PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo

Soon! 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ja ja értem erre gondoltam. végül is akkor lényegtelen!

WhiteStar
ez mindig is így volt!

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Moby
Lehet vele szórakázni, a fix 30fps-es játékokat szépen kisimítja, de ugye betonfixnek kell lennie annak a 30-nak, másrészt minimum megduplázza az inputlagot. Szóval inkább ne.

Adversus solem ne loquitor

pff. marketing 😄

Moby
Az nem a hz-ek miatt lehetett, hanem a magasabb kategóriájú panel miatt.
Valódi 200hz-es frissítésû panelek is csak nagyon speciális, és nagyon drága készülékekben van. 100hz az lassan a felsõ-középkategória, de pl az én lg-met is 400hz-esként árulja az lg, holott a mérések szerint 100hz-tt sem tud, egy kutyaközönséges 50hz-es panel lakja 😊

Ja gondolom a lényeg itt van! "Mozgásinterpolácót meg nem használunk játékra"

Köszönöm az infót mégegyszer 😄

Ma álltam egy 400 Hz és és egy 50 Hz tévé elõtt Mind 2 FullHD. 400 Hz tévét össze se lehetett hasonlítani egy 50 esell! Láttam a különbséget!

Lehet hiszékeny vagyok! Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást!

Moby
Nem, csak hiszékeny 😉

Bocs lehet hülye vagyok!

http://www.geeks.hu/technologiak/090306_igy_mukodik_az_lcd_tevek_100_hz_es_kepfrissitese#

kép frissités.

Moby
Ezek ilyen motion clarity izék. A termékcsaládok egymáshoz képesti viszonyának meghatározásánál túl semmire nem jók. Minél nagyobb a szám annál jobb a mozgásinterpoláció, meg talán a panel, bár az sok esetben összefüggésben sincs vele.
Mozgásinterpolácót meg nem használunk játékra. Szétcseszi az inputlagot.

Kandurex
Nem számít, feltéve ha jól értem a kérdésed.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Semmit nem számit.
Amúgy 400hz-es tv sincs, ezek ilyen viszonyszámok csupán. Írhatnának 400 kiló krumplit is.

zzeN
Van 400 Hz-es TV?? Ja oké.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Egy hülye kérdés, de vállalom! Konzolnál számít az, hogy 50 Hz tévére van kötve vagy 400 Hz!?? Szebb lesz a 400 Hz tévén a konzol képe, vagy nem? Vagy a Konzol videokártyának a tudása itt számít? Vagy azok Milyen hz-t tudnak! Lehet hülyeségnek hangzik, de ha valaki tudja, hogy igazából mire gondolok, az segítsen! 😄

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Blacklight retribution, DC universe meg még nem tudom mit hagytam ki.

zzeN
Contrast, Resogun, Warframe ha jól tudom, késõbb DriveClub.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nem lesz ps4-re ingyenes játék egyenlõre.
Ha nem veszel hozzá játékot akkor csak jóformán dísz lesz!

zzeN
Kapni fogsz 14 napos PS+t, aztán meg kell venned az évest, hogy tudj játszani az ingyenes játékokkal.

kabel15
Sziasztok!

Nagyon úgy néz ki, hogy karácsonyra kerül a polcra egy PS4.
Viszont felmentem a playstation.hu ra. És elég rosszul érintett, hogy 2013.06 ban volt a legutóbbi hír. Ennyire nem törõdnek a magyar oldallal?
Mivel ez lesz életem elsõ konzolja (illetve volt egy PSP-m pár éve) fogalmam sincs, hogy fog mûködni ez a "minden hónapban kapsz ingyen játékot" dolog. Azt tudom, hogy xbox360 hoz járt 1 hónap live mikor megvette az ember. De PS4 hez is van hasonló? Szóval megveszem haza hozom regisztrálok, és az abban a hónapban éppen akciós 1-2 ingyenes játékot tolhatom is? Vagy amíg nem veszek hozzá játékot csak dísz lesz a TV mellett?

BattleTag: kabel15#2672

zzeN

"Világraszóló bejelentések'
2013. november 14-én a Spike TV speciális adással jelentkezik a Playstation 4 amerikai debütálásának alkalmából. Geoff Keighley mûsorvezetõ szerint "epikus este lesz ez" a PlayStation 4 All Access mûsorának köszönhetõen, hiszen "világpremierek és bejelentések" hangoznak majd el.
Keighley a kérdésre, miszerint "Lesznek friss PS4 játékok is?" a következõt válaszolta: "Mindenképpen!"

Legjobb embertõl ráadásul:

<#taps>
shaddam
Csak tudnám miért magamra ment a reply

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
Annak öltöztek be halloweenkor 😄

zzeN
Ilyen videó már volt a Szotyitól is nem?

shaddam

nem ma kezdte a konzolosdit

-tRs-Landor

TDC Geronimo
kb

Jaj tömitek ezeket a videokat xbox1es-t mikor látok? megjelenés napján? xD

TDC Geronimo
DAT magnum 😄

TDC Geronimo
Na még egy PS4 BF4

shaddam
A sonynak be kellene tolnia valami reklámba. Híres embernek híres, mi meg szakadnánk az utalás miatt.

zzeN
Gondolkodtam pár multi címen (mondjuk BF4 pont PC-n), de kéne hozzá venni majd valami fülest, mert a TV berezonáló hangja nem éppen a legjobb😄

TDC Geronimo
Le! 😄

Ezt eldöntöttem PS4re veszem. Évek óta már szinte csak ott játszom és nekem kényelmesebb.

zzeN
Miért nem PC-re veszed mint eddig? Leáldozott?

Banderast meg egész nap elbírnám nézni😄

TDC Geronimo
Napi banderas. Sose fogom megunni 😄D

TDC Geronimo
Mindenki tolja már 😞

Kurva nehéz lesz kivárni ezt a másfél hónapot. Na de holnaptól már hivatalosan is lehet mondani, hogy jövõ hónapba jön a PS4! 😄

TDC Geronimo
2015 max.

shaddam
Lesz az talán nyár is mire olcsóbb lesz szerintem.

Hát ez bizony kurvajó na

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Ezaz. Van aki kivár 2-3 hónapot. Kérdem én minek? Olcsóbb lesz? Nem. Teljesen felesleges.

zzeN
<#idiota>

Moby
Nemhogy feltétlen, de egyáltalán nem kell.
Már ha valaki nem akarja.
Ha meg igen, akkor meg má mé ne vehetné meg? Nincs avval semmi probléma. Aki sokalja az árát, az kivár. Akit az nem zavar, az megveszi induláskor. Megbánni vélhetõen az sem fogja, csak drágábban veszi, cserébe elõbb használhatja.

Bár játszanod nem lesz mivel...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Nyilván a PS4 nem lesz bukás, de nem feltétlen kell 130-ért rögtön megvenni, plusz mellé 20 ezerért a játékokat..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
A vitába a gondolat nulladik percében bele volt hardkódolva a bukás.