121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Igen az sokkal életszerűbb,hogy egy 60 KG os kardot egy kézben forgatva Fantasy lényeket kaszabolsz 1 kijelzőt bámulva mindezt úgy,hogy gombokat nyomkodsz!Aha igen 1 JÁTÉK valóban a fa eltűnésétől lesz életszerűtlen és nem inkább használható!!!
-
Nem. IGN Hungary-n nyertem beta kódot. -
Ilyen amazonos kamu előrendelés volt nem? A destinyt is úgy "rendeltem elő" a béta miatt -
Paranoia #25346
-
nem rendeltem elő, de mégis azt írja. :D Csak betahoz kaptam kulcsot.
Nem tudja valaki, mikor indul a beta?
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.04.28. 11:12:36 -
A FF15 demóhoz(!) jött valami frissítés. Nincs valakinek meg egy accountján hogy ránézzek? -
Ulthane #25343 Több PS4-es videó is van fent a neten, tessék utána nézni. Hát nem is nagyon volt, tavaly a Dragojn Age mentette meg. -
Nem vagyok te. Milyen konzolos videó? Lol hát persze semmi nem lesz. Mint tavaly sem volt semmi. -
Ulthane #25341 Nem halott, vagy nem készül rá játék, vagy az újra is készül, vagy mi a nem? -
Ulthane #25340 Várd ki a végét. Itt fogsz majd virnyákolni, mint egy fürdős kurva, hogy jajj, de jó lenne a játék, csak hát bugos, csak hát 27 fps. meg szaggat. :)
A tartalommal nem lesz gond, nem is arra gondoltam. De már a konzolos videókon is látszik, hogy a játék minden lesz, csak szép nem például. Oké, ezt felrójuk annak, hogy hatalmas térképről beszélünk.
Sajnos a Witcher menti majd meg ezt az évet, mert gyakorlatilag ezzel vége is, már normális játék nem lesz idén. -
Neked lehet. Amúgy meg biztos jó lesz, csak az ne játszon vele akit nem érdekel. -
Nem. -
Ulthane #25337 Attól tartok, hogy egyik sem lesz. Vagyis, hogy beszakad majd bizon a frame, és tearing is lesz. No meg textúra popup tömkelege. Biztos, hogy ebből a posvány mezőből ki fog emelkedni a játék minősége, de szerintem csalódás lesz a játék, annak ellenére, hogy nagyon várjuk. Vagy pont azért. -
Ulthane #25336 Ne gondolkozz, mert a PS4 egyértelműen jobb választás, mint az X1, az előző generáció meg már halott, játék se készül rá, igaz, az újra se. :) -
Ulthane #25335 Szerintem nem értelmes, mert teljesen életszerűtlen, hogy odaérsz egy fához, és eltűnik előled. Kerüld ki, oszt jó napot! -
Van még élet GTA Online-on, ne aggódj :) -
Loco #25333 Uuhh, bakker tenyleg van Rayman itt is (ad egy tockost maganak). Koszi! -
SlickAdam #25332 LBP uj resze nem rossz, de nem valtja meg a vilagot. Rayman is van ugye, az összessegeben valszeg jobb. bar mas a kettö, izles kerdese,
szvsz mindkettönel jobb a hamarosan erkezö Shovel Knight. allitolag ingyenes lesz Plus kinalatban. -
Loco #25331 Gondolkozom PS4-en a mostani X360 utan. Ket kerdes korvonalazodott:
Van meg elet a GTAV Onlineban PS4-en, vagy mar reg senki nem jatszik, esetleg ossze van eresztve a nep a friss PC-sekkel?
A Rayman szeria helyett jol sejtem, hogy a LittleBigPlanet lesz az perfekt 2D platformer? -
Lassan tejelhetne Kaz annyi embert téritek meg :D -
TomStorm #25329 Akkor nem kell a game:) -
"Jó lenne tudni milyen konzolon és hogy teljesítene ilyen 100 fős pvp csatákban"
Megmondom. Szarul :D -
SlickAdam #25327 van csillio ps4-es stream. -
TomStorm #25326 Jól van Gero már 3x leírtad,utóbbi hónapban,hogy nem tetszik neked:DD
PC-n anno még én is megvettem és 1 hónapot játszottam kb,nekem bejött.
Jó lenne tudni milyen konzolon és hogy teljesítene ilyen 100 fős pvp csatákban -
Silent Hills cancelled :(
http://www.gamespot.com/articles/silent-hills-cancelled-konami-confirms/1100-6426919/
-
PCn néztem még régebben, annyi elég is volt belőle. Boxra kaptam kulcsot, de le se szedtem, főleg nem 50+ gbot.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.27. 19:27:31 -
TomStorm #25323 Senki nem volt The Elder Scrolls online bétán? -
SlickAdam #25322 Dirt Rally PC Exkluziv Steam Early Access???
-
fos youtube videó. Ez pcs mind. -
Na egy utolsó aztán konzolos verzióig én se rakok be már mást. Elvileg a héten jön videó azokból is... Csak tearing ne legyen benne és viszonylag stabil frém a többit leszarom
-
Ra1n #25319 Szerintem amit Gero kirakott utóbb az konzolos, legalábbis elég darabos... -
Ra1n #25318 Nem effekt hanem egy értelmes megoldás arra hogy ne kerüljön semmi a karakterünk és a kamera elé illetve ne ugráljon összevissza a kamera.
-
SlickAdam #25317 +se nezem amig nem konzolos video. ha mar abbol lesz a bevetelek 90%-a... -
Ulthane #25316 Szerintem ez egy 2-3 hónapos játék, persze akkor, ha valaki nem egész nap otthon ül és ráér. Mint a Dragon Age, 50+ óra után abbahagytam, mert egyszerűen nem volt időm úgy elmerülni benne, hogy értsem is, miről szól, és ne veszítsem el a fonalat. -
Ulthane #25315 Az eltűnik a fa effekt az kicsit béna szerintem. -
Semmi olyat nem mond, amit ne látnánk a videón. -
Már az első 5 perc megnézése után látom, hogy ezt nem fogom befejezni mire kijön a batman pedig az több, mint 1 hónapra van ettől :D -
Ulthane #25312 Továbbá:
http://konzolium.hu/husegpontok
Több a bődületes helyesírási hiba, mint AC Unity-ban a bug! -
Na ezt már értem :)
-
Ulthane #25310 Farming Simulator PS4 - 19,900 forint
Jól van árazva?