszondjàk.:
The PlayStation 5 is a very quiet console, according to hands-on previews. via.:vg24/7 -
#111422 szerintem több is, így hirtelen: UC4, Cusi, God of War, Bloodborne, Days Gone, Póki, Ratchet, Astrobot, Lasszó2, Death Stranding, Detroit, Horizon, Nioh...volt 1-2, még ha jött is pár PC-re később :D -
#111421 Hogw...
...Őő, ok. -
#111420 Resi 8 talán, de arra nem építkeznék egyelőre. Hogswart megint mi az isten?
Elden Ring-ről kutyát se tudunk, még azt se hogy mikor melyik évbe várható... és hogy jó-e lesz. -
#111419 1 cím, 1 studio nem elég, 5-6, már baráti és 10 körül kezdődik a megkerülhetetlenség. A Sony-nak talán 7 Ex címe volt a cur-gen-be? -
#111418 Sztem meg egy GTA6 és/vagy Rockstart, és akkor már az életben nem lesz gondjuk többet :DD
(amúgy valszeg azt már az MS se biztos, hogy kipengetné/kitudná pengetni... :D)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.04. 14:46:41 -
#111417 Írtam 3-at is paszod. -
#111416 Ja hogy úgy, és melyik sorozat egy elemét lenne érdemes vajon felvásárolni? A Bethesda-tól vagy bárkitől? Van 1 cím ami eszedbe jutna, amit érdemes lenen csak külön exclusive-á tenni? Melyiket? -
#111415 Ne csináltasson. Vásároljon. És ne 100M, kvázi árában, hanem 200M-ért vegyen, mert annyiért már eladják-eladhatják a már készülő címeket is. Gondolj bele, mennyit hozna mondjuk egy 60M bázis 10 dolláros ganéjba? Pikk-pakk megtérülés van...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.04. 14:42:41 -
#111414 De mégis kikkel csináltason jó exclusive-okat?
Turn 10 akik csak autóversenyt tudnak, ne is csináljanak mást?
Coalition aki szarabb Gears 5-öt csinált mint a 4 volt?
Vagy a soha el nem készülő Fable csapattal?
Vagy a 311-es Halo csapattal?
Melyikkel csináljanak 100M-ból egy exclusive-ot?
Szerintem ez kellett nagyon az MS-nek hogy felvásároljon csapatokat, de a baj az hogy már Gamepass-ba gondolkodnak, most nem fognak egy 10 euro-s előfizetésbe beletenni 5-6 évig fejlesztett exclusive-okat, ez felejtős....
Majd ilyen átlagtól egy csöppet jobb címek max és ezek is főként multival, hogy ne az legyen hogy story letudva és ennyi.
Szerintem. Meg látszik is, a pár utolsó MS cím alapján is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.04. 14:40:24 -
#111413 Érdekes ez az MS, végtelen pénzen ül és meg vesz ilyen Bethesda és társait 7500M dollárért. Ennek a tizedéből megnyerhetné az egész generációt. Mennyi is most egy AAA játék fejlesztése? 100M? Puff neki. Már meg is vettem volna a Resident Evil 8-at, Hogwarts Legacy-t, Elden Ringet stb. Mik ezek a párszáz milkók? Ex-be mindet X-re! Már nem is gondolkodnék Sony-ba. De nekik a szar kell. -
#111412 Ja értem, hogy az nem sima HDR. -
#111411 de lesz HDR :D ez fix, csak nem Dolby Vision, hanem metadata nélküli "sima" HDR10 :) -
#111410 Ebben igazad van.....................................DEEEEEEEE
Mit változtat azon ha hinne?
A Sony címeivel akkor se tudnál Xbox-on játszani.
Vagyis nem az MS-nek KÉNE hinni a játékokban, hanem a SONY-nak NEM!
És nemhogy alábhagynak ezzel de pont hogy erre fognak ráfeküdni még jobban.
Ha igaz akkor 2021-ben jön a Horizon 2 és a GoW2 is,
Egy kiba..ott éven bellül ez a 2 játék és akkor még kitudja mi....olyan lesz kb mint a mostani a Last 2 + Tsushima.... Ja és idén még Pókember csomag + Demons Souls.... igazából 4 nagy Exclusive és ebből 3 PS4-en is játszható!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.04. 13:38:31 -
#111409 HDR nem lesz PS5-ön? Ebben biztos vagy? -
#111408 -
#111407 Minden az X mellett szól, csak ez a rühes MS nem hisz a játékokban. -
#111406 mindenekelőtt én is PS5öt fogok venni (majd), DE tényleg egyre több indok szól azért Xbox mellett is :) Dolby Vision támogatás azért szerintem egyáltalán nem elhanyagolható az XSX/XSS-en, egy odabaszós HDR mégtöbbet dobhat fasza megjelenítővel majd a játékon :)
PS5-ön elvileg nem lesz, bár ez eléggé furcsállom is... -
#111405 De amúgy nem számít ha bajod van a konzollal, az se ha a játékokkal, a véleményed nem probléma, szerintem is a Sony hardver szinten eléggé el van maradva a konkurenstől, de mint a múltkor annyit légyszi, hogy ne írj még poénnak se olyat hogy 15 éves szint alattiakat érdekelhet egy játék, mert ez ugye sértés, és az a Godfall nem lesz egyeltalán rossz cucc, max nem érdekli azokat akik nem szeretik az ilyet.
Emlékszem mikor kijött a Remnant, akkor is sok ember legyikntett, most meg hogy az Epic free adta hirtelen mindenki elkezdett vele játszani.....
Lehet rossz lesz, de hagyjuk meg az esélyt hogy nem.
A géppel nem tudom mi lesz, de max garanciába kicserélik ha gond lesz. De reméljük nem....
Kis tárhely mondjuk személyszerint nekem nem gond, mert én egyszerre max 2 játékkal játszom és mindig letörlöm ami nem kell.
Van amiben egyetértek veled is, de van amiben nem.
Illetve az is érthető ha PC-t szeretnék vagy Xbox-ot a gamepass miatt, de ettől még ugye nah vagyunk akiknek még ennyire fontosak a Sony címei...
Hogy ez fanboyság?
Lehet, lehet az, lehet fanboy vagyok én is, de nem a Sony-hoz, vagy a hardverhez, hanem egész egyszerűen olyan stílusú és "szerintem" minőségű játékok jönnek, story játékok, amivel máshol nem tudok játszani és kellenek, és lenyelem a 30 ezret meg hogy süvít a gép és 90 fokra melegszik netán.... -
#111404 Naluk ez alap
Amugy beleneztem, semmit nem ernek ezek a tesztek -
#111403 De mekkora écc, már ahogy kinéznek ezek a Japók, döbbenet ez az affektálás, virnyogás, pumpolás amit nyomnak.
Mi a faszom baja van ezeknek? -
#111402 Youtube-on beírod, hogy #tryps5, aztán hüledezhetsz a nagy semmin :D -
#111401 Egy linket bedobhattatok volna a videokhoz -
Newfronter #111400 Első nap, PS5-re, nekem is jut egy lemezes konzol, lefoglalózva. Illetve az őszi játékfelhozatalból azok nov. 19.-én, amelyek nem kapnak rossz opencritic átlagot(kb 83-85<, pár kritika elolvasása). -
#111399 Mindenképp első Ps5ös jàtékom lesz. Na meg mellé egy DeS. -
#111398 Igen, ez aztán a bemutatók
-
#111397 Meg Godfall-t. De nem bírom ezt a ripacsoskodást amit tol mindegyik. Nem lesz itt semmi mélyebb gép kibeszélés. Leültették őket játszani aztán ennyi -
#111396 Nézem a videót..de mindenki csak az astrobotot tolja. :D -
Legendrush30 #111395 Teljesen lényegtelen ki mennyi ideje van regisztrálva ide és szabad véleménynyilvánítás van egyébként is.
Ha te ez alapján határozod meg más személyek véleményét akkor nem biztos ,hogy a regisztráció ideje hanem sokkal inkább az IQ szint kellene a meghatározó legyen mások szemében is. Persze a "boszorkanyt kialtok" itt is működik csak pár minimálisan szorosabb személyes kapcsolat vagy eggyezo vélemény kell és már meg is van a tökéletes összhang.
Ez egy PS topik ,nem PSfanboy csak pozitív gondolatok című topik.
Eddigi pozitívumok :
-
Eddigi negatívumok :
-kisebb tárhely
-kevesebb exkluzívok
-drágább exkulzívok
-készlet hiány
-jövő évig elhúzódó frissítések
-dizájn
Nyugodtan írd meg a pozitívumokat szemelyeskedes nélkül. -
#111394 Nálam még az is lehet, hogy megvárom majd a bugmentes sok DLC-s kiadást. Úgyis van még csomó játékom amivel nyomni kéne. -
#111393 Nos én kockáztattam és előrendeltem digitális formában a CP2077-et, mindezt PS-re. A létező legrosszabb kombináció, és igen "vadász" vagyok :) -
#111392 1 óra és jönnek a PS5 beszámolók, megtudjuk, hogy milyen lett a hangja. Gondolom mindenkinél már csak ez az egy kérdés van -
#111391 Jahh, nekem meglesz, 7 ezerért adja a Konzolvilág az XSX mellé, így gondoltam, azt már nem hagyom ott. -
#111390 Majd Janika megeteti, de az lesz neki az utolsó vacsora. -
#111389 Teljesen felesleges "etetni" ezt a trollt, az ilyen élvezi ha figyelnek rá. -
#111388 Ez a pletyi neked eddig kimaradt. -
#111387 Számít. :) -
MrAndree #111386 Én meg fogom. PCre. Az számít? :D