PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Komolyra fordítva a preorderem ugyanúgy megvan mint eddig. Remélem dec 13-án meghitt viszonyban unboxingolhatom
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nyugdíjas éveimre gondoltam kb. 😄 (én is krónikus idõhiányban szenvedek, meló szinte mindent elvisz)
Adversus solem ne loquitor
Ez olyan, mint a bluray mánia. 4 (négy darab) bd lejátszóm van otthon, a ps4 lesz az ötödik, de egyetlen lemezem sincs. Nem is hiszem, hogy lesz, meximum ha a gyereknek lesz kedvenc mesefilmje 😊 De ottvan benne mindenben, mer kellaz 😊
Adversus solem ne loquitor
Arról nem is beszélve, hogy azért vannak olyan elõadók akik nincsenek fent a MU-n. Speciel én nem vagyok egy Rihanna fan.
Videó ügyben a vad keleten nem vigasztal, h az amcsik havi 3 ezernek megfelelõ dolcsiért hányásig nézhetik a fullhd dts 7.1 féléves mozifilmeket. Ha itthon lenne ennyiért ilyen szintû szolgáltatás akkor warez filmek is visszaesnének.
Mellesleg Shuhei Yoshida (Sony WWS elnök) ezt írta ma twitter-en:
"Had a very good discussion w the PS4 Dev team today. We're happy & appreciative to learn so many people use and like PS3's media features."
Mellesleg nem zárkózom el ezektõl a stream cuccoktól ha ésszerû áron lenne elérhetõ. Elfogadom, hogy a warez ellen ez jó alternatíva, de nem úgy h kötelezõ. Mellesleg a DRM és az online pass sem vált be. Rájöhetnének, hogy nem azt kell szívatni aki megveszi az eredeti tartalmakat, és/vagy nem töri fel konzolját. A korlátozásokkal csak azt érik el h több lesz a CFW-s gép.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
A medve nem játék.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Nem ismered a rendszer hibáit, a platform mûködését, a hátrányait, nem tudsz racionális döntést hozni, csak érzelmi alapon veszed meg, az pedig rossz döntés.
Nextgen konzolt nextgen játékok miatt érdemes venni, a játék az, ami eladja a konzolt, önmagában az csak egy porfogó. S mivel nincs nextgen játék, nincs is értelme megvenni.
Mindenki várja a kurva nagy csodát, hogy majd a masina megváltja a világot. S jön majd a hatalmas pofára esés.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Angry Birds Star Wars
Assassin's Creed IV: Black Flag
Battlefield 4
Blacklight: Retribution
Call of Duty: Ghosts
Contrast
DC Universe Online
DiveKick
Escape Plan (Cross-Buy)
FIFA 14
flOw (Cross-Buy)
Flower (Cross-Buy)
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Just Dance 2014
Killzone Shadow Fall
Knack
LEGO Marvel Super Heroes
Madden NFL 25
Minecraft
NBA 2K14
NBA Live 14
Need for Speed: Rivals
Pinball Arcade
FarSight Studios
PlayRoom
Putty Squad
Resogun
Skylanders Swap Force
Sound Shapes (Cross-Buy)
Super Motherload
Tiny Brains
Warframe
Digital Extreme
War Thunder
Hát ez elég vérszegény amúgy, s csak megerõsíti, hogy NEM szabad PS4-et (se) venni még legalább néhány hónapig.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A medve nem játék.
Sosem láttam még ilyen folyamatos játékot.
60 fps az ilyen folyékony igen. BFet sose toltál ennyivel? 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
360 topic-ból loptam. Ha esetleg valaki oda nem néz be 😄DD
8 magos proci 8gb ram stb stb. és még Szuper Vga amibõl többet ki lehet facsarni mint pc-s verziójából. Nem értem, hogy miért van ez így! Jóbbat kellene ezeknek mutatniuk! Persze ez csak az én véleményem. Elnézést ha butaságot írok, nagyon nem értek hozzá. Így látom a dolgokat.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
PS4 multi
Youtube csatiját érdemes megnézni, mert van fent egy rakat ps4 videó

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN