121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#111465 en is -
#111464 Az a loadout opció de kellett volna már régebben is. Tuti elő fogom venni megint a játékot ha ez a patch kijön hozzá. -
#111463 -
Prof William #111462 És emellett még a PS4-es lemezeket is viszi. Ez remek hír! Legalább újra végigtolom majd a GOW -t míg a GOW:Ragnarok-ra várok. -
#111461 Alap tárhely kell, annyi is van, ez így pont jó, de igen ha lehetne üresen venni akkor üresen venném és beletennék egy 500GB-osat.
És de, ha még 30-40k-t számoltak volna csak hogy 2 tera legyne az inkorrekt velünk szembe aki nem akarja az összes játékát egy időben tárolni az ssd-n
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.05. 16:39:49 -
#111460 -
#111459 A helyedben még mespékelném egy Switch-csel a gépparkot, mert meg az A az oké :D -
Legendrush30 #111458 Én teljesen abban a hitben voltam ,hogy nálunk is. Ezért probléma ,ha van egyedi gombos nacon kontid a PShez ,de közben Xbox kontit is sűrűn forgatod pchez noname van megint más kiosztassal és telefonhoz egy PS formájú ,de Xbox kiosztású ipegat használsz.
:D -
#111457 Ez számunkra irreleváns, mert csak a japóknál volt így.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.10.05. 15:21:34 -
Legendrush30 #111456 Korábban sem volt semmi kirívó hsz-em . Maximum csak képzeltföldén . Elengedhetnéd végre ezt a hadjáratot velem szemben mielőtt újabb !eket kapsz.
De ,hogy a témába vágott is írjak (dupla hsz nélkül ) a Sony megerősítette ,hogy mostantól a X az ok és nem a 0 ;) -
#111455 Most hívtak a Playitstore -ból, első körös vagyok, de nem 20 ezret fognak kérni, hanem a teljes konzol árát. Na, ezek biztosra mennek. -
#111454 Olvasd el a korábbi hozzászólásait, és majd rájössz, hogy miért. -
#111453 Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a túlkínálat miatt ilyen 50 körül mennek a használt prók a piacon. -
#111452 >Pont ezért is találták ki a konzolt ,hogy ne kelljen feljeszteni évente.
A bővíthető memóriakártya intézménye egyidős a konzolokkal. Pedig sokáig nem is játékokat lehetett rajtuk tárolni, csak mentést. Mindkettő bővíthető. Innentől nincs min vergődni. Vagyis ha akarsz találsz, és ahogy látom van rá igény is. -
Legendrush30 #111451 Pontosan az is opcionális ,ha van 2 különböző tárhelyes és verzió. És semmivel sem in korrektebb mint utólag bővíteni.
Direkt kifizetes ? Ennyiből adják csak az alaplapot a gép házzal meg a PS op-al és majd utólag meg veszünk minden hardvert. :D
Pont ezért is találták ki a konzolt ,hogy ne kelljen feljeszteni évente.
Az utólagos bővítéssel az a gond ,ha nincs slot akkor hova teszed ? A tv állványra egy kábellel? -
#111450 PONTOSAN legyen OPCIONÁLIS a tárhely, ne kelljen kifizettteni a userekkel direkt! bővíteni lehet akinek van plusz pénze és akinek ez elég olcsón kap hardvert. ez Így korrekt. :) -
#111449 PONTOSAN, ezért is no para.... :) -
#111448 Amúgy 1-2 hét múlva eladom a PS4 Pro-m. Érdekel valakit itt?
1TB, 1 joy. 2017.12.12.-én vàsàrolt.
Àràt nem tudom..70-75k szerintem max. -
#111447 Állítólag meglepően halk az új gép hűtése, ami kezdetnek már nem rossz. -
#111446 Szerintem baromi jól néz ki.
Tökéletesen megtöri majd a fekete szekrényemet. :D -
#111445 faszán néz ki, bár jó kis ujjlenyomat- és hajszálkarcgyűjtő lesz a közepe :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.04. 21:40:39 -
#111444 Állítva nem rossz, kár, h nálam a szekrény kialakítás miatt feküdni fog :( -
#111443 Ha unjátok a ps5 rendereket, akkor itt van pár fotó a tényleges hardverről. Én már leszarom, hogy a fat ps3-as zongoralakk-feketét megint visszahozták, de akkor a hűtése is tényleg legyen legalább olyan, mint azé volt. -
#111442 Szerintem riasztó lett volna egy 280-300 ezres PS5. Tudják ők, hogy nem most kell kiadni.
Majd 2 év múlva tuti lesz mondjuk 220 ezer körül 2 TB-os. -
#111441 +1
Nekem PS4-en és Xbox ONE-on sincs fent 4-5 játéknál több. Indie game-ek meg szinte alig foglalnak. Szóval 4-5 AAA mellett csomó kisebb is elfér. -
Legendrush30 #111440 2 játék ára :)
Amúgy a Sony és a Micro is megtehette volna ,hogy már első körben kiad egy 3tbos verziót 1kval többért. Akinek van pénze vigye azt.
A mentések nem foglalnak nagy helyet ,de pl epic pillanatokról már nem érdemes videót készíteni.
Az mondjuk meglepő ,hogy a CP77 ilyen kicsi talán a Witcher 3 is közel ekkora volt. -
#111439 Amúgy még mindig nem értem miért kellene 3-4 jàtéknàl többnek lennie a gépen. Simàn elég ez a tàrhely.
Ha meg valami kell gyorsan, pikk-pakk letöltöm. Nem betàrcsàzós màr a net sem. -
#111438 PCIe 4.0-s kell majd mindeképp. Azok még azért drágábbak valamivel.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.04. 20:52:36 -
#111437 Hm, ez jól hangzik, ahogy nézem az árakat, ez kb 50-70k pénz lesz az 1 tera. De javíts ki ha nem jól gondolom.
/ igyekszem :) -
#111436 Nem a sonyét kell majd megvenni. A sony ki fog adni egy listát a keskedelmi forgalomban kapható NVMe-s SSD-kről, hogy melyik használható a PS5-ben. Azokkal lehet majd bővíteni.
/és még mindig tera, nem terra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.04. 20:40:28 -
#111435 Biztos vagyok benne, hogy hosszú távon nem lehet majd SSD bővítés nélkül megúszni a dolgot. Kíváncsi vagyok, hogy egy 1 terrás SSD mennyibe fog fájni a Sonynál, de tuti nem lesz olcsó. -
#111434 Ez csak a telepítés, hol vannak a mentések, képek stb. -
#111433 -
#111432 +1 -
#111431 Ez jó hír akkor. -
Newfronter #111430 Alapvetően igen. Ami nem fog menni, arról lesz infó, meg a konzol is kiírja, de elvileg a címek 99%-a menni fog. Sőt boost mód is lesz, de egyelőre nem tudjuk, hogy ez mennyi játéknál lesz bekapcsolható. Illetve a mentésekkel kapcsolatban a Sony még nem nyilatkozott, hogy mely címek mentései hozhatók át PS5-re(reméljük mindegyik, de egyelőre nincs róla infó). Amelyiknek lesz Remastered kiadása, ahhoz nem lesznek használhatóak a PS4-es mentések, legalábbis eddig így áll a dolog. De pl. a Dirt 5 PS4-es mentéseit nem lehet áthozni a PS5-ös verzióhoz. Mondjuk erről volt külön hír. -
Prof William #111429 A PS5 esetében a Store nem fog változni? Tehát amit anno megvettem PS4-re digitálisan, akkor ha belépek a storera PS5-ben akkor fogok tudni játszani vele? -
#111428 igen, konzol exek, de írtam is, hogy később jött 1-2 PC-re :)
jövőben meg aztán kitudja, hogy mi lesz a tendencia - lehet mégtöbb jön majd PC-re idővel /habár pl. a Nioh 2-vel nem tudom mi a helyzet PC fronton... -
Legendrush30 #111427 Elmondtam több részletben mi nem teszik . És hiába vagyok én RealMadrid szurkoló ,ha a csapatom beázik folyamatosan akkor elégedetlen leszek és a szurkoló társaim is.
Érdekes módon nem én kaptam figyelmeztetést.
Pozitívum :
Páran írtak itt olyan exkluzívokat amik jövőre jelennek meg. Pl GOW 2 ennek nagyon örülök.
Reméljük ez csak kezdeti nehézség és jövőre újra az élen lesz a Sony ! Én boldog lennék ,ha jövő év közepén normalizalodna minden és tudnék egyet venni.
-
#111426 Death Stranding, Detroit, Horizon, Nioh nem exek.