PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom amúgy 3 "felvonás" lesz.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.27. 11:41:39
Elég jól sikerült a játék. PS4 slimen is szépnek találom, nagyon hangulatos a városban ugrálás. Nehézség teljesen jó hardon.
DLC-kről vegyes véleményeket olvastam de végülis féláron volt a season pass 3000 Ft körül így majd azokat is végigjátszom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.27. 01:46:34
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Most 9 óra és a 2. térkép elején vagyok éppen. 😄 Hard-on, nem fejlesztve a karakter életét sem a fegyvereit. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.26. 13:40:12
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy vajon mitől függ, hogy beadja a standoffot? Mert van hogy amint közeledek egy bázis vagy csapat felé már felkínálja ezt a lehetősége, máskor meg csak simán észrevesznek és indul a kaszabolás.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.26. 09:51:08
meg ahogy lenyúl a kalászokhoz... zseniális!
na, pontosan ezek azok a momentumok, amik az MS gépét nagyon nagy ívben elkerülik - sajnos :\
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Életem egyik legnagyobb élménye volt.
(ahogy a Last 2 őt ezt is azonnal elkezdtem előről Hard-on) Ott 90+ óra lett a 2 végigjátékom, itt az első, amit kimaxoltam, 96 óra és még a Hard-on lesz kb 30
Már alegelső trailer alapján jobban vártam mint a Last 2gőt és meg is érte!!!
Hihetetlen a látvány, a grafika, a küldetések, az hogy a saját nyelvemen élvezhettem végig eme kis csodát.
Piszok élvezetesvolt a harcrendszer, a fejlesztések.
A sok titkos loot, relytélyek.
Megható történetek voltak, badass jelenetekkel.
Minden kis apró mellékküldit legalább annyira élveztem mint a főküldetéseket!
Bugokkal szinte egyeltalán nem találkoutam (egy rókás cuccvolt ami beragadt de akkor tovább kell menni egy küldetést megcsinálni, vagy meghalni hogy újratöltsön a játék, akkor az is menni fog)
Nem tudok rá rosszat mondani, ahogy a Last 2-re se.
Gamer-ként ezek miatt volt már értelme megszületni, hogy ezekkel játszhassak.
Egyetlen apró dolog volt, ami nem hiba, csak zavaró tud lenni.
Az, hogy harc alatt könnyen van az, hogy belóg akamerába valami és nem látod ki akar megtámadni, és ez miatt megütnek, vagy elakadsz valamiben.
+még egy kis spoiler, a Last of Us 2 és Ghost of Tsushima-ról:
Személyes véleményem pedig érdekesség képpen az, hogy valamiért úgy érzem mindkét játék egyezik még abban is, hogy hasonló téma köré épül fel, a bosszú, hogy mit áldozol fel, kiket áldozol fel, stb....
Ezt érzem, hogy mindkét esetben a bosszú a téma.
Végszóként, nekem lehet elfogult vagyok és nem játszottam minden sandbox-al de eznekem eddig a kedvencem.
Köszönöm ezt a nyarat, Naughty Dog, Sucker Punch és Sony......
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.25. 16:15:48
Utoljára szerkesztette: sgfool, 2020.07.25. 12:49:29
A 300 Ft-os Gp-os havidíj az, és ezt valamikor, valakiknek, ki kell majd pengetni, mert az Ms ezt sokáig nem fogja benyelni. Fogalmam sincs mennyit buknak ezzel, de hogy nem keveset, az fix. Persze a játékosoknak, meg az oda bekerülő kiadóknak, az kánaán, ez is biztos.
Köszi a hasonlatot, így egyszerűbb lesz megértetnem az asszonnyal a két cég közötti különbséget.
"Mert a Halo-n kivul nem nagyon lesz nekik system sellerjuk"
Szerintem rosszul látod, főleg hogy a Halo-hoz nem kell systemet sem venned, mert menni fog a régi konzolon és pc-n is. Ha pedig az USA-ban élsz, a telefonodon is tudod streamelni, mint a Stadia, csak jobb.
Szerintem annyi történt, hogy a MS észrevette, hogy a konzolon (a gépen) bukik mindenki. Eddig is buktak, ezután is. Minden darabon veszteségük van, egyébként a Sonynak is. Ezért nem a gépet akarják eladni, hanem a szolgáltatást. Nekik az a legjobb, ha nem is veszel gépet, csak vegyél játékot vagy szolgáltatást. Szerintem igazuk van.
A Game Pass kb a legjobb dolog a világon. Egy HBO előfizetés díjáért havonta kapsz egy rakás játékot, amit pc-n, konzolon is tudsz játszani. Olyanokat is, amiket sose vennél meg, aztán kipróbálod, mert ott van ingyen és rájössz, hogy jó. Van benne egy pici meglepetés is, felfedezés. Ez pedig jó dolog. Előbb-utóbb a Sony is csinál hasonlót, figyeld meg. A végén pedig a játékosok nyernek, mert kevesebb pénzért többet kapnak.
Engem igazabol az zavar hogy a MS nagyon jol tudja hogy most nem tudja felvenni a versenyt a sonyval epp ezert a netflix szeru tomeggyartasba fog ahol nem szamit a minoseg csak a mennyiseg es tok mindegy hogy az embereknek milyen igenyeik vannak. Te elofizetsz es lenyomjak a torkodon a jatekot mert ugye ingyen van. Ez eleg szar jovokepet hozhat el a jatekiparban mert a kreativitas mar igy is kihalofelben van, mar pedig lehet hogy bejon sajnos mert ugye sok penzt termel nekik ez az egesz... Ugye mind emlekszunk anno hogy volt az xbox live-val...

Ps4 id: adamraw
Ha ilyenekel akarjàk a konzolt eladni..akkor màr most bukàs nekik az új generàció.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
amúgy ezt jól leírtad, mert tényleg olyasmi, mint egy 10-20 ezres behorpadt microATX 😄
de az tetszik mégis, hogy olyan "kis" kompakt, meg jó az a zöld cucc a horpadásban.
de nyilván PS5-re voksolnék küllemre - pláne a DUDOR nélkül PS5 digit edísönre, mert az szimmetrikus 😄
A többi vagy meh, vagy nincs még róla elég infó, mert vagy csak CGI vagy még azt sem lehet tudni, h milyen lesz a játékmenete.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.24. 18:51:53
OK. Most már egészen biztos, hogy valami inverz világba kerültem. A series x egy nyomorult, snassz, fekete doboz, mint egy olcsó mini tower egy budget pc-hez, aminek a tetején valaki sokáig tartott egy bowling labdát, ezért behorpadt. A series x kurva ronda. A PS5-höz képest meg egészen elképesztően ronda.