PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert valjuk be, a loot felhozatal karcsu.
Az nem vígasz, hogy tonnaszám van fejpánt, ami aliglátszik, meg amulett, ami van fél tonna, de egyszerre csak 6ot használhatsz, és sok van, aminek nem sok értelme van.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
...úgy döntöttünk, hogy játszanak a laptopon, mivel a billentyűk miatt hamarabb tanulhatják a karaktereket és egyébként se árt majd a számítógép ismeret.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.29. 18:59:31
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szóval PC-s lettem. Fúj. <#ijedt>#ijedt>
nem is találnék időt még a PC-s játékokra is
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.07.29. 17:46:10
Takarodj MS!
Why so serious?
külön úton jár már a két cég, a Sony a konzolt akarja eladni a MS meg a game passt.
ha bejön a MS-nak, akkor még jobban kihal a kreativitás, mert azon lesznek a devek, hogy minél elnyújtottabb játékokat csináljanak, hogy a game passra előfizess
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.07.29. 16:21:02
PS5 II PSVR
Szép volt, jó volt, igazán elégedett voltam. Olyan címekkel tolhattam, mint a Bloodborne, God Of War, Lasszó és így tovább. Számomra ezt a gent, toronymagasan a Sony vitte, szóval maradok a táborban. Remélem a Series X -el lesz egy valói konkurencia, mert így a Sony el fog kényelmesedni.
Találkozunk az új AC és Cyberpunk- al! <#eljen>#eljen>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Azt hittem a Microsoft arra törekszik, hogy egyre több exclusive cím legyen, nem pedig........ 😄
A Maid of Sker konzolon is magyar felirattal jött ki mint PC Steam-en???
PS store-ba hiába nézem ugye mert lofaszt nem ír a magyar feliratokkal kapcsolatban.
Próbáltad fejlesztés nélkül Hard-on? Vagy kérdezed? 😛
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Hm, kíváncsi vagyok, hogy a remastered mit takar majd.
Szóval legyőzött a játék. <#nemtudom>#nemtudom>
PS5 II PSVR
Nem azt mondom hogy brutális, de a boss-oknál észnél kell lenni.
maxolgatás meg fejlesztésekkel valóban még Hardon is könyned egy jártasabb gamer-nek, ezért is akartam nehezíteni... de az irányítás szar és érződiknek ilyenkor a pontatlanságok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.28. 04:11:28
Láttam van ez a lethal nehézség, szarnak a pofon, nagyobbat ütsz, ők is, vékonyabb parry time. Hát egy. Hardon akkorákat ütöttek eddig is, mint egy ló. Kettő, a parry time, item nélkül, eddig is nagyon vékony volt.
Amin lehetett volna javítani, hogy lassítani a fejlődést, többre kerülne minden es kész is a valid nehézség.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.27. 22:06:02
Fasza a harcrendszer, de vannak olyan hibák amik lehet csak akkor mutatkoznak meg amikor keményebb fokon vagy keményebb helyzetekben van a játékos és számít minden hajszál.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.27. 21:43:38
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.27. 21:34:58
Nekem ma pörgött le. Az úccsó - úccsó boss-ba belement vagy 40 try, az anyját!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.07.27. 21:20:17
Sry, ha vótmá'. Nyilván akkor derül ki mennyire kényelmes, ha élőben megtapiztam, de ez határozottan nagyobbnak tűnik, mint a DS4. 😞
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.07.27. 21:00:48
Legalábbis így, és nem ez a fő gond, hanem hgy nem enged vissza farmolni, hogy tudjak a kardomon fejleszteni és nem állok neki már 3. szorra, de jó tudni hogy van még nehezebb. 😊
Sajnos kurvajó a harcrendszer, de a pontatlan irányítással tönkrebasszák ezt az élményt nehezebb fokon.
Iszonyat sűrün baszik reagálni a kari arra amit nyomsz neki és pl mint ennél a boss-nál is van elkerülhetetlen ütése, illetve van olyan támadása amit akkor indit mikor pont ki szeretnél hátrálni gurulással és mire felkelnél és nyomnál egy védekezést már odacsúszik a szúrásával....
Sajnos én meguntam. 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Terveztem megvenni a Fall Guyst PC-re, de ezek szerint PS4-en fogom játszani.