121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #111666
    woooooooow
  • AntiHero
    Spider-Man: Miles Morales - Game Informer Impressions

-PS5 Performance Mode: Dynamic 4K/60FPS
    -PS5 Fidelity Mode: 4K/30FPS, ray-tracing+other improved visuals
    -No load screens, even when fast traveling
    -Very impressed with ray-tracing

Some more:

More Details

-Will progress narrative forward for both Peter & Miles
    -New to being "Spider-Man" & learning, Miles' animations look visually less fluid/refined
    -Heavy emphasis on Miles' story; he's the only playable character
    -Even bigger setpieces than Spider-Man 2018
    -Unannounced villains will be in the game
    -"Friendly Neighborhood Spider App": Players can use touchpad to quickly pick activities, crimes etc from Miles' phone without going into separate menu
    -Improved dynamic camera placement during combat
    -Takedowns can be performed from ceilings/walls now; go invisible to go back into stealth
    -DualSense: Feel rumble when shooting webs, triggers then tighten as Miles reaches the end of eachswing
    -Photo Mode: Can now customize lighting, new selfie poses, stickers, frames etc..
  • LBandi77
    Semmi extra,nem ad ki játékot a from .Feleségemtől kaptam a last of us még augusztusban de a fólia még rajta,pecázok ha tehetem.
  • Ulthanito
    Ebben az a lényeg.
  • Kandurex
    Ez a Zelda elég fasza. Bár ki lehetne üldözni a világból a grafikájával, de alapjába, mint játék:
  • Ulthanito
    Bloodborne 60fps
  • Ulthanito
    Bandi, veled meg mi van? Nagyon rég láttam bekapcsolva nálad a PS-t.
  • Ulthanito
    Olyan dolgon vitatkozol meg azt bizonygatod, ami tök fölösleges. Az ízlésen.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.10.13. 13:17:59
  • darkSectorxxx #111658
    Köszönöm! :)
  • AntiHero
    Boldoogaaat :D
  • darkSectorxxx #111656
    Köszönöm!

Igazából nekem az Epic + GoG jön be, de a kék se rossz választás. még ha nem is szándékosan. :)
    Persze kellene az összes ugye!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.12. 22:47:08
  • Mephike
    Boldog születésnapot! ;)
    Nekem PS-re vette meg az asszony.
  • darkSectorxxx #111654
    Minden platformnak más exclusive Katana! :D
    Én Epic-re vettem meg....

• darkSectorxxx #111653
  • LBandi77
    Boldog szülinapot Darky!
  • darkSectorxxx #111651
    Köszönöm. :)
  • mucsácsó
    Boldog szülinapot dark! :)
  • Kandurex
    Ja, ja!
  • Moby
    Már nincs annyi. 1 hónap múlva a ps5 jelenik meg.
  • Mephike
    Simán kicsengettem a pénzt én is, miután ott volt a doboz és benne a készülék nálam. De mondom, megértem ha nem mindenki olyan gyanakvó mint én, bár én már befürödtem azzal, hogy elhittem valamit, kifizettem előre az árát, később meg fájt érte a fejem.
  • j0nNyKa
    az én fejemben ezek a játékok napi 1 gyors runra vannak meló után gőzt ereszteni, de mondom megyek még1et hogy unalmas lesz-e
    nem az.
    ja és legalább 2 újdonság jött szembe a run során:
    - lehet halat fogni a főboss után is
    - lehet többször lemenni chaoshoz, nem csak runonként 1x
    huszon... ötödik vagy hanyadik runom
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.10.12. 19:36:25
  • Tikal #111645
    Végülis cserébe is csak egy ígéretet kapsz hogy majd talán kapsz valamit :)) Ha kifizettetnék akkor az azt jelentené hogy szállitaniuk is kell..
  • darkSectorxxx #111644
    A lényeg az hogy a Hades egy rogue-like cucc, ez egy külön stílus, erről szól, ez a lényege, a Zelda nem rogue-like, nem is lehet összehasonlítani. :) csak szubjektíven max.
  • Kandurex
    Nem tudom, az volt az alapfelállás, h jussak ki, a végén ott volt Hádész, de nem jutottam ki. Tulajdonképpen nem akarok többet kijutni. A Zelda jobban fekszik.
  • j0nNyKa
    mai 25. runomban jött egy teljesen más jellegű boss pl az első rész végén, illetve még nincsenek meg a fegyverek 4. aspectjei, a sztoriban járok ahol járok, van még benne bőven, a beszélgetések 10%-a ha megvan már sokat mondtam, és továbbra is mindegyik run teljesen más a boonok miatt (most pl nem volt callom, meg egy csomó mindenem), akkor a bountykban is haladok felfelé, egyre izgibb ahogy több dologgal szivatom magam, stb
    persze ha nem jutsz tovább 6-7 perc játéknál sose, úgy valóban ismétlődhet ez-az, dehát az nem a játék hibája
    gondolom falnak beszélek, befejeztem
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.10.12. 18:31:05
  • Kandurex
    hát, 2 óra játék után, kicsit gáz...kész, nem tud mit nyújtani többet, az engem nem érdekel, hogy miként lehetne MÉG megcsinálni, ugyanazt.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.12. 18:12:07
  • j0nNyKa
    mondjuk az durva hogy egy rougelike-ban ugyanazok a pályák vannak
  • darkSectorxxx #111639
  • Kandurex
    Nah, mivel Mr. Hades játék nem váltotta be a reményeket, értsd: 2 óra után ugyanúgy, ugyanazon a pályán kellett ügykezezni. Egy élés váltással ráfordultam a Zelda Breath of the Wild c. játékra, mivel ez van PC-re, vagyis Cemu-val a Superior változat van meg, és azt kell mondjam, hogy határozottan jobban tetszik, mint előbbi.

Talán ez lesz az első érdekesebb játékom, kelletlen, PC-s pályafutásom alatt. Ami ugye november 19. lezárul egy erőteljes köpéssel!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.12. 17:34:06
  • Ulthanito
    Én azon csodálkozom, hogy nálunk előrendelésnek elfogadnak bármit is anélkül, hogy valaki kifizette volna a teljes árat. Tőlünk nyugatabbra ugye az számít előrendelésnek, ha kicsengetted vételárat, akár konzol, akár játék.
  • Ulthanito
    Boldog szülinapot, Darky!
  • Ulthanito
    Én simán kipengettem az 580 ezret a tévéért a Media Marktnak, előre, és nem volt ott rögtön a tévé. :)
  • Tikal #111634
    De miért kellene várnod? Ha nem kapod meg az igert idoben csak lemondod es vissza adják a pénzt.
    Ráadásul en ahol lehet csomag automataba kerem a cuccott, semmi kedvem a futarhoz alkalmazkodni, ott meg nincs utánvét.
  • Mephike
    Változó, ha kis értékről van szó (könyv, KV, valamelyik játék, stb) ott hajlandó vagyok előre utalni. De amikor TV-t rendeltem, vagy a követ a teraszra, vagy amikor az új bútort, akkor csak utánvétellel voltam hajlandó fizetni. Kihozták az árut, én felvillantottam a kártyát, és meg is voltunk.
    Itt a PS5-nél ott a rizikó faktor, hogy oké, hogy azt ígérték nekik, hogy kapnak, de mi van ha mégsem. Akkor várhatok még pár hónapot, úgy hogy a pénz meg az ablakban van. Persze 99%, hogy idővel megkapod a pénzedért a gépet, de engem idegesítene a dolog, hogy már fizettem érte, és még sincs meg az áru. A foglalóra azt mondom oké, de a teljes árat túlzásnak tartom előre. De mondom ez én vagyok, és tudom, hogy jobban is megbízhatnék másokban...
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2020.10.12. 13:32:26
  • Tikal #111632
    Akkor mindent utánvéttel fizetsz vagy elmész érte a boltba??
    En mar kifizettem a PS-t. Aztan ha nem erkezik meg akkor vissza kérem a pénzt:)
  • Tikal #111631
    De veszek. És kartyaval fizetek. Vagy eppen azzal amivel akarok. Ha a webshop fizetes soran nem kerul sor a fizetesre akkor kuldenek egy linket valamilyen payment processor-hoz, ott meg majd eldontod hogy mivel akarsz fizetni. Szerintem ez tisztabb mint a kuldunk majd emailben valamit hogy hova kuldd a penzt.
  • Rage47
    +1
  • Kandurex
    Nem vesztek nagy értékű cuccot, pl. az Alzánál 500e felett sincs már csak utalás vagy kártya (gyk. ua)
  • Mephike
    Lehet én vagyok régimódi, de max akkor adom oda a teljes összeget ha azonnal megkapom érte a terméket.
    Nem érdekel ha ez miatt nem kapok gépet azonnal, de nekem tuti olyan balszerencsém lenne, hogy: "Hááááát, jah látom, hogy átküdte' az összes pénzet rája, de hát jah, szóval nem érkezett meg a masina, de nyugalom, pár hét és itt lesz a gépje."
  • Tikal #111627
    Nekem ez új, de nem is vásárolok náluk sokat... azt hiszem manapság mikor tobb tucat fizetesi megoldas letezik ilyennel “szivatni” a vásárlot elég szemétség. Cégek között ez oke.