PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálj meg egy TLOU2 vagy RDR2 kategóriás grafikával egy Halo nagyságú shootert készíteni és welcome to 15 fps, az új Crysis-t senki nem akarja megcsinálni, amit 10 évig senki nem tud rendes futtatni majd, csak egy mém lesz. Nyilván a fókusz a magas fps, akár 60 fölötti is, volt, hogy a kompetitív online shooter világba újra visszatérhessen a Halo (régen ugyanis ez létezett).
ezen a videón meg már 10 perce szakadok 😄 😄 miez a röhögés 😄
de sajnos tényleg ez a szint, röhej volt az egész prezi...depláne ez a HALO-s kezdés, vérgyenge volt - ha még úgy nézne ki a játék, mint ahogy a gameplay előtti átvezető, akkor már arra azt mondtam volna, hogy NA, EZ IGEN 😊
és Phil erre verte magát, hogy majd most jól megmutatja az MS?! ez az, amit tényleg nem tudok megérteni..
még egyedül a Forzára mondanám, hogy az tényleg nextgen szint, dehát ott se túl sokat láttunk 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Mondjuk a mame-ek már mennek. Azokon legalább röhögni lehet.
Mindenkinek más az ízlése.

A HZD2, a Spider Man kieg és a Demon's Souls (aminek játszottam az eredetiével) nem nyűgözött le ennyire. A többi meg 3rd party volt Sonynál is, az nem számít.
Amúgy meg: "Haiku began in thirteenth-century Japan as the opening phrase of renga, an oral poem, generally a hundred stanzas long, which was also composed syllabically. The much shorter haiku broke away from renga in the sixteenth century and was mastered a century later by Matsuo Basho, who wrote this classic haiku"
Szóval haiku nem létezett külön, hanem a renga részeként. Szóval csak megerősítettél a linkeddel, h a játék idejében nem létezett még abban a formában, ahogy a játékban szerepel.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.07.23. 21:10:02
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Én sem voltam elájulva a box show-tól, pedig reménykedtem, hogy na most odab@sznak, de nem. A series x és pc only cuccokból sajnos nem sokat láttunk (az a Hellblade 2 bejelentkezés egy vicc volt, UE5-tel abból jövőre se lesz semmi), a többi meg ami jön one x-re is, az olyan, amilyen.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Az mellesleg feltűnt nektek, hogy imádkozás után mindig egy rókaszoborral több van az oltáron?
Tippre a róka ami odavezet, az nem is egy igazi róka hanem tényleg egy róka szellem, ami miután elvégezte a feladatát, visszatér az oltárra. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2020.07.23. 15:44:41
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A busidó de kb az egész japán-szamuráj kultúra kb az Edo korszakra (17sz) forrt ki abba a formába ahogy itt a játékban bemutatják. Szóval pár évszázados eltérés van, de ettől még játék nagyon jó. 😊
A korábbi, háborús időkben semmi ilyesmi nem volt, teljesítsd a hűbérurad parancsát, az ellenséget öld meg, mindegy hogyan. Kész.
A mongol invázió idején meg aztán hatványozottan. Idegenek, akik felégetik a falvainkat, levágják az embereinket, hát nem igazán volt téma a lovagiasság, attól tartok 😊
Ettől függetlenül a játék dramaturgiájába passzol, szóval engem nem zavar.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Konkrétan néha nem tudom elolvasni a tippeket amit ír. 😄
Ha ez PS5ön alap lesz, minden jàtélnàl, màr imàdni fogom a kövi generàciót.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Kedvencem a 80 éves japán kendo tanár, aki azt mondja, hogy nincs olyan, hogy dishonorable, ezek banditák, meg kell őket ölni és kész, mindegy hogyan. 😄
Pl bemész nyíltan a főkapun és párbajra hívod az embereket. Az már alapból 3 mongol mínusz + legyőzöd az utána rád támadókat. Ha nincs más ellenség a közelben nyugodtan átválthatsz lopakodásra, hogy kiritkítsd az erősebb egységeket, valamint a túszokat (akiket amúgy elkezdenének elkezdenek megölni, ha észrevesznek) így könnyebb kiszabadítani.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Kicsit más, az ESRB rating is 3+ lett, E-ről. Egyébként tényleg nem túl szép, de Mbappével semmi baj nincs, világbajnok (és francia bajnok) focista, bőven elfér a borítón. A játék persze ettől még egy rakás szar lesz, nyilván tele MTX-el vagy akár konkrét kaszinóval, mint az NBA-nél. Mindez minimális újítás mellett az előző évi kiadáshoz képest, ahogy szokott lenni.
Viszik majd mint a cukrot természetesen.