121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Igen az sokkal életszerűbb,hogy egy 60 KG os kardot egy kézben forgatva Fantasy lényeket kaszabolsz 1 kijelzőt bámulva mindezt úgy,hogy gombokat nyomkodsz!Aha igen 1 JÁTÉK valóban a fa eltűnésétől lesz életszerűtlen és nem inkább használható!!!
  • AntiHero
    Nem. IGN Hungary-n nyertem beta kódot.
  • shaddam
    Ilyen amazonos kamu előrendelés volt nem? A destinyt is úgy "rendeltem elő" a béta miatt
  • Paranoia
  • AntiHero
    nem rendeltem elő, de mégis azt írja. :D Csak betahoz kaptam kulcsot. Nem tudja valaki, mikor indul a beta?

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.28. 11:12:36
  • shaddam
    A FF15 demóhoz(!) jött valami frissítés. Nincs valakinek meg egy accountján hogy ránézzek?
  • Ulthane
    Több PS4-es videó is van fent a neten, tessék utána nézni. Hát nem is nagyon volt, tavaly a Dragojn Age mentette meg.
  • Totti5
    Nem vagyok te. Milyen konzolos videó? Lol hát persze semmi nem lesz. Mint tavaly sem volt semmi.
  • Ulthane
    Nem halott, vagy nem készül rá játék, vagy az újra is készül, vagy mi a nem?
  • Ulthane
    Várd ki a végét. Itt fogsz majd virnyákolni, mint egy fürdős kurva, hogy jajj, de jó lenne a játék, csak hát bugos, csak hát 27 fps. meg szaggat. :)

A tartalommal nem lesz gond, nem is arra gondoltam. De már a konzolos videókon is látszik, hogy a játék minden lesz, csak szép nem például. Oké, ezt felrójuk annak, hogy hatalmas térképről beszélünk.

Sajnos a Witcher menti majd meg ezt az évet, mert gyakorlatilag ezzel vége is, már normális játék nem lesz idén.
  • Totti5
    Neked lehet. Amúgy meg biztos jó lesz, csak az ne játszon vele akit nem érdekel.
  • Totti5
    Nem.
  • Ulthane
    Attól tartok, hogy egyik sem lesz. Vagyis, hogy beszakad majd bizon a frame, és tearing is lesz. No meg textúra popup tömkelege. Biztos, hogy ebből a posvány mezőből ki fog emelkedni a játék minősége, de szerintem csalódás lesz a játék, annak ellenére, hogy nagyon várjuk. Vagy pont azért.
  • Ulthane
    Ne gondolkozz, mert a PS4 egyértelműen jobb választás, mint az X1, az előző generáció meg már halott, játék se készül rá, igaz, az újra se. :)
  • Ulthane
    Szerintem nem értelmes, mert teljesen életszerűtlen, hogy odaérsz egy fához, és eltűnik előled. Kerüld ki, oszt jó napot!
  • Tikal #25334
    Van még élet GTA Online-on, ne aggódj :)
  • Loco
    Uuhh, bakker tenyleg van Rayman itt is (ad egy tockost maganak). Koszi!
  • SlickAdam
    LBP uj resze nem rossz, de nem valtja meg a vilagot. Rayman is van ugye, az összessegeben valszeg jobb. bar mas a kettö, izles kerdese,
    szvsz mindkettönel jobb a hamarosan erkezö Shovel Knight. allitolag ingyenes lesz Plus kinalatban.
  • Loco
    Gondolkozom PS4-en a mostani X360 utan. Ket kerdes korvonalazodott:
    Van meg elet a GTAV Onlineban PS4-en, vagy mar reg senki nem jatszik, esetleg ossze van eresztve a nep a friss PC-sekkel?
    A Rayman szeria helyett jol sejtem, hogy a LittleBigPlanet lesz az perfekt 2D platformer?
  • shaddam
    Lassan tejelhetne Kaz annyi embert téritek meg :D
  • TomStorm
    Akkor nem kell a game:)
  • TDC Geronimo
    "Jó lenne tudni milyen konzolon és hogy teljesítene ilyen 100 fős pvp csatákban"

Megmondom. Szarul :D
  • SlickAdam
    van csillio ps4-es stream.
  • TomStorm
    Jól van Gero már 3x leírtad,utóbbi hónapban,hogy nem tetszik neked:DD

PC-n anno még én is megvettem és 1 hónapot játszottam kb,nekem bejött.
    Jó lenne tudni milyen konzolon és hogy teljesítene ilyen 100 fős pvp csatákban
  • lwb
    Silent Hills cancelled :(

http://www.gamespot.com/articles/silent-hills-cancelled-konami-confirms/1100-6426919/
  • TDC Geronimo
    PCn néztem még régebben, annyi elég is volt belőle. Boxra kaptam kulcsot, de le se szedtem, főleg nem 50+ gbot.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.27. 19:27:31
  • TomStorm
    Senki nem volt The Elder Scrolls online bétán?
  • SlickAdam
    Dirt Rally PC Exkluziv Steam Early Access???
  • TDC Geronimo
    fos youtube videó. Ez pcs mind.
  • TDC Geronimo
    Na egy utolsó aztán konzolos verzióig én se rakok be már mást. Elvileg a héten jön videó azokból is... Csak tearing ne legyen benne és viszonylag stabil frém a többit leszarom

• Ra1n
    Szerintem amit Gero kirakott utóbb az konzolos, legalábbis elég darabos...
  • Ra1n
    Nem effekt hanem egy értelmes megoldás arra hogy ne kerüljön semmi a karakterünk és a kamera elé illetve ne ugráljon összevissza a kamera.
  • SlickAdam
    +se nezem amig nem konzolos video. ha mar abbol lesz a bevetelek 90%-a...
  • Ulthane
    Szerintem ez egy 2-3 hónapos játék, persze akkor, ha valaki nem egész nap otthon ül és ráér. Mint a Dragon Age, 50+ óra után abbahagytam, mert egyszerűen nem volt időm úgy elmerülni benne, hogy értsem is, miről szól, és ne veszítsem el a fonalat.
  • Ulthane
    Az eltűnik a fa effekt az kicsit béna szerintem.
  • n000rbi
    Semmi olyat nem mond, amit ne látnánk a videón.
  • TDC Geronimo
    Már az első 5 perc megnézése után látom, hogy ezt nem fogom befejezni mire kijön a batman pedig az több, mint 1 hónapra van ettől :D
  • Ulthane
    Továbbá:

http://konzolium.hu/husegpontok

Több a bődületes helyesírási hiba, mint AC Unity-ban a bug!
  • TDC Geronimo
    Na ezt már értem :)

• Ulthane
    Farming Simulator PS4 - 19,900 forint

Jól van árazva?