121469

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Akkor az a baj
  • darkSectorxxx #24507
    ja van usb hosszabito
    :D
  • TDC Geronimo
    maxon kéne lennie hiába játszol közben. Ha rá van dugva feltölti maxra és ott is marad. Saját kábelével töltöd vagy másikkal? USB hosszabbítókat nem nagyon csípi, ha esetleg használsz
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.03. 23:49:30
  • darkSectorxxx #24505
    Játszok 6 óra óta és 1 csokot töltött, igaz közbe igénybe is van véve
  • TDC Geronimo
    persze
  • darkSectorxxx #24503
    Faszomat a buzi ps4 kontrollerbe, alig akar feltölteni maximumra, még standby-ban is....O_o

Ha játék közbe be van dugva tudtommal akkor is kéne töltödnie nem?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.03. 23:39:45
  • SweeneyTodd
    Pedig a multi része nagyon jó lett.. meg ahogy hallottam akinek volt ps3 és újított ,hogy nagyon szépen megcsinálták az új konzolokra...
  • Ozzyehh
    Egy DriveClub, Last of Us, Little Big Planet 3 bundlet néztem ki + mellé majd egy Mortal X-et a GTA 5-öt már régebben kijátszottam :)
  • SweeneyTodd
    Driveclub, Bloodborn, Gta5 , Dayinglight.. nagyon menők Szerezd be majd
  • Ozzyehh
    Köszönöm a válaszokat:) most már biztos, hogy veszek egy gépet : )
  • TDC Geronimo
    Késő?? Másfél éve van kint a konzol. 4-5 évig nem fog jönni új és ez még támogatva lesz utána is 1-2 évig.
  • soundsonic
    szerintem is van benne bőven kapacitál ,főleg hogy jövőre megjelenik hozzá a project morpheus ..
  • SweeneyTodd
    Bullshit... Nézzünk egy ps3 esetében időt... 2007ben jelent meg... eltelt 8év és azért szivárognak rá címek.

Ps4 -re meg idén kezdték el ömleni a címek... Szerintem a lehető legjobb döntés én sem bántam meg , ha azokat a bizonyos kompromisszumokat elfogadod ,mert hát ugye vannak korlátai a konzolnak ,de cserébe meg 3-4 éven keresztül vígan el játszol akkor hajrá...

nagyon sok jó cím van ezen a két játékon kívül érdemes körbe nézni :)

Ez mind a személyes véleményem nem valami tudományos hír...
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.04.03. 19:22:38
  • Ozzyehh
    Sziasztok :) arra az elhatározásra jutottam, hogy idén vennék egy ps4-et Június-Július környékén, szerintetek ez még mennyire jó időzítés? esetleg késő vagy még korai vagy pont jó? úgy értem elég rövidre jósolták ennek a gennek az idejét, mit gondoltok? elsősorban egyébként a közelgő Star Wars Battlefront miatt és az Uncharted miatt vennék ps4-et..
  • TomStorm
    Én meg eddig nem értem rá még összeállítani sem a BB bundle gépet de most megy az update már és ha bejön a game akkor egész hétvégén mehet:)
  • soundsonic
    Rejoinoltam másodjára mert Megérkezett az új péesem, szóval húsvétkor függés van nálam is
  • darkSectorxxx #24492
    Nem. majd utána.
  • darkSectorxxx #24491
    Beszippant a játék ahogy moby szól.....egyszerűen mond le minden progidat, locsolkodásnak annyi. :D

Gratula amúgy hozzá, és kellemes szenvedést! :)
  • SlickAdam

ne vedd zokon ha itt meg nem segitunk.

amugy gyere a jatek topikjaba!
  • Kongy
    A játék elején nem lehet fegyvert használni vagy mi? Hiába van ott az inventoryban cseszhetem mert kézzel ütöget.....
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.03. 15:00:42
  • Moby
    Nemtudom mi lett volna a hétvégi programod, de még most, időben mondd le, úgysem mész sehova :DD
  • Kongy
    Megjött a Bloodborne, hétvégén nem fogom tudni tolni, de ma délután belenézek :D
  • el bruja
    Nagyon szépen köszönöm :)
  • SweeneyTodd
    Festék ilyenem van, egy samsung fülessel használom és hibátlan.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.04.02. 21:16:16
  • el bruja
    Ez a baj igen, hogy külön van. Utánanéztem de csak annyira jutottam hogy nem minden átalakítóval működik.. reméltem hátha akad itt valaki aki tudna ajánlani egy olyat amivel biztosan működik.
  • SweeneyTodd
    Vannak átalakítók amivel meg tudod oldani... ha olyan fülesről van szó, hogy külön van a mikrofon és külön a hang ...
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.04.02. 20:23:30
  • Moby
    Szimplán beledugod a kontrollerbe.
  • el bruja
    Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy megoldható-e a 3.5mm jack dugós headset használata valahogy ps4-el? Vásárlás előtt állok de nem szeretnék beszerezni egykülön headsetet konzolra is :\
  • TDC Geronimo
    optimalizáltak :)
  • AntiHero
    Ahhhh 9. boss 2 miliméter élete maradt és benéztem...
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.02. 18:49:10
  • SlickAdam
    tehat maradt a javitott frem? vegulis mit vettek ki?
  • darkSectorxxx #24477
    Várhatol egy ideig. :D
  • Paranoia
    Nya...jó időre való tekintettel,végig nyomtam a singlet dying lightban. Zseniális volt.
    Most jön a vergődés,vakarózás BB után....megvárom még valaki megunja és occóé átveszem
  • TDC Geronimo
    visszarakták PoMot GTAba, frém meg ugye már szinte lockolt 30

• yesname #24474
    Szánalmas...
  • TomStorm
    És akkor mi van?Ettől függetlenül én mindig is tudtam,hogy nekem kell BB
  • n000rbi
    Mindenesetre nem a legjobb ajánlólevél :)
  • darkSectorxxx #24469
    Mindenki elcsábul egyszer. :)
  • n000rbi
    Várjunk csak... Te vagy az, aki a múltkor Tatylát fikázta az x1 topikban, mert itt a BB-ről ment már pár napja az eszmecsere. Pálfordulás lvl9000...
  • Paranoia
    kitartás