121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Nyilván ahhoz is azért jött ki patch. :D
    De értem, hogy ez számodra elfogadhatatlan. Mit teszel most? Mit várhatunk? :)
  • Ulthane
    Érdekes, nálam megjelentek, azóta is megjelennek.

Sületlenségeket beszélsz, mert ott legalább van garancia. 1 év, két év, attól függ. Játékoknál EGYÁLTALÁN nincs. Ergo, a megállapításom tényszerű, helyénvaló és objektíve igaz.
  • Totti5
    Irány teszternek. Voltam tesztelni Zen studional egy játékot anno, rohadtul alomvilagban élsz. Nade egy sandboxnal teszteld ki hogy 10 millió játékos 10 millió módon csinálja meg benne.
  • Moby
    Ellenben még mindig megteheted, hogy nem veszed meg. Az ugyanis, hogy szerinted mi mennyit és, SZERINTED, az TE vagy. Így arról is TE döntesz, hogy adsz-e érte pénzt. Arról nem dönthetsz, hogy TE mennyit adnál érte szíved szerint. Érdekes kísérlet lenne, vannak ilyen kezdeményezések, de ez a világ alapvetően nem ilyen. Fogadd el. Nekem pl. ettől sokkal nagyobb agyfasz, hogy az egyik legdrágább kincset, az ivóvizet fillérekért verik az emberekhez, és a szart is azzal öblítjük le, dháűt ez is csak egy állapot, mint a videójátékok ára vagy léte :)
  • Ulthane
    Mindent, bármilyen ponton lehet javítani. Ha nem lehetne, nem lennének a Day 1 peccsek, meg később se. Az, hogy valaki az aranyra kerülés után fedez fel hibákat, az azt jelenti, hogy nem tesztelte a produktumot eléggé, s bizony még nem kellett volna aranyra nyomni a játékot.

Ékes példája ennek az AC Unity. Ugye senkivel nem akarod elhitetni, hogy azt az irdatlan mennyiségű hibát, ami a játékban kiadáskor volt, az aranyra kerülés után fedezte fel az Ubifos? Lófaszt. Gondolták, hogy kell a lóvé, toljátok ki, ahogy van, jól lesz ez a fasz parasztnak, megveszi, aztán majd vagy kijavítjuk, vagy nem.

Na, ez a hozzáállás elfogadhatatlan.

Tudod mit mondok én? Igenis van hibátlan játék. Ott van pl. a God of War 3. Egyetlen bugot, glitchet semmit sem találtam benne.

Miről is beszélünk?
  • Moby
    >Mobilnál ha gebasz van, ott a garancia

Télleg? Ki fogják nekem cserélni, ha elkúrja egy frissités a rendszerem? Hát baszottul nem. Anno az ipademetől azért váltam meg, mert az IOS7 után a beágyazott videók többé nem jelentek meg a böngészőjében. Tízezer ezzel foglakozó thread van. Mit csinált az apple?
    SEMMIT.
    Android vonal ugyanez. MINDEN ugyanez. Verheted persze az asztalt, virtuálisan, emailekket. Időtöltésnek jóaz.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.06. 10:32:33
  • Moby
    A speedrunokat/speedrunnereket felvonuiltató rendezvényeken nagyrészt rég-irégi játékokkal nyomják, mert vagy nem jött hozzájuk javítás, vagy nagyon opcionális. Ma a lassan csakdigit világban már csak állapotokról beszélhetünk, amiben sokszor egy olyan környezet, ami a bugok/glitchek miatt lehetőséget adott egy speedrunra, már kivitelezhetetlen, és sokszor csak a youtube emlékszik rá.
  • Totti5
    Jajjj megint a fifa dlc. Próbálták bukott!!!!!!!!!!! a mutatvány mert dlcbe nem lehet azt beletenni amit egy új részben kapsz. Próbálták a játékosok megbuktatták a dlc rendszert.
  • Ulthane
    EGY SINCS! Mobilnál ha gebasz van, ott a garancia, asztali hardvereknél szintén. Az oprendszer szoftver, ott nem olyan elkurvult a helyzet, mint a játékok frontján.

Másrészt, ha szar telefont veszel, olcsón kapod meg, ha kicsit jobban, drágábban, ha meg prémiumot, akkor nagyon drágán. Játékoknál ez sincs. Mind 60 dollár, független attól, milyen tartalmat/minőséget képvisel. Az agyatlan, 6 órás FPS-ek egy árban vannak a 20-50-100 órás sandbox játékokkal, RPG-kkel, az idióta rókabőr FIFA minden évben 60 dollár, pedig csak egy DLC árát kérhetnék el a roster frissítésért, meg az egy-két új funkcióért, stb.
  • Moby
    Én nem reszkettem annyira star wars unchartedért :) látványban meg nekem mindig erősen túlvállaltnak tűnk, de biztos okozott volna pár kellemes órát.

Más. Nincs valakinek eladó lemezes second sonja olcsón? :) (már csak az hiányzik borzalmas mennyiséget felvonultató a lemezes ex gyűjteményemből :)
  • Ra1n
    Nem tolerálható,de az továbbra is vicc hogy van aki szerint a ps1-2 idejében nem voltak hibák,mert nyüzsögtek a hibáktól,bugoktól,javítás meg nem volt rá.
    Attól hogy a Witcherhez jön egy javítás 0-day még nem jelenti sem hogy félkész sem hogy hibás termék, egyszerűen foltozzák amit az aranyra kerülés után még találtak benne és ez így van jól. Olyan játék SOSEM fog készülni amiben nincs hiba, ezt el is lehet felejteni.
    Az meg hogy divat lett a félkész játékok kiadása mostanság...Egy nagy fenéket lett divat manapság, emlékezzünk csak a Gothicokra...Vagy a Stalkerre....És még lehetne sorolgatni,nem mai címek....Na ha olyan állapotban jön ki valami mint a Stalkerek,vagy mondjuk a Gothic 3, akkor majd lesz értelme és jogos is lesz a zajongás.
  • Kongy
    Legalább annyira sajnálom, mint anno a Star Wars 1313-at... az is biztos király lett volna..
  • Moby
    És akkor legyen is ez rögtön egy ellenpélda: lám, eraly adopter sem mindig csak szív :D

/imádta a szakma, a sajtó, a játékosok, tehát teljesen logikus lépés törölni az egész projektet, eltakaírtani a nyomokat, sóval beszántani. Japók...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.06. 10:05:36
  • Kongy
    Kár érte. Szerintem sokat elmond, hogy az utóbbi időben ezen a "játékon" fostam a legtöbbet.
  • Moby
    Boldog vagyok, hogy pixelenként, minden morzsájával felszippanthattam ezt a rövid kis műremeket, és értetlenük állok az egész előtt, ami történik vele-körülötte. Ahogy szerintem mindenki.
  • Moby
    Ennyike. Én sem örültem neki, de ha a mai tudásommal kellene döntsek, hogy 1.03, vagy várok még egy hónapot, háááát a fasztudja hogy döntenék :D De akkor is én döntök. Azért kapálózni, hogy ne legyen döntésem az vicc. Mér akarja mindenki, hogy helyette döntsenek? Ugyanazok az emberek hoznák meg azokat is, akik most döntenek jelen helyzetben. Jóeaz? Fasztjó.
    Az 1.03 oké? Ám legyen. Lehet, hogy lesz egy 1.04, ami majd feltoltja a performanszt is a picsába. Vagy nem. Melyik legyen hát a kész verza? Adjuk oda a döntést a szotyi kezébe? :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.06. 09:56:54
  • shaddam
    Volt már?
  • ppista
    Így van. Nem is lövöldöztem ezért tűzijátékot örömömben, viszont most legalább nem voltak olyan tragikus hibák, mint a Dark Souls 1.-ben, ami konkrétan szinte játszhatatlan volt a harmadik javitásig.
    Ha csak olyan állapotban jönnének ki a játékok, mint a PS1-3 korszakban, bár az utóbbi kezdett már elkurvulni, akkor egy büdös szót nem szólnék.
  • Moby
    Én mindenestre a magam részéről örülök, hogy elértük azt a világot, amikor a glitchek, cheatek, stb. kijavithatóak, a pörformanszoá javítható, optimákolható tovább, illetve hogy egyáltalán VAN erre technikai lehetőség. Nos igen, ez lehetőséget biztosít fércmunkák, félkész termékek kiadására is. El kell őket kerülni. Szavazz a pénztárcáddal. Még mindig jobb ez, mint 30 év után is látni a gamebraker bugokat, meg sose megtudni lehetett-e volna jobb is az adott platformon. Persze hogy lehetett volna jobb. Mindig lehet valamin javítani.
    Az hogy NEKED mikor készül el a játék, az a TE döntésed. Ezért cspakorászni a legnagyobb fasság. Kiadták félkészen? ÉS? Várd meg, amíg elkészül. Ha nem készül el NEKED ne vedd meg. Sosem készült el, nincs mit megvenni.
  • shaddam
    Miről szól? Gémsár linkre nem kattintok
  • Moby
    A munkásmozgalmi élharcosoknak először is el kéne dönteni, mikor van egy játék KÉSZEN. Ehhez először is ösmerni kéne, hogy mit/hol/melyik ponton lehet még javítnai, ott milyen befektetés/megtérülés mellett lesz érdemes várni rá.
    Picit félek, ezek az információk a munkásmozgalmi élharcosok (akik amúgy a legnagyobb day1 vásárlók általában LOL) jórészének elérhetetlenek. Merugye az, hogy van-é benne gamebraker bug vagy nincs, az könnyen eldönthető, de ha jól tapintom itt főleg nem ezért megy a pogózás.
  • Moby
    Na várj, ha jól gondolom lenyomtad a bloddborne-t hosszútöltéssel, üres töltőképernyővel. Nem tévedek ugye?
  • ppista
    Maximálisan egyetértek. Aki szerint ez a félkészen, hibásan kiadott játékdömping, tolerálható, annak elmentek otthonról, és inkább kussoljon mélyen.
  • Moby
    >Mondjon bárki még egy olyan iparágat, ahol ennyi hibás terméket adhatnak el teljes áron

Ettől csak sajnos csak nyolcvan nagyságrenddel nagyobbakat tudok, de hátha megteszi: mobil, és asztali hardverek, operációs rendszerek, autóipar, gyógyszeripar, stb.
  • Ulthane
    De, én ezt várom! Dolgozzanak rajta akkor még egy évet, de sandbox ide vagy oda, én HIBÁTLAN terméket várok a végén. Mint ahogy az új tévémtől is azt várom, hogy teljes funkcionalitással, hibamentesen fusson az első naptól kezdve! S ha nem így van, 1-2-3 év garancia keretében ingyen javítsák ki, amit elbasztak!
  • Ulthane
    EGYETÉRTEK!

Miért kéne nekem azért hálásnak lennem, hogy egyrészt megjelenik valami, másrészt meg hogy bugmentesen fut? Bameg, alap elvárás, könyörgöm! Mondjon bárki még egy olyan iparágat, ahol ennyi hibás terméket adhatnak el teljes áron, bármiféle utólagos kompenzálás, pénzvisszafizetési garancia nélkül? Egyet mondjatok! EGY SINCS!

Teljesen elkurvult az iparág, s amíg nem lépünk fel ellene, ribanc is marad.
  • Ulthane
    Jajj már. A különbség az, hogy azóta eltelt 15 év. A technika viszont fejlődik. Kedvenc kocsis analógiám: 15 évvel ezelőtt bementél egy autószalonba, és ha volt négy kereke a kocsinak, meg szervokormánya, akkor megvetted, és mentél vele a Balatonra. Ma, ha nincs benne ABS, EMP, 8 légzsák, GPS, klíma stb., akkor meg se veszed. Pedig ugyanúgy Balatonra mész vele.

Szóval harmat gyenge az az érv, hogy akkor senkit nem érdekelt a screen tear, élvezte a játékot. Akkor annyit tudott a technika.
  • Ulthane
    Nem értem, hogy miért ír több gémer magazin Q1 2016-ot a Tükörszélre, amikor a képen fekete-fehéren (azaz pirosan) ott van, hogy Q42015???!!!!
  • Tatyla
    Filmes offolást kéretik befejezni!
  • partizan182
    Igényes <> Mestermű, kissé igazságtalan minden idők talán legnagyobb rendezőjének zsenijét elvárnod mindenki mástól. Olyan mintha azt mondanád hogy a Ford Focus egy hulladék autó csak azért mert nem gyorsul 100-ra 2,9 secen belül bezzeg a Mclaren P1 tudja hozni ezt a szintidőt.

Joss meg ráadásul író, nem rendező ugyebár. GoG pl sokkal erősebb ilyen téren (vizuális történetmesélés).
  • Tikal #25560
    "Nem tudom mit jelent az igénytelen Marvel filmek. Egyik sem igénytelen, mert brutális minőséget raknak eléd díszletben, rendezésekben, CGIben. Az egy dolog ha neked nem tetszik, de arról nem a minőség és nem a film tehet."

wow... a minőség az máshol kezdődik... a mai igénytelen tucat filmek közül talán kicsit kilóg egy ilyen Avengers, de azért a minőségtl ez még messze van. Sajnos ma már a látvány meg a díszlet jelenti egyeseknek a minőséget, szomorú

A minőség az így néz ki rendezésben, képi megvalósításban, 4:45-től van egy Avengers összehasonlítás pont...

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.06. 01:51:42
  • Paranoia
    "új" n4s hudejó....ha csak nem underground akkor megint egy számomra jelentéktelen sorozat újabb epizódja(vergődése).
  • TDC Geronimo

új nfs év végén jön, 2016 Q1 meg mirrors edge és új garden warfare(?)
  • TDC Geronimo
    EA Q4 2015: Record Setting Performance, Exceed Guidance, $875M yearly profit

“Two years ago, we discussed a three-year plan to double non-GAAP operating margins to 20%,” said Chief Financial Officer Blake Jorgensen. “Today, I’m happy to announce that we exceeded our goal a full year ahead of schedule

For fiscal year 2015 EA was the #1 publisher on PlayStation®4 and Xbox One consoles in the world, driven by the success of Battlefield™Hardline, Dragon Age™: Inquisition, FIFA 15, NHL®15, Madden NFL 15, Battlefield 4™ and FIFA 14.
    More than 30 million game sessions of Battlefield Hardline were played in Q4.
    Nearly 200 million hours of Dragon Age: Inquisition have been played life-to-date.
    The Simpsons™: Tapped Out averaged more than 16 million monthly players throughout FY15.
    Monthly active users for EA’s mobile titles averaged more than 165 million in Q4.
    Players can live out their Star Wars fantasies when Star Wars™Battlefront™ launches beginning on November 17, 2015 on PlayStation 4, Xbox One and on Origin™ for PC.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.05. 22:34:30
  • darkSectorxxx #25556
    Ez van, remélem csak pc-n.
  • Ra1n
    Nem volt gond,csak hemzsegtek a bugoktól...:D
  • Moby
    Ma a 60fps látványbéli elvárás. Akkoriban játéktervezési szükségszerűség volt. Az SD, illetve inkább a subSD felbontásokon a 2d, meg a semi3d, illetve részben a 3d játékoknál is a 30 fps túl nagy léptéket jelentett pl. egy oldalra scrollozásnál(persze nem csak ott). Túl sok olyan információ volt a képernyőn, amik így nem voltak képesek egymással ütközni, átfedni, stb. Ez hatalmas tervezi sproblémákat okozott. Túlnyomórészt (naéspersze a sokkal jobb látvány miatt) volt iparági szabvány az 50/60 fps a játéktermi gépeknél, illetve a videójátékoknál.
  • SlickAdam
    "nagyobb elvárás is volt a 50/60 fps mint ma."

wat? peldakat lecci. ez a kijelentes rendszeresen felbukkan, de sose ertem.
  • Totti5
    Jaigen, a netkód, multi. Több játék esetében olyan a tartalom, mennyiség hogy 2őt kell csinálni nem egy játékot a multi miatt.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.05. 19:38:11
  • Moby
    Ökörség. Fullban. Nem volt fizika. Nem volt netkód. Ötvened ennyi objektum volt egy pályán, és minden sokkal kisebb és szűkebb és egyszerűbb volt. Nem volt peccs, és emiatt a nagyobb-szabadd játékok (mint pl egy TR) hemzsegtek a bugoktól, és a pályaelhagyási résektől. Akkor is kurva gáz volt és zavaró a fos fps mint most. Egyúttal nagyobb elvárás is volt a 50/60 fps mint ma.