121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ra1n
    A Dying Light nem rossz de egy idő után ugyan az mint a Dead Island,egyedül unalmassá válik, az akció eleinte hűdehangulatos aztán inkább rohanok mindenhol mert dögvész,a gunplay gyenge.. A Wolf azt hozza amit régóta kéne egy fps-nek (a hibái ellenére). AI (néhol script de nem az egészm mint COD és társai), pörgős atomhangulatos akció, változatos helyszínek, széles "csőpályák". Ennyi. Erre a COD, BF, Killzone meg a többi képtelen, a Sandbox fps-ek pedig eléggé leragadtak egy szinten amit nemigen tudnak átlépni. Ebben a genben és az elmúlt években biza akármennyire középszerű a Wolf viszi a prímet.
  • Moby
    Jajtényleg, HALO4. Na az példul rögvest fel is törli vele a padlót.
  • Moby
    Amennyiben tovább szűkítjük csőratatára úgy igen, de az az egész műfaj egy sivatag. FPS-ből azért jött mostanság egy ddying light, ami szénnéhuggyá csap szinte mindent mostanában a genreben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.04. 20:53:33
  • Totti5
    Kurrensen a legjobb szó se róla, bár más fpsel nem is igen játszottam, de mindentől függetlenül odavágott, akármikor jött volna ki. Mindig is egy ilyen Wofira vágytam tudat alatt. Most kaptam meg. Azért a Metrók, Halók, Bio Inf, COD ( nekem a Ghost ) elég jók voltak, de mindegyikbe erősen bele lehet kötni ( Halo 4 be mondjuk nem igen ).

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.04. 20:50:09
  • SlickAdam
    es tenyleg. nekem se ugrik be ettöl jobb fps az uccso evekböl. van hibaja nem keves, de suhan mint a szel es baszott jo a gunplay benne. söt gyakran meg a hangulat is betalal.
  • Ra1n
    Középszerű vagy sem,az elmúlt évek legjobb fps címe.
  • SlickAdam
    + ha mas platformon meg nem volt meg: Minecraft. tudom, elment belöle 200 csillio, meg hype (volt), meg minden, en is utaltam mar latatlanban is, de aztan kiprobaltam... gyerekeknek en kötelezöve tennem. nagyon jol lehet kreativkodni benne.
  • Piko888
    Köszi szépen
  • partizan182
    Lbp3,Never Alone, Hohokum, City of colours, Lego cuccok
  • Piko888
    Köszi a válaszokat.
    Milyen gyerekjátékokat ajánlanátok PS4-re?
  • Moby
    Arra gondoltam, nem a kiegre. Arról az egyetlen információm, hogy az alapjáték okán bottal se :D

/most toltam nemrég, sokat hozott rajta a pécés fosport után végre nomrálisan ment, de így is eléggé blöe volt. Nem annyira, mint mondjuk az order, de pénzt én ezért nem adnék.
  • SlickAdam
    lemezen csak 15.-e :(
  • TDC Geronimo
    A new order is nagyon jó volt és szórakoztató.
  • Moby
    Őrületesen középszerű játék ez. Vagy még az sem.
  • TDC Geronimo
    Na ma se jött ps4 witcher videó. Mondjuk még van a hétből 4 nap :y
  • TDC Geronimo
    Holnap jön!

• Kandurex
    tableten se, pc -n, se...megnézem PS -en
  • Paranoia
    nekem se mutatja...
  • Moby
    Csak nálam nem jelennek meg a beágyazott videók?
  • heady
    Orulnek annak is, de nem fogok extra £15-ot fizetni erte. Majd ebayen megveszem csak a tokot.
  • Paranoia
    Szcsére én még februárban elcsíptem a fémdobozos limited verzóst konzolvilágon
  • heady
    Storeon nincs nem Limited verzio. Illetve igy is 5-10 fonttal olcsobb, mint a tobbi jatek.
  • SlickAdam
    meg viccesebb amikor "collector"-t irnak. ezeken en is mosolygok.:)
  • Totti5
    Ez a limited mit takar digitben? 2 nap múlva elfogynak a bitek és leveszeik?:)

Na ez a vicces hogy nekem 1 éve minden benne van és most itt a steamon a játékban, amit kivágnak limitednek, meg car packnak :)
  • heady
  • Paranoia
    ohó mindjárt itt a 7végee!!!4

• Amiga
    Gyakorlatilag minden játékhoz kell a plus, nem érdemes ezzel szőrözni, ha szeretsz multizni.
  • SlickAdam
    de kell. sztem az eleve elöfizetest igenylö jatekokra gondolt (pl. MMO FF), mint kivetel.
  • Piko888
    Ezek szerint nem mindegyik játék multijához kell plus? Van valamilyen lista?
    Jófogáson nézegetek használt még garis gépeket.
  • Amiga
    A PS3 accountoddal be tudsz jelentkezni PS4-re is, illetve ha plus-os vagy, már most is behúzhatod a PS4-es ingyenes játékokat (bár még AAA-s címek nem nagyon vannak, de pl. a Never Alone nagyon tetszett).

A multi a legtöbb játéknál a plus-hoz kötött, ami fizetős. De egy évre 15 ezer, hónapokra lebontva nem olyan vészes és tényleg jó néhány játék, amit plus-oskén kapunk.

Szerintem érdemes PS4-et venni, én a helyedben a Bloodborne csomaggal venném, mert az most a király.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.05.04. 13:34:48
  • SlickAdam
    igen
    multihoz kell plus elöfizu
  • Piko888
    Hi!
    Gondolkodom a PS4 vásárlásán, lenne pár kérdésem:
    PS3-as accountomat tudom használni a PS4-en?
    A multi lovés vagy ua. mint a PS3-on?

• Moby
    Hát a gépeket nem az exkluzívok adják el. Hanem a GTAV-k, meg CODAW-k főleg. És bár az emberek többségét a hardver nem érdekli (nem is feltétlen képes összekötni a két dolgot), de nyilván hatással vannak az eladásokra a folyamatos összehasonlító videók is.
  • darkSectorxxx #25477
    Engem a HW része nem izgat az elég, sőtt még mindig a Live-ot többre értékelem mint a PSN-t....de minden téren.
  • darkSectorxxx #25476
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen gondolom.

PS-re csak multiplatform.

Én rég vettem volna X-et ha normális gémek lennének, se gears, se halo, se qb.....semmi, helyette van 10 forza, vagy érdekel autos valakit vagy nem, meg 2-3 olyan exclusive, ami haloványra nem érdekel, csak azoknak nagy szám akik megvették a gépet és valamivel igazolni szeretnék. A Sunset-et nem sorolom fel mert egye bassza ez érdekel valakit.

De más egyébb? Vagy csak én értékelem többre a jó öreg sorozatokat a maiaknál?

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.03. 18:01:15
  • Tatyla
    flame OFF!
  • Ra1n
    Mondja ezt az aki továbbra sem adott választ arra hogy ha nem érti miért jó butított herélt változatokkal játszani, miért játszik One-on.:)
  • Totti5
    Ne kezd. Van minden és van sok ami nincs PSre.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.03. 17:15:03
  • darkSectorxxx #25472
    Miért sw szinten mi van? 3 autos?
  • TDC Geronimo
    A gyengébb hwnál az elbaltázott bemutató és a PR sokkal nagyobb szerepet játszik szerintem.