121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nálam a lotf utolsó elötti bossa bugzodott be.Hangyafasznyi èlete volt neki is meg nekem is.De vmi miatt a az utolsó támadása nem vette le az èletemet mikor lekellet volna ,èn meg leütöttem.Mikor meghalt a karakterem is összeesett.A mentő pontot betöltötte,visszamentem a bosshoz ès már halott, de mèg van èletereje.Leverem de semmi.kb 100x probáltam nem adta be a halál animációját.Sajnos itt megrekedtem 30órát kibasztam a picsába..Amúgy fasza kis játèk:) -
Paranoia #25108 PSN IDs excelt frissíti vki vagy már annyira nem foglalkoztok vele? -
Hoz_Hun #25107 Jogos. Az Xone-ét nem láttam, a Xbox360-ra céloztam.
Szóval akkor az Xone-nál még a jó kis menüt is elcseszték... hmm -
xbox kezelőfelülete remek? 360nak jó volt, Onenak elég fos még így is,hogy már szarrápatchelték. Lassú, körülményes. PS4 ui-ja sokkal gyorsabb, egyszerűbb és felhasználóbarátabb.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.19. 18:41:37 -
Hoz_Hun #25105 Na tegnap én is beléptem a PS4 tulajok táborába.
Ebben azaz érdekes, hogy amúgy hardkor Xbox360-as vagyok, de az Xone körüli mizéria idején eldöntöttem, hogy inkább PS4 (mocsok amerikai üzletpolitika, az állandó internetkapcsolat, játék használati korlát,... tudom, hogy ezeket visszavonták, de már az is szégyen, hogy valaha komolyan gondolták). Mondjuk az is közrejátszott, hogy lett használtan egy PS3mam, pár exkluzív cím miatt.
Az első játék, amit a géphez megvettem Last of Us (ami lenyűgözött PS3-on). Nem vagyok egy HD buzi, de ez valami gyönyörűen fest PS4-en. Láthatóan szebb és remekül fut is. Rögtön első futása a PS4emnek így vagy 5 óra hosszára nyúlt hehehe.
Ahogy látom a PS menüje bár sokat javult, mégsem változott gyökeresen (az sajna sehol sincs a Xbox kezelőfelületéhez, menüjéhez, ami remek,... gondolom azt mégsem kopizhatták le).
A távirányítójától még tartottam egy kicsit, mert a PS2 és PS3 távirányítók borzalmasak az Xboxéhoz képest. Ám kellemesen csalódtam a PS4 kontrollerében!!! Még vacillálok, hogy van-e olyan jó vagy tán még jobb mint a Xbox-é. Minden esetre remek lett, kényelmes fogni, jó kiosztás, meg minden. Sajna az aku élettartalma nem valami sok, mondhatnám baromi hamar lemerül.
Na ennyi volt az első meglátásom. remélem ha kérdés merül fel bennem akkor itt feltehetem. :)
Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2015.04.19. 18:33:55 -
Várj nem azt várom hogy DMC legyen, hanem hogy 1-etlen egy ütéstől az edlső paraszt szembejövő edllenfél elől ki lehessen térni sebzés nélkül, nem beszélünk it még ugribugriról meg visszatámadás, egyszerűen egy X-et nyomtam és tökmindegy mikor, merre gurultam megütött, azért bakker ez ne legyen már evidens súlyfelesleg végett, valamiért tuti berakták a játékba a gurulást. :D -
Az más...nhéz de ne az irányítás. :) -
Csodákat várni felesleges tőle, pontosan tudod, hogy 970-en sem adta ki a fix60-at, ezen a fingvason sem fogják tudni fix30-ra hozni. Nameghát a BB is messze van attól...
De legalább vsync legyen vazze. Attól én hányok.
Amúgy BB-t ne várjatok ám tőle. Eléggé ehysíkú, de artban rendben van. -
SlickAdam #25101 talaltam par ujabb, valszeg pöcsölt verzios, videot rola. keptöres van meg, de joval kevesebb, mint a DF tesztes videoban. viszont a frem az tovabbra is sub 30. altalaban 28-29 korul, de benez 25-be is. ill. nehany atvezetöben pillanatokra meg lejjebb is akar.
de irnak amugy PS4-es crash-rol is. jo lenne tudni mennyire gyakori.
art-ban nagyon jo, meg ugy a graf is durvis, ezert erdekel engem is. csak a stabil performansz is kene ala...
meg ott van a BB-hez hasonlo kockazatra ösztökeles. BB-ben az eletcsik visszaszerzese idöhöz kötött, LoTF-ben meg a halallal elvesztett "soul"-ok mennyisegenek a visszaszerzese.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.04.19. 16:32:50 -
Meg kéne néznem. A pécés verza a polcomon rohad, momentán gépem sincs hozzá. -
TomStorm #25099 Ez a rugó jól hangzik.BB-be úgyse tudom összehozni.
Én is megnézem ezt a Lotf-t -
Nem, de mivel tegnap kezdtem...eddig nem találtam benne hibát. Lehet majd idővel előjön, de látom volt itt pár patch megjelenés óta. Ami valljuk be nem most volt. Lehet azóta javították. -
Még jó, hogy ps4-en metálra kódolták...LOL
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.19. 14:00:24 -
SlickAdam #25096 es a ps4-es tokeletesen fut... durvis.:) -
Ja hát PC-n elég gány lett sajnos. 0 optimalizálás kb. -
Nekem a vsync hiányát kizárja a rendesen működés definíciója. Pécére van meg, ott meg fagyogat. -
Hát amíg szórakoztat meg tetszik... addig felőlem lemásolhatnak mindent, orrba-szájba. :D -
Ps4-en működik rendesen. -
LoTF tulajdonképpen egyetlen ötlettel nem rendelkezik, minden a Souls szériából jön, és mivel jótól, jót lopni nem bűn... -
heady #25090 Nekem a ket launch kontroller utan vett kek erezhetoen jobb. Nem esik szet a gumiboritas, jok a stickek, ravaszok, minden. Tavaly november ota van meg, semmi baja nincs, pedig nem keveset van hasznalva. -
Ja, jó a lotfallen, ha lesz belőle egyszer jólműködő, visdza is térek rá. -
Csak nem a fővárosba élek :(...ami egyébként nem baj, csak, ilyen esetben nem túl ideális. -
Ja okés.
nekem mint köztudott, kimaradt az összes souls. BB volt az első, most meg fallen.
Majd ha lesz 30$ért DS2 akkor meg az következik.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.19. 13:43:23 -
A Soulsokba eddig alap volt, hogy számított a cucc, viszont a BB-be csak könnyű szerelések vannak.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.19. 13:43:04 -
Így van. Jó ez. nekem nagyon bejön a fallen így BB után. Kicsit másabb. De tetszik, hogy figyelni kell arra, hogy milyen páncél van rajtam.
Ad egy kis realitást a játéknak. Senki ne akarjon már egy teljes fém páncélba ugri-bugrizni. :D
De ha kaszabolni akar az ember akkor ott a "rugó". A kis lenge ruháival. :) -
Teljesen ugyanaz a rendszer, mint a Dark Souls játékokban. Én meg azokat vittem végig 2x. BB is majd sorra kerül, az sem lehet azért annyira más. -
Budapesten pl akármelyik konzolboltba bemész és mondod nekik hogy csináld azonnal meg most. Megcsinálják, mindenféle konzolt szervizelnek a boltok, ha olyan hiba amit érdemes.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.19. 13:13:05 -
Én most vettem nemrég egy fehéret. Hótkurváraugyanaz mint a gépmellé pakolt, bár végül azzal játszom, az eredeti meg marad tartalék/localcoop/remoteplaynek. Decsakmer a fehér az fenszi :) -
SlickAdam #25081 az a baj, hogy modellszam alapjan nem valtoztak az uj kontrollerek se. volt nalam uj feher, uj fekete meg egy bontatlan is figyel a szekrenyben. de ettöl meg javithattak. en is stabilabbnak erzem a gombokat. analog kar burkolatarol nem tudok mit mondani, mert rahuztam a kondomot azonnal. -
Most fogok fehéret, de ezt olvastam mindenhol -
Öhhh, hirtelen nem volt tervben 15k mínusz :( 
Miért? Te már vettél újjat a régi helyett? -
Az a helyzet, hogy HW téren kétbalkezes vagyok, talán még szétszedem, de összerakni!?
inkább rááldozok valami lóvét...higyj nekem,... a kilinccsel sem bírok 
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.19. 12:57:41 -
Vegyél újat szerintem jobban jársz. Új kontrollerek elvileg jobb minőségűek. Analóg is meg a ravaszok is. Most megjavíttatod azt lehet 2 hónap múlva meg befosik az R1 vagy R2 -
Rendelj ebayről/aliexpressről hozzá gombát. -
Sajna úgy néz ki a controllerem bal analógja rövidesen megpusztul, bal fel irány helyett inkább bal lefele megy
hova érdemes lenne küldeni javítattni?
Garancia már lejárt. 
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.19. 12:51:04 -
Ezt egy olyan embernek írod, aki vagy 10-szer vitte végig a Bloodborne-t... csak hogy tudd :P Én mondtam, hogy ahhoz képest fapados! -
A harcrendszer a lehető legtökéletesebb. Jobb lenne valami egygombos assassins creed vagy batman szerű szutyok mi? Mert ott instant a sikerélmény? -
Bullshit. -
Elég szép játék ez a Fallen, de a harcrendszer
-
Magyarul übersirályul néz ki a játék? Mert azokon a képeken nem jön annyira át nekem.