PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mármint az elérhetõ legjobb minõség igényére gondolsz a multiplatformok esetében? Nos igen, vagyunk így egy páran 😊
Adversus solem ne loquitor
Természetesen konzolokra gondoltam.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A pc.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Recsit és Klenk nem jött be, a Metal Gear-t sem szeretem, bár az új részére kíváncsi leszek.
Nálam azt hiszem, most, hogy újragondoltam, az fog dönteni, hogy melyik platform teljesít jobban multiplatform címekben.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
😄 Ezzel amúgy nem értek egyet, azok a vérmókusok akik cheat-elnek stb számomra nem azért játszanak mert az már nem játék. Hanem valami belsõ degenerált perverzió. Õk is "játszanak" mégis mások. 😊
Érzésem szerint sírás lesz, amikor elvétve fog kódorogni játékos a szerókon hónapokig ps4-en. Persze ettõl még játszani lehet vele, de nem x360 lesz. Viszont ha egyetlenplatform, akkor úgysincs más választásod.
>Szóval NOPC!!! (privát vélemény) Nekem a játék kikapcsolódás.
Legalább mára is letudtuk a napimarhaságot 😄 A játék mindenhol játék. Pont.
PC-s voltam mindig is, de többet nem vagyok hajlandó venni. (Melóhoz van egy notebook - tökéletesen ellátja az itthoni dolgokat is.)
360-on több mint 800 órát tettem bele a BF3-ba, nekem tökéletes. Szóval NOPC!!! (privát vélemény) Nekem a játék kikapcsolódás.
Na ez a tökéletesen érthetetlen/megmagyarázhatatlan dolog 😊
Viszont a mostani generáció -szerinte- nem szabad megvenni. Buta grafika, kis pályák, kis létszám = féljáték.
Nehéz döntés.
Én rengeteg játékot megvettem az elmúlt 7 éveben a ps3-hoz, ami azt is jelenti, hogy nagyon sokat peccseltem is, de ez soha nem volt kulcskérdés, az összes retkes bajával együtt sem.
Konzollal kapcsolatban egyetlen kulcskérdés létezik: a játékok. Száma, minõsége, összetétele. Az összes többi tökéletesen irreleváns. Beleértve típushibákat, és minden mást is. Aki GÉPET(hw-t, bencsmárkokat, teljesítményt, stb) akar venni, az ne konzolt vegyen. Felesleges.
Márpedig konzolex játékok terén jelenleg mindkét nextgen gép szánalomtenger, és én jelenleg esélyt sem látok arra, hogy ez tavaszig bármit is változna. Ez így annak kb okés, aki a multiplat játékokat is ezeken akarja tolni. Egyetlenplatformnak tonképp meg is lehet venni day1.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Este sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy lemondom a PS4 elõrendelésem. A legjobb dolog, amit most egy vásárló tehet az, hogy kivár. S hogy miért? Elmondom.
Ha valaki eddig eldöntötte, hogy elsõ nap megveszi az egyik vagy másik konzolt, az ÉRZELMI döntést hozott. Bármit is írogattak a két masináról eddig, senki nem látta még õket mûködni tartósan, senki nem játszott még 10-15 játékkal rajtuk.
Egyszerûen nem tudjuk, hogyan fog a két konzol teljesíteni, egyelõre csak ígéretek vannak. Látjátok, még olyan alapvetõ dolgot sem tud senki, minthogy a PS4 patch-rendszere változik-e vagy sem. Számomra, mivel ez a PS3 leggyengébb pontja, ez KULCSKÉRDÉS. Ha nem változik meg, NEM veszek PS4-et.
A megjelenést követõ néhány hónapban ízekre szedik majd a konzolt, számtlaan összehasonlító teszt, benchmark, videó stb. fog születni, millió forrásból. Néhány hónap alatt kialakulhat majd egy viszonylag objektív kép arról, hogy melyik konzol is a "jobb". Ráadásul, addig lesz jó néhány firmware update, ez egészen biztos, illetve kiderülhetnek típushibák is.
Mivel PS4-re a nyitó felhozatal gyakorlatilag nulla, most, hogy a Watch Dogs csak jövõre jelenik meg, egy AC4 és egy Killzone miatt NEM érdemes elhamarkodott döntést hozni. Utána hónapokig ott fog porosodni a konzol a polcon, mert nem lesz mivel játszani rajta.
Összességében azt gondolom, hogy legbölcsebb dolog most a kivárás, néhány hónapot, legalább jövõ tavaszig, s utána eldönteni, hogy kinek melyik konzol kell, vagy kell-e egyáltalán.
Arról már nem is beszélve, hogy az igazi nextgen játékok csak 1-2 év múlva érkeznek majd, jól írta valaki itt, hogy az AC4, a BF4 és társai csak ál-nextgen játékok.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS store amúgy tényleg drága, de meg lehet ám venni fizikálisan is a dolgokat...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
-A darabonként patchek mellett LEGALÁBB egy, az adott idõpillanatra kumulatív patch is elérhetõ a rendszer számára.
-Program további elemeket nem telepíthet. Minden telepítésnek letöltés után kell megtörténnie.
-Egyszerre több letöltés mehet.
-Játékok alatt is mehet a letöltés.
Ezzel a 4 lépéssel a mostanihoz képest evolúciós ugrást hajthatna végre a platform szolgáltatásilag 😊
Miért? technikai akadálya van? Dehogy... Igénytelen? Az. Érdekli a sony-t? 7 éve leszarja.
Ha igen, akkor miért nem változik ps3-on?
Egyébként a sony hibája. Õ engedi/támogatja/leszarja ezt az egészet.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ha a PS4 ugyanilyen szar lesz, lemondom az elõrendelésem. Hogy a rák faszába lehet az, hogy kijön egy játék, beteszed a lemezt, letölt hozzá egy egygigás patcht, majd azt telepíti, majd elindítod a játékot, majd jön egy 100 megás patch, amit megint telepítenem kell.
Miért nem jön le egyben a frissítés? Az eddigi rekordom 5 egymás utáni patch, és azok telepítése, plusz a játék letöltése és telepítése, s mindez nem készült el 11 óra alatt!
Na ilyet még egyszer nem vagyok hajlandó, akkor inkább az Xbox One!