121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    SWSH
  • soundsonic
    Én sem értem mi a jó ebben a mortal combat-ban.. Inkább ilyen Soulblade féle verekedős játékokat kéne feltámasztani :P
  • TomStorm
    Van jó fejhallgató PS4-hez?Ami nagyon kényelmes.Mit ajánlanátok?
    Olyat szeretnék ami nem nyomja szét a fülem ha van ilyen:)
  • shaddam
  • darkSectorxxx #24665
    :)
  • yesname #24664
    A rend helyreállt. Úgy tűnik rövid UPC-s üzemzavar volt.
  • darkSectorxxx #24663
    Azt hittem télleg nem megy a psn....bloodhoz kell. :)
  • Totti5
    Nem indul el a gép, nincs áram?
  • darkSectorxxx #24661
    Nemár, ma először nem kockulok? :D
  • yesname #24660
    PSN csak nálam nem megy vagy máshol is probléma van vele?
  • Totti5
    Hívhajták bárminek, az DLC. DLC jelentése Downloadable content azaz letölthető tartalom, tehát 2 letölthető tartalom lesz hozzá. A gond itt az hogy a CD Project tartott tavaly szentbeszédet a fizetős DLCKről és ment szembe mindenki mással. Erre most ők a megjelenés előtt sokkal árral és pre orderrel kipakolnak 2 DLCt és aki szeretné veheti a játékot 90 dollárért. Nincs azzal gond hogy lesz hozzá DLC, csak vagy nem kellett volna pofázni, vagy megjelenés után 2 hónappal előjönni ezzel.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.08. 17:51:34
  • Totti5
    Arcok és a hajak minden máshoz képest elég gyatrák lettek.
  • Totti5
    Nekem ez már nem. Valahogy nem vagyok kívánics arra ahol 110 centin egy állkapocs leszakad. Ez már sok, de ez az én bajom.
  • Kandurex
    kivégzések terén elég brutális lett a játék, nyilván kinek mi a legdurvább, de kétlem, hogy ezt annyira lehetne még fokozni
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #24654
    Ez télleg állat.
  • Paranoia
    Party cset hangját betudom úgy állítani,h rögzítse azt is a videoval?
  • SweeneyTodd
    Majd élménybeszámolok mennyire folytam el a kanapéban
  • Kongy
    Épp most vettek ugyan ilyen TV-t rokonaim :D Nagyon szép képe van az biztos.
  • Tatyla
    Hmmm tetszetős majd véleményt ha megvan
  • SweeneyTodd
    Egy kis tv-s off még...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt hiszem du. megyek is érte, egész jó árban van most mediamarkban... Sony
  • Amiga
    Valami nagy baj van veletek, basszus. 10-20 óra a két expansion játékideje, itt meg megy a hőzöngés anélkül, hogy bármit tudnátok róla. Jobb lenne, ha az egész Witcher 3 csúszna megint fél évet, mert megvárják vele a kiegészítőket?

Különben is, 20 óra játékidő az 3 Order vagy egy fél Mass Effect, mire megy itt a szájtépés?

Ha meg nem most jelentenék be, hanem egy hónappal a játék megjelenése után, az miért lenne jobb? Úgyis tudjuk, hogy minden sikeres játék kap kiegészítőket.
  • Rdinho10
    Üdv Mindenki, érdemes megvenni a Unity-t egy jó kalandra?:)) sikerült már bepatchelni az fps-t?Köszönöm
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Animációkkal 60fpses videóban semmi baj sincs.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.07. 21:31:05
  • SlickAdam
    a minap elcsiptem egy stream-et belöle (par perc utan abbamaradt... vajon miert).
    story-t nyomhatta a srac, de hallod... azok a ps2!!!-es szintu karakterek + animaciok atvezetökben... nem hittem el.
    meg a rendes harc se ugy nez ki, mintha kurrensgen-re szuletett volna.

engem ez nagyon nem, stream utan meg annyira se. kivancsian varom az ertekeleseket.
  • TDC Geronimo
    Annyira beteg, hogy félelem. Nagyon várós! :D

• red13
    Na de most komolyan. Már az is nevetséges volt, ahogy büszkén bejelentették a 16 ingyen dlc-ét. Frizura, kosztüm, kutyát nem érdeklő utolsó gagyi sidequest-ekel, mindezt majd úgy hogy időt húzva vagy írogathatom be a kódokat, vagy majd időszakonként kapom meg. Egy vásárlót már vesztettek, nem szeretem ha hülyének néznek, legalább a megjelenés után pár héttel jelentették volna be, de így nem sok kedvem van megvenni, hála a hazai pénzéhes boltosoknak, nem 20 ezer kemény magyar forintért. Aki tele van pénzzel annak jó, de én megveszek egy játékot, végigjátszom, eladom, majd az abból befolyt pénzből veszem meg a következőt. Teszem azt 1 hónap alatt végignyomom a 20 ezer forintos játékot, bőven esik az ára, és még várjak x hónapot/hetet hogy majd azt a nyamvadt dlc-ét megtudjam venni, plusz 8 ezer forintért, mikorra már szart se fog érni a játék. Frászt! Használtam 10K-ért majd megveszem.
  • TDC Geronimo
    Nem is azzal van a bajom, hanem az időzítéssel.
  • AntiHero
    Akkor ha annyi játék időt adnak akkor megéri szerintem. 25$ a kettő.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.07. 20:24:47
  • Totti5
    Hülyét csináltak magukból, ennyi történt. Talán többször nem fogják. De mindegy, ezen semmi nem múlik.
  • soundsonic
    Emlékszem, hogy sokan májereknek tartották a 16 ingyenes dlc bejelentésekor, mert Ők nem akarnak a többi játékgyártó útjára lépni. Jó ezt most nem dlc-nek hanem expansion-nak írják, de ahhoz meg nem kevés a 20-óra? De én is utálom, hogy meg sem jelent a játék és már azt hangoztatják, hogy húzhatnak le újra pénzel.
  • Totti5
    Ingyenes a fanszervíz DLCk lesznek, mármint azok melyeket direkt kivágtak, és 16 DLCnek odaraknak 1day, mert ez szerintük vicces és jól mutat vagyis bemutat másoknak. Szerintem meg macera és semmi értelme, de hát ők most a Jófiúk.

• TDC Geronimo
    Ezek nem. Ez 10-20 órás story DLC. Ingyenes kis biszbaszok lesznek. A DLC oké, főleg az ilyen tartalmúak, de miért kell már megjelenés előtt bejelenteni meg erről beszélni? BBhez is biztos lesz, de nem beszélnek róla pedig már kint a játék.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.07. 19:09:25
  • soundsonic
    Nem lesz ingyenes, ellenben plusz 20-20 játékórát ígérnek Witcher 3 +2 dlc
  • AntiHero
    ami ingyenes lesz. :)
  • TDC Geronimo
    2 "MASSIVE" EXPANSIONS ANNOUNCED FOR THE WITCHER 3: WILD HUNT

sigh... ki se jött ez se, de már 2 DLC be van jelentve.
  • Moby
    Nem, de mindegy, mindenkinek van/lehet meggyőződése :)

/40k se egy 750Ti, ami fogja hozni a ps4 szintet, ahogy hozza minden másban is. Ez az egész kevéssé szól pénzről.
  • TomStorm
    Engem a One HDD kerregése tud zavarni nagyon
  • soundsonic
    ja, vagy nem :P Pl ,ha én a mostani pc-mmel akartam volna a witcher 3-mat nyomatni minimum egy 65-70 ezres vgat kellett volna vennem :D