121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#111747 a macskát láttad már? :D -
CptFlint #111746 A grafikája alapján szerintem előfordulhat egy ps4-es megjelenés is. -
#111745 Annyit tudunk, hogy csak idő exkluzív lesz, hogy 6 vagy 12 hónap múlva jön a többi cuccra, az jó kérdés. És természetesen PC-re is, mivel csak olyan verzió létezik még -
juhaszvik #111744 Azt lehet tudni, hogy a final fantasy 16 "ps" vagy "ps5" exkluzív lesz? -
#111743 Értem én, hogy már nem akar koherens pókembert a világ, de nem sok már ez? Láthatatlanság? Technobazár? Az új Thor? Vagy Batman?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#111742 Ja és a stream nézés még mindignem ugyanaz, mint egy videó nézegetése a youtube-on, a stream az élő, az részben a játékossal való komunikálásról szól.
Vagyis nem mindegy miről beszélünk. -
#111741 Ez meg szerinted.
Minden ember más, a story akkor is átjön, ha könyvbe olvasod.
Ezt max szubjektíven belemagyarázzátok.
Nem kell nagykard, meg csapkodni.
De abban érzem hogy a gameplayt én formálom, nyomkodni 3 gombot, hogy fixválaszok közt válogassak, mint egy kérdőív kitöltésekor, az nem mindenkit vonz egyformán.
Nekem szubjektíven ez interaktív film.
Más meg nem érdekel hogy másnak ez nem film.
Nem kell egymás izlését ráerőszakolni másokra.
Az hogy személyeskedsz még nem lesz igazad. -
#111740 ma jön a Tsushima DLC -
#111739 Darky, tudod, ezt már megbeszéltük sokszor, ez nem kattintgatós film, hanem egy játék. Azért mert nincs benne egy bazi nagy kard, amivel lehet csapkorászni, attól még játék, csak más mechanikára épül.
Ezek a játékok attól lesznek jók, hogy azonosulsz benne a főszereplővel, te válsz azzá, aki ott a képernyőn mozog. Ezáltal hat az érzéseidre, az értékrendedre, azért döntesz benne úgy, ahogy ,mert te vagy az, aki. Attól lesz az élmény a végén (és közben) jó esetben katartikus, hogy benne voltál, jelen voltál, nyomaszt, ha rossz döntést hoztál, ha valami olyan következménye lesz, amit nem tudsz visszacsinálni. Pont úgy, mint az életben.
Ha csipszet zabálsz közben, szar se jön át, akkor inkább nézd a Columbot, annak több az értelme. :) -
#111738 Szerintem ez a játék lesz annyira jó, hogy egyszer végigjátsszad PS4-en, majd később elővedd PS5-ön is ;) -
#111737 hm vajon megvegyem slimre vagy majd vmikor ps5re :/ -
#111736 nem csak tv adás van :) -
TomStorm #111735 Tetszik a belső nézet! -
Newfronter #111734 Azért ezt is lehet magyarázni. Munka közben a háttérbe berakni egy streamet nem annyira rossz dolog. Inkább őket hallgatom a háttérben, mint egy tv adást.
A fórumozók között amúgy sokan vannak, akik zsigerből utálják a streamereket, pedig itt is szoktak lenne akkora hülyeségek, hogy nem igaz.
Amúgy ha egy játékkal játszani akarok, akkor nem nézem meg előre streamen, hanem játszom, és max utólag visszanézem, hogy más, hogy döntött abban a helyzetben, vagy mit reagált.
Amúgy Nov. 1é.-én én várhatóan ezekkel tolom: CP2077, AC: Valhalla, Spider-Man:MM, Godfall, WD: Legion, Destruction: All-stars
De fenntartom a változtatás jogán a kritikákat látva, mert borsos lesz ez így. -
#111733 És ezért még pénzt is adnak nekik! Érted?! Nem elég, hogy nem Te játszol, ezért még fizetsz is! Jó, nem mondom, van pár jó streamer-er, akik jó előadók, de általában, nagyon, nagyon kevés a jó csatorna. -
#111732 -
#111731 Playitstore: PS5 előre kifizetve. Day-0 garantált.
Cyberpunk, Assassin Valhalla és +1 kontroller.
My body is ready! -
#111730 Igazad van. Nem lesz, mert már van! Csalások nagy része pl már így működik. Tehát? -
#111729 Hát ilyen is van, pl aki speedrunner, vagy no hit-ezik, az sok videót, tutorialt néz neten hogy más hogy csinálja és azt próbálja még jobban megcsinálni, leutánozni.
Illetve a netes tutorial-t miért mindenki veszi alapnak hogy elsőre használják?????? (ezt nem rád értem)
Van olyan ám srácok, amikor valaki végigvisz egy játékot, a maga alapos módján és mivel nem mindent talál meg egymaga, vannak dolgok utólag, titkos trófeák, amiket kénytelen megnézni neten, például platinához.... mert nem lehet csak úgy kitalálni a semmiből.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.15. 16:45:10 -
#111728 Biztos hogy ilyen nem lesz, hogy helyetted játszik egy hardver. :) -
#111727 Nem a játék nem érdekel, hanem pl mint egy Detroit, rohadtul unalmas nekem már játszani az ilyen kattintgatós filmeket, de végignézni ahogy más válaszolgat a kérdésekre egy kanapéból csipszet zabálva az nekem kényelmesebb. :)
Vagyis nem azt mondtam hogy a játék nem érdekel, azt én sem nézem másnál se. arról beszélek, ha egy story jó de maga a gameplay unalmas vagy szar....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.15. 16:41:12 -
#111726 Mert kibaszott exhibicionista világ lett. Nézd meg, ha valamin nincs az Instagramon, az meg sem történt, emberek milliói tolják fel a világnak a hülye gyerekeik fotóit, még újszülött korban is, a vacsorájukat, az új cipőt, a kocsit, tévét, bármit.
Érdekes, nem nagyon láttam még olyat, aki a lábgombáját tenné közzé, vagy a gennyes pattanását a hátán, a gyógyszereit, amit este bevesz, se a szuvas fogait, sem pedig a feleségével történt vitája videóját.
Megérett a világ a pusztulásra.
-
#111725 Beágyazott game guide-ok, youtube videok tulajdonképpen, sokan már ma is igy játszanak, félszemmel a végig játszás videot nézik... -
#111724 hidd el dark, pár év, és eljutunk oda is... amilyen durva tendenciában butul a társadalom és überdurván elkényelmesedett az emberiség, tényleg eljutunk oda, nem vicc... :D -
#111723 na ezt akartam még a végére írni, igen :D ha nem érdekel egy játék, akkor még arra se méltatom az egészet, hogy időt csesszek el arra, ahogy más büfög meg vihog és teszi az agyát a gameplay mellé :D -
#111722 Engem ha egy játék nem érdekel, akkor legkevésbé akarom látni, pláne azt, hogy más játssza. -
#111721 Hát full végigjátszást még én se sajnos mert lusta voltam visszanézni mindig amiről lemaradtam, de azért ez messze áll attól hogy egy gép helyettünk játszon. :) -
#111720 Ja de hát naaa. -
#111718 jha engem zavarni nem zavar, amíg opcionális (ráadásul ez Plushoz kötött fícsör lesz, lel) és nem tolják az arcomba meg nem kakukkol, addig nem para. :) én csak egyszerűen csóválom a fejemet rá :D
mondjuk ebben igazad lehet, bár mondjuk én még soha nem néztem végig egy végigjátszást se, max ha esetleg kellett infó valamihez, akkor belekukkantottam segítségül (részint erre lesz ez az új fícsör segítség) - viszont rengetegen tényleg inkább nézik, mint játszák a játékot (amit sose értettem :D) -
#111717 Azért van idézőjelben, mert nem szó szerint értendő. -
#111716 Amíg valamit nem kötelező használni, addig miért gond? :)
Én nem látok ebben problémát, nem játszik helyettünk soha senki. :)
És igen sok szutyok játékban csak a story ami értelmes és sokszor jó inkáb meglesni valakinél mintsem unalmas vagy éppen irritáló gameplay-t végigszenvedni, mintha egy online könyvet olvasnál vagy néznél egy filmet.... én is vagyok sokszor így, hogy érdekel valaminek a story-ja esetleg, de lusta vagyok pl játszani vele mert unalmas kattintgatós a játék éppen. -
#111715 mondjuk ez tényleg k gáz már, jó hogy tényleg nem a gép játsza helyettünk végig a játékot ... habár ma úgyis divat streamereket nézni ahogy végigtolják a gameket, úgyhogy... majd talán PS6-ra jönnek az autoplayek
erről mindig csak az jut eszembe, amikor anno vártuk a PC Guru/Gamestar kövi számát, mert írtunk, hogy segítsenek, mert elakadtunk asszem a Return to Castle Wolfensteinsben.... :D
... de amúgy a menü fasza :) eléggé letisztult, nincs túlcsicsázva meg bonyolítva, szvsz ettől több nem kell. legyen fluid, és ne fossa össze magát ha az ember nyom egy share gombot vagy PS gombot a játék közben... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.15. 16:06:50 -
#111714 Nem néztem végig, de ahogy látom, itt már csak az hiányik, hogy a gép helyettünk játsszon végig egy játékot :D Remélem ezeket a hinteket, meg a sok színes-szagos faszságot ki lehet majd kapcsolni.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.10.15. 15:22:39 -
#111713 Hopp PS5 interface
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.10.15. 15:07:47 -
#111712 semmit nem változott szerintem sem :D nem értem a hype-ot, de már megszoktam
btw nálam is megy 5ghz wifin a Slim simán, csak lassabb, mint a LAN, de ez csak akkor jön elő, ha PS Remote Play-t akarok használni -
#111711 Nekem amúgy tetszik. Nem lesz első napos, de valami akcióban tuti behúzom.
Mondjuk nekem kimaradt az unity óta az AC sorozat. Egyedül az originst toltam egy darabig.
Mondjuk egy magyar felirat erősen billentené az első napos vàsàrlàs felé. -
csgj #111710 Update: Kipróbáltam a Rogue Companyt, hogy teszteljem azzal is a wifit. Semmi gond, semmi lag. Talán csak a Genshin Impact ilyen optimalizálatlan. -
#111709 nem csak hogy ocsmány de fos, a szokásos futószalagon gyártott AC. -
csgj #111708 Na, ma leteszteltem. PS4 Prón semmi különös változást nem látok, bár nekem a Store sebességével nem is volt gondom. A Genshin Impact viszont ugyanúgy hajlamos egy kis laggolásra (pláne városban). Pedig a ping 32-38 között van mindig. Aztán kipróbáltam kábellel. Teljesen ugyanez a szitu. Megnéztem a netsebességet a PS-ben, ugyanolyan eredményeket kapok kábellel és 5 Ghz wifivel.
A különbség a 2.4 és az 5 Ghz wifi között inkább csak mobiltelefonon és laptopon mérhető. Ott az 5 Ghz egyértelműen jobb teljesítményt nyújt.
Amúgy nekem egy Asus RT-AC51U Wireless-AC750 routerem van. A doboz ajánlja az 5Ghz-t online gaminghez is. Azt hiszem, 10-11 ezer körül volt, kb. fél éve van meg. A netem 100 megás. (Tudom, hogy nem sok, de errefelé brutális az ára a gyorsabb netnek, és eddig ez is simán elég volt.) -
#111707 Ez biztos?
Akkor miért mennek tönkre pendrive-ok?
Meg szerintem SSD élettartama se fix.
Nem tudom, nem értek hozzá, de csak van valami limit, hogy hányszor írható fellül.