PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen a Killzone Multiplayer?
Azoktól akik már multiztak bármelyik részével.
Nem igazán terveztem FPS játékkal venni az új konzolt de ha jó a multi benne akkor lehet érdekelne a Killzone bundle p..
TDC Geronimo
Konzolokszervíze, gameshop, platinum stb mind mind hivatalos garit adnak. Nem csak itt fogsz azt kapni... Mindenhol, ahol Magyar forrásból lesz dec 13tól, ott lesz rendes gari.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
Ugy értem:
MS estén: vetten egy X360-at nem "hivtalos" forgalmazótol de itthon magyarországon. Hazajöttem a sorozatszámot regisztráltam.
Egyszer volt csak problémám, neten lejelentettem másnap jött a futár elviette majd hozta.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

zzeN
Azt olvastam, hogy ha pl. Angliából veszed a játékot és gariztatni akarod itt, akkor csak Angliában fogadják el, nálunk nem. Jobb módszernek hangzik mint ami eddig volt, valszeg kevesebbet kell majd várni hogy visszakapjuk.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kandurex
Ha csak ennyi marad én már akkor is elégedett vagyok

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mr Manson
Sonynál hogy van a garó amugy?
XBOXról készülök PS4-re de ott a lényeg hogy számla legyen, a honnan nem számított. Regelni kellett neten és ennyi, futár jött vitte hozta.

zzeN
Lista a Sony-tól a hivatalos eladóktól (garancia miatt)

Remélem bõvülni fog a lista, anélkül érdekes lesz a gariztatás.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mr Manson

Mr Manson

TDC Geronimo
Ötöst lottó nyereménybõl berendeznék én is egy ilyen helyet 😄

gazgoblin
Engem a két kontroller+kamera szett ára érdekel majd

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Mr Manson
Az egy 3. szett.

The Protector
Ahhoz nem 2 kontrollert kne hogy adjanak?Vmi ilyesmit is láttam anno.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mr Manson
KOnzolvilágnál kint a Killzone Bundle 141ezerért.

Viszont aki eddig elõrendelte annak tartják a 125ezres árat. Kérdés 16plusz mégér-e ennyit, vagy lesz valahol ennyiért vagy olcsóbban Killzone.

Most légy okos ...

The Protector
90% ban mindenhol az új megjelenési dátum lesz,de jobb is így mert a granacia stb.... jobb lesz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Az profi.Lassan akkor elõrendelést kell leadnom.
Köszi, ez jó hír.
TDC Geronimo
Hát platinumba már átírták 13ra. Szerintem ez lesz már mindenhol. 29re ugyanis import lenne csak ki tudja milyen garival, 13-ra meg hivatalos Magyar gari lenne rá. Úgyhogy várhatunk +2 hetet.

Moby
Egyébként a válasz:
igen

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nem, ps3-on sok játék nem is telepít semmit, hiába van hdd a gépben. Ami telepít az sem mindent, és jellemzõen aktívan használja a lemezt is.

Mr Manson
Szintén XBOXról jönnék PS4re , de ez a kérdés meglepett.

Nem tudom, nem volt PS3 gépem, nekem csak box gépem van. Azért kérdezem, hátha valaki tudja. PS3-on csak egy bizonyos részét installálta fel, nem? Tehát állandóan olvasott az olvasó?
Mr Manson
Eddig nem volt ilyen?

Arról vannak információk, hogy a játékokat fel lehet majd teljes egészében installálni, hogy utána csak be kelljen tenni a lemezt a meghajtóba?
Zsír, akkor nem aggódom, hogy UK acc kell, megvárom a magyar store-t.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Mr Manson
Akkor mi lesz a garantált nov.29.-es szállításokkal?

LeventeV
Ez más országokra is igaz lesz?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

TDC Geronimo
Bannerba lehetne tenni valami PS4es képet meg a dátumot is.

TDC Geronimo
Ennek a hírnek most nagyon örülök. Nem kell szarakodni meg buherálni géppel/garival/accal, mert menni fog itt is 2 hét csúszással minden <#eljen>

TDC Geronimo
"Prágából jelentjük.

Duke PSC szerkesztõ kolléga egy épp prágai PlayStation sajtórendezvényen ismerkedik a Sony nextgen konzoljával, a Playstation 4-gyel. Nemrég jelentkezett be a jó hírrel:

2013. december 13-tól Magyarországon is hivatalosan kapható lesz a PS4!

Nem kell izgulni tehát: bár az elsõ körös bejelentések után úgy tûnt, idén nem kapunk gépet, most már hivatalos ár is van: 127900Ft az ajánlott fogyasztói ára az alapcsomagnak, 140990Ft pedig az "extra játékkal bõvített" bundle-nek, mely szoftver címe egyelõre nem ismert.
A PS4-es PlayStation Plus kategória december 13-án startol el a PlayStation Store-on!"

Na ezek szerint store is lesz day 1 meg magyar acc!

TDC Geronimo
😮

Hát, ha ez igaz lesz, akkor remélhetõleg a magyar acc/store is menni fog már ezen a napon. Mondjuk mindegyik helyen ilyenkor jelenik meg kb,a hol nem nov 29én.

Mr Manson
Nagyonhivatalos és (egyelõre) nagyonexkluzív információk a PlayStation 4 magyarországi startjáról: a Sony következõ generációs konzolja az elõzetes félelmekkel ellentétben még idén a boltokba fog kerülni nálunk is.

Napra pontos dátummal is tudunk szolgálni: az európai premiert két héttel követve, december 13-án debütál nálunk a PS4, méghozzá 128 ezer forintos árcédulával.

Az egy játékot (leginkább a Killzone: Shadow Fallt) is tartalmazó bundle ára 141 ezer forint lesz.

Mr Manson
Én sajnos nem vagyok olyan gazdag hogy mondjuk BF4et megvegyem a mostani generációra.

Kongy
Hát elsõ évben aligha fogja megérni a PS4. Majd ha már van 4-5 jó exklzív, akkor majd elgondolkozok rajta.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nekem alapgép, kamera, 2 game, elõfizetés
125+16+18+18+15=192 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
Platinum is beárazta mára játékokat...18k-ra :/

Néztem 2 játék+gép lesz 161k. No mindegy 😄

Remélem gép ára nem megy feljebb...

TDC Geronimo
Remélem 4nél meg lehet egybõl nézni, hogy mire is kaptad a trófeát, úgy mint most boxon. Ezt hiányoltam mindig is.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Attól félek, hogy mivel nem lesz hivatalos megjelenés ezért ugye azokat is kintrõl hozzák majd elején. Így viszont nem kizárt a borsos árcédula se :/

Jaka923
Na igen, de külföldön a PS3/360-as új játékok is 60€-ba kerülnek, ami 18k, nálunk meg csak 13-14k.

grebber
Pedig külföldön is 18 k körül mennek a ps4-es címek amiket elõ lehet rendelni!

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
Biztos, hogy csak placeholder. Mindegyik ugyanannyiba kerül eleve és még sehol sincs rendesen beárazva, amit õszintén megmondva nem értek, mert már tudjuk , hogy NEM lesznek drágábbak nextgenre se a játékok, legalábbis külföldön nem emeltek rajtuk és Sony/MS is bejelentette már, hogy marad a mostani árcédula.

Jaka923
EZEK a játékárak vajon valósak vagy csak bizarr spekulációk a Konzolokszervízétõl? Ha valósak, akkor itt bizony nem lesz PS4 vétel egyhamar.

Mr Manson

shaddam
Itthon lesz killzone bundle?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Gameshop eleg megbizhato sztem de 100%ra nyilvan ok se tudhatjak

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gibson9
A gameshop.hu szerintetek mennyire megbízható? Írják, hogy az európai megjelenés napján kapható náluk árgaranciával, de ez gondolom arra vonatkozik, hogy az ár nem változik a megjelenés napjáig. Bár írják, hogy 12 hónap garancia van rá, meg gyártói jótállás stb. Tudnak egyáltalán olyanra garanciát adni, ami hivatalosan Magyarországon még nem is lesz kapható?

"Tájékoztatjuk a kedves megrendelõinket, hogy a PS4 alapgépet hivatalos magyar forgalmazótól, gyártói jótállással kínáljuk vásárlóink számára! A GameShop továbbá árgaranciát is vállal a termékre és elõrendelõink már a megjelenés napján kézhez vehetik megrendelésüket!"

Moby
Ebayen 2 tonna csiricsáré skin lehet venni pár centért.
Gondolom lesz ilyen is, mermérnelenne.
sõt, vannak custom skinprinterlésre ráállt cégek, megtervezed, kinyomtatnak bármit. Csak az nem ötcent.

Mr Manson
Ebbõl hozzanak jó áron és akkor már boldog leszek:

LeventeV
Kár.
Sony is csinálhatna ilyen limitált kiadású konzolokat mint a Microsoft (Gears of War-os Xbox).

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0