121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
soundsonic #24630 ja, vagy nem :P Pl ,ha én a mostani pc-mmel akartam volna a witcher 3-mat nyomatni minimum egy 65-70 ezres vgat kellett volna vennem :D -
" Amellett meg kis költségvetéssel sem gond több platformot tartani."
Erről van szó. -
Mondom, szerintem halk, es csak éjszaka hallom, de akkor se zavaró, nem tudom milyen egy One, szóval nincs összehasonlítási alapom. A régi super halk PC-mnel hangosabb, de a mostaninál nem:) -
Tehát akkor nem az van, hogy halk a gêp, csak nem baj, ha hangos :D
A pécé emellett néma, és a one is. Éjjel, kussban a ps hangja irritálóan, gyökér módon zavaró. -
En is kb 2 méterre ülök a ps-tol de csak éjszaka hallom mikor mar csendesebben játszom, nappal nálam uvoltenek a játékok:) -
Mármint mi? Hogy ugyanolyan, mint volt?:D -
soundsonic #24624 Vacilláltam is eleget, hogy egy 100 ezres vgat vegyek és cipeljem a dögnehéz pécém a telekre hétvégente, vagy egy jó pár évig működő péest vegyek amit bárhová el tudok hurcolni amihez szintén lesz VR kütyü.. -
Persze nem mind, tudom. De szóval van választás, az meg sose rossz. -
Azokhoz a gémekhez jórészt elég egy fing pécé is, ami a háztartások jórészében azért akad gémerkörökben. Amellett meg kis költségvetéssel sem gond több platformot tartani. De a szélsőséges gondolatok megfogalmazásánál nem ez kering a levegőben :) -
soundsonic #24621 Az a baj, hogy sajnos vannak olyan pc-s rpg-k amik nem lesznek multiplatformok. Szerintem félreérted, vagy én
szerk: Neked mondom, mikor csak meg kell nézned az aláírásod.. High pécéd van :)
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2015.04.07. 17:34:47 -
Aha:) mondjuk egy proci ventillatort ajanlhatnal is, mert az hangos jelenleg. -
Mozes #24619 Köszi szépen! Ez jó hír! :) -
Ezt nem értem. Olyan hogy tud jönni? Ez csak a TE döntésed, nem a lineup-é. Ha csak ex jönne rá, az az jelenti, hogy semmi más nem jön rá ami a többire(ld. WiiU), akkor meg azért tartasz mást. -
soundsonic #24617 Részemről nem baj sőt.., de jöhetne néhány olyan játék is ami miatt nem kellene pc-t is tartanom :)
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2015.04.07. 17:24:02 -
Építsek neked gecihalk pécét?:D -
soundsonic #24615 szia! ha süketszobában játszol akkor biztos nagyon zavaró a hangja, de én normál televízió hangerő mellett eddig még nem hallottam a hangját, pedig tőlem másfél méterre van a pées. Nyilván nyáron a hőségben, meg egy teljes napi használat mellett hangosabb a ventije -
Nem. Az ötödik gépemet nyüstölöm. Egy üvöltő notebook volt mind. -
En nem tudom milyen volt akkor de szerintem halk most, legalábbis a PCmhez képest :)) -
A leáld tizensok éve egy max 6 useres, jó hangulatú fikatopik. Kedvelem az odajárokat, de nem tartom követendőnek minden gondolatot, ami ott felmerül (meg amit máshol sem). -
Mozes #24611 Sziasztok!
Nem szeretnék egy vitát indítani, de az alábbi kérdésem lenne. Amikor kijött a PS4 akkor elég hangos volt (én 2 haveromnál néztem meg és volt hangja rendesen).
Jobb lett azóta a helyzet?! -
Miért sajnos a multiplatformitás? Az egyik legjobb dolog, hogy mindenkihez eljussanak a játékok. -
Semmi gond ezzel, en is azon játszom amin van jo játék, legalábbis nekem az.
A leáldozott topikba:) -
Milyen topikba?
Én azt tudom, hogy egyes játêkok jók, mások kevésbé. A platform ebben a kérdéskörben sokadlagos. Multiplatform címeket lehet minőségben/árban satöbbiben összemérni. Erre jó, egy centivel se többre. Hogy ezen kívül ki és mit akar belelátni, önigazolni, birkanyájban bégetni, okoskodni, szakérteni, nos, ezt én a felismerhetetlenségig telibekettétorkonszarom. MINDENRE nagyon pontos, azonnali rálátásom van. Platformügyekben őrület, ami fórumszerte megy. Nem kell ezért sehovase mennem. Helyben is jól látom ezt :) -
soundsonic #24607 Sajnos tény, hogy a játékok többsége multiplatform, de rengeteg olyan játék van ami sajnos csak pc.. Talán még emlékeztek arra, hogy a ps2-re mennyi játék volt és mennyi uniqe :( Egyenlőre a pées négy a pár exkluzív játékával nem jeleskedik, persze a zikbokszon sincs másképp egyenlőre. Bocsánat vannak egyedi gammák is ,de a többsége indie cucc :S
Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2015.04.07. 17:14:39 -
Pff, leírtam hogy szerintem mi van. Nyilván vannak olyan emberek akik megvesznek minden platformot, de akkor most nézz mar át a másik topikba.... te is tudod, hogy szarok a konzolok mar most, egyre kevesebb racionális érv van mellettük..a játékok legnagyobb része multiplatform.
-
Nem nem erről volt szó, olvass vissza. Írtam hogy a pc jobb grafikailag, erre írtak hogy ja, de nincs ra exkluzív cím, míg konzolra van.... Es itt jöttél te :) a társalgás nem veled kezdődött, persze hogy nem érted mire irtam az 1080p 60-at. -
Ez nem igaz ám ;) -
soundsonic #24603 Ha már exkluzívok: Yoshida szívesen látna egy PT szerű igazán ijesztő horror játékot a Project Morpheus-ra -
Sehogy. Elmondta a saját preferenciáit, amire azt hiszi szegény, hogy univerzális, de legalábbis követendő :D És értetlenül áll a jelenség előtt, hogy amit ő igaznak, rendíthetetlenül stabilnmak hisz, azt más leszarja.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.07. 13:58:35 -
arról volt szó, hogy kevés a jó exkluzív cím, de ha minden évben jön legalább 2 olyan cím, mint a BB akkor nem panaszkodom.... te meg jössz itt valami 1080p meg 60 megmittomén dumával, hogy a tökömbe jön ez ide?
-
SlickAdam #24600 1080p-ben nyomom 60 fps-el, megis vettem PS4-et BB miatt.:) minden fillert megert a pakk. -
LOL, te kérdeztél vissza egy állításomra.
Amit állítok: egy PC-s aki 1080p-ben nyomhatja 60fps-sel, tojik rá, hogy ps3-on volt egy God of War nevű játék, ezért nem fog konzolt venni, meg azért a két három exkluziv címért ( BB meg Order?? ) -
Ez nem igaz. -
Ra1n #24597 Éves szinten 1-2 cím az bizony szinte semmi. -
Most hogy mondod semmi nem lesz, kösz. -
Ra1n #24595 A Fable és Tomb kapásból nem exkluzív, a Halo 5 és Forza (inkább csak a Forza) várós, és ennyi. Ps4-re jött egy Bloodborne, UC kiderül. Order pffff.... Pc-re jött Pillars (hogy neked egy ilyen cím nem jut eszedbe,nos nem csodálkozom
) meg jön valamikor Szarkraft valamint Heroes. Ezt mindennek lehet nevezni csak nem exkluzív elárasztásnak.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.04.07. 11:47:35 -
Newfronter #24594 Jól, minimálisan hangosabb, de így is alig hallható a zúgás. Fél méterre van tőlem a gép. -
Ja idén éppen lehet nem annyi de amúgy van exclusive. -
Paranoia #24592 félóra bf4után is attól félek,h lefúja magát a polcról...
-
és? hogy jön ez ide?