121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #24750 igy volt eddig, csak örületbe kergette magat a kozmikkal. most meg megy ugyanaz a rinya, mint az elejen.
en többet nem kommentalok boss ugyeiben. -
végigviszed és meglesed a 3 befejezést és a térkép összes részét, fejlődsz és lenyomatod a chalice-okat és örülsz hogy egy játék leköt mint másik sehogy? :)
Csak tippelek. :) -
Mennyire láttad a játékot? Ha nem gáz a spoiler, max bele tudsz nézni, én twitchen strem-ben játszom mindig ezzel a játékkal, Bloodborne topikban látsz linket, vagy vannak még páran akik közvetírenek ha bele akarsz lesni minlyen.
Én eddig asszem max 1x nyomtam úgy hogy a többiek ne láthassák hogy haladok....:) -
Minek? Nem okoznak már örömet a bossok, semmit nem jelentenek. Lenyomom ezt a kettőt mi fog történni? Semmi. Elbaszok vele további 5 órát vmi sehovasevezető, semmitnemjelentő trial&errora.
Kösznem. -
Én is ezt akartam csak eddig azt gondoltam Moby nem érezné azt jónak ha hátrahagy valakit, pedig szerintem NG+-ban ráérne kipucolni a térképet, egyrészt nem lenne valszeg szopóka a ennyire, meg összekaparna néhány lv pontot, full másképpen alakulna a közérzete.
DDe nem erőszak, ha télleg nem szeretné akkor eladhatja, ő tudja, mi max tanácsolhatunk. :) -
SlickAdam #24745 nem kotelezo a kozmik. intezd el a finalt es mehet! -
Hát ja megértelek, csak szar hogy pont ott akadtál el, azt a fasz multiban nem tudtam segíteni.... 
Gondolom úgy meg nem vinnéd végig hogy kihagyod a Kozmik-ot nem?
Mert tudtommal ő opcionális boss.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 11:02:03 -
Mire tartogassam? Láttam belőle mindent. Elvesztegett 50 óra volt összességében, mert nem maradt utána semmi pozitívum. Nem nézegetem a polcon, mer csak ez a rémisztően elbaszott 50 óra fog eszembe jutni. -
Olyan mint a DS-DS2 csak MINDEN TEKINTETBEN JOBB.
Ha az nem tetszett , ez fog.
Nm annyira lomha fosgeciszar irányítás, változatos a környezet, szerethetőbb az egész. Lejjebb van teszt. -
NEEEEEEEEEEEEE :D Ne add el . :D -
Privi. -
Paranoia #24739 adok érte fémdobozos ordert....
-
Mert mennyiért adod? -
Az enyémet megveheted olcsón. -
TomStorm #24736 De a nehézsége abszolút nem frusztráló,ezt még hozzá kell tennem és ha belejössz már nem tünik nehéznek DE ahogy Gero is írta bizony észnél kell lenni -
Az eleje egy lófasz. Egy vicc. A vége...LOL -
TomStorm #24734 Nehéz,az elején valami iszonyat nehéz ráadásul ha nem játszottál még DS/Demon Soul játékokkal.
Arra készülhetsz.
Viszont utána ha belejössz pár óra elteltével és megtapasztalod a játékot hát ki se akarsz majd lépni.
Olyan világot fog bemutatni neked amilyet még eddig csak könyvekben olvashattál.
Mesterien nagy Game.Utóbbi idők egyértelmüen a legjobb játéka!! -
Kár, hogy nincs belőle letölthető demo.
Szívesen kipróbálnám. -
Nem frusztrálóan nehéz, csak frusztrálóan gyökér. -
Wat? Ki adja el? Nem frusztrálóan nehéz csak észen kell lenni. -
Ez a Bloodborne tényleg olyan frusztrálóan nehéz, hogy emberek inkább eladják?
Én most tervezek venni egy példányt, de azt én se szeretném, hogy élvezet helyett csak felidegesítsem magamat. -
Jesszusom, köszönöm. :)
Hallod eszem-faszom megáll, mondom Moby-nak épp ideértem a Kozmikhoz, lementem lifttel, Hunter-el vissza, erre a lift lent maradt és azt irja nem tudom használni a kert amivel felhívhatnák....:DDDDDDDDDDDD
LOL nem hiszem el. :D
Bugos-e a lófasz? :D
97.5 óra most néztem a mentésemet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.12. 03:17:23 -
SlickAdam #24728 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Srácok nem tudok elmenni egyik másvilágra sem, nem értem miért, meg azt az erdőt sem találom, merre van nem emlékszem már. :) -
:) -
Jó game, bár sok pluszt nem ad hozzá a Def.Ed. De a 60 fps elég fasza... bár jó UE3 módjára képes beszaggatni (One-on) -
Pont most nézem milyen olcsó használtan. -
AF jelenléte nem kis különbséget ad...
-
"Te tényleg agyalágyult vagy. "
Na ennyire ne személyeskedjetek egymással pls. -
Ra1n #24721 Úgy gondolja. Azt hiszi. Nem tudom ennél magyarabbul leírni hogy abban a sötétségben a fejedben némi fény gyulladjon. -
Ha nem hazudik, akkor meg mit kell kommentelni a semmit. PCn ment az is. P.o.n.t. -
Ra1n #24719 Te tényleg agyalágyult vagy.
Ki mondta hogy hazudik? Tudod mit jelent az hogy " AZT HISZEM" ????
-
ezen nekem is megakadt a tekintetem :DD -
Ma is megtudtunk valamit. Hazudik a CD Project egyik vezető beosztású tagja. H.a.z.u.d.i.k.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.11. 13:19:18 -
Ra1n #24716 Látom fáj. :)
A tag azt írta szó szerint amit írtam de örülök hogy a fejébe látsz.:) -
Biztos konzolon ment lowon. A tag arra írta hogy nem tudja hogy milyen részletességgel futott, de nyilván konzolon szar les. Ezen most túl lehetne lépni vagy 5evig ez lesz a téma? -
Ra1n #24714 Pc volt magason (nem legmagasabbon) AZT HISZEM. :) -
Damien Monnier
Senior Games Designer @ CDProjektRed
@Lloydy2K that was PC on high (not highest) I believe. -
Más profillal akarod tólni vagy nincs neted...offline nem megy digitális tartalom, max ha primary a profilod. -
TomStorm #24711 A Bloodborne témát megvettem de lakat van rajta és nem engedi használni.Ez miért lehet mikor oda van írva,hogy megvettem?