121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
soundsonic #24590 Srácok, a nyári hőséget hogy bírja a pées? -
Gran Turismo-t igérte 2015-re már Kazunori Hazudocsi, de szerintem 2017 lesz, ugye PS3-on is jól haladtak a fejlesztéssel...ami érthető hiszen volt benne 13452 féle típus, megérte várni rá!!!
[not]
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.04.07. 02:26:05 -
és? de legalább ami van rájuk az ott van a toppon grafikailag, nem 900p, meg 30fps...meg cinematic experience, LOL -
Sony betalált egy picit a Bloodborne-al szerintem. :D -
Azt hittem már valami komolyabb dolog történt , hogy ennyi hsz született ,de ismét csak a sárdobálás megy 
Ez már sokszorosan lerágott csont... tudom a pc jobb 3x annyi pénzért fél évente amivel tudod tartani a lépést ,hogy szép látványos legyen a játékod. -
Paranoia #24585 mint a skyrim pl.bár azzal is tulsokat jatszottam...pcn persze. -
nem, sőt azt se, hogy 17be vagy 18ba mi. 2 hónap és E3... -
egyébként tudni, hogy 2016-ban milyen exkluzívok jönnek? próbáltam keresgélni, de egyedül az Uncharted 4 biztos.... -
mint a? -
Paranoia #24581 naa ez már vhogy jobban emészthető számomra is.magyar felirattal meg hab a tortán. -
Idén a Sony van elcsúszva év végére, mert nem lesz az Uncharted 4, de az E3on még lehet valami. Xbox tulajok nem panaszkodhatnak Halo 5, Forza 6, Tomb Raider és Fable Legends biztos lesz. De nyilván ennél sokkal több cím lesz év végén ami majd hamarosan körvonalazódik.
PCre viszont sok AAA exluzív jön, pl a ? most nem jut eszembe egy sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.06. 20:04:03 -
Mert, mintha más platform úszna az exkluzívokban? Ez egy szar év, bár a BB system seller, másra még ennyi se jön, szóval pont a PS-sek ne panaszkodjanak!...ha minden évben jönne két ilyen bomba cím elégedett lennék. -
nem mondanám, hogy úszunk az exklu címekben... gondolod aki PC-n játszik remeg a God of War miatt? :) -
Witcher 3 első 15 perc
Jó lesz ez... Kicsit több, mint 1 hónap már csak -
Na, ja, de ez a sírás már okafogyott :\ nem hiszem ez fogja vissza a fejlődést, pont akkor amikor a legtöbb fejlesztő az idióta mobil piacon van, hiszen ott a könnyű lóvé! -
Ra1n #24575 Nem aggódom, ellenben amiatt aggódom amiért a fejlődést megint csak akadályozzák, már most nemhogy 2-3 év múlva.:)
Totti: Mert harmatosra sikerült gépekről van szó azért. Bár ezt te úgy se látod.:) -
2019 előtt nem lesz szó a következő generációról. Nem is értem 1.5 évvel az indulás után miért erről kell beszélni. -
szvsz még innen számítva 5 év..ne aggódj a PC erő se fog 20X -ra nőni ennyi idő alatt,... -
Ra1n #24572 Csak remélni tudom hogy 4 évnél tovább ezt a gent nem húzzák.
A Sony VR pedig.... Ezekhez a gépekhez a VR alkalmatlan. -
nem hinném, hogy ne tartana ki ez a gen 4-5 évig még, rengeteg embernek még mindig ps3a van.... ráadásul kevés exkluzív jött még ki, eléggé meglepő lenne ha két éven belül jönne a következő konzol és szerintem ha logikusan belegondolunk esélytelen, hogy ilyen hamar váltás legyen, még a Sony VR-ja sincsen kint, -
naja csak pc-n az eletben nem fog God of War futni, ami eleg gaz, ha az a kedvenc gamed -
SlickAdam #24569 attol meg nem lesz 4 ev (amibol mar majdnem kettö lement...) -
Ez és a driveclub miatt lassan tényleg érik már a cronusmax -
omg :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.06. 15:22:21 -
hát igen, de azért döntöttem a Ps4- mellett, mert elegem lett abból, hogy félévente vagy évente új alkatrészt kell vennem a gépbe, meg az állandó optimalizációs problémák, meg hogy az 5. tapaszra kell várni, hogy játszani tudjak..., jó nyilván vannak bugok itt is, de legalább nem érzem azt, hogy vajon elindul e vagy sem az adott játék
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.04.06. 14:54:28 -
Konzolosokból több pénz kiszedhető mint a PC-sekből, ennyi.
Grafikailag egy jobb PC bármikor kettéhugyozza a PS4-et vagy az X1-t, ez van. -
Ki van és ki lesz. Ami konzolon 30 frém az PCn 60. Aki konzolon 900p az PCn 1080p és szép lassan elterjed majd a 4k illtve ettől független a VR dolgok melyekhez kell a sok powa, az meg csak PCn lesz meg.
Nade ez engem nem izgat. Játék címeket várok nagyon melyek jönnek X1re és WiiU-ra. Játszani akarok nem pixelt számolni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.06. 14:47:55 -
igen több erőt tud, de hol van kihasználva? és miért jött elöbb ki egy Order szintű játék PS-re mint PC-re? vagy egy Infamous vagy egy Drive D: -
Elavult mert a 2szer drágább PC több erőt tud. Aki ezt nem tudja lenyelni építsen PCt és ne konzollal játszon. -
1.5 éve jöttek ki ezek a gépet. Még sehol nincsenek időben. 4 év múlva talán már lesznek pletykák a köv genről.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.06. 14:40:12 -
máris elavultak? azért ez erős kijelentés :D, legalábbis szerintem.... mivel kell a két konzolnak versenyeznie? a PC-vel? hova kb semmi exkluzív cím nem jön? ráadásul az Orderhez, infamoushoz, Driveclubhoz fogható grafot nem igazán láttam még PC-n, hogy számíthat valami elavultnak amikor nicns a piacon produktum ami elavultá tenné? gondolok itt a játékokra, természetesen, Ps3-ba se volt egy vadállat system, a PC meg folyamatosan fejlődött még is olyan játékok jöttek ki rá mint a Last of Us, meg a Gta 4 amik azért eléggé jól néztek ki egy 6-7 éves konzolhoz képest, egy konzol struktúrája más, máshogy lehet rá optimalizálni, stb (nem vitázni akarok bocsi csak kérdezem :) )
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.04.06. 14:38:56 -
5 lett volna ideális az előző gen esetében, mert ott volt valami pova amikor megjelentek. De most egérfing mindkét gép, máris elavultak. -
SlickAdam #24558 5 lenne idealis. -
Egyébként mennyi időt jósoltok ennek a gennek srácok? mondjuk jóformán még" semmi" nem jött rá, mármint nicns akkora választék mint mondjuk a ps3-nál és "alig" van még exkluzív cím gondolom még jönnek. Azt gondolom amúgy, hogy 4-5-6 év biztos, hogy lesz még mire jön a következő konzol, mit gondoltok? -
Ahol látod a chat ablakokat, úgy hogy még nem léptél bele nyomsz egy options gombot és akkor fel dobja majd azt is hogy kilépjél
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.04.06. 09:55:20 -
Srácok! Ha valaki behív valami közös chatbe, hogy a retekbe lehet belőle kilépni? -
Játékot gaming módban használok, viszont a színhőmérséklet, kontraszt, gamma stb mind mozis beállítás (warm2), szerintem ez a tuti. Merthogy ugye szeretjük a természetes színeket. -
Kellemes Bloodborne-os ünnepeket! :D -
Ha csak nincs egered, 50-ig nem érzékelsz szart sem ety kontrollernél, ahol bizonytalan, hogy most hol is van egy analóggombba forrópontja. Egy egér az más. Ott mindent érzékelsz. -
SlickAdam #24551 nem ertesz hozza. te csak gondolod, hogy jo a gaming mod (latvanyra), en pedig tudom, hogy nem.:)