PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Mindig így fog világítani? (míg ki nem ég:D)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Moby
Az baj, ha nem érted. Nem egy ötödik rókabõrrel kellett volna kijönni. Hanem mondjuk egy the orderrel. 7 év után én valami odabaszós indulást vártam. Hát ez így most egy lapos fingnak sem lett elég.
Ahogy a ms azzal a eléggé nongémnek kinézõ ryse-a tette. De legalább új IP. Még õk sem jöttek a tizennyócadik gírszofszarral.
Eza driveclub volt az igéret, de randa is volt szegény, és csúszik is, bár gondolom a kettõ között ok-okozati összefüggés van.

Adversus solem ne loquitor

Moby
És minek vennél addig ps4-et, amíg azokat nem játszottad végig?
Egyszerre hány játékkal játszol?

zzeN
Nem lesz nehéz felülmúlni az eddigi részeket<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Értem köszi.
Az a helyzet csak ugye, ha veszek PS4-et akkor már nem tehetem meg,hogy addig játékokat vegyek még Ps3-ra.Ha most elkezdek vásárolgatni akkor nem lesz pénz PS4-re,necces:)
Nagyon szép! Alig várom, hogy lássam milyen lesz az új Mass Effect játék ilyen grafikával. Biztos fantasztikus lesz.
shaddam
A kiscsajt csúnyán megkarmolta valami

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Majd egyszer talán gaikaival, de inkább az eredetit toljad, mivel cloudon sose lesz olyan minõségû.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TES Online-ig tartsanak ki az új játékok.
Én nem tudom mit csináljak.Nem rég óta van PS3 konzolom de amióta megvan csak GTA-zok.
Lassan viszont szeretnék nekiállni,Last of Us,Beyound,RDR,MP3,Uncharted és még sorolhatnám,játékoknak.
Lehet ezeket majd kapni PS4-re vagy PS3-on kell végigjátszani a régebbi játékokat?
TDC Geronimo
http://www.youtube.com/v/e1KFlyzsDdU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Mr Manson
Igy érzem én is :D

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TDC Geronimo
Mert valakiknek csak az exek számítanak és PCn tolják többit. Nekünk bõven jó a felhozatal, mert multikat is PSen toljuk majd.

Mr Manson
Nem értem mi a baj a felhozatallal ... indulásnak nekem simán elég a 2-3 játék, sõt sok is. (nem csak az ex-eket nézem)

Moby
De igen baj. El lett bénázva a launch, a játékfelhozatal egy szégyen. Mondjuk ez már szinte hagyomány a konzoloknál.
Ha a killzone csiszolgatására elég idõ volt, akkor erre is elég kellett volna legyen. Mndjuk ez nekem annyit jelent, hogy nálam a launch akkr van, amikor már játékok vannak. Az, hogy a gép kapható végtelenül nemérdekel.

TDC Geronimo
Nem baj az, ha ezeken csiszolgatnak még és nem sietik el launchra szerintem.

TDC Geronimo
anyám borogass.

zzeN
Aha.

Kongy
Ez PS4 exkluzív lesz? Mivel Ready At Dawn merem feltételezni :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Jól né ki és stílusos. Remélem nem valami bugyutaság-lövölde. Az infémüsz mellett ez a másik játék, ami édiel. Jó lett volna, ha ezek jönnek launchra.

Moby
Felscalelve.
Bf4 900p(az oszlopszámot meg még nem is tudni, de a ps3-nál is sokszor használnak nem 1:1-es pixel ar-t).

shaddam
A bf4 a meglepõ. a többinél kurvára ajánlott is volt

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zzeN
AC4, BF4, Cod, Warframe PSN szerint 1080p-be fog futni<#wow1>

zzeN
Olyan day1<#wow1>

Moby
Megveszed, letolod, eladod. Ennyi. Nemérten ezt a voksolásosdit. A két platformra összesen van talán 20 órányi tartalom nyitóban.*

*Mínusz forza. Az megdobja erõsen a xbone kínálatot az arra fogékonyaknak.

a.carkey
Igazad van. Saját szemszögbõl néztem a dolgokat, mert nekem még van. Tuti a PS4re voksolnék, most, sok okból, de azért ez a Ryse, vsz hiába lesz baromi rövid, nos, marha jól néz ki, és még a téma is érdekel. :(

A medve nem játék.

Mr Manson
Erre írtam hogy szerintem aki konzolról konzolra vált, annak nem szabad sokat halogatni. Mert pl. BF4 milyen mostani? Egy fos ... AC4 szintén , stb ...

PC oldalról nem tudok mit mondani, nincs már gamer PC-m és nem is lesz soha ...

a.carkey
A NG konzol értelmét kerestem day one esetében ...

A medve nem játék.

Mr Manson
Attól én sem, de ez egy konzolos topik ...

a.carkey
Nem félek én attól, hogy PCre nem fog jól kinézni a BF4 és az AC4.

A medve nem játék.

Mr Manson
Szerintem nem csak ezek számítanak.
Az ex-ek mellett pl. nekem az AC4 és BF4 is fontos. Ezeket már a mostanira nem akarom megvenni, mert nem ugyan az a játék - sajnos. -> Day1

Kandurex
Kár ezért, h X only.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a.carkey
Érdekes ez a megjelenés napján való vásárlás, mert xbox1re megjelenéskor pl. jön õ:

http://www.youtube.com/v/-dEbrdfXfCc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

meg a forza, de utóbbiért pl. biztos nem vennék egy ngboxot sem. Viszont PS4re a WD eltolása után (ami ráadásul multi) csak a Killzone jön ami tényleg egyedi, nem multip, de hiába néz ki baromi jól, nem érdekel ez a stílus konzolon. A multikon kívül több exkluzív viszont csak jövõre jön ki. ND és a QD címekrõl viszont még nem esett szó.

A medve nem játék.

Kongy
Érdekes, de az én gépem nem volt 200k.. és mégis szaggatás nélkül futott a C3 magas beállításokon :D Azért nem kell neki annyira durva gép..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Arra techdemóra gondolsz, ami azt a minõséget 3* olyan drága PCn hozza, mint a PS4? Értem. Igen erre ájuldozunk.

Kongy
Most kajak ezen ájuldoztok? :D Crysis 3 ezt a minõséget kb év elején hozta XD

gazgoblin
Elég kemény

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

shaddam

TDC Geronimo
Itt az új. Megnéztem nagy tvn. Hát döbbenet milyen részletek jönnek ki youtubes videóhoz képest és ez még mindig nem az a minõség, amit a konzol fog kinyomatni majd tömörítetlen 1080pbe...

zzeN
Link nekem nem jó.

TDC Geronimo
1080p gamersyde link KZ trailerhez. Értelemszerûen sokkal jobb minõségû, mint a youtubes

A 3. képen nem ez a nõ szerepel?
TDC Geronimo

TDC Geronimo
Mára már csak infamous videó hiányzott volna.

zzeN

TDC Geronimo
lál

zzeN

na nekem nem jött be, szerintem eladom :D

-tRs-Landor

zzeN
Szegény Banderasnak sok a dolga<#idiota>

TDC Geronimo
Jó hát azt majd ülve kell néznem :D

zzeN
Nóti dog is készül valamivel<#puszis>