PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Név : Gero
PSN ID : oO_Gero_Oo

Egyelõre KZ meg BF4 lesz PS4en ami multi.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Még nincs PSN ID -m, az majd csak a gép átvétele napján lesz, ami most dec. 13, +BF4 lesz mellé.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na akkor csináltam egy google doksit, írjátok ide a fórumra, vagy nekem privátba, hogy mi a nicketek, a PSN ID-tok, meg a top 3 játék amivel mindig toljátok.
Itt a link, szerkeszteni egyelõre én tudom, aztán majd meglátjuk

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
PSN ID ötletet meg támogatom én is. Enyém aláírásba van, de tényleg jó lenne összegyûjteni.

TDC Geronimo
Ráadásul fps gondok is vannak PS4en, ahogy néztem. Tehetséges banda, hogy ezt a szemetet se tudják normális minõségben futtatni. Látom jó pár helyen lehúzták már a játékot, épp itt volt az ideje, hogy a sajtó nem nyalja a picsájukat.

Kongy
+1

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Mindkettõ ronda

Kellene valami online spreadsheet ahol tudjuk beírkálni az infókat, amit találtam az a gdrive csak ott ugye acc-hoz van kötve... Esetleg valami javaslat?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

grebber
Mr Manson
támogatom

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Na szerintem itt az idõ csinálni egy listát (a házigazdának vagy bárkinek) hogy kinek mi az ID-ja és hogy milyen játékai vannak/lesznek.

Kandurex
not

shaddam
Banderasgif?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
<#banplz>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nekem ez a game 1 kicsit se tetszik! <#nemtudom>

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zola2000
Egyetértek, remélhetõleg az FF13 volt a mélypont, de amit a versus13ból mutattak (az lesz FF15) az már tetszetõsebb ... bár ha már rpg ebben a generációban nekem is jobban bejön inkább a ni no kuni, blue dragon, xenoblade, tales of graces - xillia

(kakukktojásként írom még a sakura wars 5öt, és a dragon quest 4-5-6 remaket illetve most tervezek ismerkedni a shin megami tensei, super robo taisen sorozatokkal, azok valamiért eddig kimaradtak)

A

Kandurex
FF7 óta felejtõs széria, évrõl évre egyre gagyibb.

TDC Geronimo
Nyugati RPG nekem jobban tetszene 😊

zola2000
Lesz FF15 és kingdom hearts 3, de nem mostanában...

A

deep
Kettõvel.
ja most esett le! Ott egy héttel elõbb mint eu-ban?

Én nem vagyok amcsi 😄DDDDDD

Moby
Hát ez nagyonjól hangzik, a probléma ottvan, hogy két valuta az elmúlt néhány évben 1.20 és 1.50 között mindent bejárt, miközben az adók kvázi bebetonozottak. Mintahogy a kisker exchange rate is.
Persze hiszek a mikulástól kezdve a nyúlig mindenben 😄

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Egy jó kis RPGt hiányolok Sonytól. Valamelyik belsõ stúdió mondjuk az SSM akár igazán kidobhatna valami dark fantasy cuccot.

TDC Geronimo
Hát az egészségügyi példa idehaza elég rossz példa volt! 😄

LeventeV
"Uk and Euro price includes sale taxes..."
Ezért drágább. Ez nem a cégek hibája. Adózni kell, ez van.
De legalább ha megbetegedsz és korházba kerülsz, ellátnak (úgy ahogy).

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Moby
Mindenkinél. Applenél, mindenkinél. A $-€- t a nagyvíz 1:1-el váltja. Evvan.

LeventeV
Tudtommal nem így számolják, hanem vannak valami adók Európában amitõl megnõ az ára, ezért jön ki a dollár/euró közötti egyenlõség.

TDC Geronimo
naja 😊

Kíváncsi leszek mi lesz ezen a 14i launch eventen bár szerintem nagy bejelentést inkább VGA-ra meg nagyobb rendezvényekre hagyják majd.

deep
2 éve ideje 😄
Kandurex
No comment.

Kandurex
Semmi, csak az árkülönbözeten méláztam.

deep
Igen, mert hivatalosan 400 EUR. Mert a sony szerint (meg a többi seggállat szerint is) 1 USD = 1 EUR
Moby
És ez miért érdekes?

TDC Geronimo
Köcsög amcsik 12 nap múlva megkapják hihetetlen. Ideje már, hogy elkezdõdik a következõ gen.

TDC Geronimo
Ja csak akkor a ps3 nálunk valami 180k volt vagy mennyi, de lehet még annál is több 😊

Kandurex
Most is 600 dollcsi nálunk.

Moby
Basszus tényleg. Az idõ megszépíti sz emlékeket 😄

Moby
Mivel a ps4 nyitóára is meglepõen alacsony, az elsõ évben szinte biztosan nem lesz pricecut (ps3 nyitóára 500$ volt

Moby
Mi is?

zzeN
1 év alatt nem lesz új széria, árcsökkentésre az esély meg szinte 0.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

a.carkey
Ez tök jó.

A medve nem játék.

Tatyla
én jövõ karácsonyra tervezem a vételt mivel pc-re játék miatt költeni már butaság,és igen addig lesznek külsõ belsõ változtatások biztosan és igen olcsóbb is lesz 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

LeventeV
Plusz egy párnak befuccsolt az olvasófeje.
PS4-nél valószínû nem kell ezekkel a problémákkal számolni. Blu-ray nem új technológia, illetve a mûködési hõmérséklete is alacsonyabb mint a PS3-é volt.
Ott volt az a spanyol incidens is ahol a PS4-et konkrétan egy napig fõzték, erre kiírta, hogy meleg és leállt, majd újraindításnál nem volt semmi gond.

Moby
Igen. Az elsõ, 60-as szériaból elég sok ylod-al végezte be a földi pályafutását. Az is tény, hogy kevesebb volt belõlük, mint halott boxból.

a.carkey
Voltak gondok a PS3 elsõ szériájánál?

A medve nem játék.

Kandurex
FAP TIME!

shaddam
Argentin tv reklám