121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Kiküldték már a witcher review copykat. Gamespotnál Kevin VanOrd PS4es verziót tolja. Ő szokta soulsokat is reviewolni meg általában RPGket.
  • TDC Geronimo
    Sony has now sold more than 22.3m PlayStation 4 consoles worldwide since the platform launched in November 2013.

That translates to around 44.6k PS4s sold per day, every day, since then (around one every two seconds).

Sony's gaming division is now the company's biggest money-spinner in terms of revenue, up by a third year-on-year to $11.5bn (£7.4bn).

• TDC Geronimo
    platinum. Tegnap rendeltem mára hozták
  • Tatyla
    Honnan rendelted?
  • TDC Geronimo
    Megjött fehér kontrollerem. Csodaszép és tényleg más a gumi a karokon. Az options meg share gomb is kicsit kiemelkedik, könnyebb megnyomni,
  • n000rbi
    Remélem lesznek benne hajócsaták, különben meg se veszem. (NOT)
  • TDC Geronimo
    Just a small thing,Uncharted 4 is subtitled "The Pirate King and the Last Treasure" in Japan.
  • shaddam
    Szerintem adhatnának akármit úgyis lenne aki rinyálna. Pl amikor a pár hónapos mass effect 3-at adta a sony le se töltöttem, mert nem érdekel, de nem rinyáltam.
  • partizan182
    Ismétlődő game-re gondoltam amig elég aljas és eddig példa nélküli volt. Guacamele boxon is zseniális gondolom, imádtam minden percét.
  • Totti5
    Akármennyire nem tetszik 1-1 hónap valakinek, a PSN egy éves értéke eltörpül ezen játékok értéke mellett. Megéri? meghát. Mivel mindenki mást kedvel el kell fogadni hogy lehet 3 hónapon át nem lesz olyan cím ami kedvére való. Ez van, egy dolgot lehet tenni, nem kell előfizetni és várni az alamizsnát, hanem meg lehet venni adott áron azt ami kell a piactérről.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.30. 09:48:39
  • Totti5
    Na mivel? Mafia 2 egy kurva jó cím, F1 2013 dettó.

Xbox One Castlestorm pedig egy kiváló magyar! alkotás.

Guacamele amúgy hónapokkal ezelőtt volt GOLD cím X1en, konkrétan akkor amikor megjelent a gépre.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.30. 09:45:08
  • Ulthane
    A másodikban is gyalázat volt. Első végigjátszást emiatt hagytam abba. Utána persze végigtoltam. :)
  • Ulthane
    Gyalázat fos!
  • TomStorm
    Ok megjavult.Megvártam introt,végignéztem és beadta főmenüt
  • TomStorm
    De valami gond van.Megvettem ezt a digital exclusive pakkot,egy kötelező meccset lejátszok és nincs más opció mint play rematch.Kilépek aztán megint csak azt a meccset játszhatom.Wtf..
  • partizan182
    Szerintemmeg nagyon menő, nekem mondjuk kevesbe mert a guacamele, hohokum es swan is megvan, de ez az ether one jonak tunik ilyen asszonnyal kozosen.

5 db kifejezetten fasza (~80 meta) game, nem ertem a sirast. Plane ha osszehasonlitod h szegeny xen mivel szurtak ki most a nep szemet.
  • TomStorm
    Atyaég de komoly a Cur.gen PES 15:)
    Viszem is gépet sógoromhoz ünnepekre és kidobom a prev.gen-t nála már komolyan.Hétvégente azzal küzdünk tiszta gáz:D
  • SzirmosSzisza
    Első részben is borzalmas volt a harc, de a többi miatt elviselte az ember.
  • AntiHero
    A történet és a tartalom bőven kárpótól, ha nem tetszik a harc. Amúgy szerintem nincs gond vele.
  • TDC Geronimo
    Minél több witcher videó nézek combatról annál kevésbé érdekel :(

oh well... batmanig jó lesz.
  • SlickAdam
    publisher?
  • TDC Geronimo
    Csinos néni + ~2 sec offscreen PS4 witcher gameplay!!! :D

• TDC Geronimo
    Deck13 Interactive, the German studio behind last year’s hit Lords of the Fallen, sent out a press release today stating that they’re now an official Xbox publisher.

Deck13 also clarified that they have four titles lined up to be released on Xbox One; the lineup will be officially announced “soon”. In all likelihood, this translates to the E3 period; a few days ago Deck13 had confirmed to be working on a “core” title that will be published by Focus Home Interactive and is scheduled to be announced at E3, this is probably one of those four.
  • TDC Geronimo

Elfelejthetnék már vitat meg PS3at és lehetne inkább havi legalább 1 értelmes PS4 cím.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.29. 20:01:26
  • AntiHero
    rainbow-six-siege-beta-hozzaferes 99Ft
  • SlickAdam
    na itt az igazi majusi + kinalat:

Ether One (PS4)
    Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
    The Unfinished Swan (PS4, PS3, PS Vita)
    Race the Sun (PS4, PS3, PS Vita)
    Murasaki Baby (PS Vita)
    Hohokum (PS4, PS3, PS Vita)
  • Loco
    Koszi a velemenyeket sracok!
  • Kongy
    Erre csak ennyit tudok válaszolni:

• TDC Geronimo
    Május 13án lesz valami onlineal kapcsolatos Sony bejelentés.

Sony to unveil new online gaming concept for PS4 on May 13th

We just received a very interesting press release from Sony Computer Entertainment Italy. It mentioned an upcoming PlayStation media event scheduled for May 13, which will supposedly unveil a “new concept for online gaming aimed at PlayStation 4 users”.

Mi lesz vajon? nem fog most már hetente állni a PSN? :D
  • Moby
    RoflsfssasSfy

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.28. 20:08:32
  • TDC Geronimo
    Bebaszna. Azok benne lesznek alap játékban is.
  • Tatyla
    lesz az még akcióban...
  • Totti5
    Feltételezem az összes másik karakter a Catwomentől kezdve mind a season pass tartalma, bár eddig is mindig DLC volt az előző részekben is.
  • n000rbi

'nyjuk picsáját.
  • SlickAdam
    na azt feldughatjak.
  • TDC Geronimo
    40 dollár csak a season pass. Nálunk természetesen 40 euro. 12+k forint
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.28. 19:55:37
  • SlickAdam
    40 dollar jatek + season pass? nem irtad el? :D
  • TDC Geronimo
    The Batman™: Arkham Knight Season Pass will deliver regular new content for six months post-launch including new story missions, additional super-villains invading Gotham City, legendary Batmobile skins, advanced challenge maps, alternative character skins, and new drivable race tracks. The Batman™: Arkham Knight Premium Edition includes the main game and the Season Pass.

És nem fél év múlva jön hanem már day 1 fél éven át. biztos nem kivágott content a java része... Nem elég, hogy elhalasztották már vagy 1 évet, erre megvetetnék még egyszer majdnem veled a játék többi részét.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.28. 19:54:35
  • SlickAdam
    az mi?
  • TDC Geronimo
    Batman arkham premium 40 dollár. Pofám leszakad már.