PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Na ide gondolom a szarabb jön 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"Not All PS4 Sold in Europe are Made in Japan as Revealed by Picture" 😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Kis tutorial új és régi PS tulajoknak, mert jó pár dolog más lesz az új konzolnál 😊

TDC Geronimo

16 nap még 😞

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

The Protector
Hol lehet ilyen pólót csináltatni/venni?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Moby
Vedd át szombatom. Problem solved.
😊

Adversus solem ne loquitor

sb1
Kicsit babonás vagyok, már elõre parázok ettõl a péntek 13-ai megjelenéstõl <#kuss>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

TDC Geronimo
Install testek

We tested six multiplatform games on both consoles and every time, the PS4 was under a minute while the Xbox One install was several minutes long and required downloading an update before beginning the installation. When you include downloading those updates for each Xbox One game that happen in the background on PS4, the install times can get as high as fifteen minutes before you can even launch the game.
Assassin's Creed IV:
Xbox One (offline, no update): 5 minutes 50 seconds
Xbox One (with update, fastest connection): 7 minutes 2 seconds
Xbox One (with update, 10Mbps connection): 10 minutes 32 seconds
PS4: 42 seconds

The rest of these were tested on our office Wi-Fi which is around 9-11Mbps. It may have been faster on a wired connection, but you can compare your own connection speed here. These are our results:

Need For Speed Rivals:
XBO: 09:25 (including update)
PS4: 00:32

Just Dance 2014:
XBO: 08:48 (including update)
PS4: 00:45

NBA Live 14:
XBO: 16:26 (including update)
PS4: 00:35

FIFA 14:
XBO: 16:06 (including update)
PS4: 00:34

Madden 25:
XBO: 9:38 (including update)
PS4: 00:38

Végre fordított a szituáción a Sony az új géppel. 3nál ez elég gáz volt.

meg nem, s remelem nem lesz gond, most olvasom hogy az angol GAME indokolatlanul torolt nehany pre-ordert... 😞

VISZONT a Killzone-t es NFS-t feladtak mar ma.

persze, hamarabb fogok sztem kepet postolni, mint bekapcsolni a masinat.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Kaptál már értesítõt, hogy pénteken jön a csomag? Aztán képeket meg beszámolókat lökjed majd (hogy rohadj meg! 😄)

Nekem is tetszett. Egyedül az zavart, hogy a fõszereplõ valami hihetetlen módon unszimpatikus volt. Nem tudom, hogy tudtak fõszereplõnek/irányítható karakternek egy ennyire nem kedvelhetõ karaktert írni.
Kongy
Jó játék volt az az LA Noire. Üde színfolt a sok tucatlövölde között.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam
Hm másnak is azt írj a ps4 játékokra hogy ingyenes, aztán mégse?

Mondjuk látszott is a hogyan készült videókban a Beyondnál, hogy közel se olyan kidolgozottak a mimikák a játékban, mint ahogy kinéznek a valóságban.
Hát, puff, jó. 😄 Látszik, hogy rég játszottam vele. Fel kellett frissíteni egy kicsit az emlékeimet. Tényleg jobban néznek ki az arcmimikák, mint a Beyondban. <#zavart1>
Moby
Tegyük azt is hozzá, hogy részben a túlvállalástól, de a teambondi ma már nincs, miközben a QD köszöni szépen jól van 😊

n000rbi
Szerintem Page kisasszony minimum botoxosnak tûnik a Noire karaktereihez képest. Az más kérdés, hogy az utóbbiban engem idegesített, hogy túljátsszák a szerepet. (maga a technó egyébként fasza)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Hánemtudom, nekem ez még mindig az a nextgen szint, amit nem ugrott meg senki 😊

Nekem nem igazán tûnt fel nagy különbség a két játék mimikái között. Talán a Noire-nál azért néz ki jobban, mert ott direkt túljátszották a dolgot a karakterek, hogy könnyû legyen felismereni, ha valaki hazudik, mellébeszél.
Moby
Hát a beyond a lanoiár között ölég combos a különbség a mimikában. Bár nem rossz a beyond, csak amit a teambondi csinált tízcsilliárd ürdollárból az egy másik szint.

/az más kérdés, hogy maga a játék egy hugy

Egy szem fejkamerával nem lehet. A Beyondnál azonban bebizonyították, hogy másképp meglehet.
Moby
Abból én még egyetlen ingém frémet nem láttam 😊

n000rbi
A Quantum Break-féle DI4D is érdekesnek tûnik, õk azt állítják, hogy 9 standard kamera elég a szoftvernek, hogy élethû mimikát csináljon. (markerek, make-up nélkül)

Moby
Érzékeletetésül a lanoár arcmimikáját mocappelõ motionscan rencer:

Ez 32db nagysebességû kamera. Az arcra.
Biztos lehet ezt másképp is, csak ennél jobbat még nem láttunk.

Moby
Az eddigi legmorcosabb mimikát felvonultató L.A. Noirban is külön vették fel. Nem véletelnül. A mozgás közben képtelenség olyan helyzetet teremteni, hogy az arcot pásztázó kamerák egyszerre lássák az összes referenciapontot.
Egy szem fejkamerával ezt normálisan nem lehet megcsinálni.

Igaz. Igaz. Tényleg. Igaz. 😊 Láttam hogyan készült videókat és tényleg nem lehet panasz a végeredményre. Azért azt, hogy lepipálja, nem mondanám. 😊 De tényleg jól néz ki.
TDC Geronimo
Last of Usba is kézzel csinálta ND és olyan arcmimikát/érzelmeket hoztak létre, ami simán lepipálja a mocapes cuccok nagy részét. Én emiatt nem aggódnék 😊

Csak nekem túl nagyok az igényeim, hogy szerintem ha már a Beyondban egyszerre vették fel a mozgást és az arcanimációkat, akkor az ezután megjelenõ játékokat (fõleg nextgen játékok esetében) is illene már mind úgy felvenni?
Moby
Moby
Most hogy nézem már van is 1-2 utángyártott, de drágák még azok is. Mondjuk nálam elképzelhetetlen a használata. A fiam azzal kezdené, hogy leborítja állvánnyal együtt 😊

Moby
Mondjuk hatezerér az a darab plasztik...afasztudja 😊 Ha kellene, én inkább megvárnám, amíg az ebayen megjelenik a egydolláros kínai klónja 😊

Najó, lehet, hogy lesz három is.

n000rbi
Állítva, nem állva <#mf2>

Moby
>Egyébként ti állítva tervezitek használni?

Én inkább ülve szeretek gémelni, nade ahány ház...<#banplz>

n000rbi

n000rbi
<#eljen>

Egyébként ti állítva tervezitek használni? Rendeltem egy állványt is hozzá, de fene tudja mi legyen 😊

shaddam
Hasonló érzésem volt amikor láttam hogy a fél hazai "gémersajtó" tesztelte a boxot

TDC Geronimo
The prices of games on the PlayStation 4 Store will be adjusted ahead of the console's European launch, Sony has told Eurogamer.

Sony and third-party publishers EA and Ubisoft were criticised this week after it emerged that games such as FIFA 14, Battlefield 4 and Assassin's Creed 4 were more expensive on the PlayStation Store than they were on the Xbox One Games Store.

EA PS4 games were an incredible £63 earlier this week. Then, they were reduced to £60 - still five pounds more expensive than on Xbox One.

Now these games look set to drop further to fall in-line with the Xbox One store prices.

"Although PS4 launches in Europe on the 29th November, we have switched on the European PSN early to test and make sure that features and functionality are fully operational for launch," Sony told Eurogamer.

"However, as PS4 and PSN have not yet officially launched in this region, nothing on the PSN is final, including pricing on the store. You will continue to see some prices adjusted over the next few days in preparation for launch on Friday."

So, what happens if you've already forked out your hard-earned cash for a PS4 game on PSN and it drops in price? The difference will be refunded, Sony told Eurogamer.

Na erre kíváncsi leszek... kaptak hideget meleget az elmúlt napokban a horror árak miatt. Lemenne legalább a dobozos bolti szintjére az ár már jó lenne...

Moby
16 nap. Mire kilép ebbõl a jelenlegi alfa állapotból az még hónapokra tippelem.
Majd ha egyszer jó lesz, megveszem.

gazgoblin
Van még idejük hegeszteni

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Tatyla
Szomorú pont ez lett volnha amit még megveszek 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Tegnap kijött a patch a bf4-hez:
"Got the PS4 patch today, still crashing during multiplayer games."
"I always crash in Conquest on Operation Locker. Always."
"Downloaded the update in the morning and just put in the game a few minutes ago. Finished one match of Conquest and the game crashed when it was loading the next."
"Game is still crashing"

No, én ettõl foscunamitól hosszú idõre távoltartom magam. Kihúzhattok a listáról a bf4 szekcióból.

Viszont az a néger színész pont így ezzel az ábrázattal volt a Battlefield 3-ban is. Aztán Felrobbant a Homeland sorozatban, majd ide, ebben a játékba teleportált. <#vigyor3>
<#wow1><#eljen> Ez nagyon-nagyon brutal.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

n000rbi
Az sshd is ott lapul 😊 (egy 2TB-os majd egyszer jól fog jönni)

TDC Geronimo
najó... 😄

zzeN
A póló!😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo

greyfox

Steam: greyfox