121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • bexinho
    Igen, az Isolation-ről van szó. Tesztek alapján nagyon jónak tűnik, és az Alien-saga-ért is odavagyok. Csak véleményekre voltam kíváncsi, hogy DLC nélkül érdemes-e beruházni a játékra. Persze tudom, hogy utólag beszerezhetők a DLC-k, de azokat mindig aranyárban szokták mérni, így sosem veszek DLC-t. :)

shaddam:
    Ha az időre túlélős dolgokat nem szerezem be, akkor ezek szerint nem veszítek sokat. Viszont a Retro DLC az jobban felkeltette az érdeklődésemet.
  • Hoz_Hun
    Gondolom az Alien Isolation-ról beszélsz. Ha szereted az Alient akkor kötelező darab az nagyon megéri. Meg mondjuk amúgy is, ha csíped a horrort. Inkább lopakodós fajta, paráztatós, nem a nagy hentelésen van a hangsúly.
  • Paranoia
    hmm ezek a mortálos átvezető videók...mé szaggatnak nem is értem....
  • AntiHero
    Witcher 1et én sem toltam végig. De a feléig 4x elvittem. Ne kérdezzétek miért így csináltam :D
  • shaddam
    DLC-ből nekem a filmes retróságok vannak meg, azok a magamfajta alienbuzinak azért elég sokat jelentenek. Ezen kívül csak ilyen időre túlélős hülyeségek vannak.
  • kutyakiki81
    Köszi!
  • TDC Geronimo
    Hurrá itt az fw 2.51

• Kongy
    Én a Witcher 1-el voltam így, hogy kb a felénél abbahagytam, mert azt hittem sose lesz vége :D Aztán a 2. részt meg kétszer is végigvittem 1 hét alatt :)
  • bexinho
    Sziasztok!

Alien vásárlás előtt állok. DLC-k nélkül szerintetek megér 8ezret?
    Witcher3 előtt szeretnék valamivel játszani (heti szabad 4-5órában), de annyira kevés játék érdekel a jelenlegi felhozatalból (Dying Light, GTA5, Fifa15, Tlou --> ezekkel játszottam eddig), hogy a ps porosodásának elkerülése végett muszáj valamivel szinten tartanom a gépet.
  • SlickAdam
    csak minek...
  • Hoz_Hun
    Atyám, 6.5 gb patchet kell még hozzá letölteni? Nem gyenge.
  • Hoz_Hun
    Lehet újra elő kéne vennem a Witcher 2-t. Azt a felénél meguntam és abbahagytam, amúgy nem rossz játék, csak valahogy ez az őszhajú fazon nem jön be nekem (a Witcher 1-el nem játszottam, így nem tudom a faszi háttértörténrtét). Mindenki dicsérte, hogy szex, erőszak, harc... pont ami nekem kell, de aztán valahogy mégsem ragadott meg.
  • SlickAdam
    csodas
  • Hoz_Hun
    Az "Assassin’s Creed Unity" az milyen PS4-en?
    Szeretem az Assassins Creed sorozatot, de ez teljesen kimardat, mert csak most let PS4-em. Gondolkodom rajta, hogy megvegyem (bár most még Last of Us-t nyomom).
  • soundsonic
    Itt 17500 a Witcher 3 ingyenes házhoz szállítással és szintén magyar nyelven. (A magyar nyelvet levélben is megerősítették).
  • shaddam
    Jaj de hisz 300 óra gémpléj! (Azért én 50 dollárért vettem)
  • Harlekin
    X1 kezelőfelülete és a felhasználhatósága messze jobb az x360 hoz képest.Csak tudni kell használni ismerni kell és a lehetőségeit ki kell használni.Mitől ne lenne jó egy olyan dolog ami alakítható egyénre szabható!?360 on erre lehetőség sincs. X1 en NEKEM minden napi szinten fontos ikon pinbe van bal oldalt party,settings game dvr,broadcast,friends,jó pár játék amikkel sűrűn játszok stb stb.1 gombnyomással azonnal elérhető minden fontos dolog...Mi kell ettől több???Mi az ami felhasználható barátabbá tesz 1 rendszert???És ezt mindenki úgy alakítja ahogy neki tetszik...
  • n000rbi
    Mondjuk ezesetben az alapváltozat is kb. egy limitednek felel meg a cuccokkal. Viszont tényleg röhej, hogy a játékárak nemhogy lejjebb mentek volna, még nőttek is.
  • SlickAdam
    ja, itt is 70 ojro (~ 21e)
  • Kongy
    ezért kell inkább collector's-t venni, az legalább megéri ha +10k-val drágább, legalább szobor van mellé....
  • TDC Geronimo
    20k witcher is dobozosan mi a picsa... Eddig 17990 volt. Remélem felmennek árak lassan 22-23ra. Szerintem az lenne a reális! *okád
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.20. 23:57:05
  • n000rbi
    Settings/
    Playstation Network/Account Management/
    Account Information/
    Services List
  • kutyakiki81
    Sziasztok
    Hol tudom megnézni, hogy mikor jár le a PS plus-om?
  • darkSectorxxx #25126
    Azért a magas minőségű grafikához tegyük hozzá hogy az Unleashed-ben is mekkorát durrantottak SW fronton látványban???
  • darkSectorxxx #25125
    Jó túloztam, Xbox Classic. :)
  • TDC Geronimo
    PS2 szint. oké. Meg se szólalj inkább :D
  • darkSectorxxx #25123
    Ja akkor azért ilyen ps2 szin a grafika. :D
  • TDC Geronimo
    split screen
  • darkSectorxxx #25121
    Osztottképerynő ami szélesvásznon fut. :DDDD
  • n000rbi
    Na, ez is szélesvásznú szinematiktéem lesz? :P (vagy ez osztottképernyős coop akar lenni?)
  • darkSectorxxx #25119
    Nem vészes így elsőre.
  • TDC Geronimo
    dev diaryból. Első gameplay (bull)shot?

Minősége fos, mert videó capture

• darkSectorxxx #25117
    Az Matt Damon. :DF
  • TDC Geronimo
    Witcher 3 - 3 részes gamespot videósorozat első rész

Holnap meg holnapután jön a 2. és 3.
  • Ra1n
    Mert nincs benne a Wahlberg gyerek a Bourne trilógiából?
  • darkSectorxxx #25114
    Nem tünik annyira jónak.
    Gondolom Star Ocean 5
  • Totti5
  • SlickAdam
    SO5

• Totti5
    Meg lehet bolondítani, de attól függetlenül sok mindent tud, funkciók terén igencsak tartalmas lett.
  • Kongy
    Egyetértek, ráadásul bugos is néha. PS4-é sokkal jobb, letisztult, gyors.