121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
“We worked so damn hard over the past three years to bring you this game,” said CD Projekt RED studio head Adam Badowski. “From the corrupt nobles in Novigrad to ancient monsters lurking in deep forests, to the bustling cities, colorful ports and breathtaking vistas; all the people, all the places — we literally spent tens of thousands of hours to turn all that into an adventure that will kick your ass and make you want to come for more. The Witcher 3: Wild Hunt has gone GOLD and will soon be yours!” -
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.16. 15:14:26 -
Esetleg valaki akinek DiriveClub-ban nincs jelenleg clubja és szeretne? Tudom, már eléggé nem téma a játék, de hátha olvassa valaki aki most kezdett bele, vagy elő- előszokta venni, mi meg most alkottunk ismerősömmel egy clubot, van még hely :)
Ha igen, akkor nyugodtan vegyen fel, PSN: kisfigi
Utoljára szerkesztette: kisfigi, 2015.04.16. 15:04:04 -
partizan182 #24906 Nekem a Driveclubot a pályavezetés mentette meg, öröm volt betanulni a pályákat (jaigen, kb kívülről kell tudnod minden kanyart ha esélyes akarsz lenni a közepétől, ilyen szempontból inkább szimes), még akkor is ha semmi progression nem volt a győzelemért.
Mivel digitbe vettem nekem az eladás nem pálya, de azt a 7k-t megérte, 15-20 órát elvoltam vele, néha elő-elő veszem. Persze a BB óta semmi más nem érdekel, de azzal sem haladok úgy ahogy szeretném (gyerkőcök mellett BB-t ugye nem szívesen játszik az ember, még nekem is rémálmaim vannak miatta néha...). -
red13 #24905 Igen ez igaz, a Dark Souls első része jobb, egy hangyányit. Én a Demons Soulst toltam legelőször, de nem lett a kedvencem. Amilyen zseniális pálya dizájnja van a Dark Soulsnak nehezen is lett volna, meg aztán változatosabb helyszínek is voltak, a hangulat is jobban átjött. Ez mind igaz a Bloodborne-ra, nem is véletlenül platináztam ki alig 2 hét alatt. :D
Persze adok még a Driveclubnak esélyt, de a legnagyobb problémám továbbra is, hogy sótlan, nem köt le, nem élvezetes. Nincs egy olyan összerakott kampánya, mint mondjuk a Forza 3-nak volt. 40 órát toltam bele, de még a felénél sem jártam, változatos volt, és volt mire költeni a pénzt, amit futamok után nyertem, és tudtam tuningolni az ép aktuális autómat. Itt semmi nincs, csak mész a versenyeken. De hogy egy arcade játékot is említsek, Grid 1. Mocskosul letudott kötni. -
-
partizan182 #24903 Igazad is van meg nem is.
BB nem a legjobb a stílusán belül, az a Dark Souls első része volt :) Persze ez szubjektív, bármi is legyen a személyes preferencia (jellemzően mindenkinek a legelső Souls játéka a legkedvesebb) maga stílus kb 5 game összesen valaha is (DeS, DaS1-2, BB + futottak még LoF), azért annyira nem nagy a konkurencia (darabra persze, minőségre nyilván más a helyzet).
DC legjobb esetben is erős közepes (betonstabil hatpont ugye) én úgy találtam hogy belső nézetből tolva az irányítás jobban adja magát, és az élmény is intenzívebb, a nulla körítést és motivációt valamennyire ellensúlyozza a minute-to-minute adrenalin. Mondom ezt úgy hogy kb 1 hónapja rá se néztem.
Szal ha eddig nem jött be én a helyedben tennék egy próbát a cockpit view-al pár meccset, ha úgyse adja add el nyugodtan, nem lesz más később sem (azazhogy lesz, SOKKAL nehezebb ezeket a hypercar szörnyeket az úton tartani, kb ezért is hagytam abba). -
Mintha Én írtam volna, teljesen egyet értek! Legjobb árkád-szim fizikát pakoltak alá amit idáig láttam. -
Gran Turismo 4 kicsit már régen volt...lehet már el is felejtetted, hogy ott még egyenesen se lehet guminyikorgás nélkül menni, vagy hogy milyen frusztrálóan nehezek voltak a jogsis küldetések :D De neked a DC frusztráló, mert nem tudod irányítani, nos talán gyakorolni kéne, vagy próbáld be a Crew-t, ott meg rendkivül izgalmas sztori is van :) -
red13 #24900 Granturismo 4 a kedvenc autós játékom, NFS-t világ életemben rühelltem. Azért mert leírtam a véleményem, és nem egyezik a tiéddel, még nem kell hülyének nézni. Nyilván semmi köze a két játéknak, de a stílusán belül a Bloodborne A legjobb, míg a Driveclub pár óra benyomás alapján rendkívül gyenge. -
Azt se felejtsd el, hogy a játék lényege az online versengésben van,erre lett kiélezve. A single valóban gyorsan kifut. -
Ezen jót nevettem. :)
Drive Club a legjobb árkád-szim autós játékok közt van. Nagyon jó irányítással és visszajelzéssel az autó viselkedéséről. Érzékelhető és elég reális különbségekkel az egyes autók közt. Ez nem NFS, itt figyelni is kell.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.04.16. 07:12:18 -
LOL, fingod sincs. Már azt sem értem, hogy mi köze a két játéknak egymáshoz, atyaég....
Tehát foglaljuk össze: vettél egy autóversenyzős játékot, de nem szereted igazán az autós játékokat. Gondolom NFS-en nevelkedtél, az lenne az a másik tucat autós játék és ezért is vártál valami sztorit? :)
A Driveclub fizikája nem szimuláció, de messze jobb mint az NFS-é, talán ezért nem sikerül az irányítás... vagy azt hitted majd első perctől menni fog egy több száz lóerős autó irányítása? A gumi meg azért nyikorog mert szarul veszed a kanyart :D -
red13 #24896 Így a Bloodborne után ez a Driveclub valami eszméletlenül gagyi. Unalmas, frusztráló, ma jött meg, de már adnám is el. Nem vagyok nagy autós játék kedvelő, de legalább egy tucatnyi jobb játékkal játszottam a műfajon belül. Megyek gyűjtöm a csillagokat, kapok autókat és ennyi. Nincs semmi olyan körítés, ami ösztönözne arra hogy tovább játsszak. A autók össze-vissza csúszkálnak, meg minden kisebb irányváltozásnál már nyikorognak azok a rohadt gumik. Az MI meg nem értem. Ugyanazzal az autóval megyek, mint a gép, és egy hosszú egyenesben úgy leelőz, mintha benyomta volna a nitrót. Max hétvégéig játszok vele, azután megy is fel a hirdetésbe. -
-
Paranoia #24894 tower cselendzsek alatt pontot ér...nem keveset. -
RPGkben vehetsz Xpt, vehetsz tápos felszereléseket, vehetsz szintet. Mindezt már egész előző genben is lehetett. Rengeteg címben a grindet és a nehezen megszerezhető dolgokat egyszerűen pénzért is meg lehetett venni és most is meg lehet venni. Ha valakinek ez fáj, adja fel a géminget és menjen pecázni. Hogy miben hat ki ez azokra akik normálisan játszanak ahogy kell? semmiben. Ha erre is van igény akkor ki kell elégíteni. Könnyű, ingyen pénz a fejlesztőnek, kiadónak. Engem a játékaimat rohadt mód nem érintett eddig sem, most sem és a következő 10 évben sem fog. -
Meg amúgy azzal nem leszel előrébb online, ha be tudsz nyomni egy fatality-t, mert az csak egy animáció, és a meccs szempontjából nem releváns, csak látványelem. Ez kb olyan, mint a skinek, amiket szintén pénzért lehet venni... semmivel sem más. -
Nem csak felháborodott, hanem nem vesz miatta PS4et, eladja a PS4et és nem játszik a játékkal. Agyrém amit tegnap nyomtak az emberek a hírnél, mint ha az ilyen könnyű DLC pénzért új lenne... előző genben is volt, de hogy ez miért fáj valakinek... aztán persze már oda lett kilyukadva hogy a következő verekedős játékba alapból nem kell kombókat sem nyomni. Fura egy világ, hogy minden mindenki kiakad, mintha az életében törés jönne létre olyan maitt amit az előző sok évben sem használ és a következő sok évben sem fog. Ki a francot érdekel hogy mit vesz más pénzért? -
Amúgy annak aki felháborodott az Easy Fatality-vásárláson üzenném, hogy a Kryptben is ki lehet fogni ilyen tokent, amivel tolhatsz easy fatality-t... -
Oks. :D -
Csak figyelj :D -
Addig nem fogd kibírni. :) -
Yeah. -
Hát majd nyáron lehet újra nekiállok, de most közeleg a vizsgaidőszak, meg a Witcher 3, ami így együtt alapból elég brutális kombó nekem :) -
Kár volt eladni erre a kb erre az 1 hétre. :Ha nem megy szólhattál volna nekünk és segítettünk volna, nem coopba, hanem másképp is lehet :D
Sebajj nemsokára megint megveszed, mert szerintem most hogy belemész a többbi c játékba valami hiányozni fog majd. :D -
Hogy mit? Eladtad. Nooooooo.... -
Paranoia #24882
-
-
az hogy eladtam nem jelenti azt, hogy vegleg abbahagytam, ha ujra megjon a kedvem, akkor majd ujra megveszem :)
am most vittem vegig az ordert 2 hete kb, de nagyjabol semmire, egy kepkockara nem emlekszem mar belole :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.04.15. 13:25:03 -
Na én meg még azóta is chapter 10be vagyok Order 1886ba. Be se léptem ezer éve a játékba. :D -
Nem is amiatt, hogy zavaró, igazából pont a hatásaira lennék kíváncsi, amit jól lehetne vizsgálni ezen. -
CA olyan kis mértékű itt szerintem egyáltalán nem zavaró. -
Ejjha elég beteg ez a fotómód. Bármikor megállíthatod és átvezetőkőn kívül a kamerával mehetsz bárhova. Eddig is tudtuk, hogy jól néz ki, de így... -

Aberrációt nem lehet? :D -
Jaj bocs, igen arra gondoltam :D -
-
Megnéztem és megjegyzi. Grain filter off \o/ -
Én egy fél órája kb., csak a posta miatt lehet már a héten semmi nem lesz ebből.
szerk.: CE? Az szoborral volt, nem? Én csak egy fémtokos limitedet vettem.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.04.15. 13:07:17 -
Tegnap vettem egy CE-t megint, ma akkor fel is telepítem :D