121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#111706 Nekem is ilyen van, bevált. -
#111705 Árulnak 5000forintos router-t is, meg 40ezrest is...A drágább jobb, szóval azzal bajod nem lehetett volna :) -
#111704 Egy 50K-s Asus-t cseréltem erre, mert mindenféle bajom volt vele(a nyomtatóm hektikusan ment vele, az IP kameráim lecsatlakoztak párnaponta, stb) :D Sajnos az ár sem garancia semmire. Olyat kell venni, ami bironyítottan jó. Ártól függetlenül. -
#111703 TP-Link, na az az, ami akkor se kéne, ha ingyen adnák. Volt benne részem, never again. Másnak persze ettől még lehet jó. -
#111702 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én az olcsó routerekkel megszívtam már, többet nem veszek. Mobil routert vettem 20 ezer forintért, aztán csodálkoztam, hogy miért nem megy 40 Mbit fölé a letöltés. Aztán valaki javasolta, hogy vegyek normálisat. Vettem is, 45 ezer forint volt, utána már jött az 120 mbittel is. Szóval rohadtul nem mindegy ám...
Nem azt mondom, hogy olcsóbb eszköz nem lehet jó, de hogy a drágább az garantáltan jó (jobb), az biztos. -
#111701 Én ezzel tolom. Ezzel se volt baj sose. -
#111700 Egész jónak tűnik az új AC. Bár ha jól belegondolok az előző résznél is ezt gondoltam, amit most nemrég 5k pénzért leárazva sem vettem meg. Most éppen a Kingdom Come Deliverance-t nyúzom, amit ingyen be lehetett szerezni pár hónapja az Epictől. Jó játék lett, tetszik, nem érzem azt, hogy kidobott idő, hogy leülök elé. Sajnos az AC-nél pont ettől félek, ettől függetlenül ez a komorabb hangvételű Vikinges változat lehet megvételre kerül nálam ha majd pár hónap/év múlva leesik az ára. -
#111699 Nem kell hozzá 80K-s router. Pont tegnap ajánlottam valakinek: 15 forint, és boldogság. -
#111698 najó, itt azért tényleg sokkal jobban fest 4K-ban, mint azon a streamelt hígfos gameplayen, valóban elég hangulatos - NADENADE a Cusi azért még ígyis megeszi reggelire egy fat PS4-en, és ez ami kurvaszomorú :(
és erősen Origins+Ody jelleget vélek felfedezni, nem tudom, hogy 3x-ra mennyire csúszik le ez így, főleg CP2077 mellett :( (bár tudom előtte jön, de 9 nap alatt úgyse tolom végig:D) -
#111697 ???? -
#111696 Mivel nincs benne mozgó alkatrész, annak mennie kéne a "végtelenségig". -
#111695 Soha semmi bajom nem volt vele wifin, tökéletes volt még a multi is mindig. Megy 5 ghzn is vígan.
(Synology router, 80 ezer forint (volt 3 éve)) -
#111694 Engem inkáb aggaszt ez a beépített ssd mintsem az összes többi ps5-el kapcsolatos dolog, remélem az az ssd élettartama is minimum 10 éves. :D -
#111693 +1
Egy pár hónapja már csak wifin használom és semmi gondom vele. -
#111692 PS4PRO kontra wifi: vegyetek normális hálózati eszközöket. Tényleg. Ennyi csak a titka.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.10.14. 22:22:15 -
#111691 Ne csodálkozz. A világba lehúzták a gépigényét. 4K@60@utlrához elég egy 5700XT is. Nem is csoda, hogy nextgenen is 4K@60 lesz. Ez az ára. -
#111690 nekem se ment 5g-n.... csak Xbox -
#111689 a PRO nálam konkrétan képtelen volt csatlakozni az 5ghz-es wifimre (az összes többi eszközömnek nincs gondja vele), így csak 2.4ghz-en tudtam használni, de az legalább stabil volt -
Prof William #111688 Én is ezt tapasztaltam. Wifivel szinte használhatatlan volt. Kihúztam addig egy kábelt és máris megoldódott a probléma.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.10.14. 21:54:41 -
#111687 Tetszik, jöhet!
-
#111686 -
#111685 hát gyerekek sorry, de ez sajnos kurvaocsmány... :D -
#111684 Sztem psen wifi egy hasznalhatatlan fos. Meg a storet bongeszve is szarakodik,orankent kell kapcsolat ellenorzest csinalni,hogy ujra legyen net, masfel meterre routertol. Kabel megoldotta minden gondom. -
#111683 -
csgj #111682 Sziasztok!
Nem vagyok nagy online játékos, ritkán játszom bármit online, de gondoltam, kipróbálom a Genshin Impactot, elvégre ingyenes. Aztán egy kis laggolás után az jutott eszembe, nem biztos, hogy jó, hogy nekem wifiről megy a net, nem kábellel. Átállítottam a wifi kapcsolatot 2.4-ről 5Ghz-re, még nem teszteltem, de azt remélem, jobb lesz. Szerintetek mennyire "kötelező" az ethernet kábeles kapcsolat online gaminghez? Vagy jó a wifi is (pláne az 5Ghz), ha nem esportoló az ember? :D -
#111681 Demon’s Souls Remake Listed For PS4 By Hungarian Retailer
híresek lettünk! :D
gondolom megvót má, de hátha nem :D
azóta leszedték... :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.14. 16:28:19 -
#111680 Várom a kritikákat, nem rendeltem elő. Akarom a változást. -
#111679 Miért olyan nagy a PS5?
However, controlling multiple fans would be more difficult than the current design and it would also have increased the manufacturing cost of the hardware.
Hát igen, a 0.4 eurós venti nagyon megnövelte volna a költségeket. :) -
#111678 -
#111677 Ha a legalja, akkor nem kell vele játszani, ilyen egyszerű. -
#111676 Hát szintúgy valszeg utolsók közt jutok majd hozzá, de nem zavar, nekem akkor is ugyanolyan szuper lesz majd. :) -
#111675 Remake az nem jelenti azt hogy reboot, vagyis az eredetihez azért hű maradjon, pláne azért mert ez a LÉNYEGE, nem az hogy a karakterek hogy néznek ki meg a pálya, hanem a souls játékoknak a fő eleme a harcrendszer....
-
#111674 Meglátjuk, én bizakodó vagyok, de szerintem már mindenki végig fogja játszani a játékot több alkalommal, mire én hozzáférek és letesztelhetem, hogy milyen is lett a játék, változott-e valami a grafikán kívül, stb. Kétlem, hogy hozzá fogok férni a géphez, ha az asszony elkezd játszani rajta ezzel a játékkal.
Most éppen a DS3-at nyúzza, és szintlépés nélkül viszi végig a játékot :) -
#111673 Lehetne min fejlődni. Ez egy remake, nem remaster, itt bármire gondolhat a költő. Lehetne például Sekiro like típusú több pontos ellenfelek, vagy vehetnénk a Csucsi mini boss harcait. BÁRMIT! De bármit jó néven vettem volna ha változtatnak, mert ez a legalja már. -
#111672 Max ebben a kitérés irányába, de ezt is inkább külön modként, mint a Resi remake-nél hogy alternative irányítsáként, de mást nem....
Akik szeretik ezért és így szeretik, más meg játszon más játékkal, ne a fanoknak azt a megmaradt 1-2 játékát változtassul causal mainstream szarrá
abból van 100 tucat a piacon... ezt hagyjuk meg így.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.13. 22:20:00 -
#111671 Azért ha pontosak az infóm, nem lehet majd minden irányba kitérni (DS3-ban már lehetett), csak négy irányba. Szóval én egyet értek Kandurex kollégával, hogy ehhez azért hozzányúlhattak volna. Persze, biztos jó lesz így is, de szerintem is ráfért volna erre is egy kis ráncfelvarrás. -
#111670 Elavult a harcrendszere? :D minden souls játékban ez van. :D
Évek óta az egyik legélvezetesebb amit játékba találni. És igazságosan bünteti vagy ajándékozza a játékost a tudástól függően, vagy ügyességtől függően.
bebaszna ha pont a lényegét változtatták volna ameg amitől souls játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.13. 22:09:48 -
#111669 Mindazon által nagyon tetszik a DeS, de a harcrendszere rettenetesen elavult :( Mennyire durván kikupálták a grafikát, hozzányúlhattak volna a mechanikákhoz.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.13. 22:01:03 -
#111668 Playstation 4???????????? :D -
#111667 Jó látni, h a külföldi médiában most mi vagyunk a kamus arcok