121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    40 felett en mar erzem.

en vittem mar konzolt uzletbe tesztelni. ha nem seggfejek, akkor miert ne engednek? demozni, tesztelni vannak kint a tv-k. te meg konzollal hasznalnad nagyreszt, fontos szempont szamodra.
  • Kandurex
    Akkor olvasd el megint, ilyen gagyi módokat használi nem szabad játék alatt.
  • SweeneyTodd
    Találtam egy kis érdekességet ITT ,de most nem tudom akkor végül mi legyen...

Az a baj nincs össze hasonlítási alapom ,szóval melyik mennyire érzékelhető.

Bemegyek egy MediaMarktba és össze rakom a ps-t a tévékkel és tesztelek , valljon mennyire lehetne ezt kivitelezni :D
  • SlickAdam
    en is azokra gondoltam, amik menubol elerhetök.
    akkor javitok, hogy ne tekno-nacizzal: mozi mod all a legkozelebb ahhoz, ahogy elkeszitettek a tartalmat az Udio-ban.
    specibb tv-ken ott a THX mod, de az se tokeletes nyilvan. nem lehet. ez konzumer kategoria.
  • Moby
    Dehogy kapcsol ki mindent...azokat kapcsolja ki, amiket a use bakapcsolhat, ettől a háttérben nagyon sok hókuszpókusz kell, hogy egyáltalán legyen képe. Gyerekek ez nem analógteknó :D
    Azt kapod amit akartak...peeeersze :D stúdió kontrollmonitoroknál kapsz egy egész jó deriváltat. Talán :)
  • SlickAdam
    nem ertem a kommentet. a gaming modban kapod azt a latvanyt amit kitalaltak? hat... nem.:)
    a mozival kapod azt a latvanyt. gaming modnak csak annyi az elönye, hogy tenyleg kikapcsol minden + elektronikat, hogy lehetö legkisebb legyen az input lag. de maga a kep tobb, mint valoszoinu, hogy otvaras. tul magas kontraszttal, szar gamma ertekkel, tulszaturalt szinekkel, meg a szinhomerseklet is szar altalaban, ...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.05. 12:39:29
  • Kandurex
    Őőő...lehet kicsit tévedes honlik azon elképzelésbe, hogy a gaming mod rossz. Nem rossz, azt a látványt kapod amit a készítők kitaláltak, ezek a módok arra vannak, hogy a rossz minőségű vagy ilyen-olyan oknál fogva torzult hibás képet javítják (pl. tv adás, régebbi nem 1080p filmek).
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.05. 12:32:42
  • Moby
    Sg
  • Moby
    Itt nem csak más inputlagról beszélünk, hanem simán van már olyan is, hogy az egyikben ips van, a másuiban meg xVA.
    Ja, nem volt ez más régebben sem, de sokat nek segített, hogy két tál rizs egy négyzetméternyi lcd panel.
  • SlickAdam
    eddig is "normalis" volt, hogy kulonbozo meretu modellek mas-mas input lag-al rendelkeznek.
  • Moby
    Lassan ott tartunk, hogy kétszer egymás után nem lehet megvenni ugyanazt a tévét, éy azon vitáztok kinek a logoja legyen rajta???
  • Moby
    Namost a vicc az, hogy megnéztek egy tesztet egy tévéről, amiből lehet, hogy a keleteuba szállított, pláne más méretűben egész más panel, más paraméterekkel, estébével van :D
    A HIT a legfontosabb, és a meggyőződés :)

/ a sonyból amit dark vett az 14 ms-es, amit én vettem vokna 32-est az már 33ms...LOL de a legjobb, hogy ugyanaz a típus különböző méretekben aktív meg passzív3D vegyesen, ami annyit jelent hogy lg panel/samu(auo, stb) panelek vegyesen.
  • SlickAdam
    43 ms nem spektakularis. 10-20 az.
  • SlickAdam
    gaming mod altalaban undoritoan nez ki.
    amikor csak lehet a mozi / film modban kell jaratni. ha ebben a modban az input lag is fasza, az fönyeremeny.
    erre sony-nal van a legnagyobb esely.
  • deep
    A leggyorsabb Sony TV 14ms-et tud. A monitorok 1-3ms-et. Ez a 43 egy vicc.
  • heady
    "providing a more than acceptable if not spectacular responsiveness for playing PC or console games."

1-2 sonynak alacsonyabb, de ez teljesen jo.
  • SweeneyTodd
    Oké :) , köszönöm a segítséget. Akkor azt hiszem meg van a nyertes
  • Kandurex
    Az inputlag szokható, ne foglalkozz vele, a lényeg, hogy gaming mode-ba fusson a TV!
  • SweeneyTodd
    ohh viszont a tesztet nézve van egy ilyen része

"Gaming

The Samsung UE-40H6400 clocked in a Leo Bodnar input lag figure of 43ms in both [Game] and [PC] modes, providing a more than acceptable if not spectacular responsiveness for playing PC or console games."

Mondjuk nem tudom a mostani tévémen mi a helyzet , mert az meg nem mai darab gondlom ott meg még nagyobb... akkor meg fel se fog tünni.
  • SweeneyTodd
    Ohh szuper köszönöm szépen !

Na majd akkor számolok egyet, aztán lehet következő hónapban útra kelek érte :)
  • heady
    Ha mar Samu parti vagy, akkor az UE48H6400 pl eleg jo valasztas (nem tudom mennyiert dobaljak, tavaly nyaron £700-ert vettem, most mar lattam joval olcsobban is). Itt van a 40 colos tesztje, 9/10-et kapott, nagyon dicserik a feketet illetve a magat a panelt is. Csak ajanlani tudom en is :)

Utoljára szerkesztette: heady, 2015.04.05. 08:08:46
  • AntiHero
    Vótmán a Witcher 3-as térkép?

• SweeneyTodd
    Tudományosan kifejtették ,hogy miért is nem jók a samu tvk állítólag nagy az input lag... na mind egy , lehet bemegyek azt veszek egy tv-t... a tököm foglalkozik kvázi alig érzékelhető dolgokkal... amelyiknek szép lesz a képe azt megveszem azt annyi... Samsung párti vagyok amúgy, azért is hajlok arra fele.

A mostani 5-6 éves tv-hez képest minden jobb lesz :D
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.04.05. 00:21:02
  • Moby
    Amúgy ha nem valami 4K-s fos, akkor konzoljátékra gyakorlatilag bármelyik/bármilyen megfelel. Persze azért vannak a megfelelésnek szintjei, de az be is van árazva. Szóval kb annyi, hogy elmész olyan helyre ahol van sok, és választasz egyet magadnak, és az lesz a legjobb.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.04. 22:17:54
  • Moby
    Neked olyan lg-d van, amilyen sajnos már nincs. A mosatni lg-k kibebaszottretkek sajnos :(
  • Totti5
    Samu nem alkalmas játékra?:) az szép...

Nekem LG van, előtte Sony s előtte Samu volt. Mind a 3 tökéletesen alkalmas volt.
  • Tatyla
    én ezzel szemezek jó pár hónapja...
  • SweeneyTodd
    akkor lehet tényleg kompromisszumot kell kötnöm és egy olyat venni mint amit Moby és Dark is vett.
  • Tatyla
    110 fölött nem biztos hogy találsz 160-ért...
  • SweeneyTodd
    Van köztünk esetleg olyan aki vágja a mostani tv-ket ? :) Szeretnék vásárolni valami szép és persze JÓ darabot, 110cm fölöttit... a samukról lebeszéltek, hogy az nem alkalmas játékra, sonyt ajánlottak, esetleg megbújik valakinek otthon egy nagyobb darab ilyen kaliberű sony tv, valami ötlet hol induljak el... vagy bullshit ,hogy a samsungok alkalmatlanok lennének.. na szóval ilyen problémáim lennének... jajj és a lényeg azért elfogadható árban is legyen 160körül :)
  • TDC Geronimo
    metálra kódolva!4
  • SlickAdam
    pc-n csak brute force van. ami jo, en is megbekeltem mar vele. de akkor is bamulatos, hogy hozza ertö kezek mit ki tudnak hozni egy ilyen kenyerpirito hardware-bol, mint a ps4.:)
  • darkSectorxxx #24517
    Order-nek vagy BB-nek? :D
  • darkSectorxxx #24516
    Igen itt jön ki az hogy pc-n csak elméleti többlet van, kihasználva nincs...multi címek produkálnak élsimitást meg nagyonn felbontást és ennyi. :)De nem megyek bele nem utálom a pc-t sem.
  • TDC Geronimo
    Hát igen. Párja nincsen szerintem PCn se.
  • SlickAdam
    gondoltam 50 ora bloodborne utan csak megnezem mit tud a gephez kapott The Order.
    jatekkent erzem, hogy 0-hoz konvergal, de ez a graf... nem talalok szavakat.
    pedig gamer pc-s kirandulasrol jovok, i7, gtx 970, ... meg minden, lattam nehany dolgot ott, de ez akkor is orulet. mindez atom 30-al. minden tiszteletem. kar, hogy szelesvasznu, de szerencsere plazman tolom, ami atom feketet produkal, sotetben olyan, mintha a tv is szelesvasznu lenne.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.04. 20:43:52
  • darkSectorxxx #24513
    Az oké rádugjuk csak az nem biztos hogy nagyon kíméletes. :)
  • darkSectorxxx #24512
    Pedig télleg nem mindegy nálam, lehet szar a hosszabító, vagy túl hosszú.
  • Tatyla
    jaja én is kezdetektől fogva ha látom hogy merül rádugom és folytatom
  • yesname #24510
    Én is hosszabbítóval használom semmi baja. Nem is szabadna befolyásolni azt, hogy milyen gyorsan és meddig tölti fel a kontrollert (sem mást). Érdekes lenne.