PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Adversus solem ne loquitor
Valódi 200hz-es frissítésû panelek is csak nagyon speciális, és nagyon drága készülékekben van. 100hz az lassan a felsõ-középkategória, de pl az én lg-met is 400hz-esként árulja az lg, holott a mérések szerint 100hz-tt sem tud, egy kutyaközönséges 50hz-es panel lakja 😊
Köszönöm az infót mégegyszer 😄
Lehet hiszékeny vagyok! Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást!
http://www.geeks.hu/technologiak/090306_igy_mukodik_az_lcd_tevek_100_hz_es_kepfrissitese#
kép frissités.
Mozgásinterpolácót meg nem használunk játékra. Szétcseszi az inputlagot.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy 400hz-es tv sincs, ezek ilyen viszonyszámok csupán. Írhatnának 400 kiló krumplit is.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nagyon úgy néz ki, hogy karácsonyra kerül a polcra egy PS4.
Viszont felmentem a playstation.hu ra. És elég rosszul érintett, hogy 2013.06 ban volt a legutóbbi hír. Ennyire nem törõdnek a magyar oldallal?
Mivel ez lesz életem elsõ konzolja (illetve volt egy PSP-m pár éve) fogalmam sincs, hogy fog mûködni ez a "minden hónapban kapsz ingyen játékot" dolog. Azt tudom, hogy xbox360 hoz járt 1 hónap live mikor megvette az ember. De PS4 hez is van hasonló? Szóval megveszem haza hozom regisztrálok, és az abban a hónapban éppen akciós 1-2 ingyenes játékot tolhatom is? Vagy amíg nem veszek hozzá játékot csak dísz lesz a TV mellett?
BattleTag: kabel15#2672
"Világraszóló bejelentések'
2013. november 14-én a Spike TV speciális adással jelentkezik a Playstation 4 amerikai debütálásának alkalmából. Geoff Keighley mûsorvezetõ szerint "epikus este lesz ez" a PlayStation 4 All Access mûsorának köszönhetõen, hiszen "világpremierek és bejelentések" hangoznak majd el.
Keighley a kérdésre, miszerint "Lesznek friss PS4 játékok is?" a következõt válaszolta: "Mindenképpen!"
Legjobb embertõl ráadásul:

<#taps>#taps>PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
-tRs-Landor
Ezt eldöntöttem PS4re veszem. Évek óta már szinte csak ott játszom és nekem kényelmesebb.
Banderast meg egész nap elbírnám nézni😄

Kurva nehéz lesz kivárni ezt a másfél hónapot. Na de holnaptól már hivatalosan is lehet mondani, hogy jövõ hónapba jön a PS4! 😄
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Már ha valaki nem akarja.
Ha meg igen, akkor meg má mé ne vehetné meg? Nincs avval semmi probléma. Aki sokalja az árát, az kivár. Akit az nem zavar, az megveszi induláskor. Megbánni vélhetõen az sem fogja, csak drágábban veszi, cserébe elõbb használhatja.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson