PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rendibendi, de eloszor megyek fogorvoshoz (micsoda idozites! 😄).
lehet csak delutan hozzak, mint tegnap is a jatekokat. ehh... jobb lenne meg napfeny mellett fotozni... :S

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

gazgoblin
új pápát várnak?

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

TDC Geronimo
Ma ahogy megjön képeket és beszámolót kérünk! 😊 Én addig tolom a mariot ma :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Teszterek in dzsörmeni, mûszakra várva

Õrület.

Adversus solem ne loquitor

vedd ugy, hogy 1 ora mulva indul a 2. beta-teszt fazis.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Igen, innentõl már kemény. Körülöttünk karnyújtásnyira mennek a showk, nekünk meg még két hét bünti

deep
Kezdem egyre rosszabbul viselni a várakozást.
Moby
Eközben rómában:

Egyelõre csak nézek, õrûlet mit müvel a sony magához képest 😊

Moby
Várnak a sorukra

s hol a tobbi???

Moby

Az elsõ orosz tulaj.

Moby
Úgyfest mindenhol élénkebb érdeklõdésre számítanak 😄
Betonkemény lesz eladásokban a láncs itt is, ami remélem a játékfelhozatalban is meg fog mutatkozni 2014-ben.

dzsizusz! <#wow1>

Moby

Vedd meg. Nagyon jó vásár. Ha nem teszed más fogja.

Sony UK has said that it's aiming for a failure rate down to as close to zero per cent as possible with it's UK PS4 launch.

"One thing we've done within our stock allocation is make sure we've got a pool of stock to deal with any 'dead on arrival' issues," he said.

UK Made In Japan PS4-ek megerositve! <#ticking>

TDC Geronimo

a töltények mar megerkeztek <#gun>

Tatyla
Butterfly Effect...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

<#worship>
Moby
Megvenném akkor, amikor szükségét érzem, és meg is tehetem.
Azaz pontosan ezt teszem most is. Mûködtetem azt a rendszert, ami létrehozza a lehetõségét, hogy ezt megtegyem.
Elég egyszerû, nem?
Te egy olyan rendszert mûködtetnél, ami számodra jelentéktelen módon, ám engem és sok másik ember megfoszt ettõl a lehetõségtõl. Apró pici lépésekben, de mégis azt éri el, hogy a kereskedõk kivonulnak, a szállítók nem szállítanak, és még balkánibb elbírálásba esünk bele, Szóval nem kérlek, hanem felszólítalak, hogy ezt a rendszert ne mûködtesd.

Greatness Awaits™ <#nyes>

Ps4 id: adamraw

TDC Geronimo

Kongy
Én mindig rossz lelkiismerettel kapcsolnám be a PS4-et, ha tudnám, hogy lopott. Egyszerûen nem bírnám.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hát nem egyértelmû? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

en egy valamit nem ertek. ugye raktarbol lopjak, ahova nagy raklapokon, nagy dobozokban erkeznek a bedobozolt ps4-ek. szoval miert csak a geprol es tartozekokrol van szo? <#fejvakaras>

The Protector
Iagazad van teljes mértékben.Egyet értek veled.
Nem fogom ezt tovább magyarázni,érvelni,országos dolgokat ideírni.Igazad van abban amit írsz.Te a helyemben mit tennél?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TDC Geronimo
Nembaj holnap jön mario azzal elfoglalom magam pár napra 😄

Moby
Tizen
Négy
Nap
Meg még egy kicsi <#szomoru1>

n000rbi
ez büdös nagy +1

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Egész egyszerûen ez bûncselekmény, és ennyi. Az hogy a barátnõd hazaviHETI a lejárt szarokat nem ugyanaz, mint lopni. Kurvára elkeserít, hogy ennek ennyire nem érzed a súlyát.
Ha valaki kipakolja a pecód, azt hogyan könyveled el? Megoldotta? Élt a lehetõséggel? Segített valakinek?

n000rbi
(schon klar, wunderschön meinte ich nur sarkastisch 😊)

"Aki amit dolgozik,abban tud segíteni" != "kilopják raktárból" <#ejnye1>

The Protector
VAn raktáros ismerõsötök?
Ismeritek a dolgot nem?Aki amit dolgozik,abban tud segíteni.Barátnõm boltos,õ olcsóbban vásárol,és hazahozhat dolgokat amik hamarosan lejárnak.Én a Vidámparkban dolgoztam,bevihettem embereket ingyen stb.....Értitek mire gondolok nem?

Egész egyszerûen megoldható és ennyi....

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

(na ja... als wunderschön würde ich sie nicht bezeichnen. aber ich muss sie jeden tag benutzen. ich war einfach zu faul, das zitat der versandbestätigung zu übersetzen.)

sokan tanulnak Mo-n nemetet is, szoval ha angol mehet, akkor ez is. vagy ha ez nem, akkor angol se.😄 de igazabol csak lusta voltam (mint te is, hisz 3 mp alatt le tudod forditani mit jelent), copy-paste gyorsabb volt.

lenyeg, hogy feladtak A jatekkonzolt, butusok varjanak csak kint a hidegben (10 fokkal melegebb idoben biztos jo buli lenne).

TDC Geronimo

n000rbi
Nemtuttokti semmitse.

Adam, benutz mal ruhig diese wunderschöne Sprache weiterhin.

<#vigyor4>

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Ja ebbõl én se értek semmit sajna 😄

gazgoblin
nyugodtan posztolj magyarul esetleg angolul, de ezt a németet el kéne felejteni <#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Kongy
Ezt szerintem neked kell eldöntened, hogy egy ilyet meglépni mennyire etikus.

greyfox
Szerintem ne támogasd a tolvajokat azzal, hogy vásárolsz náluk.. inkább dobd fel õket. Arról nem is beszélve, hogy bármikor bannolhatják az ellopott gépeket.

Steam: greyfox

Snexi
nemár,ilyen van?😄

"Ihre Amazon.de Bestellung von "PlayStation 4 - Konsole" wurde versandt!"

<#vigyor2><#wow3><#circling><#guluszem1>

Detto.
Moby
Ebbõl a sztoriból a te részed is BTK-s. Én leszarom mit csinálsz, de ezt is inkább ne reklámozd.

fook
Hogyha tudsz nekem is hozni , akkor elmondom 😊)

The Protector
Hy.Szerintetek megéri ps4-et venni 50ezer forintért,újonnan,dobozból viszont garancia,mindenféle szar nélkül.Csak a gép meg a kontroller+kábelek.
Nem kertelek,kilopják raktárból.Megéri vagy hanyagoljam?
130at nem költenék gépre,pláne nem elsõszériás gépre.Viszont ha a beszerzett összeszarja magát akkor meg nem lehet gariztatni,de lehet megéri még így is mondjuk olvasófejet cseréltetni benne 20ezerért(most csak mondtam egy alkatrészt meg árat)

UK gepet fotoztak, megy az mindenhova.