PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Legobb lesz ha mindenki visszamondja az elõrendelését <#wilting>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Még mindig nincs pontos adat az órajelrõl?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

lehet nem volt egyertelmu az idezet: x1-os orajel noveles mar regi hir/teny, ez most a ps4-rol szol. csak meg kell meg erositeniuk.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Pofára fogsz esni. Megmondták a kanadaiak. <#ejnye1>

Adversus solem ne loquitor

"Microsoft had up clocked the Xbox One’s CPU to 1.75Ghz, and so we assumed the X1 had the CPU advantage – but if these recent rumors (1.8 Ghz) prove to be correct, the PS4 will have the X1 beat."

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

A PS3 is körülbelül 3 éve volt a piacon amikor beruháztam rá. Ennél is várok majd 1-2 évet. Azalatt már több olyan játék jön majd ki rá amiért érdemes lesz megvenni.
Tatyla
MM újság ma jött benne van hogy elõ lehet rendelni tõlük is,nekem ez kapóra jött mert ajándékutalványból meglesz akkor 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ugy latszik AsszasszinoGridoBlekkFEG tenyleg megjelenik mar a heten mindket nextgen masinara. most jott a mail, hogy feladtak a peldanyomat.

HATHOVADUGJAM-E??? popomba? <#idiota>

Moby
Az összes olyan poszt, amiben megjelenik az ár, ugyanarról szól. Szó nincs játékokról, meg codról, meg bármirõl.

deep
Gratulálok hozzá, hogy egy multiplatform (köztudottan közepes, de inkább szar) játék alapján vonsz le következtetéseket!<#eljen>
shaddam
Az ismerõsöd ugye nem a rasszizmus elõl kimenekült értelmiségi? Cod és a nextgen? 😄DDDD

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
KZvel, ACvel meg BF4 multival én hónapokra elleszek, ettõl függetlenül köszönöm az aggódást.

CoDot hazavitte és csalódott, hogy ezt tudja nextgen?! na nebassz 😄DD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#fogmosas>

Moby
>Én ezt az érzést szeretném elkerülni...

Ehhez kurvára felesleges volt telifosni karakterrel a topikot 😄

24 nap van hátra addig, hogy jó nagy pofára esés legyen az új konzolod. 😊 Mert játszhatsz majd középszerû illetve ratyadék játékokkal, de leginkább semmivel, ugyanis a felhozatal siralmas, de leginkább nincs (gyanez igaz mellesleg az X1-re is, mintha összebeszélt volna a két gyártó).

Istenuccse meg akartam venni a konzolt megjelenéskor, de amikor törölték a Watch Dogst, a Drive Clubot, akkor rájöttem, hogy álnextgen játékokkal játszani paraszthajszálnyian szebb grafika miatt nem éri meg a 130 ezer forintot. 130 ezret fizetnék egy hatalmas csalódásért.

Beszéltem egy ismerõsömmel, Kanadában lakik. Elsõ nap megvette a PS4-et, örömmel vitte haza, hogy a COD: Ghost-ot upgradelje PS4-en. S azt mondta, akkora csalódás volt neki az egész konzol, amekkorára nem számított. Kicsi is, olyan kicsit gsgyinak is néz ki a PS3-hoz képest, a kontrollere ugyan jobb, de a játék, hogy ezt tudja a nextgen, hatalmas csalódás volt neki.

Én ezt az érzést szeretném elkerülni, s kizárt, hogy jövõ tavaszig megvegyem a konzolt. Akkor jön a Thief, a DriveClub, A WD stb.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
<#boxer>

10 😛

... 😛 ???

TDC Geronimo
24 nap 😞

LoSA
Köszi

miezviz
+1

shaddam
Gémernek tartom magam, nem a meccs közben fantázia focizó, közben néger haverral skypeoló selejtnek. Ja meg:

TDC Geronimo
😞

Attól még nyomhatja! 😄

aaaaaa, jaccani akartaaam... 😞

semmi offenziva, szoval ha ugy erezned, elore is elnezest:
hacsak nem a pinceben, vagy egy kö alatt eltel eddig (igy szoktak mondani, ugye? 😄) internet nelkul, akkor csipobol meg kene tudnod valaszolni ezt a kerdest.
jatsszunk olyat, hogy tippelsz / elmondod a te "valamidet", mi pedig bolintunk, vagy megrazzuk a hulye fejunket! no? 😄

TDC Geronimo
Jobb HW, alacsonyabb ár (bár én nem emiatt választom), jobb exkluzívok (ez szubjektív), meg a Sony egész hozzáállása a játékosokkal szemben. MS nyomott jó pár 180at E3as fogadtatás óta, de ettõl függetlenül kimutatták a foguk fehérjét. Cakumpakk ezerszer szimpatikusabb a Sony hozzáállása a dolgokhoz és az, ahogy ezt a generációt kezdik.

LoSA
Srácok, azt szeretném kérdezni, hogy... Miért pont Ps4 és nem Xbox One? Mi miatt tettétek le a voksotokat a PS4 mellett? Köszi a segítséget, kíváncsi vagyok! 😉 Jelenleg XBOX 360-m van, ám most én is valami miatt Ps4 vételén gondolkozom, de még nem tudom pontosan... 😊

TDC Geronimo
VGX dec 7

Szerintem borítékolható, hogy ott lesz a gameplay premier új UCvel egyetemben.

shaddam
Az orderbõl de várok már valami videót

TDC Geronimo

25 nap még 😞

a.carkey
Az ilyenek basszák szét az újonnan épített vasútállomásokat, vadi új buszmegállókat itthon, ahelyett, hogy öngyilkosok lennének ...

A medve nem játék.

shaddam
Elégethetne inkább 399 dollárt, igaz abból nem lenne nézettség

n000rbi
Egy újabb futóbolond:

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Mr Manson
sima microsUSB nem a csati?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tatyla
reméljük jó lesz hozzá az usb hosszabbító... 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zzeN
Úgy olvastam hogy 2 méter a kábel.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
"FWIW: I timed my controller battery life from a full charge.

It lasted for 10 hours and 30 minutes of gaming."

Annyira nem rossz. 2 óra a fullra töltés asszem. Már csak abban bízom, hogy a töltõkábel elég hosszú lesz, hogy netán lehessen használni játék közben is.

TDC Geronimo
Na még egy utolsó

TDC Geronimo

TDC Geronimo

Moby
Tyû pedig ezekszerint pont olyan, mint a mindennapjaid! <#ravasz1>

shaddam
Majd gyere vissza ha megtanultad a leckéd. Holnap kikérdezem

A Killzone 3-at bírtam vagy egy fél órán át játszani, s számomra olyan ratyadék volt, hogy eladtam. Elismerem, hogy ez a Shadow Fall nagyon jól néz ki, de szerintem itt ki is merül minden érdem. A tesztekben ez vissza is köszönt szépen.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

zzeN
Nem kerek a feje, prevgen, preorder cancelled.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Na még 2 azt befejeztem, mert mobilosok megint leszedik a fejem :p

TDC Geronimo

Fap material 😄

Kongy
Enyhe BF4 érzés fogott el a videó nézése közben... Majdnem elaludtam.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
6,5 perc tömény semmi.Hangulatot nagyítóval se látok ebben!

Next PC upgrade: 2022

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
TDC Geronimo
Ezért is jó a konkurencia. Sony a PS2es uralom idején teljesen elkényelmesedett. Ennek meg is lett az eredménye. PS3 meg a 600as árcédula személyében. Viszont le a kalappal elõttük, hogy tanultak minden hibából és igyekeztek mindent maradéktalanul helyrerakni, ami igencsak sikerült. Most a PR is toppon van, a gép is. Nem csoda, hogy a játékosok imádják.