121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Igen, az Isolation-ről van szó. Tesztek alapján nagyon jónak tűnik, és az Alien-saga-ért is odavagyok. Csak véleményekre voltam kíváncsi, hogy DLC nélkül érdemes-e beruházni a játékra. Persze tudom, hogy utólag beszerezhetők a DLC-k, de azokat mindig aranyárban szokták mérni, így sosem veszek DLC-t. :)
shaddam:
Ha az időre túlélős dolgokat nem szerezem be, akkor ezek szerint nem veszítek sokat. Viszont a Retro DLC az jobban felkeltette az érdeklődésemet. -
Hoz_Hun #25148 Gondolom az Alien Isolation-ról beszélsz. Ha szereted az Alient akkor kötelező darab az nagyon megéri. Meg mondjuk amúgy is, ha csíped a horrort. Inkább lopakodós fajta, paráztatós, nem a nagy hentelésen van a hangsúly. -
Paranoia #25147 hmm ezek a mortálos átvezető videók...mé szaggatnak nem is értem.... -
Witcher 1et én sem toltam végig. De a feléig 4x elvittem. Ne kérdezzétek miért így csináltam :D
-
DLC-ből nekem a filmes retróságok vannak meg, azok a magamfajta alienbuzinak azért elég sokat jelentenek. Ezen kívül csak ilyen időre túlélős hülyeségek vannak. -
kutyakiki81 #25144 Köszi! -
Hurrá itt az fw 2.51
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én a Witcher 1-el voltam így, hogy kb a felénél abbahagytam, mert azt hittem sose lesz vége :D Aztán a 2. részt meg kétszer is végigvittem 1 hét alatt :) -
Sziasztok!
Alien vásárlás előtt állok. DLC-k nélkül szerintetek megér 8ezret?
Witcher3 előtt szeretnék valamivel játszani (heti szabad 4-5órában), de annyira kevés játék érdekel a jelenlegi felhozatalból (Dying Light, GTA5, Fifa15, Tlou --> ezekkel játszottam eddig), hogy a ps porosodásának elkerülése végett muszáj valamivel szinten tartanom a gépet. -
SlickAdam #25140 csak minek... -
Hoz_Hun #25139 Atyám, 6.5 gb patchet kell még hozzá letölteni? Nem gyenge. -
Hoz_Hun #25138 Lehet újra elő kéne vennem a Witcher 2-t. Azt a felénél meguntam és abbahagytam, amúgy nem rossz játék, csak valahogy ez az őszhajú fazon nem jön be nekem (a Witcher 1-el nem játszottam, így nem tudom a faszi háttértörténrtét). Mindenki dicsérte, hogy szex, erőszak, harc... pont ami nekem kell, de aztán valahogy mégsem ragadott meg. -
SlickAdam #25137 csodas
-
Hoz_Hun #25136 Az "Assassin’s Creed Unity" az milyen PS4-en?
Szeretem az Assassins Creed sorozatot, de ez teljesen kimardat, mert csak most let PS4-em. Gondolkodom rajta, hogy megvegyem (bár most még Last of Us-t nyomom). -
soundsonic #25135 Itt 17500 a Witcher 3 ingyenes házhoz szállítással és szintén magyar nyelven. (A magyar nyelvet levélben is megerősítették). -
Jaj de hisz 300 óra gémpléj! (Azért én 50 dollárért vettem) -
X1 kezelőfelülete és a felhasználhatósága messze jobb az x360 hoz képest.Csak tudni kell használni ismerni kell és a lehetőségeit ki kell használni.Mitől ne lenne jó egy olyan dolog ami alakítható egyénre szabható!?360 on erre lehetőség sincs. X1 en NEKEM minden napi szinten fontos ikon pinbe van bal oldalt party,settings game dvr,broadcast,friends,jó pár játék amikkel sűrűn játszok stb stb.1 gombnyomással azonnal elérhető minden fontos dolog...Mi kell ettől több???Mi az ami felhasználható barátabbá tesz 1 rendszert???És ezt mindenki úgy alakítja ahogy neki tetszik... -
Mondjuk ezesetben az alapváltozat is kb. egy limitednek felel meg a cuccokkal. Viszont tényleg röhej, hogy a játékárak nemhogy lejjebb mentek volna, még nőttek is.
-
SlickAdam #25131 ja, itt is 70 ojro (~ 21e) -
ezért kell inkább collector's-t venni, az legalább megéri ha +10k-val drágább, legalább szobor van mellé....
-
20k witcher is dobozosan mi a picsa... Eddig 17990 volt. Remélem felmennek árak lassan 22-23ra. Szerintem az lenne a reális! *okád
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.20. 23:57:05 -
Settings/
Playstation Network/Account Management/
Account Information/
Services List -
kutyakiki81 #25127 Sziasztok
Hol tudom megnézni, hogy mikor jár le a PS plus-om? -
Azért a magas minőségű grafikához tegyük hozzá hogy az Unleashed-ben is mekkorát durrantottak SW fronton látványban??? -
Jó túloztam, Xbox Classic. :) -
PS2 szint. oké. Meg se szólalj inkább :D -
Ja akkor azért ilyen ps2 szin a grafika. :D -
split screen -
Osztottképerynő ami szélesvásznon fut. :DDDD -
Na, ez is szélesvásznú szinematiktéem lesz? :P (vagy ez osztottképernyős coop akar lenni?) -
Nem vészes így elsőre. -
dev diaryból. Első gameplay (bull)shot?
Minősége fos, mert videó capture
-
Az Matt Damon. :DF -
Witcher 3 - 3 részes gamespot videósorozat első rész
Holnap meg holnapután jön a 2. és 3. -
Ra1n #25115 Mert nincs benne a Wahlberg gyerek a Bourne trilógiából?
-
Nem tünik annyira jónak.
Gondolom Star Ocean 5 -
-
SlickAdam #25112 SO5
-
Meg lehet bolondítani, de attól függetlenül sok mindent tud, funkciók terén igencsak tartalmas lett. -
Egyetértek, ráadásul bugos is néha. PS4-é sokkal jobb, letisztult, gyors.