121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Azt láttam én is, csak a grain kikapcsolhatósága nem volt tiszta.
  • SlickAdam
    bejelentö videoban mutatjak is, hogy lehet ugy jatszani.
  • TDC Geronimo
    Azt írják igen, de mindjárt megnézem
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.15. 12:59:39
  • n000rbi
    Ha jól tudom a fotómód képmódosítói a játékban is alkalmazhatók -> grain nélkül is játszhatnék??
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Gafon van order fotómód topik. Leszedték a képekről a grain filtert és eszméletlen, hogy néznek ki. Érdemes vetni egy pillantást a topikra
  • Moby
    :((
    Szólhattál volna. Pici segítséggel simán mehetett volna. Nem vagy béna hozzá, csak nem tudod használni az i-framet. Ha újra belevágnál fél óra streameléssel, kis coacholással istenmódba kapcsollak :)
    Megérné.
  • Kongy
    Eladtam. Belefásultam, reménytelennek láttam az egészet, mert túl béna vagyok hozzá, a coop meg remekül meg van csinálva.... :) De elismerem, hogy az utóbbi idők legjobb játéka, imádom a világát meg mindent... csak nem nekem készült sajnos, ezvan :)
  • Moby
    Mi van a BB-al? :)
  • Kongy
    Eddig sokat nem volt időm tolni, de baromi jónak, és tartalmasnak igérkezik. Grafika, frame nagyon rendben van. Fatality-k meg... hatalmasak :D Az x-ray-ek úgyszint.
  • TomStorm
    Pedig tegnap még játszottam vele Angolul
  • TomStorm
    Eltünt a 40GB-os Diablo és csak ez a 24Gb-os Szlovák szarság van.
    Mi van itt,mit csináljak??
  • darkSectorxxx #24857
    Brutal jol teljesít a cucc, talán hasonlóak leszek még és példa lesz több studionak.
  • darkSectorxxx #24856
    Én megvettem és alig van időm játszani vele. :D
  • Totti5
  • AntiHero
    Ilyen.

Kérdésem mondjuk lenne.
    Saját harcosom\csapatom nem lehet? úgy mint pl a telefonos játékban?
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.14. 22:33:40
  • TDC Geronimo
    Milyen az MK X? Meg kéne vennem, de most itt van BB meg mellette ezer más. Nincs idő :(

• mucsácsó
    Hát én reménykedem benne, hogy az ő gondozásában készül majd egy következő rész. Vagy DLC legalább, vagy bármi, mert ebből a drogból még kell... :P :)
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    szerinted megengedik neki? :D csinalhat mast, csak ne legyel meröben mas.
  • TDC Geronimo
    Nem biztos, hogy lesz folytatás. Miyazaki új IPket szeret csinálni. DLCről meg semmi infó. Nagyon remélem, hogy lesz.
  • mucsácsó
    Reméljük ezzel borítékolva van a folytatás is (bár ezt szerintem már a kezdetek óta tudják.. :D).
    DLC-ről egyébként tudni valamit, hogy lesz-e avagy sem? (és nem ilyen skines fosszarokra gondolok, hanem valami normál story-DLC féleségre.)
  • darkSectorxxx #24847
    Nincs baj ezzel ha utána ez a funkció ki-be kapcsolható, vannak szoros meccsek amikor a végén minden erősd és figyelmed azon van hogy legyőzz valakit és mikor az ucsó utásed bemegy hirtelen leblokkolsz azt sme tudod fiú vagy lány vagy-e. :D

Nem beszélve a nyakatekert kombinációkról sok esetben, fel meg előre azt ugrik egyet.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.14. 18:38:12
  • Totti5
    Zseniális. Aki kitalálta remélem prémiumot kap. Vegyék sokan!
  • darkSectorxxx #24845
    Fukkjeee

"Oddworld - az Abe's Exoddus kapja a következő remake-et
    Az Oddworld: Abe's Oddysee felújított változata, az Oddworld: New 'n' Tasty után sem állnak meg a fejlesztők, jöhet az Oddworld: Abe's Exoddus remake."
  • darkSectorxxx #24844
    Amit mondtam reggel:

• darkSectorxxx #24843

Jó tudni hogy még sok HC játékos van a társadalomban.
    és megmutatták hogy erre van igény.....
    Lehet megveszem dobozosan is, csak emlékbe.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.04.14. 17:36:05
  • TDC Geronimo
    Sony Computer Entertainment Japan Studio and From Software’s PlayStation 4 action RPG Bloodborne have cumulatively sold through more than one millin units worldwide as of April 5, Sony announced.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.14. 17:05:13
  • darkSectorxxx #24841
    Jajj. :)
  • Kongy
    Bloodborne után elég furcsa milyen kicsit sebez az ellenfél a Mortalban XDDD folyamatosan menekülök, és adagolom a támadásokat, pedig nem így szoktam... :D
  • darkSectorxxx #24839
    :)

De ha megvesszük akkor ki-be kapcsolható?
  • Kandurex
    pont semmit nem ér... tudom, de nem győzöm hangsúlyozni: saját szubjektív vélemény!, igaz, hogy évek óta (elsők megjelenése) senki nem tudta még megcáfolni...de akkor is szvsz
  • Tatyla
    Ennek pont a multi a lényege
  • Kandurex
    Mint a CS, ezek az elsők és nem véletlen, hogy az elsőket, BF,CS,WW meg ilyenek nem lehet megszorongatni, mert nincs bennük több, nem lehet hozzájuk többet rakni, ennyit tudnak, és ebből már telítve van a piac.
  • TDC Geronimo
    BFet a 4 órás fos kampánya viszi el? Ha nem lenne, bukás lenne? Nemhinném. Nem a singlebe raknak emberek több ezer órát ott
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.14. 12:42:51
  • TDC Geronimo
    Kinek mi. Nekem Evolve nem unalmas pl.
  • TDC Geronimo
    The game’s campaign will mostly focus on the original trilogy of films but there will be parts of the prequels thrown in. Additionally, the final part of the campaign is due to be a prequel to Star Wars Episode VII, which is due to release shortly after Battlefront in December.
  • Kandurex
    Nem is tudom, bár ezért is írtam, szvsz, de szerintem csak multi manapság és csak arra építeni.... életképtelen.

Hopp...most látom Totti5 titanfall, na az is egy fall :D vagy a hót unalmas Evolve... szóval, csak multi = bukta
  • TDC Geronimo
    Lesz. Leakek alapján elég nagy single player része lesz a játéknak
  • Totti5
    Lesz benne single? Vagy csak annyi várható mint pl a Titanfall.