121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Eddig nem volt konzolos verzióból videó, de mondjuk kb ilyesmi különbségre számítok én is. - a black crush :p
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.10. 23:18:44
  • SlickAdam
    XO/PS4 vs PC :P
  • TDC Geronimo
    pax east trailer

legújabb mai trailer

DOWNGRA.... oh wait
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    DMC patch

No performance hit noted in the game so far.

Továbbra is érthetetlenül állok a jelenség előtt. PSen lusták bekapcsolni a devek boxon meg lehet ez alapból on? Érthetetlen, de szerencsére egyre több a panasz emiatt és egyre több játékban van már PSen is
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Nagyon várom. Biztos vagyok benne, hogy imádni fogom (nem titok, akarom is, nagyon szép emlékeim vannak róla), csak ezek idők ilyen túloptimista túlzások. Nagyon kevesen fognak hónapokig vadászgatni, meg kártyázgatni, meg tanulkodni, meg akármizni a semmiért, miközben a háttérben helybentopog a sztori, vagy már asse. Ergo a semmiért. Ezek ilyen fura elképzelések a legtöbb sandboxnál, és van talán összevissz három négy olyan, ahol a többség erre hajlandó is.
  • SlickAdam
    1-hez nem mennek. eleve PC only, meg ott kontroller se jatszik ugy tudom.

ja amugy most valami teljesen mas jatekra van szuksegem, minimum egy par orara, hogy elfogadjam a visszalepest BB utan. mondjuk kis ótóka.:)
  • Moby
    Nem elengedhetetlen, de kerekebb a dolog. Viszont arra már ne menj vissza, azt már nem fogja bevenni a beled

(ó/a kettővel is legylél majd megbocsájtóbb most a BB után. A harc...hát az nagyon meh...:)
  • SlickAdam
    elsö reszt kell hozza ismerni?
  • SlickAdam
    elöbb voltam setalni kutyussal es hallgattam legujabb Beyond Podcast-ot. voltak Lengyelorszagban probara. ugy volt, hogy 2 orat engednek nekik jatszani, de 6 lett belöle. NAGYON szepeket mondanak rola.
  • Moby
    Gecijó a kettő. Őrültség kihagyni, a wild hunttól teljesen függetlenül is.
  • Moby
    Nagyon értelme sem lett volna, és itt is kétségeim vannak ezügyben, mert amíg szalagon húznak egy sztorit, addig nem sok értelme a nyitott világnak, hacsak nincs telirakva _tényleg_ élvezetes tartalommal. Csak ahhoz meg a rockstaron kívül nem sokan értenek.
  • SlickAdam
    erdekel a Witcher 3 (Steam-en elö is van rendelve, csak most gep nincs hozza... LOL), DE meg a 2-t se toltam le. itt figyel a polcon. szted foglalkozzak vele, vagy szarjam le es durr bele Wild Hunt? van ezekben felvezetes az elözmenyekröl?
  • Totti5
    Open world lett, ami vagy jobbá teszi vagy elvesz belőle. Meglássuk. W1-2 habár nem volt cső természetesen, de nem is engedett szabadjára.
  • Moby
    Igazából a kettő avval együtt, hogy imádtam túlzóan egyszerű és könnyű. Ha minden lootra rámész, a játék felétől már istenmódban vagy. Remélem ezen változtatnak most.
  • Moby
    Én az egyel és a kettővel szumma nem játszottam másfél hónapot úgy, hogy a kettőt letoltam vagy 3x.
    Ez most mitől lesz olyannagyonhosszú?
  • Moby
    Nekem nem a stílussal volt gondom, hanem a játékkal. Ezzel, konkrétan. Nem tartom magam különösebben alien rajongónak (bár alapműnek tartom a filmeket), és elhiszem, ha ez egy rajongónak nagy cucc. De mint játék, háááát izé :) Hogy az utóbbi években ez miben legjobb, ami nem-alien-related, ezt nem is tudom értelmezni. Végig sem bírtam játszani. Ami persze az én preferenciáimat tükrözi, de jót sem olvastam róla senkitől, aki nem alien fan.
  • SlickAdam
    amiket hallok mostanaban, az alapjan inkabb masfel evet tippelnek.:D
  • TDC Geronimo

BB után pont jó lesz újabb másflé hónapra :D Aztán jön Batmaaaaan ütütütüt
  • yesname #24690
    Az utóbbi évek egyik legjobbja. Alien játékok közül pedig egyértelműen. Ízlések tudod. Sokaknak nem jön be hasonló stílus.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.04.10. 18:02:13
  • Moby
    Jajmekkorarakatszaraz...
  • n000rbi
    Alien-t én is megjelenéskor nyomtam, akkor elég moslék volt, azóta meg már nincs meg
  • TDC Geronimo
    Evil withint én megjelenéskor toltam, azóta nem játszottam vele és fent sincs már. Elvileg valóban jött patch ami tovább javított rajta, de szerintem launch day állapot se volt annyira vészes, hogy ne élveztem volna
  • TomStorm
    Diablo 3 elég csak letölteni a 20Gb-os file-t vagy kell a 40Gb is?
    Mert külön van a 2
  • AntiHero
  • SlickAdam
    norbi / gero?
  • Kongy
    Trine 3 gameplay Akarom! MOST!
  • soundsonic
    Újabb project morpheus játék van bejelentve: EVE: Valkyre
  • darkSectorxxx #24681
    Bloodborne teszt:

Aki még nem vett PS4-et meg Bloodborne-t. :D
  • Tatyla
    Ilyen miracast is van rajta?
  • SlickAdam
    kerdes azokhoz, akik nyomtak az Evil Within-t:
    Digital Foundry elemzes alapjan a day1 patch-es frame rate igencsak messze van a stabil 30-tol, de olvastam valahol, hogy jott ki ujabb patch is (DF nem update-elte a cikket), ami javitott ezen. meg tudjatok ezt erösiteni vagy bullshit?

kerdes azokhoz, akik nyomtak az Alien Isolation-t:
    szinten DF elemzesben latszik, hogy stabil 30-as PS4-en, de neha (amde vegig a jatekban) van egy rövid megakadas / freeze. erre erkezett valami javitas vagy csak az atvezetök szar fremjere?

elöre is köszi-puszi! (mindkettö megvan amugy pc-re, de akarom lemezen is öket, most lohugyert meg tudnam venni mindkettöt)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.09. 17:02:44
  • SweeneyTodd
    Nagyon okos nagyon szép egyszerűen zseniális a tv, nem látok recéket tű éles a cucc a psel össze kötve, kicsit finomhangoltam azon amit automatikusan beadott beállítást ,de fantasztikus... még ismerkedünk nem volt még okos tv-m , szóval lassan de biztosan rájövök mit merre kell, más sikerült a telefonokat is össze cooperálni :)

Az utolsó kép nagyon szar lett... nem látszik mennyire jó :D , kocsiba épp hogy befért 2-2 cm maradt mind két ajtónál .
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.04.09. 15:59:27
  • Kandurex
    Mi ez a szájonkurelt szinematik élmény?
  • neonx
    várjuk
  • heady
    Vagy ha wirelessre megy, akkor a nyuljon melyen a zsebebe. Fel eve vettem az enyemet, nagyon jo, iszonyat kenyelmes, 20 oras akksi (jar hozza egy tartalek is), barati koromben azota harom masik ember is vett egyet, senki nem banta meg.

"It's the best gaming wireless headset I have ever encountered."

• Tikal #24674
    Szerintem vezetékest vegyél, ne wireless-t.

Egyébként ami jó még Turtle Beach, Tritton....
  • darkSectorxxx #24673
    Ahogy látom a rendszerfrissítéssel sokkal gyorsabban másol a gép pendrive-ra USB 3.0. :)
  • Amiga
    2013-as interjúból: http://www.pcguru.hu/hirek/witcher-3-a-cd-project-red-nem-hisz-a-fizetos-dlc-ben%20/23925

"A cégtől Konrad Tomaszkiewicz az Examinernek adott interjújában mondta el, hogy a CD Projekt Red nem hisz a fizetős DLC-ben. Azt ugyan nagyon jól tudják, hogy minden megjelenés utáni extráért pénzt kérhetnének, de ezt nem teszik, a meglátásuk ugyanis az, hogy a bővítések és a javítások ingyenesen illetik meg a vásárlókat, s csak akkor lenne szabad pénzt kérni egy-egy tartalomért, ha az valóban sokat ad a játékhoz, a megvétele pedig nem érződik lehúzásnak.

Tomaszkiewicz szavaiból az vehető ki, hogy a Witcher 3-hoz meg fog jelenni néhány kisebb kiegészítő, s talán lesz legalább egy testes expanzió is, de az már fizetősen -- ez persze csak találgatás, ugyanis az interjúban nem került részletezésre a DLC-stratégia, bár korábbról már tudtuk, hogy lesznek ingyenes DLC-k, csak azt nem, hogy fizetős bővítményeket is kaphatunk. "

Egyértelmű, hogy "testesebb expanzió"-t sosem ígértek ingyen a Witcher 3-hoz. Vagy ha igen, mutass már hozzá egy hiteles linket arról, hogy masszív sztori DLC-ket ígértek ingyen a Witcher 3-hoz.
  • Moby